Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - ‌سهم سامسونگ از بازار تلويزيون‌هاي بزرگ بيش از مجموع سهم دو برند بعدي است
شرکت سامسونگ اخيرا با دعوت از اهالي رسانه درباره چشم‌انداز تلويزيون‌هاي جديد خود در بازارهاي جهاني و جهت‌گيري‌هاي تجاري اين شرکت در آينده اطلاع‌رساني کرد. از جمله موضوعاتي که در اين جلسه مطرح شد افزايش سريع تقاضا براي تلويزيون‌هايي با صفحه‌ نمايش‌هاي بزرگ و کيفيت اولترا اچ‌دي (UHD) و همينطور دستگاه‌هايي بود که استفاده از آنها ساده‌تر از هميشه باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


تقاضا براي تلويزيون‌هاي بزرگ با کيفيت UHDتحقيق شرکت‌هاي GfK و NPD نشان داد درآمد بازارهاي جهاني از تلويزيون‌هاي بزرگتر از 55 اينچ در فاصله ماه‌هاي ژانويه و آگوست 2017، بيش از 40 درصد کل درآمد اين بازار را تشکيل مي‌دهد. از کل فروش تلويزيون در آمريکاي شمالي، 60 درصد آن به تلويزيون‌هاي بزرگتر از 55 اينچ و 30 درصد هم به تلويزيون‌هاي بزرگتر از 60 اينچ تعلق داشت.
در زمينه رزولوشن تصوير تلويزيون هم شاهد حرکت بازار از تصوير FHD به سمت کيفيت UHD تصوير هستيم. بر اساس همان مطالعه در ماه‌هاي ژانويه تا آگوست 50 درصد از کل درآمد بازار جهاني تلويزيون به تلويزيون‌هايي با کيفيت UHD مربوط است. اين نسبت براي بازارهاي آمريکاي شمالي، اروپا و کره جنوبي بين 60 تا 70 درصد است.
استقبال از تلويزيون‌هايي با کاربرد سادهدر عين حال استقبال مصرف‌کنندگان از تلويزيون‌هايي با کاربرد ساده‌تر هم رو به افزايش است. شرکت سامسونگ اخيرا تحقيقاتي را در بازار تلويزيون آمريکا و آلمان انجام داده و در هر بازار از بيش از 1000 مصرف‌کننده نظرخواهي کرده است که به دنبال خريد يک تلويزيون جديد بوده‌اند. نتايج نشان مي‌دهد که به ترتيب 23 درصد و 15 درصد از پاسخ‌دهندگان در بازارهاي آمريکا و آلمان، اولين نکته منفي موردنظر خود را پيچيدگي سيم‌کشي‌هاي تلويزيون اعلام کردند. شرکت کنندگان در اين تحقيق همچنين به سختي اتصال دستگاه‌هاي جانبي به تلويزيون، تايپ روي صفحه آن و يا مرور صفحات در تلويزيون‌هاي هوشمند اشاره مي‌کردند.

معرفي محصولاتي متناسب با روندهاي جهانيسامسونگ نيز متناسب با همين روندها همچنان به تقويت جايگاه خود به عنوان رهبر بازار جهاني تلويزيون ادامه مي‌دهد. تحقيقات شرکت‌هاي GfK و NPD نشان داد بين ماه‌هاي ژانويه تا آگوست 2017، شرکت سامسونگ بازيگر اول اين بازار بوده و 34 درصد کل درآمد بازار جهاني تلويزيون را به خود اختصاص داد. اين درآمد حتي از مجموع درآمد رتبه‌هاي دوم و سوم اين بازار هم بيشتر است. سامسونگ همچنين توانست 42 درصد فروش تلويزيون‌هاي بزرگ، يعني 60 اينچ و بزرگتر و همينطور 38 درصد بازار تلويزيون‌هاي UHD را به خود اختصاص دهد. بر اساس قيمت تلويزيون‌، باز هم شرکت سامسونگ با در اختيار داشتن 44 درصد بازار تلويزيون‌هاي بيش از 1500 دلار و 37 درصد بازار تلويزيون‌هاي بالاي 2500 دلار، پيشتاز اين عرصه است.
شرکت سامسونگ راهبرد خود در اين عرصه با هدف عرضه بيشترين گزينه‌هاي ممکن از تلويزيون‌هاي بزرگ مثل تلويزيون‌هاي QLED و پرميوم UHD در اندازه‌هاي 65، 75، 82 و 88 اينچ طراحي کرده که تمامي اين تلويزيون‌ها گزينه‌هاي منحني و تخت را هم خواهند داشت. تجهيزات جانبي تلويزيون‌هاي سامسونگ هم بازخورد خوبي از سوي مصرف‌کنندگان داشت که از جمله آنها مي‌توان به راه‌حل ما براي رهايي از بهم‌ريختگي و شلوغي کابل‌هاي متصل به تلويزيون، اتصال نامريي، شناسايي خودکار و تک‌کنترل براي دسترسي به انواع کارکردهاي تلويزيون اشاره کرد.
معاون ارشد بخش نمايشگرهاي سامسونگ مي‌گويد «با توجه به افزايش قابل توجه فروش تلويزيون‌هاي QLED در نيمه دوم امسال، هيچ شکي وجود ندارد که موقعيت سامسونگ به عنوان بازيگر اصلي بازار تلويزيون‌هاي پرميوم، همچنان رو به رشد است».
او افزود «سامسونگ همچنان به رهبري روندهاي اصلي بازار جهاني تلويزيون متناسب با راهبرد تجاري خود ادامه خواهد داد تا بتواند نيازهاي تمامي کاربران جهان را برآورده کند که با سرعتي زياد در حال تغيير است».

