Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-03-19@02:53:16 GMT

رونمایی از دو داروی جدید

تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۳۳۳۹۴۶

رونمایی از دو داروی جدید

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا، "لوترا" یکی از این داروها است که به صورت قطره استریل چشمی و برای درمان التهاب چشم، آلرژی فصلی، التهابات بعد از جراحی چشم، بیماریهای ویروسی، التهابات عنبیه، قرنیه و پلک تولید شده است.

این دارو که برای تقلیل التهاب داخل چشمی موثر است، از جمله داروهای استروئیدی جدید است که به علت نفوذ اندک به داخل چشم، قابلیت کمتری برای افزایش فشار داخل چشم دارد و به کاهش عوارض داخل چشمی دارو کمک می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  "آلکانف" نیز داروی جدید دیگری است که در این شرکت به صورت قرص پیوسته 10 میلی اکی والان تولید و عرضه شده و از دسته داروهای ماده معدنی است.   "آلکانف" در مواردی مانند پیشگیری و درمان انواع سنگ های ادراری کاربرد دارد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۳۳۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید داروی آلزایمر با هوش مصنوعی و باکتری

محققان در یک رویکرد نوآورانه با استفاده از هوش مصنوعی و حسگر‌های زیستی و باکتر‌های مخمر یک گام به تولید داروی آلزایمر نزدیک شدند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محققان در یک رویکرد نوآورانه با استفاده از هوش مصنوعی و حسگر‌های زیستی و باکتر‌های مخمر یک گام به تولید داروی آلزایمر نزدیک شدند.

"گالانتامین" یک داروی رایج است که توسط افراد مبتلا به بیماری آلزایمر و سایر اشکال زوال عقل در سراسر جهان برای درمان علائم‌‌شان استفاده می‌شود. متأسفانه، سنتز ترکیبات فعال در آزمایشگاه در مقیاس مورد نیاز از نظر تجاری قابل قبول نیست.

استخراج ماده مؤثره از گل نرگس فرآیندی زمانبر است و عوامل غیرقابل پیش‌بینی مانند آب و هوا و عملکرد محصول می‌تواند بر عرضه و قیمت دارو تأثیر بگذارد.

نخستین مراکز هم‌آفرینی "سلامت، نساجی، پلیمر، صنایع غذایی و هوش مصنوعی" راه‌اندازی می‌شوند

از اینرو محققان دانشگاه تگزاس ابزارهایی از هوش مصنوعی و حسگرهای زیستی را توسعه داده‌اند تا به کمک باکتری‌هایی با ژنیتک دستکاری شده بتوانند پیش‌ساز شیمیایی گالانتامین را به عنوان محصول جانبی متابولیسم سلول طبیعی باکتری تولید کنند. اساساً باکتری ها طوری برنامه‌ریزی شده اند که غذا را به ترکیبات دارویی تبدیل کنند.

در این بین حسگر زیستی امکان تجزیه و تحلیل سریع نمونه‌ها را فراهم می‌آورد و هوش مصنوعی مبتنی بر یادگیری ماشینی با بررسی ده‌ها هزار ماده و حذف گزینه‌های نامناسب محدوده تحقیق را دقیق‌تر و کوچک‌تر می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۹ توصیه‌ دارویی ضروری به مسافران نوروزی
  • آسیب‌های مصرف روزانه داروهای مسکن برای بدن
  • تایید دارویی که می‌تواند کبد چرب را درمان کند
  • این افراد به هیچ وجه نباید از ژلوفن استفاده کنند
  • روایتی از برگ‌های زرین حوزه داروسازی
  • کشف ۱۰۰ میلیارد ریال داروی قاچاق از یک داروخانه
  • خبر خوش برای بیماران کبدی: آمریکا اولین داروی کبد چرب را تایید کرد
  • تولید داروی آلزایمر با هوش مصنوعی و باکتری
  • این گروه از افراد اصلا نباید از ژلوفن استفاده کنند
  • منع مصرف داروی داخلی توسط پزشکان موجب سرگردانی بیمار می شود