Web Analytics Made Easy - Statcounter

با توجه به پایان سال 96 ؛سال مزین شده به شعار«اقتصاد مقاومتی؛تولید_ اشتغال» تعدادی از نمایندگان مردم استان کرمان در مجلس شورای اسلامی در خصوص میزان تحقق این شعار در سطح استان و کشور مواردی را مطرح کرده اند که مشروح آن را در خبر زیر می خوانید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  شبکه اطلاع رسانی راه آرمان؛با توجه به پایان سال 96 سال مزین شده به شعار«اقتصاد مقاومتی؛تولید_ اشتغال» تعدادی از نمایندگان مردم استان کرمان در مجلس شورای اسلامی در خصوص میزان تحقق این شعار در سطح استان و کشور مواردی را مطرح کرده اند که مشروح آن را در خبر زیر می خوانید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم سیرجان در مجلس:سفر مقامات لشکری و کشوری به جنوب کرمان حکایت از جهش بزرگ اقتصادی استان دارد

شهباز حسن پور در گفتگو با شبکه اطلاع رسانی راه آرمان با اشاره منشور سال تعیین شده توسط مقام معظم رهبری در ابتدای سال در خصوص اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال در خصوص اقدامات صورت گرفته در استان کرمان در این زمینه گفت: با ابتکار، خلاقیت و مدیریت خوب استاندار کرمان و همراهی امام جمعه استان همچنین مجمع نمایندگان، امسال سال وحدت، انسجام و هماهنگی در فعالیت های خوب استان کرمان بود.

نماینده مردم سیرجان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: برای اولین بار با ابتکاری که استاندار داشت، شرکت های بزرگ استان مسئولیت خطیر همراهی و همکاری در بحث اقتصاد مقاومتی را پذیرفتند و باید صادقانه بگویم که نسبت به وضعیت کشور، ما در استان گام ها را محکم تر و سریع تر برداشتیم.

وی با بیان اینکه نمی توان گفت در سال 96 به همه اهداف از پیش تعیین شده و مدنظر مقام معظم رهبری رسیدیم، ابراز کرد: با وجود کاستی ها و مشکلاتی که وجود دارد اما بایستی به صراحت اعلام کنیم خوشبختانه اقدامات بسیار موثری در جهت سازندگی، توسعه، پیشرفت، عمران و آبادی استان صورت گرفته و گام های خوبی برداشته شد.

حسن پور ضمن تشکر از صدا و سیما رسانه های استان و وحدت آنها در راستای توسعه و پیشرفت کرمان خاطرنشان کرد: فرمانداران، بخشداران و شهرداری ها هرکدام به نوبه خود فعالیت های خوبی داشتند؛ در سفر هیئت دولت به سیرجان واستان کرمان بیش از ده هزار میلیارد پروژه افتتاح شد.

وی افزود: استان کرمان که همواره در زمینه زیرساخت ها دچار مشکلات و معضلات بود، تنها در سال 96 صادر کننده برق به سایر نقاط کشور شد؛ سرعت پیگیری انتقال آب خلیج فارس به گل گهر سیرجان، مس سرچشمه واستان کرمان، مطالعه انتقال آب دریای عمان به کرمان، سرعت گرفتن انتقال لوله گذاری آب شرب به سمت اهداف از قبل مشخص شده برای تامین آب شرب و بهداشتی نیز از گام های اساسی و بزرگی بود.

عضو کمیسیون تلفیق بودجه مجلس شورای اسلامی با اشاره به سفرهای وزرا و رؤسای سازمان ها و همچنین سفر فرماندهی کل سپاه پاسداران به جنوب استان کرمان اظهار داشت: این موارد همه حکایت از این دارد که استان کرمان در حال جهش بزرگ اقتصادی است هرچند که من به عنوان نماینده مردم از وضعیت امروز آنچنان که باید راضی نیستم.

وی ابراز کرد: باید گام ها را محکم تر برداریم و از ظرفیت های ارزشمند و نیروی انسانی توانمند، مومن و متعهد در استان بیش از اینها استفاده شود اما به هرحال اینکه همه جناح ها، احزاب وگروه ها کنار هم آمده و با فراموش کردن مسائل سیاسی، به دنبال اقدامات توسعه نگرانه در استان هستند، حرکتی رو به جلو است.

