Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- فرهنگ و هنر در هفته‌ای که گذشت شاهد اخبار گوناگون و همین طور حواشی متعددی در عرصه های سینما، تئاتر، موسیقی و تلویزیون بود که از جمله مهمترین آنها می‌توان به گزینه های اصلی تلویزیون برای نوروز 97 اشاره کرد.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، فرهنگ و هنر در هفته‌ای که گذشت شاهد اخبار گوناگون و همین طور حواشی متعددی در عرصه های سینما، تئاتر، موسیقی و تلویزیون بود که از جمله مهمترین آنها می‌توان به گزینه های اصلی تلویزیون برای نوروز 97 اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازیگران حاضر در سی و ششمین جشنواره فیلم فجر نیز در گفت و گوهایی مجزا از تجربیات و جوایزی که در طول دوره های برگزاری جشنواره فیلم به دست آورده اند گفتند و همین طور وضعیت سینما را به تفصیل تشریح کردند.


نگارش سریال خوشنام متوقف شد/ساخت ایران2 هفته آینده کلید می‌خورد

بازیگر سینما و تلویزیون گفت: گروه تولید "ساخت ایران 2" به کارگردانی برزو نیک نژاد و نویسندگی امیر عربی در روزهای آینده برای فیلمبرداری به خارج از کشور سفر می کنند.

محسن کیایی بازیگر و فیلمنامه نویس سینما و تلویزیون در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان درباره آخرین روند نگارش سریال "خوشنام" گفت: 80 درصد از نگارش متن سریال تلویزیونی "خوشنام" پشت سر گذاشته شده بود و در مراحل پایانی قرار داشت که به دلیل نداشتن بودجه نگارش آن متوقف شد.

برای مشاهده ادامه این گفت و گو اینجا کلیک کنید. 


چطور یک نفر با 15 روز تبلیغ در فضای مجازی تبدیل به خواننده می‌شود/ارزش‌ها در سینمای ایران به نا ارزش‌ها تبدیل شده است

تهیه کننده سینما گفت: وضعیت سینما به سمتی رفته که ارزش ها تبدیل به ناارزش ها شده اند یعنی با یک پروپاگاندا و شلوغ بازی جریانی ایجاد می شود که مخاطب سره و ناسره را تشخیص نمی دهد و از طریق گوشی با این جریان همراه می شود.

ساسان سالور تهیه کننده سینما در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان درباره وضعیت اکران فیلم ها بعد از برگزاری جشنواره در هر سال گفت: همیشه یک مافیا کنترل اکران فیلمهای جشنواره را در دست دارد و همیشه این فیلم ها در اکران عمومی ضربه می خورند چراکه مناسبات اکران به شوراها ربطی ندارد و شورا کمکی تا امروز به چرخه اکران نکرده است.

برای مشاهده ادامه این گفت و گو اینجا کلیک کنید.

گیشه نباید ملاک ساخت یک فیلم باشد/نمی‌خواهم به زور مخاطب هیجان زده شود

کارگردان فیلم امیر گفت: ما باید جنس خوب دست مردم بدهیم. نمی گویم به گیشه فکر نمی کنم اما حرف من این است که بابت پولی که مخاطب می دهد کالای درست به آنها بدهیم.

نیما اقلیما کارگردان سینمای ایران که امسال با فیلم "امیر" در سی و ششمین جشنواره فیلم فجر حاضر شده بود در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، درخصوص انتخاب "میلاد کی مرام" برای بازی در این فیلم گفت: من سال گذشته با "میلاد کی‌مرام" آشنا شدم و از همان زمان با یکدیگر صحبت کردیم. خوشبختانه میلاد پای فیلم ایستاد و هم اکنون این اثر آماده تماشای مخاطب است.

برای مشاهده ادامه این گفت و گو اینجا کلیک کنید. 


سه ستاره امسال روی آنتن نمی‌رود/برنامه متفاوت احسان علیخانی در شب‌های پایانی سال 96

احسان علیخانی که چند سالی است با برنامه تلویزیونی "سه ستاره" از اواسط اسفند ماه روی آنتن رسانه ملی می رود امسال اما دیگر برنامه سه ستاره را نخواهد داشت.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، احسان علیخانی که چند سالی است با برنامه تلویزیونی "سه ستاره" از اواسط اسفند ماه روی آنتن رسانه ملی می رود امسال اما دیگر برنامه سه ستاره را نخواهد داشت.

برای مشاهده ادامه این گزارش اینجا کلیک کنید. 


برای بازی در فیلم حاتمی‌کیا دو سال صبر کردم/کارگردانان سینمای ایران اهل ریسک نیستند/پیشنهاد بازی در فیلم سوءتفاهم را در هوا قاپیدم

بازیگر فیلم "سوءتفاهم" گفت: وقتی من برای بازی در فیلم "دوئل" سیمرغ بلورین جشنواره فیلم فجر را دریافت کردم فکر می‌کردم با فیلم بعد از آن جایگاه خوبی در سینما به دست می‌آورم. به همین خاطر دو سال صبر کردم تا در فیلم ابراهیم حاتمی کیا به ایفای نقش بپردازم و بعد از آن تصمیم گرفتم که خودم نقش‌ها را انتخاب کنم.

کامبیز دیرباز بازیگر سینما و تلویزیون که امسال با فیلم "سوءتفاهم" در جشنواره فیلم فجر حاضر بود در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، درخصوص انتخاب‌های خود در عرصه بازیگری گفت: اکثر بازیگران حداقل در کلام می‌گویند که می‌خواهیم نقش‌های جدید را تجربه کنیم؛ ولی به هر حال روزگاری فکر می کردم که ما بازیگران بعد از سالها کار، تبدیل به انتخاب کننده می شویم.

برای مشاهده ادامه این گفت و گو اینجا کلیک کنید. 


امید کسب سیمرغ از ابتدا در من وجود داشت/برای من در بازیگری هیچ وقت کات وجود ندارد

برنده سیمرغ بلورین جشنواره فیلم فجر گفت: رقابت امسال رقابت به شدت سختی بود زیرا بازیگران بزرگی نامزد شده بودند ولی واقعیت امر امید برنده شدن سیمرغ در ابتدا در من وجود داشت.

سارا بهرامی بازیگر برنده سیمرغ بلورین جشنواره فیلم فجر در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، درخصوص نگاه خود به بازیگری گفت: سارا بهرامی مجموعه نقش‌هایی است که تا به حال بازی کرده. انتخاب من در زندگی بازیگری بوده و با تمام نقش‌های که تا به حال بازی کرده‌ام زندگی می کنم. این شیوه من در بازیگری است که در ابتدا نقش را در درون خود احساس کنم و بعد از آن شخصیت را بیرونی کنم.

برای مشاهده ادامه این گفت و گو اینجا کلیک کنید. 


روایت مهدی پاکدل از تنگه ابوقریب/نسل نوجوان باید با رشادت‌های دوران دفاع مقدس آشنا شود

بازیگر فیلم "تنگه ابوقریب" گفت: تاثیری که فیلم تنگه ابوقریب می گذارد برای نسل جوان و نوجوان ایران است. این نسل باید با تاریخ و از دوران دفاع مقدس آشنا شود و این فیلم تصویری واضح از آن دوران به مخاطب ارائه داده است.

مهدی پاکدل بازیگر سینمای ایران که امسال با دو فیلم "تنگه ابوقریب" و "چهارراه استانبول" در جشنواره فیلم فجر حاضر شده بود در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان درخصوص حضور خود در فیلم تنگه ابوقریب گفت: برای من همواره کار با بهرام توکلی مثل یک آرزو بوده است زیرا سینمای وی را به شدت دوست داشتم.

وی در همین راستا ادامه داد: امسال خوشبختانه توانستم با دو کارگردان محبوبم دو نقش بسیار متفاوت و تاثیرگذار را ایفا کنم. تمام تلاشم را انجام دادم این دو نقش را با اینکه از لحاظ مختصات فرماندهی به هم شبیه هستند به شکلی متفاوت بازی کنم.

بازیگر فیلم "چهارراه استانبول" بازی در فیلم "تنگه ابوقریب" را بی بدیل خواند و افزود: به شدت در فیلم تنگه ابوقریب احساس همذات پنداری داشتم و در بسیاری از صحنه ها متاثر می شدم. اکثر عوامل گروه ما در زمان جنگ حضور داشتند و تجربه آنها در درک فضای آن زمان به شدت به بازیگران کار کمک می کرد.

 برای مشاهده کامل خبر اینجا کلیک کنید.

