Web Analytics Made Easy - Statcounter

حیدر جهانبخش در همایش ملی مشارکت در ساخت با انتقاد از ادبیات مسئولان کشور در حوزه ساخت و ساز مسکن، اظهار کرد: تا زمانی که نخواهیم ادبیات ساختمان را از عامیانه به تخصصی تبدیل کنیم، شاهد توسعه این بخش نخواهیم بود.

وی با تأکید براینکه متأسفانه ادبیات مسئولان کشور در حوزه ساخت و ساز ساختمان کاملا عامیانه است، تصریح کرد: این ادبیات مبتنی بر دانش روز نبوده و تخصصی نیست، دست‌اندرکاران ساختمان باید در فرهنگ سازی وارد شده و در این رابطه تولید محتوا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نایب رئیس سازمان نظام مهندسی استان تهران در ادامه با اشاره به اینکه مشارکت در ساخت را فقط در تابلوهای بنگاه‌های املاک می‌بینیم و آن را به جریان مبتنی بر دانش روز تبدیل نکرده‌ایم، گفت: هنوز در حوزه مشارکت در ساخت مشکل و معضل داریم که لازم است این مسئله به یک موضوع حقوقی تبدیل شود.

جهانبخش با بیان اینکه 82 درصد پروژه‌های شهرهای جدید در مشارکت موفق نبوده است، تصریح کرد: ساختمان و ساخت و ساز مسکن یک سیستم باز است و با سیستم بسته صنعتی متفاوت است.

وی ادامه داد: در سیستم صنعتی یک محصول تولید می‌شود که صفر تا صد فرآیندهای آن قابل کنترل است اما ساختمان محصول نیست و فرآیندهای آن متأثر از عوامل مختلفی است.

نایب رئیس سازمان نظام مهندسی استان تهران، تأکید کرد: باید سیستم‌های ساختماین را بسته کنیم به عنوان مثال در کارخانه اسکلت را تولید کنیم باید بتوانیم بعضی از فرآیندهای ساختمان سازی را در کشور را کارخانه‌ای کنیم تا روی آن کنترل دقیقی اعمال شود.

جهانبخش با بیان اینکه کمتر از 9 درصد پروژه‌های مشارکتی ساختمان سازی کشور موفق بوده است، با طرح این پرسش که تا کی مسئولان باید کشور را با کشورهای توسعه یافته مقایسه کنند، اظهار کرد: بسیاری از کشورها که 50 سال از ما عقب بودند در حوزه ساخت و ساز مسکن از ما جلو زده‌اند کشورهایی مانند افغانستان، عراق و مالزی جزو همین کشورها هستند این درحالی است که ما هنوز نگران مشارکت در ساخت هستیم.

وی با بیان اینکه 92 درصد ساختمان‌های کشور در زمان بهره‌برداری در مخاطره هستند نه در زمان طراحی و ساخت، گفت: پیشنهاد می‌کنیم برای ساختمان پس از صدور پایانه کار پروانه بهره‌برداری صادر شود تا امکان استفاده درست از آن را داشته باشیم.

انتهای پیام/

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۴۴۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۴۶ هزار میلیارد ریال به حساب سازندگان نهضت ملی مسکن استان پرداخت شد

عطاء اله اکبری با اشاره به روند پرداخت تسهیلات به واحدهای معرفی شده نهضت ملی مسکن گفت: از ابتدای طرح نهضت ملی مسکن تاکنون در سراسر استان ۳۴ هزار و ۸۴۸ نفر به بانک معرفی شدند که قرارداد ۲۴ هزار و ۲۴۸ واحد منعقد شده است.
وی تصریح کرد: تاکنون برای ساخت ۴۵ هزار و ۷۱۹ واحد شهری و روستایی، پروانه ساختمانی صادر شده که متوسط پیشرفت فیزیکی این طرح ها به ۵۰ درصد رسیده است.
دبیر شورای مسکن سیستان و بلوچستان از اشتغال ۶۴ هزار و ۵۵۸ نفر در پروژه های طرح نهضت ملی مسکن استان خبر داد و افزود: طرح نهضت ملی مسکن، یک طرح پیشران است که نه تنها منجر به رونق اشتغال می‌شود بلکه از ابعاد دیگر نظیر رفع چالش مسکن جوانان و جوانی جمعیت و نیز توسعه اقتصادی حائز اهمیت است.
وی تاکید کرد: همه دستگاه‌ها اعم از بانک‌ها و سازمان‌های مرتبط با زیرساخت‌های مسکن در سیستان و بلوچستان، باید کمک کنند و پای کار باشند که لحظه‌ای درنگ نشود.
اکبری تصریح کرد: افزایش تولید مسکن در قالب طرح نهضت ملی و با مشارکت مردم را به‌ عنوان یکی از اولویت‌های اجرایی سال ۱۴۰۳ قرار داده‌ایم و با بکارگیری تمام ظرفیت‌های مرتبط در استان و با تمام توان تلاش خواهیم کرد تا شاهد جهشی مثبت و تاثیرگذار در تولید مسکن استان باشیم.
وی با اشاره به اهمیت خدمات روبنایی در پروژه های طرح نهضت ملی مسکن سیستان و بلوچستان گفت: همه کاربری‌های عمومی، فضای تجاری، آموزشی، فرهنگی و مذهبی در داخل سایت پروژه‌های طرح نهضت ملی مسکن استان در نظر گرفته شده و به‌منظور بهره مندی شهروندان از استفاده از این امکانات همزمان با ساخت واحدها علاوه‌بر واگذاری اراضی به دستگاه‌های متولی تعدادی از این مراکز از محل اعتبارات سازمان ملی زمین و مسکن توسط این اداره کل در دست ساخت است.

 
 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • اجرای ۳۱ پروژه با مشارکت سرمایه‌گذاران/ پیشرفت ۵۵ درصدی پروژه مشارکتی میخک
  • هزینه ساخت مسکن چند درصد افزایش یافته است؟
  • بازدید مدیرکل راه و شهرسازی استان از پروژه‌های نهضت ملی مسکن شهرستان تفتان
  • حرکت به سمت خودمالکی و ساخت مردمی مسکن با پرداخت تسهیلات و عرضه زمین به مردم
  • واحد‌های مسکن روستایی ویلایی با ظرفیت‌های مردمی ساخته می‌شوند
  • خبر خوش وزارت راه و شهرسازی به متقاضیان نهضت مسکن ملی
  • بیش از ۴۶ هزار میلیارد ریال به حساب سازندگان نهضت ملی مسکن استان پرداخت شد
  • تاکید امام جمعه قزوین بر مشارکت مردم و تسهیل امر مسکن
  • ساخت ۱۰ تلمبار مشارکتی نوغانداری در خراسان شمالی
  • اردبیل آماده‌ی ساماندهی حوزه ساخت‌وساز شد