Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، عباس عراقچی معاون وزیر خارجه کشورمان به شبکه خبری بی‌بی‌سی گفت شرایط سوریه خیلی پیچیده شده است. وی افزود «ترس جنگ در همه منطقه ما وجود دارد». عباس عراقچی به بی‌بی‌سی گفت، حضور ایران در سوریه برای بوجود آوردن جبهه جدید علیه اسرائیل نبود بلکه برای مبارزه با تروریسم بوده است.

عباس عراقچی در گفت‌وگو با بی‌بی‌سی افزود «تنها تصور کنید اگر ما آنجا نبودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون داعش در دمشق و یا شاید بیروت و دیگر جاها بود». معاون وزیر خارجه کشورمان در گفت‌وگو با بی‌بی‌سی افزود که حزب الله لبنان وجود دارد تا با اسرائیل مقابله کند.

عراقچی همچنین درباره پهپادی که اخیرا اسرائیل مدعی تعلق آن به ایران شده بود گفت که این پهپاد به ارتش سوریه تعلق دارد. وی تاکید کرد «آنها [اسرائیلی‌ها] نباید وقتی با چیزی مواجه می‌شوند که خودشان هر روز علیه دیگران انجام می‌دهند، عصبانی شوند».

عراقچی در ادامه به بی‌بی‌سی گفت که توافق هسته‌ای سال 2015 میلادی (سال 94) در زمانی سرنوشت‌ساز بعد از تهدیدات آمریکا برای تحریم‌های دوباره ایران، حاصل شد. عباس عراقچی همچنین در ادامه گفت قبل از آنکه دیگر مسایل مورد بحث قرار گیرند، آمریکا باید بخش مربوط به خود را در برجام تحقق بخشد. 

وی تاکید کرد «توافق دیگر در مسایل دیگر به موفقیت توافقی که قبلا حاصل شده بستگی دارد و ما کاملا به آن پایبند بوده‌ایم و دیگر طرفین کاملا به آن پایبند نبوده‌اند». عراقچی در ادامه خاطر نشان کرد «اگر برجام تجربه‌ای موفقیت‌آمیز برای ایران باشد، آن‌ها اجازه خواهند داشت از ما درباره مسایل دیگر درخواست مذاکره کنند».

وی افزود، اظهارات دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا درباره برجام، آن را تضعیف کرده و این مسئله مانع توسعه اقتصاد ایران شده است. عراقچی همچنین گفت «مطالبات مردم از برجام، برآورده نشده است و این یک واقعیت است».

عباس عراقچی در ادامه گفت «این [مساله] بیشتر به دلیل فضای شک و تردیدی است که ترامپ پیرامون برجام ایجاد کرده که مانعی برای همکاری شرکت‌های بزرگ و بانک‌ها با ایران است، این یک واقعیت است، و این نقضی از سوی آمریکا است». 

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۳۶۴۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یکی از مطالبات مردم در دور اول انتخابات مجلس موضوع تحول بود

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«محمدحسین فرهنگی» از حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

پیش‌بینی می‌کنم مجلس فعلی سه قطبی باشد؛ اصلاح طلبان تقویت شده، یکسری مدافع وضعیت فعلی بوده و تعدادی هم مانند من در طیف تحول گرایان هستند که در مباحث مختلف تحول ایجاد می‌کنند.

مهم‌ترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد، چیست؟

نمایندگان مجلس با توجه به اینکه نماینده همه مردم هستند، در تمام موضوعات صاحب نظر هستند و با توجه به این موضوع به نظر می‌رسد اصلاح اشتباهات گذشته و حرکت به سمت اصلاح وضعیت اقتصادی در این خصوص ضروری است.

یکی از مطالبات مردم در دور اول انتخابات مجلس، موضوع تحول بود، انتظار دارند مجلس جدید و نمایندگان، مجلس متفاوتی رقم زنند، مردم به دنبال تحول هستند و می‌خواهند در موضوعاتی چون تورم، بیکاری، گرانی و.. تحول ایجاد شود و شعار سال همچون گذشته مورد توجه قرار گیرد و موانع تولید برطرف شود.

اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

در صورت انتخاب مجدد می‌خواهم در کمیسیون صنایع و معاون مجلس حضور داشته باشم ولی بستگی به شرایط روزهای انتهایی دارد.

مهمترین چالش استان را چه می‌دانید و برای حل آنچه راه‌کاری دارید؟

آذربایجان شرقی استانی معدنی است اما مدیریت درستی در حوزه مس و طلا انجام نشده و ضروری است مدیریت مناسب معادن در دو محور مس و طلا به‌ویژه دستور رئیس جمهور در خصوص مس که مقرر شد به صورت مستقیم مس سونگون به طور مستقل اداره شود و عملیاتی نشده، انجام شود چراکه غفلت از معادن استان مهمترین چالش بوده و باید برای آن برنامه‌هایی داشته باشیم.

کد خبر 6080920

دیگر خبرها

  • یکی از مطالبات مردم در دور اول انتخابات مجلس موضوع تحول بود
  • ببینید| نظر وزیر اسبق بهداشت درباره برجام و محمدجواد ظریف/ «هر روز که از خواب بیدار می‌شویم وضعیت عوض شده»
  • چرایی پیش‌بینی‌ناپذیری از ایران فردا | برخوردها از سال ۸۸ جامعه را پیچیده‌تر کرده | تنش‌های بزرگ در دل رخدادهای کوچک است!
  • روایت ظریف از دلایل موافقت آمریکا و مخالفت اعراب و اسرائیل با برجام
  • چرایی پیش‌بینی‌ناپذیری ایران فردا / قواعد بازی حکومت و جامعه پیچیده‌تر شده
  • روحانی: برجام بازدارندگی‌مان را افزایش داد | امروز دعوا بر سر ساخت مسجد است | ساکت ننشینیم، مردم را به پشتیبانی از نظام تشویق کنیم | مگر در انقلاب با زور مردم را باحجاب کردیم؟
  • روحانی: پاسخ من به شورای نگهبان به زودی منتشر می‌شود تا مردم از سطح درک اعضای این شورا از مسائل حیاتی کشور مطلع شوند!
  • افشاگری روحانی درباره دلایل ردصلاحیتش
  • درخواست مخاطبان برای تولید نون‌ خ ۶
  • اتصال استان به راه آهن از مطالبات مردم است/ لب تشنه در کنار آب