Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: فرماندار یزد گفت: مصوبات شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر باید براساس پژوهش های علمی و استفاده از نظرات متخصصان در این حوزه باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یزد به نقل از روابط عمومی فرمانداری یزد، جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان یزد  امروز (3 اسفند) به ریاست فرماندار یزد و با حضور مدیران ادارات و نهادهای عضو این شورا تشكیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مصطفی سالاری فرماندار یزد در این جلسه با تسلیت جان باختن تعدادی از هموطنان در حادثه دلخراش سقوط هواپیمای تهران ـ یاسوج اظهار داشت: در دو سال گذشته اقدامات و فعالیت‌های شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان اغلب در راستای پیشگیری با استفاده از روش‌های مختلف آموزشی و جامعه‌های هدف متنوع نظیر كارگران، دانش آموزان و خانواده‌های آنان و ...بوده است.

 

فرماندار یزد با بیان اینكه برای رفع مسائل و مشكلات در حوزه‌های مختلف به‌ویژه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی به دنبال برقراری ارتباط متقابل میان تجارب و فعالیت‌های گذشته توسط دستگاه‌های اجرایی و نتایج اقدامات علمی و كارشناسی شده هستیم گفت: تصمیمات شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر باید براساس پژوهش های علمی و استفاده از نظرات متخصصان در این زمینه باشد.

 

وی با تأكید به اینكه بعد از گذشته سی‌ونه سال از انقلاب اسلامی دیگر فرصت و بودجه لازم به‌منظور اجرای طرح‌ها بر پایه آزمون و خطا وجود ندارد تصریح كرد: باید در این مدت نقاط قوت و ضعف اقدامات و رویكردها شناسایی شود و از این به بعد با توجه به همین نتایج و ظرفیت‌ها و محدودیت‌های موجود با برنامه‌ریزی مناسب به سمت نقطه مطلوب و متعالی حركت نماییم.

 

سالاری خواستار برگزاری جدی‌تر آموزش مهارت‌های زندگی در سطوح مختلف جامعه شد و خاطرنشان كرد: در سند پیشگیری از اعتیاد كه در جلسات شورای شهرستان در سال 95 مورد تصویب قرار گرفت بر اهمیت این موضوع تأكید شده چراكه اعتقادداریم این آموزش‌ها به‌عنوان یك ضرورت در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی مفید بوده و می‌تواند تأثیرگذاری خوبی را در افراد جامعه داشته باشد.

 

رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان یزد همچنین مشاركت مردم و استفاده از تجارب و نظرات سازمان‌های مردم‌نهاد برای پیشگیری از اعتیاد مهم و ضروری دانست و ابراز داشت: امروزه سمن‌ها به‌عنوان تشکل‌هایی كه بدون هیچ چشم‌داشتی در راستای خدمت‌رسانی به مردم در حوزه‌های مختلف فعالیت دارند یاری‌دهنده دولت‌ها و جزء جدایی‌ناپذیر جامعه محسوب می ‌شوند.

 

وی اضافه كرد: سازمان‌های مردم‌نهاد می‌توانند با درك بهتر از شرایط موجود و احصاء نظرات و پیشنهاد‌ها مردم طرح‌های ماندگار و مؤثری را در جامعه اجرایی سازند.

 

فرماندار یزد در پایان‌بر ضرورت تدوین برنامه‌های اجرایی در سال 97 تأكید كرد و افزود: انتظار داریم دستگاه‌های عضو این ستاد بر مبنای نقشه راه پیشگیری از اعتیاد شهرستان و استفاده از خردجمعی برنامه‌ای مدون و عملیاتی را براساس شرح وظایف خود برای سال آینده تدوین کنند.

 

لازم بذكر در این جلسه راهكارهای پیشگیری از اعتیاد و مباحث مرتبط با آن توسط دكتر فرحزادی مدیر مركز تحقیقات اعتیاد و علوم رفتاری دانشگاه علوم پزشكی شهید صدوقی (ره) یزد ارائه شد.