حسن پور تاکید کرد: امروز جای جای استان به یک کارگاه سازندگی تبدیل شده است؛ از خودروسازی در بم گرفته تا معادن در شهرستان زرند و مس سرچشمه در شهرستان رفسنجان؛  شهربابک هم به نوبه خود کارهای بزرگی داشته است همچنین در سیرجان که چهارراه اقتصادی استان است، اقدامات خوبی صورت گرفته است.

نماینده مردم سیرجان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: امروز بردسیر به بهشتی برای کارآفرینان در سطح استان و کشور حتی سرمایه گذاری خارجی تبدیل شده است و بافت، ارزوئیه، رابر و ... نیز کارهای خوب و حرکت های ارزشمندی شروع کرده اند؛ سفر اکثر مقامات کشوری و لشکری به جنوب استان و شهرستان های جیرفت، عنبرآباد، قلعه گنج، رودبار و سایر نقاط استان حکایت از این دارد که ما آماده یک جهش بزرگ و حرکت رو به جلو برای سال های بعد هستیم.

وی با تاکید بر اینکه نباید از معضلات و کاستی ها غافل باشیم، در خصوص مشکلات استان کرمان بیان کرد: یکی از این معضلات کم آبی و کاهش بارندگی می باشد و کرمان استانی خشک کویری است به گونه ای که دربعضی شهرستان ها کمتر از 5 میلیمتر باران داشتیم؛ ما نیازمند این هستیم که دولت ستاد عالی خشکسالی در استان تشکیل داده و چاره اندیشی می کرد اما متاسفانه تاکنون اقدام اساسی صورت نگرفته است و ما در این زمینه از دولت گلایه داریم.

نماینده مردم رفسنجان و اناردر مجلس: حل مشکلات معیشتی و اجتماعی آحاد جامعه در سایه رفع بیکاری جوانان

احمد انارکی محمدی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با شبکه اطلاع رسانی راه آرمان؛اظهار کرد:سال های متمادی است که از سوی رهبری با توجه به مسائل اقتصاد، معیشت و تولید  با مضامین اقتصاد نامگذاری می شود که این مسئله نشانگر اهمیت این موضوع می باشد.

وی با اشاره به مطالب فوق تصریح کرد: در خصوص این بحث با استفاده از ظرفیت های  داخلی اقداماتی انجام شده است همچنین در زمینه های گردشگری ،حمایت از تولید، اشتغال پایدارروستایی در سال گذشته انجام شده اما انتظار بیش از این در زمینه تولید و اشتغال از دولت داریم .

انارکی محمدی در خصوص تأکید رهبری بر موضوع اقتصاد مقاومتی اظهار کرد: مسئله معیشت اقتصاد با توجه به فشاری که بر قشر ضعیف جامعه و مشکلاتی که برای مردم به وجود آمده است شوخی بردار نیست و اگرامروز به مردم فقیر و پا برهنگان توجه نداشته باشیم، اعتراضاتی را به دنبال خواهد داشت .

این مقام مسئول افزود: دغدغه امروز مقام معظم رهبری مردم و همه افراد تحصیلکرده در خانواده ها هستند و از طرف  دیگر بیکاری در سطح جامعه باعث به وجود امدن فشار اجتماعی و مشکلاتی  برای خانواده ها شده است  که این مسائل نیز دغدغه مقام معظم رهبری است که اگر اشتغال حل شود قطعا مشکلات اجتماعی و معیشت آحاد جامعه حل خواهد شد.

نماینده پنج شهرستان جنوب کرمان:تحقق ۵۰ درصدی شعار سال در مناطق جنوب استان

احمد حمزه نماینده پنج شهرستان جنوب کرمان در گفتگو با دانشجوآزاد در رابطه با میزان محقق شدن شعار سال در استان کرمان گفت: در سطح استان کرمان با طرح ابتکاری استاندار برای آوردن معین های اقتصادی به منطقه کارهای خوبی صورت گرفته است.

وی افزود: در شهرهایی که معین ها آمدند و مشغول شدند مثل قلعه گنج و منوجان کارها به خوبی پیش رفت ولی در شهرهای دیگر آنچنان باید و شاید فعالیت خاصی شکل نگرفته چون دولت اعتبار کافی ندارد و نمی تواند کار خاصی را انجام دهد.

