Web Analytics Made Easy - Statcounter

یاسوج - ایرنا- نماینده مردم سمیرم در مجلس شورای اسلامی گفت: مشخصات و اطلاعاتی از مختصات جعبه سیاه هواپیمای تهران- یاسوج توسط شرکت سازنده به تیم‌های کوهنورد اعزامی به محل سقوط هواپیما داده شده تا ضمن جست و جوی پیکرها این مهم نیز در دستور و اولویت بعدی آنها باشد.

به گزارش ایرنا، در نشستی که شب گذشته با حضور اسماعیل نجار رئیس سازمان مدیریت بحران کشور، امیر کیومرث شرفی معاون عملیات نیروی زمینی ارتش، رئیس سازمان هواپیمایی و نمایندگانی از شرکت سازنده هواپیمای ای تی آر 72 در محل وقوع حادثه در محدوده روستای دنگزلو شهرستان سمیرم برگزار شد موضوع پیدا شدن جعبه سیاه هواپیما مورد بررسی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اصغر سلیمی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در محل سقوط سانحه هوایی در ارتفاعات دنا اظهار داشت: در این نشست تأکید شد که شرایط و تمامی امکانات لازم برای تیم‌های بازرسی از جمله هیات هفت نفره فرانسوی شرکت ای. تی. آر در این زمینه فراهم شود.
وی گفت: تیم هفت نفره فرانسوی از امروز و با هماهنگی‌های لازم به منطقه و محل وقوع سانحه اعزام خواهند شد تا با مساعدشدن شرایط هوا کار بررسی و شناسایی جعبه سیه هواپیما در دستور کار قرار گیرد.
سخنگوی امور شوراهای مجلس شورای اسلامی گفت: بر اساس اعلام سازمان هواپیمایی و شرکت سازنده هواپیمای ای تی آر بر اثر برخورد جعبه سیاه با رطوبت، این دستگاه پالس‌هایی را تا شعاع 100 متر ایجاد می‌کند که کوهنوردان و سایر نیروهای جستجو گر می‌توانند با دریافت سیگنال‌ها به سرنخ‌هایی از این جعبه سیاه برسند.
به هر جریان کوتاهی از هر چیزی که معمولاً منظم و تکرار شونده باشد پالس می‌گویند.
وی افزود: البته اولویت نخست جست و جو و انتقال پیکرهاست ولی پیدا کردن جعبه سیاه و مشخص شدن دلیل اصلی سانحه نیز اهمیت ویژه‌ای برای مسئولان، سازمان‌های نظارتی و خانواده‌های جانباختگان دارد.
وی ابراز داشت: تمامی شرایط، امکانات، همکاری‌ها و هماهنگی‌ها توسط دولت و نهادها و سازمان‌های مختلف کشوری و لشکری به‌ویژه بین استان‌های اصفهان و کهگیلویه و بویراحمد از همان روز نخست بروز این سانحه وجود داشته است.
وی عنوان کرد: بزرگ‌ترین مانع و چالش اساسی در این مسر، شرایط نامساعد جوی است که کار امدادرسانی و جست و جو و انتقال بقایای جانباختگان را با مشکل مواجه کرده است.
وی گفت: بخش محدودی از بقایای این پیکرها روز گذشته توسط تکاوران ارتش از ارتفاع چهار هزار متری قله پازن پیر به پایین انتقال یافت که کار نمونه گیری ژنتیکی و تشخیص هویت آنها در حال انجام است.
نماینده مردم سمیرم در مجلس شورای اسلامی گفت: با هماهنگی‌های انجام شده تمامی بقایای پیکرها از محل سانحه هوایی به یاسوج مرکز کهگیلویه و بویراحمد انتقال داده خواهد شد و کار تشخیص هویت آنها بر عهده پزشکی قانونی این استان است.
پرواز شماره 3704 هواپیمایی آسمان با 65 مسافر و خدمه پروازی ساعت 8 صبح روز یکشنبه تهران را به مقصد یاسوج ترک ولی در نزدیکی سمیرم اصفهان سقوط کرد.
این هواپیما از نوع ای تی آر 72 پس از 55 دقیقه از صفحه رادار مرکز کنترل خارج می‌شود و بر اساس اعلام اورژانس خبر سقوط این هواپیما در منطقه کوهستانی پادنای سمیرم اعلام شد.
این هواپیما هر روز یک پرواز از تهران به یاسوج و یک پرواز بر عکس داشت که به‌طور میانگین 50 تا 60 مسافر حمل می‌کرد.
روز سه شنبه پس از 48 ساعت جست و جو اعلام شد که لاشه این هواپیما در کوه‌های نقل در مرز بین شهرستان‌های سمیرم از توابع اصفهان و دنا در کهگیلویه و بویراحمد پیدا شد.
دیروز چهارشنبه نیز به دلیل شرایط نامساعد جوی و بارش برف و باران و وزش باد این عملیات نیمه تمام مانده بود.
ولی بهره مند کارشناس اداره کل هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد دیروز به ایرنا گفته بود که بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش یابی هواشناسی وضعیت جوی در محل سقوط هواپیمای تهران یاسوج به‌صورت ناپایدار بوده و بارش‌های باران و برف در این محل تا سه شنبه هفته آینده ادامه خواهد داشت.
3016/6110

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۳۵۳۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید ۲۹ درصد از پیله ابریشم کشور در گیلان

اسدالله عباسی، در بازدید از طرح توسعه نهالستان توت در مزرعه ابریشم پرند فومن از کاهش واردات جعبه تخم نوغان خبر داد و گفت: در سال گذشته ۴۵ هزار جعبه تخم نوغان به کشور وارد شد که این آمار امسال به ۳۶ هزار جعبه کاهش پیدا کرده و مابقی در داخل تهیه می‌شود.

او با تأکید بر لزوم توجه به تقویت تولید پیله ابریشم در گیلان افزود: ۵۱۰ تن معادل حدود ۲۹ درصد از تولید پیله‌ تر ابریشم کشور در این استان انجام می‌شود.

استاندار پیله ابریشم مورد نیاز کشور را ۳ هزار و ۳۰۰ تن دانست و تصریح کرد: با توجه به ظرفیت‌های گیلان باید سعی کنیم که بخش اعظمی از نیاز کشور به پیله‌ تر در این استان تولید شود.

گیلان یک سوم پیله‌ تر ابریشم کشور را تولید می‌کند و استان‌های مازندران، گلستان و خراسان‌های رضوی و شمالی در رتبه‌های بعدی تولید پیله ابریشم قرار دارند.

توزیع تخم نوغان با قیمت هر جعبه ۲۸ هزار تومان در ۱۱ مرکز توسعه نوغانداری و ۸ اداره جهاد کشاورزی استان گیلان از روز شنبه ۸ اردیبهشت آغاز شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • افزایش نگرانی اسرائیل از قرار گرفتن در لیست سیاه سازمان ملل
  • سوخت گیری در آسمان چگونه و چقدر طول می‌کشد؟
  • هشدار مدیریت بحران استان به کوهنوردان، گردشگران و عشایر
  • تولید ۲۹ درصد از پیله ابریشم کشور در گیلان
  • توضیحات معاون علمی رئیس‌جمهور درباره پروژه دانشگاهی ساخت هواپیما و دروغ‌پردازی رسانه انگلیسی 
  • سقوط اف ـ۱۶ حامل مواد شیمیایی در آمریکا
  • سقوط اف-۱۶ حامل مواد شیمیایی در آمریکا
  • آیا با هواپیما می‌توان سفری ارزان به مشهد داشت؟
  • یک جنگنده اف - ۱۶ آمریکا در نیومکزیکو سقوط کرد
  • یک جنگنده اف-۱۶ آمریکا در نیومکزیکو سقوط کرد