داوری در جشنواره فیلم فجر 99 درصد سلیقه است/کارهای عجیب انجام دادن بازیگری نیست+عکس

حمیدرضا آذرنگ بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون که امسال با فیلم "تنگه ابوقریب" در جشنواره فیلم فجر حاضر شده بود در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، درخصوص حضور خود در این گفت: تاثیراتی که جنگ در جهان داشته همواره موحش و دردناک بوده و خواهد بود. امروز در جهان همچنان جنگ قربانیان فراوانی را می گیرد و از نظر من مسئولین فرهنگی ما باید در نشان دادن تصویری درست از زمان دفاع مقدس بیش از پیش کوشا باشند.

وی در همین راستا ادامه داد: حضور من در این فیلم از نگاه اول به خاطر فیلمنامه و بعد از آن ساختار و گروه حرفه ای بود که در کنار یکدیگر به تولید اثری همچون تنگه ابوقریب منجر شد.

بازیگر فیلم "قاتل اهلی" درباره احتمال برداشت فیلم "سرو زیر آب" از نمایشنامه ای نوشته خودش افزود: من در ابتدا فیلمنامه "سرو زیر آب" را خواندم و باشه آهنگر که از دوستان صمیمی و عزیز من است برای بازی در این فیلم به من پیشنهاد داد که به خاطر همزمانی با یک نمایش نتوانستم آن را بپذیرم. در مورد اینکه شاید این فیلم برگرفته از نمایش "خنکای ختم و خاطره" باشد به نظرم این ایده درست نیست چون ممکن است در هر جای جهان دو نفر به اتفاقی مشترک فکر کنند و من اینکه بگویند داستان فیلم سرو زیر آب بر اساس نمایشنامه من ساخته شده را رد می کنم.

برای مشاهده ادامه این گفت و گو اینجا کلیک کنید.


تکرار زوج موفق رادان و کیایی در چهارراه استانبول/فیلم جدید کارگردان خط ویژه امید اصلی گیشه

چهارراه استانبول در ابتدا با نام "پلاسکو" مجوز ساخت گرفت اما به گفته کارگردان به خاطر جلوگیری از حاشیه های احتمالی نسبت به جنجالی بودن اسم برای فروش بیشتر به چهارراه استانبول تغییر نام داد.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، فیلم سینمایی "چهارراه استانبول" به کارگردانی "مصطفی کیایی" در سی و ششمین جشنواره فیلم فجر رونمایی شد.

این فیلم در کاخ رسانه‌های جشنواره فیلم فجر، پردیس ملت با استقبال خوبی روبرو شد و توانست نظرات متفاوتی را از آن خود کند و حال از این فیلم به عنوان یکی از شانس های اصلی گیشه در سال 97 یاد می شود.

برای مشاهده ادامه این یادداشت اینجا کلیک کنید. 

با یک فیلم نمی‌توان سینمای دفاع مقدس را متحول کرد

کارگردان برنده سیمرغ بلورین جشنواره فیلم فجر گفت: ما در فیلم تنگه ابوقریب تلاش کردیم روایتی صادقانه از روزگار دفاع مقدس ارائه کنیم و امیدواریم تماشاچی بتواند با تماشای این فیلم لحظات سخت آن دوران را درک کند.

بهرام توکلی کارگردان برنده سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی از جشنواره فیلم فجر برای فیلم سینمایی "تنگه ابوقریب" در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، درخصوص تحول سینمای دفاع مقدس با فیلم خود گفت: من به شخصه به شدت امیدوارم که تنگه ابوقریب در سینمای دفاع مقدس تحول به وجود آورده باشد. البته سینما عرصه بسیار گسترده ای است و بعید می دانم با یک فیلم بتوان تحولی در این عرصه ایجاد کرد.

وی تاثیر مستقیم بر مخاطب را هدف خود دانست و افزود: ما در فیلم تنگه ابوقریب تلاش کردیم روایتی صادقانه از روزگار دفاع مقدس و رشادت های مردم و مخصوصاً گردان عمار در آن منطقه ارائه کنیم و امیدواریم تماشاچی بتواند با تماشای این فیلم لحظات سخت آن دوران را درک کند.

کارگردان فیلم "من دیگو مارادونا نیستم" درباره منابع اصلی برای ساخت فیلم "تنگه ابوقریب" تاکید کرد: بدون شک بهترین منبع برای ما و ساخت این فیلم مستندهای زمان دفاع مقدس بود. شاید فیلم های هالیوودی گرته هایی در ذهن هر شخص می گذارد اما فضای جنگ و دفاع مقدس در ایران از همه جا متفاوت بود زیرا در ایران همه داوطلبانه به میدان می روند.

برای مشاهده کامل خبر اینجا کلیک کنید.


من كم كار نيستم/با فيلم ماهور به جشنواره جهانى فيلم فجر مى‌آيم

بازیگر فیلم "اشنوگل" گفت: متاسفانه نمی دانم چرا اما به فیلم های دفاع مقدس در چرخه اکران بی اعتنایی می شود. این بی اعتنایی فقط درباره فیلم اشنوگل نبود و آثاری همچون ویلایی ها، اروند و دریاچه ماهی هم قربانی چرخه اکران شدند.

کاوه سماک باشی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، درخصوص کم کار شدن خود در عرصه سینما گفت: من کم کار نیستم. چند وقت پیش اکران فیلم سینمایی اشنوگل را پشت سر گذاشتم و امسال در دو فیلم "ماهور" و "سرگشته" به ایفای نقش پرداختم که متاسفانه به جشنواره فیلم فجر نرسیدند و به همین علت شاید کم کار به نظر رسیده ام.

برای مشاهده ادامه این گفت و گو اینجا کلیک کنید.

خجالت نکش سریالی در قالب یک فیلم سینمایی/تجربه‌ای مفرح برای کارگردان کار اولی+عکس

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، فیلم سینمایی "خجالت نکش" اولین تجربه کارگردانی "رضا مقصودی" در سی و ششمین جشنواره فیلم فجر رونمایی شد و توانست در هنگام اکران لحظات شادی را برای مخاطبان به همراه بیاورد.

نکته جالب توجه اینکه این فیلم با وجود ایجاد فضایی مفرح برای مخاطبان و با مضمونی نه چندان تازه از سوی اهالی رسانه و منتقدین چندان جدی گرفته نشد اما از سوی داوران جشنواره فیلم فجر به سیمرغی تازه ابداع شده یعنی سیمرغ بهترین استعداد تازه جشنواره دست یافت.

فیلمنامه خجالت نکش به طور نسبی اثری کم نقص بود که خواسته اصلی نویسنده در خصوص یک زوج میانسال را به خوبی به نمایش گذاشته بود اما از اواخر فیلم بیش از آنکه به جذابی اثر کمک کند به طولانی شدن فیلم و رساندن آن به یک اثر بلند سینمایی کمک کرد.

برای مشاهده ادامه این نقد اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۴۶۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت سریال‌های جدید «الف ویژه» در دستور کار تلویزیون

پیمان جبلی در حالی از بررسی چند عنوان جدید برای شروع تولید الف ویژه‌هایی در فضای تاریخی و دینی خبر می‌دهد که در این حوزه سال‌هاست بسیاری از کارشناسان به کم‌کاری‌هایی اشاره دارند خصوصاً ساخت سریال و فیلمی درباره امام صادق(ع) که ضرورت آن احساس می‌شود. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، اگرچه تلویزیون این روزها مشغولِ ساخت سریال «سلمان فارسی» و آماده‌سازی مراحل تولید سریال «موسی(ع)» را  در دستور کار خود دارد اما از سال‌های قبل درباره ساخت نسخه سریالی «ملک سلیمان» صحبت می‌شد یا مراحل پژوهش ساخت سریالی درباره شهیدان صیاد شیرازی و حسن باقری و برخی از مجموعه‌های «الف ویژه» دیگر؛ اما همه این‌ها در همان مرحله گفتار باقی مانده و خبری از تولید آنها نشده است. در حالی که هر روز خلأ ساخت سریال‌های مذهبی بیشتر احساس می‌شود.

سریال‌هایی که هر بار روی آنتن آمده‌اند توجه طیف گسترده‌ای از مخاطبین را به جعبه جادو جلب کرده‌اند. یا به نوعی دوباره مخاطب را با آنتن تلویزیون آشتی می‌دهد که این روزها کمتر کارهای جان‌دار با محتوا می‌بینند. این تأثیرگذاری حوزه دینی و مذهبی تلویزیون با سریال‌های «امام علی(ع)»،‌ «مختارنامه»، «یوسف پیامبر»، «اصحاب کهف»، «امام رضا»، «تنهاترین سردار» و حتی «صاحبدلان» که این روزها دوباره تکرار می‌شوند نشان داده که چقدر مؤثر، مفید و پرطرفدار است. اما سال‌هاست که به‌غیر از گام برداشتن برای ساخت سریال «سلمان» و «موسی(ع)»، کاری برای امامان معصوم انجام نمی‌دهیم.