پایان پیام/449

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۳۳۷۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام عوامل کاهش سرقت در کرمان

  به گزارش خبرگزاری صداوسیمای کرمان ،معاون قضایی، اجتماعی وپیشگیری ازوقوع جرم دادگستری کل استان کرمان ساماندهی کارگاه های ضایعاتی و معتادین متجاهر وپایش تصویری مهمترین مولفه‌های کنترل و کاهش سرقت عنوان کرد.

مهدی قویدل درنشست شورای پیشگیری از وقوع جرم با اشاره به موضوع نشست و دستورکارهای سال ۱۴۰۳، بیان داشت: سال گذشته در مرکز استان ۱۲ جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم برگزار شده است که ۴۳ مصوبه در پی داشت و در حوزه های قضایی شهرستان ها ۱۹۴ جلسه با بیش از هزار و ۱۴۹ مصوبه تشکیل شده است.

وی با اشاره به اینکه شهرستان های زرند، رفسنجان، بم و بافت بیشترین جلسه شورای پیشگیری داشته اند، افزود: دستورکار شورای پیشگیری سه اتهام اول استان یعنی سرقت، خشونت های رفتاری و گفتاری و تصادفات است که علیرغم تلاش های همه دست‌اندرکاران در خصوص موضوع سرقت در سال ۱۴۰۲ هرچند که برخی شهرستان ها کاهش داشته است.

قویدلبیان کرد: حدود ۳۱ درصد از آمار زندانیان مربوط به جرم سرقت می باشد.

این مقام قضایی ضمن بیان اینکه در حوزه سرقت سیم برق در زمینه پیشگیری از سرقت سیم برق، شاهد تلاش های خوبی از سوی دست‌اندرکاران بودیم که اثرات مفیدی برجای گذاشت، اضافه کرد: در حوزه سیم برق در سال ۱۴۰۱ ، ۱۱ هزارو ۶۲۲ فقره سرقت و در سال ۱۴۰۲، ۷ هزارو ۵۰۰ فقره سرقت رخ داده که کاهش ۳۴ درصدی را شاهد بودیم که این کاهش در راستای اجرای طرح پیشگیری از سرقت، با همکاری دادگستری کل، شرکت برق شمال استان، نیروی انتظامی و بسیج استان بوده است.

وی با بیان اینکه بیشترین افزایش سرقت سیم برق در سال ۱۴۰۲ مربوط به شهرستان شهداد ۱۱۴ درصد وشهرستان زرند با ۲.۵ درصد بوده است، یادآور شد: شهرستان های راور، نوق، چترود وشهربابک نیز به ترتیب بیشترین کاهش سرقت سیم برق را در سال گذشته داشته اند.

وی با اشاره به اینکه حدود 250 کارگاه ضایعاتی در سطح شهر کرمان فعال است که باید به خارج از شهر منتقل شوند، افزود: ساماندهی کارگاه‌های ضایعاتی در کاهش سرقت‌ها موثر است و تاکنون مصوبات متعددی داشتیم تا این کارگاه‌ها به خارج از شهر منتقل شود و در جلسات مختلف بحث و تبادل نظر شده است.

دیگر خبرها

  • بررسی زمینه‌های پژوهشی حوزه بازی میان ایران و دانشگاه سینرجی
  • شوراهای شهر تنها شورای شهرداری نباشند
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • اعلام عوامل کاهش سرقت در کرمان
  • جریان وقف باید به سمت دانش‌محور شدن برود / مبلغ ما در وقف شفاف‌سازی و نمایش کارهای علمی است
  • واکنش معاون علمی به واگذاری سهام برخی کسب و کارهای دیجیتال
  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین
  • بهره‌مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات مشاوره بهزیستی مازندران
  • بهره‌مندی از عواید وقف به نفع تقویت اقتصاد دانش‌بنیان
  • ظرفیت‌های ملی برای ارائه خدمت به عشایر تنگستان استفاده شود