Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@23:16:03 GMT

کمبود پرستار یکی از مشکلات بخش سلامت است

تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۳۴۰۱۳۵

کمبود پرستار یکی از مشکلات بخش سلامت است

اصفهان - ایرنا - وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کمبود نیرو بویژه پرستار را از مشکلات بخش بهداشت و درمان ذکر کرد و گفت: این مشکل باید با تبدیل وضعیت و استخدام نیروهای برنامه ای حل شود.

به گزارش ایرنا، سید حسن قاضی زاده هاشمی روز پنجشنبه در مراسم افتتاح بیمارستان 174 تخت خوابی 9 دی منظریه خمینی شهر افزود: در این راستا باید سازمان امور استخدامی و برنامه و بودجه متقاعد و توجیه شوند تا مشکل کمبود نیرو و پرستار در بخش بهداشت و درمان در کشور رفع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به این نکته که بخشی از رضایتمندی مراجعه کنندگان در مراکز درمانی و بیمارستان ها به ارائه خدمت مربوط می شود، بر ضرورت استخدام نیرو در این بخش تاکید کرد.
وی همچنین با بیان اینکه پزشکان و پرستاران بطور عادی 2 برابر کار می کنند گفت: باید با کمک نمایندگان مجلس در این زمینه گشایشی ایجاد کرد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اضافه کرد: بخش بهداشت و درمان شهرهای اصفهان و خمینی شهر نیز از این مشکل مستثنی نیست و با کمبود نیرو مواجه است.
وی با اشاره به برخی مشکلات پیش آمده طی سال های گذشته در یکی از بیمارستان های خمینی شهر (موضوع باز کردن بخیه صورت کودکی درمراجعه به یکی از بیمارستان های خمینی شهر) از مردم این شهر عذرخواهی کرد و گفت: برای خدمت به مردم باید بیش از این تلاش کرد.
قاضی زاده هاشمی با بیان اینکه بیمارستان 9 دی منظریه خمینی شهر بیمارستانی زیبا، مجهز و با کادری مجرب آماده خدمت به مردم است گفت: این بیمارستان در کمتر از یکصد روز و کمترین زمان ممکن راه اندازی شد و امیدواریم بیمارستان شهید اشرفی اصفهانی خمینی شهر هم زودتر بازسازی، نوسازی و تجهیز شود ‌.
وزیر بهداشت با بیان اینکه شهرستان خمینی شهر با 350 هزار نفر جمعیت به 800 تخت بیمارستانی احتیاج دارد گفت: بیمارستان اشرفی با 96 تخت، بیمارستان 9 دی منظریه با 174 تخت و بیمارستان ساعی در آینده با 250 تخت نمی تواند کمبود تخت بیمارستانی این شهرستان را رفع کند و تا سال 1404 هنوز کمبود تخت خواهیم داشت و باید به فکر بیمارستان چهارم در این شهرستان باشیم.
قاضی زاده هاشمی با بیان اینکه تکمیل پروژه های دولتی بطور معمول حدود 20 سال بطول می انجامد گفت: بیمارستان ساعی خمینی شهر باید با همت خیرین تکمیل و تجهیز شود.
وی همچنین افزود: اورژانس بیمارستان 9 دی منظریه هم باید توسعه پیدا کند.
وزیر بهداشت با بیان اینکه بخش کوچکی از کار بهداشت و درمان وابسته به ساختمان و تجهیزات است گفت: غمخواری، محبت و وظیفه شناسی در حد اعلای پرسنل بهداشت و درمان کشور وجود دارد.
قاضی زاده هاشمی ابراز امیدواری کرد: در فرصت بعدی با همت خیرین شهرستان خمینی شهر، بیمارستان ساعی این شهرستان افتتاح و بیمارستان شهید اشرفی هم تجهیز و مرمت شود تا بتوانیم بخشی از نیاز مردم را تامین کنیم.
در حاشیه این مراسم سهیلا جورکش از قربانیان اسید پاشی در اصفهان با قدردانی از وزیر بهداشت، توسط دکتر قاضی زاده هاشمی مورد معاینه سرپایی قرار گرفت.
بیمارستان 9 دی منظریه خمینی شهر با 10 میلیارد تومان هزینه و 174 تحت بیمارستانی صبح امروز با حضور وزیر بهداشت افتتاح شد.
شهرستان خمینی شهر اصفهان با 350 هزار جمعیت دارای هم اکنون دارای 224 تخت بیمارستانی است که به نسبت جمعیت برای رسیدن به حد مطلوب و استاندارد به 500 تخت دیگر نیاز دارد.
به گزارش ایرنا، قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت شب گذشته ( چهارشنبه شب ) وارد اصفهان شد و از مرکز آموزشی درمانی آیت الله کاشانی اصفهان بازدید کرد و در جریان روند ارائه خدمات بهداشتی و درمانی این مرکز درمانی قرار گرفت .
ت/6994/7150 / 1339

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۴۰۱۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غیربومی بودن مدیران یکی از اساسی ترین مشکلات البرز است

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«مصطفی سعیدی سیرایی» از حوزه کرج، فردیس و اشتهارد به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

*در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

با توجه به شکل گیری جریان‌های سیاسی جدید و تغییر موازنه قدرت بین اکثریت اصولگرای سنتی و رویش‌های جدید انقلابی، مجلس دوازدهم باید از پویایی و نشاط سیاسی ویژه ای برخوردار باشد و لابی گری های مرسوم بهم بخورد و در مجموع با درصد قابل توجه نمایندگان انقلابی امیدواریم شاهد تغییرات محسوس به نفع مردم باشیم.

*مهم‌ترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد، چیست؟

نقشه راه اجرای برنامه هفتم توسعه، واقعی دیدن بودجه‌ها و جلوگیری از ناترازی بودجه. به فرمایش مقام معظم رهبری ام الخبائث ناترازی بودجه است.

*اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

به دلیل حوزه تخصصی اینجانب و کمبود سرانه‌ها و زیر ساخت‌ها در حوزه انتخابیه حتی الامکان در کمیسیون برنامه و بودجه حضور پیدا خواهم کرد.

*مهمترین چالش استان خود را چه می‌دانید و برای حل آنچه راهکاری دارید؟

کمبود زیرساخت‌ها و عدم نظارت دقیق بر عملکرد مدیران و غیربومی بودن آنها از اساسی‌ترین مسائل ما در استان البرز است که علیرغم نزدیکی به مرکز جزو محروم‌ترین استان‌ها با بیش از ۶۰ محله محروم هستیم که نیازمند رسیدگی فوری هستند.

کد خبر 6098773

دیگر خبرها

  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • غیربومی بودن مدیران یکی از اساسی ترین مشکلات البرز است
  • وزیر اسبق بهداشت: طرح اجباری پزشکان برداشته شود
  • تماس منافقین برای تخلیه اطلاعاتی پرستار بیمارستان محل حضور شهید سلیمانی‌ | بشنوید
  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی
  • اجرای دو پویش ملی سلامت در برنامه وزارت بهداشت
  • رفع مشکلات «ماماها» نیازمند توجه مسوولان/جذب ۱۰۰ ماما در کردستان
  • چه افرادی در معرض کمبود ویتامین B۱۲ قرار دارند؟
  • کمبود ۹۰۰۰ ماما در کشور
  • ۹۰۰۰ کمبود ماما در مقابل ۳۰۰ مجوز استخدام