Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - اروميه - ايرنا - معاون امور بين الملل سازمان توسعه تجارت ايران با تاکيد بر اينکه توسعه کشور وابسته به صادرات است، گفت: به طور متوسط 30 درصد صادرات کشورهاي جهان از سرمايه گذاري مستقيم خارجي نشات مي گيرد و اين موضوع در ايران بايد بيش از پيش مورد توجه قرار گيرد.

به گزارش ايرنا، ميرهادي سيدي روز پنجشنبه در آئين تجليل از صادرکنندگان نمونه و توليدکنندگان برتر آذربايجان غربي افزود: نظام توليد و عرضه محصولات در جهان نسبت به 40 سال گذشته دچار تحول شده اما ايران از تحولات صورت گرفته به ويژه در مقوله صادرات عقب مانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با اشاره به اينکه صادرات متکي به توليد است، اضافه کرد: توجه صرف به افزايش صادرات بدون افزايش ظرفيت توليد داخلي، پيش فرض غلطي در گستره ملي به شمار مي رود.
وي با بيان اينکه بخش مهمي از کشورهاي جهان داراي صادرات وابسته به سرمايه گذاري مستقيم خارجي است، اظهار کرد: ويتنام درسال 2017 ميلادي بالغ بر 213 ميليارد دلار صادارت داشته که 155 ميليارد دلار آن مربوط به سرمايه گذاري مستقيم خارجي بوده است.
معاون امور بين الملل سازمان توسعه تجارت ايران افزود: دانش افزايي و توجه به شبکه هاي توزيع در بازار بين المللي نيز بايد امروزه در امر صادرات مورد توجه قرار گيرد.
به گفته ميرهادي سيدي تجار و فعالان اقتصادي چه در سطح ملي و چه در سطح استاني اگر به دنبال صادرات جهاني هستند، بايد زنجيره جهاني ارزش را رعايت کنند.
وي به توافق مسئولان ايراني با کشور ترکيه براي تسهيل در صادرات برخي کالاها نيز اشاره کرد و گفت: سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربايجان غربي ظرفيت هاي سرمايه گذاري استان براي تعامل با ترکيه را بايد ارائه کند تا از اين ظرفيت براي صادرات کالا به اين کشور استفاده شود.
وي اعلام کرد: نمايندگان مجلس شوراي اسلامي بسته مشوق صادراتي به ميزان يکهزار و 300 ميليارد تومان را در لايحه بودجه سال 1397 در نظر گرفته اند که نويدبخش حمايت مطلوب از صادرکنندگان در سال آينده است.
به گزارش ايرنا تجارب موفق کشورهاي پيشرو در عرصه هاي اقتصادي حاصل توجه آن کشورها به توسعه صادرات و افزايش سهم آنان در تجارب جهاني است.
در حال حاضر هر کشوري که بخواهد روي پاي خود بايستد بايد توليدات داخلي خود را در عرصه بين الملل به رقابت بگذارد تا به هدف اصلي خود برسد و اين جز با صادرات پايدار ميسر نمي شود.
صادرات و توسعه اقتصادي مبتني بر صادرات در هر کشور به مجموعه رويکردها، قوانين، برنامه ريزي توسعه صادرات يک کشور و چگونگي اجراي اين قوانين وابسته است.
نقش صادرات در اين بين به اندازه اي مهم است که بسياري از کارشناسان آن را تنها مسير موفق براي توسعه اقتصادي يک کشور مي دانند و براي تقويت روزافزون آن از رونق توليد به واسطه جذب سرمايه هاي داخلي و به ويژه خارجي بهره مند مي شوند.
آئين تجليل از صادرکنندگان نمونه و توليدکنندگان آذربايجان غربي امروز/پنجشنبه/ در اتاق بازرگاني اروميه برگزار شد و در اين برنامه 19 صادرکننده استاني برگزيده شد و سه صادرکننده نيز در اين سال شايسته تقدير شناخته شدند.
7129/3072
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۴۰۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا

به گزارش همشهری آنلاین، شهنام عرشی رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مناسبت هفته سلامت درباره بیماری‌های واگیرداری که در سال گذشته شیوع ببشتری داشتند، گفت: یکی از مهم‌ترین بیماری‌های واگیرداری که سال گذشته با آن مواجه بودیم، بیماری آنفلوآنزا در نیمه دوم سال بود. شیوع این بیماری از اوایل مهرماه آغاز شد و در اسفند به حدی کمتر از اپیدمی رسید. ما هر ساله انتظار داریم آنفلوآنزا از اواسط آبان آغاز و به تدریج در آذر به پیک برسد و در اواخر بهمن ماه فرو بنشیند اما سال گذشته هم شیوع این بیماری زودتر شروع شد و هم دیرتر پایان یافت.

وی با بیان اینکه در سال گذشته به طور همزمان علاوه بر آنفلوآنزا با کرونا که همان تظاهرات بالینی را دارد نیز رو به رو بودیم و این مسئله کار را برای ما تا حدودی مشکل کرده بود، ادامه داد: خوشبختانه افرادی که واکسن آنفلوآنزا را دریافت کرده بودند، مشکل کمتری داشتند، امیدواریم امسال با تزریق بیشتر این واکسن به گروه‌های هدف شاهد بروز مشکل‌های کمتری در مبتلایان به این بیماری باشیم.

۳ راه برای تشخیص کرونا از آنفلوآنزا و سرماخوردگی | چرا افراد جوان براثر کرونا فوت می‌کنند؟ افزایش ابتلای کودکان به آبله مرغان و ویرس RSV در سال گذشته

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن اشاره به گرم شدن هوا و لزوم توجه به بیماری‌های فصلی افزود: خوشبختانه سال گذشته چندان بیماری گاستروانتریت (اسهال و استفراغ) از نوع التور را نداشتیم چراکه دانشگاه‌های مختلف وارد عمل شدند و موارد تکثیر را شناسایی کردند.

عرشی با اشاره به اینکه سال گذشته بیماری آبله مرغان و ویرس RSV را نیز در کودکان داشتیم، بیان کرد: یکی از دلایل افزایش شیوع این بیماری‌ها در سال گذشته این بود که طی ۳ سال گذشته به دلیل شیوع کرونا تماس کودکان با یکدیگر کاهش یافته بود و مدارس غیرحضوری بودند و همین امر موجب کاهش موارد ابتلا به این بیماری‌ها در آن سال‌ها شده بود و به همین دلیل موارد ابتلا به آبله مرغان و ویرس RSV در سال گذشته نسبت به سال‌های قبلش با افزایش همراه شده بود.

وی توضیح داد: خدا را شکر بعد از سال‌ها که از تصویب ورود واکسن پنوموکوک و روتاویروس به سیستم بهداشتی کشور می‌گذشت و موفق به خرید این واکسن‌ها نشده بودیم، در اواخر سال گذشته تامین اعتبار صورت گرفت و واکسن‌های پنوموکوک و روتاویروس وارد کشور شد، امیدواریم طی روزها و هفته‌های آینده حداقل در تعدادی از استان‌ها واکسیناسیون این بیماری‌ها به صورت فراگیر انجام شود.

حجاج این دو توصیه را جدی بگیرند

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با توجه به آغاز ایام حج گفت: مهم‌ترین مسئله برای حجاج این است که به کم آبی بدن توجه و حتما در طول روز آب کافی مصرف کنند به ویژه اینکه ممکن است با توجه گرمای هوا شاهد گرمازدگی فراوان در حجاج باشیم.

وی تاکید کرد: به همین دلیل لازم است حجاج به توصیه‌های بهداشتی که توسط روسای کاروان‌ها به آن‌ها گفته می‌شود، توجه داشته باشند. همچنین حجاج از مواد خوراکی بسته بندی شده و بهداشتی استفاده کنند تا دچار گاستروانتریت (اسهال و استفراغ) نشوند،

شیوع سویه JN۱ کرونا در کشور

عرشی درباره وضعیت شیوع کرونا در کشور عنوان کرد: شیوع این بیماری در حال حاضر نسبت به فصل زمستان کاهش پیدا کرده هر چند موارد خفیف کووید همچنان در سطح دنیا وجود دارد و این بیماری بخش عمدهای از سرماخوردگی‌ها را به خود اختصاص می‌دهد.

وی گفت: آخرین سویه‌ای که هم اکنون در جریان است همان سویه JN۱ است که بسیار واگیردار است، اما شدت بیماری آن زیاد نیست و در افراد عادی با قدرت ایمنی طبیعی شاهد بروز علائم شدید نیستیم، به طور کلی این بیماری همچنان وجود دارد، اما سویه جدیدی شیوع پیدا نکرده است.

کد خبر 846548 منبع: میزان برچسب‌ها کرونا حج عمره وزارت بهداشت و درمان خبر مهم بیماری - آنفلوآنزا بیماری - سرما خوردگی

دیگر خبرها

  • کاهش واردات و توسعه صادرات؛ راهبرد مهم فعالیت مناطق آزاد
  • افزایش ۴۷ درصدی صادرات و ترانزیت گمرک سرخس در فروردین
  • از اکسپو ایران ۲۰۲۴ چه می‌دانید؟
  • روند روبه رشد صادرات خراسان شمالی
  • توسعه میادین نفت و گاز به سرمایه‌گذاری خارجی نیاز دارد
  • آذربایجان شرقی مبدأ صادرات به ۱۰۳ کشور دنیا
  • رسیدگی به امور سرمایه‌گذاران از اولویت‌های کاری منطقه آزاد چابهار
  • تاکید معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر خارجه بر توسعه صادرات در جهت جهش تولید
  • تاکید صفری بر توسعه صادرات در جهت جهش تولید
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا