Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-28@20:07:09 GMT

5 راز درباره مکمل‌های پوست،مو و ناخن

تاریخ انتشار: ۴ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۳۴۵۵۷۳

کراتین، بیرونی‌ترین لایه مو، پوست و ناخن‌ها در حقیقت نوعی پروتئین ساختاری است که بدن انسان ذاتا آن را می‌سازد. ناطقان: تولیدکنندگان محصولات زیبایی مدعی هستند که وجود کراتین در مکمل‌های‌شان می‌تواند به داشتن موهای قوی‌تر و درخشان‌تر کمک کند.  بیوتین که با نام ویتامین B۷ نیز شناخته می‌شود، نقش مهمی در متابولیزه کردن پروتئین‌ها بر عهده دارد؛ یعنی همان ترکیباتی که برای تولید سلول‌های سالم در موها، ناخن‌ها و پوست ضروری هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افرادی که مبتلا به کمبود شدید بیوتین هستند، عمدتا با مشکلاتی مانند ریزش موها، اگزما و شکنندگی ناخن‌ها مواجه می‌شوند،‌ درحالی که مکمل‌های حاوی بیوتین می‌توانند به رفع این مشکلات کمک کنند.
با این‌ حال،‌ مطالعات متعددی نشان می‌دهند که اگر شما روزانه ۳۰ میکروگرم (mcg) بیوتین دریافت می‌کنید، دریافت بیوتین اضافی اصلا نمی‌تواند اثرگذاری این ماده را بیشتر کند. بسیاری از محققان می‌گویند که اگر تغذیه متعادل و سالمی داشته باشید، بیوتین مورد نیاز بدن را از طریق رژیم غذایی تامین می‌کنید. بیوتین در این مواد غذایی یافت می‌شود: تخم‌مرغ، ماهی سالمون، دانه‌های آفتابگردان، سیب‌زمینی شیرین، بادام، کلم بروکلی و اسفناج.
۲. ویتامین‌های پریناتال
زنان باردار معمولا دارای موهای ضخیم و براقی هستند که خیلی سریع هم رشد می‌کنند. با این‌ حال و برخلاف باور رایج، دلیلش این نیست که همه زنان باردار از ویتامین‌های پریناتال استفاده می‌کنند. درواقع، این مساله به هورمون‌های بارداری برمی‌گردد، نه به ویتامین‌ها.در همین راستا، شواهد علمی‌ای که نشان داده باشند استفاده از ویتامین‌های پریناتال برای رشد موها مفید است، تقریبا به صفر می‌رسند. پس اگر واقعا باردار نیستید، اصلا لزومی ندارد که ویتامین‌های پریناتال بخورید.
۳. کراتین
کراتین، نوعی پروتئین ساختاری است که بیرونی‌ترین لایه موها، پوست و ناخن‌ها را تشکیل می‌دهد. بدن انسان ذاتا کراتین را می‌سازد، اما تولیدکنندگان محصولات زیبایی مدعی هستند که وجود کراتین در مکمل‌های‌شان می‌تواند به داشتن موهای قوی‌تر و درخشان‌تر کمک کند.باز هم باید بگوییم که هیچ کدام از شواهد علمی، این ادعا را تایید نمی‌کنند. درواقع، کراتین شدیدا در مقابل اسیدهای گوارشی در معده مقاومت می‌کند و مصرف مکمل کراتین می‌تواند ضرر بیشتری نسبت به فوایدش داشته باشد.
۴. کلاژن
کلاژن هم مانند کراتین به‌طور طبیعی نوعی پروتئین ساختاری است که نرمی و صافی خاصی به پوست می‌بخشد. وقتی که تولید کلاژن همراه با افزایش سن ضعیف‌تر و کمتر می‌شود، چین‌وچروک‌های پوستی نیز شروع به شکل‌گیری می‌کنند.پس می‌توان گفت که کلاژن، واقعا برای جوان‌سازی پوست مفید است؟! یکی از مطالعات انجام‌شده در همین زمینه نشان می‌دهد که اگر زنان به مدت ۶۰ روز متوالی، روزانه ۳ قاشق غذاخوری از محصولات مبتنی برپایه کلاژن استفاده کنند، خشکی پوست و همچنین چین‌وچروک‌های پوستی را کاهش می‌دهند.با این‌ حال، چنین کاری اصلا راه‌حل مناسبی نیست. کلاژن، چه از طریق مواد غذایی وارد بدن شود و چه از طریق مکمل‌ها، در دستگاه گوارش به اسیدهای آمینه تبدیل می‌شود. نحوه استفاده از اسیدهای آمینه هم به صلاحدید بدن برمی‌گردد. درواقع، اسیدهای آمینه می‌توانند برای رگ‌های خونی، بازسازی کبد یا تحریک مغز استفاده شوند، و لزوما برای تولید کلاژن مورد استفاده قرار نگیرند. به عبارت دیگر، کلاژن می‌تواند فواید ضدپیری داشته باشد، اما هیچ تضمینی برای این اثرگذاری وجود ندارد.
۵. ویتامین C
ویتامین C، نوعی آنتی‌اکسیدان قدرتمند است که از بدن در مقابل سرطان‌های پوستی و همچنین پیری محافظت می‌کند. این اثربخشی به چند ویژگی ویتامین C بستگی دارد: تقویت تولید کلاژن، پیشگیری از تخریب کلاژن و مقابله با تشکیل ملانین (رنگدانه‌های پوستی).با این‌ حال، مشکل این است که حتی اگر مقدار زیادی ویتامین C مصرف کنید، باز هم فقط بخشی از آن به پوست اختصاص داده می‌شود. به همین دلیل هم محصولات موضعی حاوی ویتامین C دارای اثربخشی بیشتری هستند.
منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: مکمل‌های پوست ، مکمل‌ ناخن ، مکمل‌ مو

منبع: ناطقان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۴۵۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آنچه باید درباره سندرم ناخن زرد بدانید

این بیماری در پی تجمع مایع لنفی زیر ناخن که موجب می‌شود به رنگ زرد به نظر برسند، ایجاد می‌شود و می‌تواند نشانه اختلال در سیستم لنفاوی باشد. مبتلایان به این عارضه ممکن است به مرور زمان به بیماری‌های ریوی یا سیستم لنفاوی (مبارزه با عفونت) دچار شوند.

متاسفانه علت این عارضه معمولا ناشناخته است با این حال برخی از دلایل هم مطرح شده‌اند که در ادامه به آن ها اشاره می‌کنیم:

ژنتیک : اگر در خانواده شما کسی ناخن‌ زرد دارد، احتمال ابتلا به آن در شما هم بیشتر است.

انوع خاصی از سرطان: این عارضه در مواردی نادر با سرطان مغز استخوان (multiple myeloma)، سرطان ریه، سرطان پستان، سرطان کیسه صفرا، سرطان حنجره و لنفوم و برخی سرطان‌های دیگر همراه بوده است.

سندرم‌های نقص ایمنی: سندرم ناخن زرد در مواردی به دلیل کمبود ایمونوگلوبولین جی (IgG)، نوعی کمبود آنتی‌بادی که در آن بدن ایمونوگلوبین کافی تولید نمی‌کند و همچنین نقص ایمنی متغیر شایع (وضعیتی که با عفونت‌های مکرر مشخص می‌شود) ایجاد می‌شود.

بیماری‌های غده تیروئید:  سندرم ناخن زرد گاهی با بیماری هاشیموتو (تیروئید بزرگ‌شده و آسیب‌دیده)، کم‌کاری شدید تیروئید و تیروئید پرکار همراه است.

سندرم نفروتیک: سندرم ناخن زرد خیلی به‌ندرت ممکن است همراه با سندرم نفروتیک (زمانی که کلیه‌ها به‌درستی کار نمی‌کنند) نیز ظاهر شود.

به نوشته ایندیپندنت،‌ اختلالات لنفاوی، آرتریت روماتوئید و کمبود ویتامین E هم می‌تواند زرد شدن ناخن‌ها را به دنبال داشته باشند.

نشانه‌های سندرم ناخن زرد

اگرچه زرد شدن ناخن‌ها از نشانه‌های اولیه این سندرم است، علائم دیگری هم هستند که باید مراقب آن‌ها باشیم.

برخی از این علائم عبارتند از ناخن‌های زرد، ضخیم و منحنی، ناخن‌هایی که رشدشان متوقف شده است، ناخن‌هایی که از بستر زیرینشان جدا شده‌اند، عفونت در بافت نرم اطراف ناخن و از دست دادن کوتیکول (پوسته ناخن).

سندرم ناخن زرد معمولا به ‌عوارض ناشی از این بیماری بستگی دارد و متخصصان درمان‌ها را بر اساس آنچه برای بیمار مشکل ایجاد کرده است، ارایه می‌کند.

برخی از این روش‌های درمانی شامل مصرف آنتی‌بیوتیک برای عفونت‌های تنفسی،‌ ویتامین E برای ناخن، کورتون (کورتیکواستروئید)‌ برای التهاب و جراحی، زمانی که پوشش ریه‌ها و حفره قفسه سینه پر از مایع می‌شود، هستند.

به گزارش وری‌ول‌هلت، در مجموع می‌توان گفت که سندرم ناخن زرد چیزی فراتر از زرد شدن ناخن‌ها است و می‌تواند سیستم تنفسی و غدد لنفاوی را درگیر ‌کند و در مواردی عامل آن ژنتیک یا بیماری‌های مزمن است و در صورت ابتلا به سندرم ناخن زرد، می‌توان از طریق روش‌های درمانی متمرکز بر رفع نشانه‌های این عارضه، آن را کنترل کرد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ۴ سبزی که هرگز نباید پوست آن‌ها را کند
  • چطور هم وزن کم کنیم و هم از افتادگی پوست جلوگیری کنیم؟
  • مرزهای طراحی لاک ناخن جابجا شد (فیلم)
  • ارتباط ویتامین B12 با جوش و آکنه صورت
  • با مصرف این میوه خوشمزه و آبدار جوان شوید
  • با مصرف این میوه جوان شوید
  • لکه‌های سفید روی ناخن‌ها چه معنایی دارند؟
  • آنچه باید درباره سندرم ناخن زرد بدانید
  • سندرم ناخن زرد چیست؟
  • لکه های سفید روی ناخن ها چه معنایی دارند؟