Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا، سیدحسن قاضی‌زاده هاشمی که در جمع خبرنگاران در افتتاحیه دو محصول دارویی جدید در شرکت دارویی «رها» در اصفهان سخن می‌گفت، همچنین با اظهار خرسندی از روند تولید دارو در این استان افزود: هر چقدر بخش خصوصی را حمایت کنیم در این زمینه موفق‌تر خواهیم بود.

وی در ادامه با بیان اینکه این اطمینان را به مردم می‌دهد که در صورت حمایت از تولید داخلی توسط دولت کیفیت داروها و اثربخشی آن‌ها بیشتر می‌شود، گفت: خوشبختانه استان اصفهان از جمله استان‌هایی است که در این زمینه فعال است و در زمینه تولید دارو توانسته در سطح کشور موقعیت خوبی را به خود اختصاص دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



قاضی‌زاده هاشمی همچنین در پاسخ به سوال خبرنگاری که گفت «برخی داروهای ایرانی اثربخشی ندارند و بیماران مجبورند از داروهای مشابه خارجی استفاده کنند» اظهار کرد: در این خصوص به دلیل کم بودن اثربخشی و حساسیت به دارو باید سازمان‌های حمایتی و بیمه‌ها از جمله هلال احمر کمک کنند. قبول دارم که این مشکل وجود دارد اما در خصوص تمام داروها این طور نیست و تنها تعداد کمی از داروها با این مشکل مواجهند.

وزیر بهداشت در سخنرانی خود نیز با اظهار امیدواری نسبت به اینکه محققان کشور به بازار داخل اکتفا نکنند و در بازارهای جهانی حضور یابند، در عین حال گفت: اگر بخواهیم به نام اقتصاد مقاومتی اجازه ورود دارو را ندهیم مسلما تعدادی از مردم متضرر می شوند و اجازه بازی با سلامت مردم را نداریم. سازمان غذا و دارو داروهای مشابه خارجی با اثربخشی و کیفیت بالا را محروم نکند؛ اما آنجا که اثر بخشی داروهای داخلی و وارداتی مساوی است، از تولید داخلی حمایت کند.

او همچنین تولید داروهایی که از آنها رونمایی کرد را در فرصتی کوتاه معجزه‌ توصیف کرد و خواستار توجه بیشتر به بخش خصوصی شد.

هاشمی تاکید کرد که هر کجا بحث دارو می شود باید از دخالت در حوزه تولید و توزیع دارو جلوگیری کنیم و پایمان را کنار بکشیم، افزود: البته این عقب‌نشینی از دخالت در تمام بخش‌ها به نفع کشور است. هر کجا که بخش خصوصی علاقه‌مند است باید وارد شود. در بخش تولید دارو هم این اتفاق در کشور باید بیفتد و دولت باید سیاستگذار باشد.

وزیر بهداشت در همین ارتباط با بیان اینکه اکنون شاهد تعارض و آسیب‌پذیری دولت هستیم، خاطر نشان کرد: بخشی از مشکلات به دلیل دخالت‌های دولتهاست که باعث تعارضات میان بخش خصوصی و دولتی می‌شود.

او همچنین گفت : داروی رونمایی شده-قطره چشمی- وارد کشور می‌شد، اما امروز شاهد تولید این دارو در کشور هستیم و سازمان غذا و دارو این دو محصول را به فهرست دارویی خود اضافه کرده است.

او اظهار امیدواری کرد این داروها از فهرست داروهای وارداتی حذف شوند.

 هاشمی به مشکلات شرکتهای داروسازی هم اشاره کرد و گفت: مطالبات مزمنی پیدا شد و بیمه‌ها نتوانسته‌اند به تعهدات خود عمل کنند، همچنین وزارت بهدشت و بخش خصوصی به آنها بدهکارند اما امیدواریم تا پایان سال شاهد پرداخت بخشی از آنها باشیم.

وی تعیین نرخ ارز دارو را از دیگر مشکلات برشمرد و گفت: باید نیاز مردم تامین شود. در عین حال سیاستگذاران و مردم باید واقع‌بین باشند تا مشکلات دارو رفع شود .

دکتر هاشمی در مراسم افتتاح مجموعه آزمایشگاه‌های کنترل غذا و دارو در اصفهان هم در سخنانی رسیدگی به مسائل مربوط به سازمان غذا و دارو را مسئولیت بسیار سنگینی توصیف و اضافه کرد: باید بتوانیم و تلاش کنیم زمینه رشد و ارتقاء امکانات مالی این سازمان را فراهم کنیم.

وزیر بهداشت با اشاره به اینکه کسی باورش نمی‌شود که صنعت سلامت بالاترین رقم را نسبت به صنایع نفت و گاز و دفاع را به خود اختصاص داده، افزود: سلامت در ایران جایگاه بسیار خوبی دارد و با وجود تمام محدودیت‌ها باید از این صنعت حمایت شود تا تمام مشکلات دارویی برطرف شود.

قاضی‌زاده هاشمی ادامه داد: برای نمونه در اصفهان زمانی کارخانه داروسازی اصلا وجود نداشت اما در حال حاضر 12 کارخانه داروسازی در زمینه تولید دارو فعال هستند.

وی با بیان اینکه هر چقدر بیشتر در زمینه تولید دارو سختگیری کنیم بیشتر می‌توانیم این صنعت را فعال کنیم، تصریح کرد: منظور از سخت‌گیری از جنس اداری نیست؛ چرا که افراد خسته می‌شوند؛ باید سخت‌گیری را از لحاظ کیفی در نظر بگیریم تا در عرصه بین‌المللی رقابت کنیم.

وزیر بهداشت همچنین به سلامت عمومی اشاره کرد و با بیان اینکه برای نمونه یکی از مواردی که لازم است به آن توجه زیادی شود نمک نان است افزود: اگر بناست در سلامت مردم به درستی عمل کنیم پیشگیری بهتر از درمان است و در این حوزه فرهنگ‌سازی بسیار مهم است.

وزیر بهداشت به موضوع قلیان در استان اصفهان هم اشاره کرد و گفت: این موضوع باید بیشتر بررسی شود و زیر ذره‌بین قرار گیرد.

قاضی‌زاده هاشمی در پایان با بیان اینکه مجموعه آزمایشگاه‌های کنترل غذا و دارو در استان اصفهان می‌تواند به عنوان پارک علم و فناوری مطرح شود افزود: این چنین افتتاحیه‌هایی باعث می‌شود اشتغال‌زایی مثبتی ایجاد شود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۴۰۲۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعداد نیروگاه‌های اتمی افزایش می‌یابد

رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: ایران همسو با سایر کشورهای جهان، گام‌های اساسی برای افزایش تعداد نیروگاه‌ها و ظرفیت تولید برق هسته‌ای برداشته است.

به گزارش مشرق، محمد اسلامی در جریان بازدید از واحد یکم نیروگاه اتمی بوشهر درباره میزان برق هسته‌ای تولید شده در این نیروگاه اظهار داشت: ‌ در یک دهه گذشته ۶۳ میلیارد کیلووات ساعت برق در نیروگاه اتمی بوشهر تولید شده است.

وی افزود: سال ۱۴۰۲ جشن دهمین سال تولید برق از نیروگاه اتمی بوشهر برگزار شد و بر اساس آمار در یک دهه گذشته ۶۳ میلیارد کیلووات ساعت برق هسته‌ای در این نیروگاه تولید شده است.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران تصریح کرد: تولید این میزان برق هسته‌ای، موجب صرفه‌جویی ۱۰۳ میلیون بشکه نفت خام شده که ارزش این میزان صرفه‌جویی در مصرف سوخت‌های فسیلی بیش از ۸ میلیارد دلار است.

اسلامی خاطرنشان کرد: تاکنون با تولید ۶۳ میلیارد کیلووات ساعت برق هسته‌ای، ‌نیروگاه اتمی بوشهر توانسته ۴ بار هزینه صرف شده بابت احداث خود را تامین کند.

وی با بیان اینکه تحقق تولید ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای از موضوعات مهم و مورد تاکید مقام معظم رهبری است؛ گفت: این طرح مهم با جدیت در دستور کار سازمان انرژی اتمی ایران قرار دارد و بلوغ هسته‌ای کشور از طریق تولید انرژی و برق هسته‌ای با جدیت دنبال می‌شود.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با اشاره به سهم ۱۱ درصدی برق هسته‌ای تولیدشده در نیروگاه‌های اتمی جهان عنوان کرد: در جریان برگزاری بیست و هشتمین اجلاس جهانی تغییرات اقلیمی سازمان ملل مقرر شد تا سال ۲۰۵۰ ظرفیت انرژی هسته‌ای برای تولید برق جهانی سه برابر شود که ما نیز گام‌های اساسی برای افزایش تعداد نیروگاه‌های اتمی کشور خود برداشته‌ایم.

دیگر خبرها

  • حضور واحد‌های تولیدی شهرک صنعتی اردبیل در نمایشگاه ایران اکسپو
  • صنایع کوچک روستایی در استان همدان توسعه می‌یابد
  • معاون وزیر ارتباطات : شبکه اپراتور مدعی نارضایتی مردم از کیفیت شبکه به دلیل استفاده از مودم بومی قابل بررسی است
  • ۱۰ هزار میلیارد تومان اعتبار عمرانی استان سمنان افزایش یافت
  • دولت همسو با افزایش تولید و اشتغال از بازارهای داخلی و خارجی بهره‌ می‌گیرد
  • تولید قزل آلا به ۱۱۰ هزارتن می‌رسد
  • کیفیت نان مورد نیاز مردم تویسرکان باید افزایش یابد
  • تعداد نیروگاه‌های اتمی افزایش می‌یابد
  • مدت گارانتی خودرو افزایش می‌یابد / وعده داخلی‌ سازی المان‌ های اصلی اتوبوس برقی
  • مدت گارانتی خودرو افزایش می‌یابد/ وعده داخلی‌سازی اتوبوس برقی