Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-26@23:08:31 GMT

پای ویروس H۵N۶ هنوز به اصفهان باز نشده است

تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۳۴۰۳۴۲

پای ویروس H۵N۶ هنوز به اصفهان باز نشده است

اصفهان- مدیر کل دامپزشکی استان اصفهان گفت: تاکنون در این استان هیچ گونه مورد ابتلای انسانی و طیور به ویروس H۵N۶ گزارش نشده است.

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین، کوچ دسته جمعی پرندگان یک پدیده بسیار زیبا است، مناظر زیبایی را به وجود می‌آورد و همیشه توجه بشر را به خود جلب کرده است، اما این روزها با وجود انواع بیماری ها از جمله آنفلوانزای پرندگان که در جهان وجود دارد، انسان را نگران می کند که مبادا پرندگان مهاجر حامل این نوع بیماری ها باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با خبرشدیم که این اتفاق در کشور ما افتاده و ویروس H۵N۶ از طریق پرندگان مهاجر وارد کشور شده است، از این رو برای اطلاع از آخرین اخبار در خصوص انتشار این ویروس نظر مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان را جویا شدیم.

شهرام موحدی به خبرنگار قدس آنلاین گفت: ویروس های آنفلوانزا تنوع زیادی دارد، به طوری که تاکنون بیش از ۳۰۰ نوع ویروس آنفلوانزا شناخته شده است.

وی افزود: ویروس آنفلوانزایی که سال گذشته استان اصفهان و سایر استان های کشور را درگیر خود کرد و در حال حاضر نیز وجود دارد، از نوع H۵N۸ است اما ویروس جدیدی که توسط پرندگان مهاجر به کشور وارد شده H۵N۶ و متفاوت از ویروس قبلی است.

مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان با اشاره به اینکه ویروس H۵N۶ قابلیت انتقال به انسان را دارد، اظهارکرد: تاکنون موارد ابتلا و حتی فوت انسانی در اثر این ویروس در برخی کشورهای دنیا اعلام شده و گزارش ها حکایت از ابتلای ۱۸ نفر و کشته شدن ۶ نفر در اثر این ویروس دارد.

وی ادامه داد: این گزارش ها نشان می دهد ویروس H۵N۶ بر خلاف H۵N۸ که کشوردرگیر آن شده است، می تواند به انسان سرایت کرده و باعث تلفات شود.

موحدی با بیان اینکه تاکنون گزارشی از سوی وزارت بهداشت مبنی بر ابتلای انسانی به ویروس H۵N۶ اعلام نشده است، گفت: در حال حاضر ابتلای تعدادی از پرندگان استان گیلان به این ویروس تایید شده اما گزارشی از ابتلای انسانی اعلام نشده است.

وی خاطرنشان کرد: تاکنون در این استان هیچ گونه مورد ابتلای انسانی و طیور به ویروس H۵N۶ گزارش نشده است.

مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان تاکید کرد: به خاطر خطرات احتمالی ویروس H۵N۶، توصیه می شود از شکار پرندگان وحشی خودداری شود و مردم چنانچه لاشه ای از پرندگان وحشی مشاهده کردند، به آن دست نزنند و اگر تعداد لاشه پرندگان زیاد است به شبکه های دامپزشکی اطلاع دهند.

وی ادامه داد: چنانچه کسی پرنده بومی دارند، باید آن را در قفس جداگانه از پرندگان وحشی نگهداری کند و غذای پرندگان بومی در دسترس پرندگان آزاد پرواز نباشد.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۴۰۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد

زی‌سان: این مرد ۷۲ ساله ناشناس زمانی که در سال ۲۰۲۲ و پس از دریافت چندین واکسن کووید، به نوع اومیکرون (Omicron) ویروس کرونا مبتلا شد، دچار نقص ایمنی شدید بود.

به گزارش زی‌سان، از آن زمان، وی در مجموع ۶۱۳ روز تا زمان مرگش در اکتبر سال گذشته، به طور مداوم تستش به ویروس کرونا مثبت بود.
اگرچه موارد بسیار طولانی کووید-۱۹ در گذشته گزارش شده، اما این طولانی‌ترین موردی است که تاکنون وجود داشته است.

در طول ۲۰ ماه عفونت، پزشکان تمام تلاش خود را برای کمک به مرد مسن انجام دادند، اما هیچ نتیجه‌ای حاصل نشد. بدن او حتی با کمک دارو‌های آنتی‌بادی نمی‌توانست پاسخ ایمنی کافی برای مبارزه با ویروس داشته باشد و سال گذشته به دلیل تشدید یک بیماری زمینه‌ای درگذشت.

بیماران مبتلا به “SARS-CoV-۲” معمولاً ویروس را ظرف چندروز یا چند هفته از بین می‌برند، اما در این حالت شدید، عفونت تقریباً دو سال ادامه داشت.

در طول دوره عفونت، پزشکان مکرراً از مرد نمونه‌برداری کردند تا مواد ژنتیکی ویروس کرونا را تجزیه و تحلیل کنند و دریافتند که نوع اصلی Omicron BA۱ در بدن او بیش از ۵۰ جهش داشته است؛ جهش‌هایی که می‌توانستند از سیستم ایمنی بدن انسان فرار کنند.

خوشبختانه، «هیچ انتقال مستندی» از این مرد به سایر اعضای جامعه وجود نداشت، اما این مورد بر خطرات طولانی‌مدت عفونت SARS-CoV-۲ تاکید دارد.

محققان نوشتند: «این مورد بر خطر عفونت‌های پایدار SARS-CoV-۲ در افراد دارای نقص ایمنی تاکید می‌کند، زیرا ممکن است انواع منحصر به فرد ویروس کووید به دلیل تکامل گسترده، درون میزبان ظاهر شود.»

tags # کرونا سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • وزارت اقتصاد پیشتاز رفع آفت تمرکززدایی باشد/سرمایه ۴۳۵ هزار میلیاردی حبس شده در اصفهان
  • آغاز نوبت اول آزمون سراسری در اصفهان
  • رقابت ۶۴ هزار و ۷۱۹ داوطلب اصفهانی نوبت اول آزمون سراسری از فردا
  • رقابت ۶۴ هزار و ۷۱۹ داوطلب اصفهانی نوبت اول آزمون سراسری
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا