Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان گفت: درصددیم که کلینیک ویژه صنعت و واحدهای تولیدی در استان احداث کنیم. ۰۳ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۱ استانها کردستان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، حسین فیروزی صبح امروز در بیست و ششمین نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی که با دستور کار "بررسی موانع سرمایهگذاری و ارائه راهکارها جهت حل آنها" در محل اتاق بازرگانی سنندج برگزار شد، اظهار داشت: این شورا با اهداف مشخصی از جمله کمک به توسعه بخش خصوصی، سرمایه‌گذاری و رونق تولید تشکیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه نباید فرد و مانعی برای جلوگیری از سرمایه‌گذاری وجود داشته باشد، گفت: باید همه در بخش خصوصی و  دولتی با توجه به سیاست‌های کلی نظام برای رونق و توسعه استان آماده باشیم و تلاش کنیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان با تاکید بر تنظیم تعاملات بین بخش خصوصی تصریح کرد: تعاملات واقعا نیازمند تنظیم بوده و باید آسیب‌شناسی مشکلات و موانع صورت بگیرد و راهکارهای مناسب ارائه و رویه ناکارآمد و بروکراسی زائد و جستجوگرانه که مانع از تولید و رونق اقتصادی و مخل سرمایه‌گذاری است، تغییر یابد.

وی گفت: رویه عملکردی در ادارات مختلف استانی یکسان نیست و برخی استان‌ها در این خصوص پیشرو بوده پس باید طرح موضوع و جستجو بهترین راهکارها بین بخش خصوصی و دولتی صورت بگیرد.

فیروزی افزود: کردستان زمین‌های زیادی برای توسعه و سرمایه‌گذاری در اختیار ندارد، بنابراین توسعه شهرک‌های صنعتی در استان ضروری بوده چراکه گره اصلی سرمایه‌گذاری «کمبود زمین» است.

وی اظهار کرد: منطقه ویژه بانه در مرز رسمی سیرانبند در یکی دو ماه اخیر شروع به احداث شده و پیمانکار در آنجا حضور داشته و یکی از ظرفیت‌های خوب برای سرمایه‌گذاری به شمار می‌آید.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان گفت: همه ذهنیت‌ها اساساً درست نیستند و نباید در مقولات اقتصادی به صورت ذهنی وارد شویم بلکه باید عملیاتی ورود کرد.

فیروزی خاطر نشان کرد: درصددیم که کلینیک ویژه صنعت و واحدهای تولیدی در استان احداث کنیم که این مرکز با تعامل با دستگاه‌های مختلف، نسبت به برطرف کردن مشکلات آنان اقدام می‌کند.

انتهای پیام/ ت

R7848/P1336/S6,66/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۳۵۰۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی

محسن خجسته‌مهر مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران در امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی گفت: با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری، در این حوزه امروز یکی از رویدادهای مهم اقتصادی صنعت نفت با مشارکت مردم را شاهد هستیم.

وی ادامه داد: برای تحقق برنامه‌های تولیدی باید سرمایه‌گذاری مستقیم و غیرمستقیم انجام دهیم که در دولت سیزدهم این کار زیربنایی در حال انجام است.

خجسته مهر گفت: پیش‌تر تنها شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند در صنعت نفت سرمایه‌گذاری کنند، اما با ابتکار وزیر نفت و هماهنگی لازم با دولت قرار شد پتروشیمی‌ها نیز در بالادست صنعت نفت حضور یابند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران خاطر نشان کرد: قرارداد توسعه میدان مشترک آزادگان به ارزش ۱۱ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار و دیگر میدان‌ها در مجموع به ارزش ۱۳ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار با حضور بانک‌ها به امضا رسید و به‌تازگی با امضای قرارداد فشارافزایی، وزارت نفت نشان داد که می‌تواند کارهای بی‌نظیری در این صنعت انجام دهد.

خجسته‌مهر با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید در چهار استان نفت و گازخیز کشور اضافه می‌شود.

وی سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در بخش بالادستی صنعت نفت را قراردادی برد - برد برای شرکت ملی نفت ایران و آن‌ها دانست و گفت: مردم به‌عنوان سرمایه‌گذاران اصلی پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها با این تفاهم‌نامه‌ها در طرح‌های بالادستی سرمایه‌گذاری می‌کنند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران ادامه داد: در دولت‌های یازدهم و دوازدهم سالانه به‌طور میانگین یک میلیارد ۶۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری شده است، درحالی‌که در ۲.۵ سال عمر دولت سیزدهم این رقم به سالانه ۶ میلیارد ۳۰۰ میلیون دلار رسیده و درمجموع ۱۵ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری شده که بخش قابل‌توجهی از این سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • ۳۰ درصد بازار سرمایه در اختیار صنعت پتروشیمی/ فاز ۱۴ پارس جنوبی تماماً ایرانی است
  • سد ورود بخش خصوصی به صنعت نفت و گاز شکسته شد/ آغاز ۵۰ پروژه به ارزش ۲۵ میلیارد دلار
  • سد ورود بخش خصوصی به صنعت نفت و گاز شکسته شد
  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری
  • گام بلند استارتاپ «طرح تو طرح» برای نوآوری دیجیتال در معماری
  • مشارکت دانشگاه آزاد در ایجاد پایانه صادراتی مهران
  • بازدید هیات هرمزگانی از نمایشگاه صنعت شیشه در چین
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی