Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

وزیر نیرو از نیاز ۴۱۰۰ میلیارد تومانی برای تأمین خدمات پایدار در مسکن مهر خبر داد و گفت: تأمین آب شرب مسکن مهر به طور جدی پیگیری می‌شود.

به گزارش تسنیم،  رضا اردکانیان وزیر نیرو امروز در مراسم کلنگ‌زنی خط انتقال آب از روستای کلان به پردیس در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تأمین آب شرب پردیس و مسکن های مهر به طور جدی در وزارت نیرو پیگیری می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: 2 میلیون و 332 هزار واحد مسکن مهر در کشور وجود دارد که تا سال 92 و ابتدای دولت یازدهم، وزارت نیرو خدمات لازم را برای 902 هزار واحد مسکن مهر فراهم کرده بود و برای این کار بالغ بر 580 میلیارد تومان هزینه شده است.

وزیر نیرو اضافه کرد: از سال 92 تاکنون، علاوه بر 902 هزار واحد مسکن مهر، بیش از یک میلیون و 300 هزار واحد مسکونی بهره‌مند شدند که در کل 2 میلیون 207 هزار واحد مسکن مهر از خدمات وزارت نیرو برخوردار شدند.

اردکانیان افزود: در این فاصله، 56 درصد کل مسکن مهر در کمتر از پنج سال از این خدمات با یک هزار و 340 میلیارد تومان هزینه بهره‌مند شدند که 95 درصد واحدها این خدمات را در اختیار دارند و پنج درصد باقی در حال انجام است.

وی ادامه داد: علاوه انشعابات، خدمات پایدار شامل تصفیه‌خانه کامل آب، تصفیه‌خانه فاضلاب، پست‌های فشار قوی و... اعتبارات بیشتری نیاز است که مبلغی بالغ بر چهار هزار و 100 میلیارد تومان دیگر برای تأمین خدمات پایدار نیاز است.

وزیر نیرو ادامه داد: فارغ از اینکه آب آشامیدنی با چه سختی‌هایی تهیه می‌شود، از آب‌های زیرزمینی، سطحی، قیمت تمام‌شده و حتی استفاده از آب بطری در مواقع سخت و اضطراری، اولین منبع برای صنعت و کشاورزی پساب است.

اردکانیان اضافه کرد: کشورمان در حال حاضر، بیش از 6 هزار میلیارد مترمکعب آب مصرفی در بخش‌های شرب و بهداشتی دارد که از این مقدار، چهار میلیارد و 300 میلیون مترمکعب آن پساب تولید می‌شود.

وی تصریح کرد: امروزه در ادبیات مربوط به منابع زیست‌محیطی دنیا، کلمه پساب و فاضلاب در حال حذف شدن است؛ اما این ماده نیز به‌عنوان آب و با رنگ مختلف استفاده می‌شود.

وزیر نیرو مطرح کرد: امروز 20 میلیون هکتار اراضی کشاورزی در دنیا با پساب آبیاری می‌شود که در برخی نقاط شیوه‌های مطمئنی نیست و مشکلاتی را ایجاد کرده؛ اما برنامه دنیای بدون گرسنه که جزو اهداف توسعه پایدار و استفاده جدی‌تر از پساب است؛ زیرا عدم استفاده از پساب موجب آلوده‌تر کردن منابع محدود آب شیرین دنیا هم می‌شود.

اردکانیان در پایان عنوان کرد: در چنین شرایطی، پردیس برای ما فرصتی است که سرمایه‌گذاری‌هایی را در زمینه فاضلاب و برداشت پساب انجام دهیم.

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۴۱۹۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بخش آب‌پخش نیاز مبرم به نصب ایستگاه پیش تصفیه آب دارد

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی سلیمی مفرد یکشنبه شب در نشست هم اندیشی بررسی آخرین وضعیت شبکه آبرسانی آب‌پخش، عنوان کرد: با توجه به اینکه در سطح بخش آب‌پخش حدود ۹ هزار و ۶۰۰ و در شهر آب‌پخش حدود ۸ هزار و ۱۰۰ مشترک آب وجود دارد، به منظور مدیریت بحران آب در فصل تابستان به صورت روزانه نیاز به ورود حداقل هفت هزار و ۵۰۰ مترمکعب آب به شبکه توزیع آب این بخش وجود دارد.

بخشدار آبپخش با اشاره به منابع تأمین آب بخش آب‌پخش اعلام کرد: در حال حاضر چشمه ساسان و رودخانه شاپور در استان فارس و خط انتقال آب سد کوثر در استان کهگیلویه و بویراحمد ۲ منبع اصلی تأمین آب آشامیدنی بخش آب‌پخش هستند که پیش‌بینی می‌شود از خرداد ماه سال جاری ما با کاهش ورود آب از استان فارس به شهرستان دشتستان و به تبع آن بخش آب‌پخش مواجه شویم.

سرپرست بخشداری آب‌پخش افزود: بخش آب‌پخش در حوزه آب با ۲ چالش جدی وابستگی به استان‌های همجوار در خصوص تأمین آب آشامیدنی مورد نیاز مردم و فرسودگی شبکه توزیع آب شهری و روستایی مواجه است و به منظور مدیریت بحران آب و کاهش وابستگی به استان‌های همجوار در خصوص تأمین آب آشامیدنی مردم در سطح این بخش، نیاز جدی به نصب ایستگاه پیش تصفیه آب وجود دارد که به رغم پیگیری‌های نماینده دشتستان در مجلس شورای اسلامی و فرماندار دشتستان و دستور وزیر نیرو در خصوص تأمین اعتبار خرید و نصب تجهیزات مورد نیاز تأسیسات پیش تصفیه آب، روند اداری آن به کندی پیش می‌رود.

کد خبر 6084922

دیگر خبرها

  • تأمین برق پایدار برای همه مراکز برگزاری کنکور در فارس
  • ۵۶ پروژه نیمه‌تمام در ابرکوه منتظر تامین اعتبار
  • ۴۳ هزار نفر در مسکن مهر صفادشت از خدمات عمومی بی‌بهره‌‌اند
  • ویتامین‌هایی که باعث کاهش وزن می‌شوند
  • نیروگاه خورشیدی برای مناطق عشایری ۵۰ خانواری استان نصب می شود
  • خطرات از دست دادن آب بدن؛ چگونگی تأمین
  • بخش آب‌پخش نیاز مبرم به نصب ایستگاه پیش تصفیه آب دارد
  • امکان استفاده از اوراق گام برای پرداخت بدهی فراهم شد
  • اختصاص ۵۰ میلیارد ریال اعتبار جهت تعریض و بهسازی پل فجر شهرستان ساری
  • نیاز ۳۰۰۰ میلیارد ریالی برای تکمیل پل فجر ساری