Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری قاین از اجرای طرح مقابله با بیابان زایی در 380 هکتار از ارضی قاین با اعتباری بالغ بر 823 میلیون تومان خبرداد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احمد گلی رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری قاین در گفتگو با خبرنگار نسیم قائن اظهارکرد: طرح بیابان زایی یکی از طرح های مهم وتاثیر گذار در کنترل بیابان زایی  است و این طرح  با  کاشت گونه های متنوع و سازگار با منطقه  قاینات شامل تاغ،قیچ،عجوه،آتریپلکس  دردشت آفریز از حدود یک ماه پیش آغاز شده است و تا پایان اسفند بالغ بر 100 هزار اصله نهال دراین دشت کاشته خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این  که شهرستان قاین بیش از760 هزار هکتار وسعت دارد گفت: از این میزان ، بالغ بر70 هزار هکتار آن بیابانی و کویری است.

گلی در ادامه گفت: خشکسالی های متوالی نیز بر افزایش بیابانی شدن وسعت شهرستان افزوده است و درهمین راستا طرح ملی وجامع بیابان زایی در 380 هکتار از اراضی شهرستان قاینات با اعتباری بالغ بر 823 میلیون تومان  آغاز شده است وتا پایان اسفند مرحله کاشت آن به پایان خواهد رسید.

 

گلی اضافه کرد: این گونه های گیاهی به آب کمتری نیاز دارند وطی 6 مرحله تا مهرماه 97 آبیاری خواهند شد .

وی افزود: با اجرای این طرح به مدت سه سال ورود دام به منطقه ممنوع است .

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری قاین اظهارکرداز زمان آغاز به کار این طرح در سطح دشت آفریز  روزانه به صورت میانگین 45 نفر مشغول به کار هستند .

وی با بیان این که خشکسالی های اخیر وکمبود بارندگی باعث افت پوشش گیاهی وافت سفره های آب زیر زمینی شده است گفت: از ابتدای سال جاری طرح کنترل هرزآب نیز در 327 هکتار از اراضی شهرستان قاینات با اعتبار 65 میلیون و 400  هزار تومان نیز اجرا شده است .

 

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۴۳۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای مدیریت تلفیقی در ۳۰۰۰ هکتار زمین کشاورزی مازندران

سرپرست مدیریت حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران از اجرای طرح مدیریت تلفیقی (ICM) در سه هزار هکتار شالیزار مازندران به منظور تولید برنج سالم خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، فرید بیگی، امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت_ در جلسه ستاد گیاه پزشکی استان مازندران در ساری از اجرای روش مدیریت تلفیقی (ICM) در اراضی کشاورزی مازندران خبر داد و اظهار کرد: این روش با اهداف حاصل‌خیزی خاک، مدیریت آفات و بیماری‌ها، مدیریت آب، تناوب زراعی، کنترل علف‌های هرز و استفاده بهینه از نهاده‌های کشاورزی است.

وی افزود: برای تولید محصول سالم برنج به روش مدیریت تلفیقی (ICM)، مصرف بهینه کود، استفاده از تله‌نوری و مبارزه مکانیکی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

سرپرست مدیریت حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران از اجرای این طرح در سه هزار هکتار اراضی شالیزاری استان به‌منظور تولید برنج سالم خبر داد و گفت: این برنامه سال گذشته در ۱۴۰ هکتار اراضی شالیزاری مازندران اجرا شد.

بیگی با اشاره به اینکه بیماری زنگ زرد از جمله بیماری‌های مهم مزارع گندم است، تصریح کرد: تاکنون با بیماری زنگ زرد در ۱۹ هزار هکتار مزارع گندم استان مبارزه شیمیایی شد.

وی با تاکید بر اهمیت مبارزه با آفت شپشک توت روی کیوی یادآور شد: به لزوم مبارزه با این آفت و دریافت گواهی ارتقای سلامت کیوی (کد QR) دستور کار قرار گرفت که وجود این آفت مانع صادرات کیوی به خارج از کشور می‌شود.

این مسئول با بیان اینکه با توجه به شرایط مناسب آب و هوایی سال گذشته برای فعالیت آفت مگس مدیترانه‌ای و شکار آفت در سال قبل و ادامه این شرایط مطلوب در سال جاری، مبارزه با مگس میوه با اولویت کانون‌کوبی مورد تاکید است، عنوان کرد: سال گذشته مبارزه شیمیایی با مگس میوه در ۵۰ هزار هکتار و مبارزه غیرشیمیایی با این آفت نیز در ۱۰۱ هزار هکتار از باغ‌های استان انجام و ۱۳۷ هزار مگس به‌وسیله تله‌های فرمونی و جلب‌شونده در ایستگاه‌های پیش‌آگاهی استان شکار شد.

کد خبر 749095

دیگر خبرها

  • اجرای مدیریت تلفیقی در ۳۰۰۰ هکتار زمین کشاورزی مازندران
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز به وسعت ۳۰۰ هکتار در چهارباغ
  • واگذاری ۱۹ هزار هکتار از اراضی ملی برای اجرای طرح‌های کشاورزی
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز به وسعت ۱۱۰ هکتار در کرج
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز ۱۱۰ هکتار از اراضی زراعی کرج
  • تشدید مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در سطح استان کرمانشاه
  • تشدید مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در کرمانشاه
  • مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می‌شود
  • مقابله با حفر چاه های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می شود
  • پیشگیری از تغییر کاربری ۵۹ هکتار اراضی کشاورزی ساوجبلاغ