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۳۹۸۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بالاترین نرخ بیکاری در آلمان از سال ۲۰۱۵

موسسه اقتصادی آلمان اعلام کرد که انتظار می‌رود بیکاری امسال در این کشور به طور متوسط به ۲.۸ میلیون نفر برسد که بالاترین سطح از سال ۲۰۱۵ است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه هندلزبلات المان، بر اساس مطالعه موسسه اقتصادی آلمان، پیامدهای بحران اقتصادی در سال جاری آشکار می شود.

در ادامه این گزارش آمده است: رکود اقتصادی در آلمان به طور فزاینده ای بر بازار کار تأثیر می‌گذارد. بر اساس مطالعه موسسه اقتصادی آلمان (IW) که روز جمعه در اختیار خبرگزاری رویترز قرار گرفت، انتظار می‌رود که بیکاری امسال به طور متوسط ​​به 2.8 میلیون نفر برسد که بالاترین سطح از سال 2015 است. "هولگر شافر"، کارشناس بازار کار موسسه اقتصادی آلمان در این باره گفت: سال گذشته با وجود رکود، بازار کار کاملاً باثبات بود. اما امسال ما پیامدهای بحران اقتصادی را شدیدتر احساس می‌کنیم.

این موضوع در بازار کار آشکارتر خواهد شد. در این تحلیل آمده است: برنامه‌های اشتغال شرکت‌ها هیچ رشدی را برای بقیه سال نشان نمی‌دهد. برخی از شاخص‌های پیشرو نیز دلیل کمی برای خوش بینی ایجاد می‌کنند. در ماه مارس، تعداد مشاغل خالی گزارش شده به کمترین میزان خود در پنج سال گذشته کاهش یافته است، حتی با وجود وضعیت اقتصادی مطلوب، در بهترین حالت می‌توان انتظار افزایش کمی در اشتغال را در سال جاری داشت. از آنجایی که بچه‌های بومی در حال رسیدن به سن بازنشستگی هستند، نیاز به جایگزینی وجود دارد و شکاف مهارتی به سختی از بین می‌رود.

بر این اساس بی میلی شرکت‌ها به استخدام افراد جدید، شانس جویندگان کار را برای یافتن شغل مناسب بدتر می‌کند، در نتیجه، بیکاری همچنان در حال افزایش است. IW که ارتباط نزدیکی با کارفرما ها دارد توضیح داد: "در سه ماهه چهارم انتظار می رود حتی شرایط از سطح بحران در همه گیری کرونا در سال 2020 نیز فراتر رود." به طور متوسط ​​سالانه تقریباً 2.8 میلیون بیکار و نرخ شش درصد را می‌توان پیش بینی کرد. با این حال، این کمتر از نقطه اوج در سال 2005 است، زمانی که تقریباً 4.9 میلیون نفر بیکار بودند و آلمان به دلیل "بازار کار فشرده" آن مرد بیمار اروپا محسوب می شد.

سایر مؤسسات تحقیقاتی اقتصادی اخیراً در گزارش بهاری خود برای دولت فدرال انتظار داشتند که در سال 2024 کمتر از 2.7 میلیون بیکار وجود داشته باشد. سال گذشته اقتصاد آلمان 0.3 درصد کوچک شد. اگرچه کالاها و خدمات کمتری تولید شد، اما تعداد افراد شاغل حدود 0.7 درصد افزایش یافت.

تعداد ساعات کار نیز 250 میلیون ساعت یا 0.4 درصد افزایش یافته است. کارشناسان IW این را از جمله به این واقعیت نسبت می دهند که شرکت ها تمایل دارند کارگران ماهر را حفظ کنند حتی اگر در حال حاضر نتوانند با ظرفیت کامل کار کنند. با این حال، شرکت‌ها احتمالاً فقط می‌توانند در طول دوره‌های خشک اقتصادی کوتاه مدت این شرایط را حفظ کنند. با ادامه فاز ضعیف، به طور فزاینده‌ای محتمل است که نیروی کار باید تعدیل شود، زیرا کاهش دائمی بهره‌وری، رقابت‌پذیری شرکت‌ها را تضعیف می‌کند.

IW توضیح داد که ایجاد تعداد قابل توجهی شغل جدید در سال 2023 برای کاهش بیکاری کافی نیست. دلیل آن نیز مهاجرت خالص بالا است. در اوایل سال 2022، مهاجرت خالص 1.5 میلیون نفر از جمله یک میلیون پناهنده از اوکراین به آلمان صورت گرفت. در سال 2023، 650000 نفر دیگر به طور خالص در یازده ماه اول مهاجرت کردند.

هشدار مقام آلمانی درباره خطر عملیات لیتوانی برای بودجه ارتششکایت معلمان آلمانی از تشدید خشونت‌ها در بین دانش آموزان

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بالاترین نرخ بیکاری در آلمان از سال ۲۰۱۵
  • پرچمداران سامسونگ در یک‌قدمی ۱۰۰میلیون تومانی
  • شاهکار مهندسان ایرانی در سریلانکا
  • محمد صادقی بازیگر جنجالی تلویزیون از ایران رفت
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ سلاطین بازار موبایل چقدر فروخته می‌شوند؟
  • فرار بازیگر درجه چندم از کشور + جزئیات | بازیگر جنجالی کجا به سر می برد؟
  • کدام کارکنان تسلا اخراج شدند؟
  • بازیگر جنجالی تلویزیون ایران بطور قانونی مهاجرت کرد
  • افت فروش آیفون در چین؛ اپل به رتبه سوم سقوط کرد
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ قیمت نوبرانه سامسونگ چقدر است؟