Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - از زمان ظهور در سال 2012 تسلا مدل S همواره در کانون توجه بوده و از لحاظ فروش مدام روند رو به رشدي را طي کرده است. در سرزمين مادري اين خودروي الکتريکي در کلاس سدان هاي لوکس بسيار موفق ظاهر شده و توانسته با کنار زدن مدل هاي با سابقه و ريشه داري مثل مرسدس بنز S کلاس و ب ام و سري 7، نظر مثبت خريداران زيادي را جلب کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سدان هاي فول سايز لوکس مشتريان خاص خود را داشته و در واقع منعکس کننده توانايي هاي خودروسازان در توليد پيشرفته ترين و راحت ترين مدل ممکن هستند. البته گهگاه اين دسته از خودروها مثل مرسدس AMG S65 به موتورهاي قدرتمند مجهز شده و دستيابي به عملکرد بالا نيز جزو اولويت هايشان مي شود.

در ابتدا سازندگان عمدتا اروپايي خودروهاي لوکس، تسلا را رقيب خود نمي دانستند. به اعتقاد اين خودروسازان سدان آمريکايي به غير از قيمت هيچ وجه اشتراکي با مدل هاي تشريفاتي نداشته و نبايد در اين کلاس طبقه بندي شود. در آن مقطع آمار فروش مدل S نيز چندان چشمگير نبود.

به هر ترتيب اکنون وضعيت کاملا دگرگون شده و مدل S توانسته علاوه بر ايالات متحده، در قاره سبز نيز به عنوان يک تهديد براي لوکس سازان آلماني مطرح شود. البته بايد گفت که مدل S بصورت مستقيم موفق به جذب مشتريان بالقوه سدان هاي فول سايز لوکس نشده، اما توانسته نظر مثبت طيف زيادي از خريداران با بودجه بيش از 100 هزار دلار را به سمت خود جلب کند.

بر اساس گزارش موسسه JATO Dynamics، در سال گذشته 16,132 دستگاه تسلا مدل S در اروپا فروخته شده؛ حال آنکه در اين مدت مرسدس بنز موفق به فروش 13,359 دستگاه S کلاس شده است. ب ام و نيز با اختلاف در پشت سر مرسدس بنز ايستاده و توانسته 11,735 دستگاه سري 7 به مشتريان تحويل دهد.

آقاي فليپه مانوز (Felipe Munoz) يکي از تحليلگران بازار JATO Dynamics در اين باره گفته:
اين يک رنگ خطر براي خودروسازان سنتي مثل مرسدس است، زيرا شرکتي کوچک اما هوشمند مثل تسلا مي تواند همه آنها را در خانه شکست دهد.
ناگفته نماند در آلمان تسلا با اختلاف بسيار پشت سر مرسدس و ب ام و قرار دارد. دليل اصلي اين امر تا حدودي به عدم فراگير شدن اتومبيل هاي برقي در مهم ترين بازار اروپا بر مي گردد.

البته با توجه به گرايش هر چه بيشتر خودروسازان آلماني به سمت مدل هاي الکتريکي، بديهي است که وضعيت بازار خودرو در اين کشور متحمل تغييرات زيادي شده و تسلا احتمالا خواهد توانست در حياط خلوت نيز يقه ژرمن ها را بگيرد! آيا اين اتفاق در قلب صنعت خودروي اروپا و جهان واقعا رخ خواهد داد؟

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۳۸۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنجال سفر‌های هوایی لوکس دیوید کامرون

 به گزارش «دیلی میرر» وزیر امور خارجه انگلیس به‌تازگی برای یک سفر پنج روزه به تاجیکستان، قرقیزستان، ازبکستان، ترکمنستان، قزاقستان و مغولستان با هواپیمای «امبرائر لینژ ۱۰۰۰» سفر کرد.

«اتحادیه هوانوردی»، شرکت چارتری که این جت را اداره می‌کند، در وب‌سایت خود درباره این نوع هواپیما نوشته است که یک متخصص سرو نوشیدنی‌های الکلی در داخل به مسافران کمک می‌کند و یک منوی غذایی مناسب برای مسافران درخواست‌کننده فراهم می‌کند.

از دیگر ویژگی‌های این هواپیما، می‌توان به میز ناهارخوری اختصاصی آن، به‌علاوه یک مکان استراحت جداگانه با مبلمان بسیار راحت و بزرگ اشاره کرد.

«امیلی تورنبری» دادستان کل دولت سایه انگلیس در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: «می‌دانم که دیوید کامرون ممکن است در سفر به چندین کشور در یک هفته نیاز به اجاره هواپیما داشته باشد، اما این توجیهی ندارد که صد‌ها هزار پوند با هزینه مالیات‌دهندگان برای اجاره یکی از مجلل‌ترین جت‌های خصوصی موجود در بازار هزینه کند.»

هواپیمای «امبرائر لینژ ۱۰۰۰»

قبل از سفر کامرون، دولت لندن گفت وزیر خارجه انگلیس از این سفر برای «ارتقای فرصت‌ها برای کسب‌وکار‌های بریتانیایی استفاده خواهد کرد و ۵۰ میلیون پوند بودجه جدید برای حمایت از حاکمیت و استقلال دولت‌ها در سراسر این منطقه اعلام خواهد کرد.»

به دنبال جنجال‌های به وجود آمده، یک سخنگوی دفتر امور خارجه، مشترک المنافع و توسعه انگلیس گفت: «وظیفه وزیر خارجه مستلزم سفر به خارج از کشور برای پیگیری منافع بریتانیاست. این موثرترین راه برای انجام این کار در این مورد بود. ارزش پول در تمام تصمیمات سفر در نظر گرفته می‌شود و هزینه‌ها به طور معمول برای شفافیت منتشر می‌شود.»

سال گذشته، «جیمز کلورلی» وزیر خارجه وقت انگلیس که قبل از کامرون مشغول به کار بود، به خاطر قبض ۴۰۰ هزار یورویی (۳۴۸۰۰۰ پوند) بابت استفاده از همین مدل هواپیما برای یک تور هشت روزه در کارائیب و آمریکای لاتین مورد انتقاد قرار گرفت.

در همین حال «ریشی سوناک» نخست‌وزیر انگلیس به دلیل علاقه‌اش به سفر‌های هوایی کوتاه‌مدت برای سفر‌های داخل بریتانیا مورد انتقاد قرار گرفته است.

طبق اعلام دفتر نخست‌وزیری، در فوریه ۲۰۲۳ ریشی سوناک از «دورست» با هلیکوپتر به لندن سفر کرد و صبح روز بعد با جت به این منطقه واقع در جنوب‌غربی انگلستان بازگشت. سوناک ماه گذشته هم طی ۱۰ روز سه مرتبه از هواپیما‌های نیروی هوایی سلطنتی استفاده کرد. او برای عزیمت به مراسمی، یک پرواز چهل دقیقه‌ای در هواپیمایی با ۱۴ صندلی به «بلک‌پول» واقع در «لنکشایر» داشت و به سوالات مردم پاسخ داد. این سفر، بعد از پرواز‌های او به «اسکاتلند» و «لیدز» انجام شد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • تست تونل باد مرسدس بنز SLR مک لارن (عکس)
  • جنجال سفر‌های هوایی لوکس دیوید کامرون
  • ده روسی: شکست‌ناپذیری بایرلورکوزن؟ هیچ تیمی نیست که نتوان آن را شکست داد
  • لیگ قهرمانان زنان اروپا؛ تقابل بارسلونا و لیون در فینال
  • (تصاویر) قطار سوپرلوکس مرسدس اکسپرس
  • وقتی تیم های حریف بایرلورکوزن فکر می کنند رکورد شکست ناپذیری این تیم را پایان داده اند (فان) / فیلم
  • فیلم/ روایت روح‌الامینی از رقبای قالیباف برای ریاست مجلس
  • قیمت تور لوکس استانبول در تابستان ۱۴۰۳ چقدر است؟
  • شکست‌خوردگان،پشت نقاب تحریم
  • تصاویر| شاسی‌بلند چینی بازار ایران به بریتانیا می‌رود / ورود چری به بازار خودروی اروپا