Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-06@23:16:51 GMT

مرغ هورمونی در ایران وجود ندارد

تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۳۴۵۴۲۴

عضو اتاق بازرگانی اراک گفت:گرانی داروی هورمون‌ رشد باعث شده است که استفاده از آن در پرورش طیور توجیه اقتصادی نداشته باشد.

ناصر بیگی عضو اتاق بازرگانی اراک در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به تلفات بیماری آنفلوانزای مرغی و تأثیر آن بر بازار، اظهار کرد: آنفولانزای طیور مسئله جدیدی نیست و طی سال‌های گذشته علاوه بر واحد‌های مرغ تخم گذار، مرغ‌های گوشتی را نیز تحت تاثیر خود قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: امسال ۲۶ میلیون قطعه مرغ تخم گذار به دلیل بیماری آنفولانزای مرغی معدوم شده است که همین موضوع یکی از دلایل اصلی افزایش قیمت تخم مرغ در چند وقت اخیر به شمار می رود.از اینرو دولت برای تامین نیاز بازار ۲۰ هزار تن تخم مرغ وارد کرده است.

عضو اتاق بازرگانی اراک بیان کرد: در بحث بیماری آنفلوانزای مرغی، بیشتر بحث پیشگیری و واکسیناسیون مطرح است، ماهیت این بیماری به صورت ویروسی است و در طیور توانایی مقاومت و فرصت درمان وجود ندارد .البته در صورت رعایت نکردن مسائل بهداشتی در برخی از موارد با سرایت به انسان منجر به فوت می‌شود.

به گفته وی؛ پرندگان مهاجری که ناقل بیماری آنفلوانزای مرغی هستند، عامل اصلی شیوع این بیماری در کشور به حساب می‌آیند.

وی با انتقاد از عملکرد صندوق بیمه کشاورزی بیان کرد:صندوق بیمه کشاورزی در زمینه حمایت از پرورش دهندگان طیور بسیار ضعیف عمل کرده است و به همین دلیل در بسیاری از مواقع تولیدکنندگان از اعلام بیماری دام و طیور خوداری می‌کنند اگر پوشش خوبی از صندوق کشاورزی صورت گیرد تولید کنندگان بیماری طیور را گزارش و انتقال بیماری  به سرعت متوقف خواهد شد.

بیگی عملکرد دولت برنظارات و توزیع طیور را رضایت بخش خواند و مطرح کرد:نقش دولت به دو صورت است، یکی به صورت نظارت بر واحد‌های طیور و دیگری نظارت بر توزیع محصولات در بازار که تا حدودی عملکرد مناسبی داشته است.

عضو اتاق بازرگانی اراک با بیان اینکه نرخ تسهیلات بانکی در کشور بالاست، تصریح کرد:حمایت از سرمایه گذاران بخش خصوصی با تسهیلات ۲۰ درصدی امکان پذیر نیست چراکه با این نرخ تولیدکنندگان از چاله به چاه عمیقی می‌افتند.

بیگی در پایان با اشاره به گران بودن دارو‌های هورمونی برای رشد غیر معمول در دام و طیور،گفت: مرغ هورمونی حرف‌ غیرعلمی است که از سوی برخی از افراد ناآگاه مطرح می‌شود هزینه‌های هورمون‌های رشد به قدری بالاست که استفاده از آن در طیور توجیه اقتصادی ندارد، امروز با استفاده از تکنولوژی و تامین نیاز‌های غذایی دام وطیور ،میزان بازدهی افزایش چشمگیری داشته است.

 

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۴۵۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توسعه حمل ونقل هوایی و دریایی میان ایران و قاره آفریقا

تین نیوز

مدیر آفریقا و عربی معاونت بین الملل اتاق ایران بر ضرورت توسعه حمل ونقل هوایی و دریایی میان ایران و قاره آفریقا، گفت: باید با افزایش تبادل هیأت های تجاری و برگزاری همایش ها و نمایشگاه های تجاری، اطلاعات تجار و بازرگانان ایرانی و آفریقایی را بالا ببریم

به گزارش  تین نیوز به نقل ازاتاق ایران آنلاین، شهرام خاصی پور در نشست تجاری مشترک ایران، غنا، کامرون، بورکینافاسو و موریتانی، با تأکید بر اینکه توسعه روابط تجاری با کشورهای آفریقایی در اولویت اتاق ایران است، ادامه داد: حجم مبادلات ایران با کشورهای آفریقایی تناسبی با روابط خوب سیاسی با این کشورها و ظرفیت های تجاری دو طرف ندارد.

وی گفت: برخی مشکلات در زمینه مبادلات بانکی و حمل ونقل، مانع از توسعه روابط ایران و آفریقا شده است. توسعه حمل ونقل هوایی، دریایی و حل مشکلات نقل و انتقالات مالی به توسعه این روابط منجر خواهد شد.

مسعود برهمن، رئیس اتاق مشترک ایران و شرق آفریقا نیز در این نشست با تأکید بر ضرورت رفع موانع توسعه تجاری ایران و آفریقا، گفت: در شرایط رکود اقتصادی که گرفتار آن هستیم باید صادرات را بیش از قبل توسعه دهیم تا تولید متوقف نشده و چرخ اقتصاد به حیات خود ادامه دهد.

با اشاره به اینکه ایران با ۳۹ کشور در قاره آفریقا تجارت می کند، افزود: بر اساس آمار منتشر شده از این میان، بیشترین حجم تجارت ایران مربوط به سال ۱۴۰۰ و با کشور غنا بوده است.

او تأکید کرد: مشکل حمل ونقل میان ایران و آفریقا هم به صورت هوایی و هم دریایی و همچنین مشکل نقل و انتقالات مالی، دو مشکل اصلی تجارت ما با قاره آفریقا است.

هدایت نژاد با اشاره به تلاش ها برای حل مشکلات تبادل مالی ایران و غنا، افزود: در حال برنامه ریزی برای ایجاد صندوق مالی مشترک بین ایران و غنا هستیم که اگر عملیاتی شود، در ارتقا همکاری های تجاری تأثیر زیادی دارد.

در ادامه بهروز هدایت نژاد، رئیس مرکز تجاری ایران در غنا، ژوزف کوآکو اوبنگ، رئیس اتحادیه های تجاری کشور غنا و هلیدو بلو، دبیرکل اتاق بازرگانی کامرون، به بیان مطالبی در این رابطه پرداختند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ۱۰ دلیل برای بی خوابی در زنان | یک زن چقدر به خواب نیاز دارد؟
  • ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان
  • سفر روسای اتاق‌های بازرگانی به تهران با هدف سرمایه‌گذاری
  • کرمان آیدکس معرفی ظرفیت‌های مغفول برای توسعه سرمایه‌گذاری
  • جلسات سری ارتش آلمان به صورت آنلاین در دسترس عموم قرار گرفت
  • خروج واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور بعد از ۶ سال از ورشکستگی
  • خروج واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور بعد از ۶ سال از ورشکستگی با حمایت دستگاه قضا
  • خروج از ورشکستگی یک واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور
  • چگونه به فاسیولا مبتلا می شویم؟
  • ضرورت توسعه حمل ونقل هوایی و دریایی میان ایران و قاره آفریقا