حمزه تصریح کرد: ارزیابی بنده از میزان تحقق شعار “اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال” برآورده شدن حدود ۵۰ درصد از اهداف در مناطق جنوبی است.

نماینده پنج شهرستان جنوب کرمان در خصوص دلیل طولانی شدن بررسی لایحه بودجه ۹۷ تشریح کرد: مشکلات و محدودیتهای خاصی را در بودجه امسال داشتیم که باعث شد روند بررسی بودجه با چالش روبرو شود.

حمزه ادامه داد: مباحثی همچون اشتغال، یارانه ها، سوخت و حاملهای انرژی و عدالت اجتماعی از محورهای اساسی بودجه ۹۷ بودند که روند بررسی آنها زمانبر شد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۳۶۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقدینگی‌های جامعه باید به‌سمت بخش مولد اقتصاد یعنی نفت و گاز هدایت شود

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت: باید روی هدایت نقدینگی به‌سمت بخش مولد و سودآور اقتصاد یعنی بخش نفت و گاز تمرکز کنیم.

جعفر قادری در گفت‌وگو با خبرنگار شانا درباره اهمیت استفاده از ظرفیت بخش غیردولتی و مردمی اقتصاد در توسعه میدان‌های مشترک نفت و گاز کشور بیان کرد: تمرکز بر توسعه مبتنی بر منابع عموم جامعه و ایجاد بازی دوسربُرد برای مردم و دولت در زمینه توسعه میدان‌های مشترک نفت و گاز بسیار مهم است. در این زمینه، مصوبه مهمی در ماده ۱۵ قانون برنامه هفتم توسعه تصویب شده است که زمینه حضور و استفاده از ظرفیت بخش غیردولتی و مردمی اقتصاد در توسعه میدان‌های مشترک نفت و گاز کشور را فراهم می‌کند.

وی با تأکید بر اینکه جهش تولید با مشارکت مردم حاصل می‌شود، افزود: تنها با اتکا به منابع دولتی به‌هیچ‌وجه امکان توسعه نداریم و باید بر منابع بخش مردمی اقتصاد و هدایت نقدینگی به‌سمت بخش مولد و سودآور اقتصاد، یعنی بخش نفت و گاز تمرکز کنیم.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به اینکه تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان در دولت سیزدهم دوبرابر شده است، تصریح کرد: در زمینه فروش نفت و گاز استخراج‌شده از میدان‌های مشترک نیز کمکی ویژه‌ ازسوی بخش غیردولتی خواهد شد و توسعه تجارت انرژی، همچنین رشد اقتصادی کشور نیز از این محل به‌خوبی قابل انجام است.

قادری با اشاره به اهمیت ورود بخش صنعتی با ابزارهای نوین و صرفه اقتصادی بالا برای این بخش گفت: صنایع نیز در زمینه حل ناترازی خود و رشد اقتصادی حاصل از تداوم تولیدات صنعتی در زمان اوج مصرف گاز و برق می‌توانند از این ظرفیت جدید تولیدشده ازسوی سرمایه‌گذاری مستقیم خود استفاده کنند و در این زمینه به خودتأمینی گاز و برق برسند.

دیگر خبرها

  • توصیه دادستان کرمان به مقامات قضائی استان‌ برای مبارزه جدی با فساد 
  • آحاد جامعه برای عمل به تکلیف اجتماعی و شرعی خود در انتخابات مشارکت کنند
  • مراقب پیامکهای جعلی یارانه کمک معیشتی باشید
  • مردمی کردن اقتصاد توسعه پایدار کشور را به دنبال دارد
  • دیپلماسی و میدان، پای کار «آبیِ ایرانی»/ نگاهی به مواضع مقامات کشوری و لشکری در روز خلیج فارس
  • نقدینگی‌های جامعه باید به‌سمت بخش مولد اقتصاد یعنی نفت و گاز هدایت شود
  • برگزاری نشست هم اندیشی مدیران مراکز مشاوره استان
  • علم الهدی : برای حل مشکلات معیشتی کارگران نمی‌توانیم تنها به دنبال افزایش دستمزد باشیم
  • رشد اقتصادی کشور در گرو بهبود شرایط زندگی کارگر است
  • کرمان/ فوت پسربچه ۵ ساله در سایه اهمال کاری‌ ها