Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- نمایندگان مجلس بانک مرکزی را مکلف کردند به منظور بهبود معیشت کارکنان ارتش اعتبار ۲ هزار میلیاردتومانی اختصاص دهد. به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری میزان، نمایندگان در نشست علنی امروز مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی جزئیات بخش هزینه‌ای لایحه بودجه سال ۹۷ با بند الحاقی یک تبصره ۱۶ ماده واحده این لایحه موافقت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



براساس بند الحاقی ۱ تبصره ۱۶ لایحه مذکور و طبق گزارش خانه ملت؛ بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران مکلف است در جهت بهبود معیشت کارکنان ارتش جمهوری اسلامی ایران، از طریق بانک‌های عامل و با هماهنگی فرماندهی کل ارتش جمهوری اسلامی ایران نسبت به اختصاص دوازده هزار میلیارد (۱۲.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال از محل منابع سپرده‌های پس‌انداز و جاری قرض‌الحسنه سیستم بانکی برای پرداخت تسهیلات قرض الحسنه جهیزیه، دویست میلیون (۲۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال، ازدواج پنجاه میلیون (۵۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال به کارکنان و بازنشستگان و فرزندان آن‌ها و ودیعه مسکن سیصد میلیون (۳۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال به هر یک از کارکنان و بازنشستگان ارتش جمهوری اسلامی ایران اقدام نماید. همچنین بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران با تخصیص هشت هزار میلیارد (۸.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال از محل منابع عادی بانک‌ها که مابه‌التفاوت سود تا سقف نرخ مصوبه شورای پول و اعتبار توسط فرماندهی ارتش جمهوری اسلامی ایران از محل منابع بنیاد تعاون آجا تامین می‌گردد، نسبت به پرداخت تسهیلات ساخت یا خرید مسکن تا سقف هر فرد یک میلیارد (۱.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال با بازپرداخت حداکثر بیست ساله اقدام نماید.   انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۳۳۶۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر محسوس در وضع اقتصادی و بهبود معیشت مردم ایجاد شود

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد حمیدی نژاد در خطبه‌های نماز جمعه عالی‌شهر با تسلیت شهادت امام صادق علیه السلام رئیس مذهب شیعه اظهار کرد: تا قبل از امام صادق علیه السلام ائمه اطهار نمی‌توانستند مطالب دین را برای مردم بیان کنند چون دشمنان آنها نمی‌گذاشتند اما زمان امام صادق علیه السلام چون بنی امیه در حال انقراض و بنی عباس تازه جایگزین آنها شده بودند مدتی از دشمنی با امام صادق (ع) به صورت ظاهری دست برداشتند.

وی خاطرنشان کرد: آن حضرت مجالی پیدا کرد که دانشگاهی تشکیل دهد و چهار هزار نفر مستقیم و ۱۲ هزار نفر غیر مستقیم شاگرد داشت باشد و تمامی مسائل دین را بیان کند برای همین که فقه ما از روایات امام صادق (ع) گرفته شده ما را شیعه جعفری می‌گویند.

امام جمعه عالی‌شهر بیان کرد: اضافه کرد: در رابطه با عظمت امام صادق (ع) همین بس که تمامی امامان اهل سنت شاگرد امام صادق (ع) بوده‌اند، ابوحنیفه رئیس مذهب حنفی و مالک بن انس رئیس فرقه مالکی شاگرد مستقیم امام صادق (ع) بوده‌اند و شافعی و احمد حنبل هم که بعداً متولد شده‌اند شاگردان مالک بن انس بودند که او شاگرد امام صادق (ع) بوده است

وی ادامه داد: به جوانان عزیز توصیه می‌کنم که به روایات امام صادق (ع) مراجعه کنند و فریب تبلیغات دشمن را نخورند که خودشان را پدر خیلی از علوم می‌دانند در حالی که پدر همه علوم دنیا در رشته‌های مختلف شاگردان امام صادق (ع) مثل جابربن حیان و دیگران بوده‌اند که آثارشان هنوز هم در دانشگاه‌های معتبر دنیا تدریس می‌شود

حمیدی‌نژاد با اشاره به بیانات رهبر انقلاب در دیدار با معلمان افزود: ایشان لزوم تشکر از معلمان را وظیفه همه مردم می‌دانند چون معلمان هستند که فرزندان ما را تربیت می‌کنند و تعلیم می‌دهند برای سراسر عمرشان، ایشان مهمترین موضوع در آموزش و پرورش را تحول می‌دانند و بر روی اجرایی شدن سند تحول بنیادین تاکید می‌کنند.

وی ادامه داد: این سند مهم که در سال ۱۳۹۰ تصویب شد، در دولت قبل در کشو گذاشته شد و در آن را بستند آقا فرمودند ما آن چند سالی ضرر کردیم دولت قبل نه تنها سند تحول را اجرایی نکردند بلکه در مقابل سند ۲۰۳۰ دیکته شده آمریکا و غرب را که سند بردگی ملت ایران و تربیت غربی کردن فرزندان ما بود را تصویب و به آموزش و پرورش و ۱۷ دستگاه دیگر جهت اجرا ابلاغ کرد و به طور جدی شروع به اجرای آن در مدارس کردند.

امام جمعه عالی‌شهر ادامه داد: وقتی هم که رهبری بر سر آنها فریاد کشید که چرا این سند را پذیرفته‌اید و اجرا می‌کنید رئیس جمهور وقت گفت من تا آخر پای اجرای سند ۲۰۳۰ هستم.

وی افزود: ما باید درس بگیریم که یک انتخاب غلط چه بر سر ملت می‌آورد هم در مسئله اقتصادی که رکود و عقب گرد یک دهه بر ملت مظلوم ایران تحمیل کردند که امروز هر چه هم تلاش‌های جهادی و شبانه روزی دولت انجام می‌شود ملت ایران تغییر محسوس در وضع اقتصادی و بهبود معیشت احساس نمی‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: در مسئله دین و فرهنگ ما شاهد بودیم که نوجوانان و جوانان ما چقدر آسیب دیدند و امروز چگونه نسبت به ارزش‌های دینی بی‌خیال شده‌اند و همسو با دشمن در مقابله با ارزش‌های دینی حرکت می‌کنند البته این مسئولیت ما را خیلی سنگین می‌کند که به هر نحوی که می‌توانیم برای نجات جوانان و نوجوانان عزیزمان تلاش کنیم.

کد خبر 6095809

دیگر خبرها

  • تکمیل سد «دیورش» رودبار نیازمند اعتبار ۷۰۰ میلیارد تومانی است
  • تغییر محسوس در وضع اقتصادی و بهبود معیشت مردم ایجاد شود
  • بهبود رفاه و معیشت مشاغل کارگری راه‌ موثر مقابله با قاچاق است
  • بین منافع پست بانک ایران و کارکنان بانک مرزی وجود ندارد
  • برگزاری دوره توانمندسازی مربیان و اساتید قرآن و عترت ارتش جمهوری اسلامی ایران
  • برگزاری دوره توانمندسازی مربیان و اساتید قرآن و عترت ارتش جمهوری اسلامی ایران در مشهد
  • اختصاص ۱۲۲ میلیارد تومان بودجه برای تجهیز ناوگان شهرداری
  • بهره‌مندی هرچه بیشتر از علم و پژوهش با برجسته‌سازی معنویت، نیاز پیش‌ِ روی ما به حساب می‌آید
  • فرماندهان آینده ارتش انقلابی در مکتب معلمان خود پرورش می‌یابند
  • آموزش، نقطه مشترک بین ارتش و آموزش وپرورش است