تماشای سریال‌های دینی، جوانان را به مطالعه تاریخ اسلام علاقه‌مند کرده است

همیشه سریال‌های دینی و مذهبی باعث شده‌اند بسیاری از افراد به‌ویژه جوانان به مطالعه تاریخ اسلام علاقه‌مند شوند. فارغ از هر نوع پرداخت دینی و مذهبی دیگر، اولویت ما باید ائمه معصومین(ع) باشد و محدودیت در به‌تصویر کشیدن چهره امامان معصوم بهانه خوبی برای نپرداختن به زندگی آن بزرگواران نیست. اکنون پرداختن به شخصیت امام صادق(ع) و ابعاد علمی و فقهی زندگی ایشان، ضروری به‌نظر می‌رسد.

در تحقیق و بررسی‌ها آمده که قرار بود دهه 1380 تلویزیون سریالی ویژه امام صادق(ع) ساخته و پرداخته کند. اتفاقاً آن روزها نام مهدی سجاده‌چی هم به‌عنوان نویسنده این سریال تلویزیونی اعلام شد. اما برای این کار هیچ‌وقت اتفاقی نیفتاد تا به مراحل تولید برسد و یک تیم سوری و کویتی وارد عمل شدند و سریالی به‌نام «امام الفقها الصادق(ع)» جلوی دوربین بردند در حالی که قرار بود سریال این حضرت ابتدا در صداوسیمای جمهوری اسلامی ساخته شود. «سامی جنادی» نام کارگردان سوری این سریال است.

در خلاصه داستان این سریال، آمده است: گفته شده او (امام صادق(ع)) نخستین مدرس علم کیمیا بوده است که جابربن حیان به‌دست او پرورش یافته است و «صادق» خوانده شده است. برخی از رسانه‌ها اعلام کردند که این سریال با توجه به نامش نگاهی به تربیت شدن ائمه اربعه اهل‌تسنن به‌دست مبارک امام صادق(ع) داشته باشد.

خبرهایی از ساخت سریال امام صادق(ع) پخش شد اما خودِ سریال آماده نشد!

بالأخره هر کمپانی، تلویزیون و نهاد فرهنگی در کشورهای مختلف، سَنگ فرهنگ و اندیشه‌های خودش را به سینه می‌زند و اگر ما همین‌طور در ورطه غفلت به‌سر ببریم، از دین، دیانت، تمدن و فرهنگ‌مان چیزی باقی نمی‌ماند و همه را با ساخت آثار فرهنگی و هنری خاصّ خودشان مصادره می‌کنند، در صورتی که همگان می‌دانند امام صادق(ع) رئیس مذهب شیعه‌اند و شیعه باید حرف‌های جدّی درباره این امام همام بزند. در سال 1382 خبرهایی درباره ساخت سریال امام صادق(ع) در سیمافیلم منتشر شد و اما هنوز منتظریم تا این مفاهیم ارزشمند را جلوی دوربین ببینیم.

اما نه‌تنها خبری از این سریال نشد بلکه سال‌های بعد کاری تحت عنوان «جابربن حیّان» به آنتن رسید که در گوشه‌ای از اتفاقات شاگرد معروف حضرت یک نگاه کوچک و کوتاهی به حضرت داشت و کماکان تلویزیون خودش را درگیرِ سریال‌های سطحی، پیش‌پاافتاده، زودگذر و تحت لوای لوکیشن‌های آپارتمانی کرده است. شاید به این باور نرسیده که چقدر فرهنگ دینی و اسلامی ما نیازمند کارهای مؤثر و باورساز است.

بعد از این‌همه سال هنوز هم مهدی سجاده‌چی به‌عنوان نویسنده آن سریال دغدغه‌ دارد برای امام صادق(ع) کاری ساخته شود. او همچنین چندی قبل به خبرنگار خبرگزاری تسنیم، گفته بود: آن زمان این روال بود که زندگی ائمه اطهار در تلویزیون به‌تصویر کشیده شود اما بعد از مدتی اشتیاق و انگیزه، به‌یک‌باره اراده دوستان برای انجام چنین کار مهم و مؤثری، در سیما فیلم به پایان رسید. در میانه‌های راه تحقیق، پژوهش و نگارش، کار متوقف شد و تا امروز هم هیچ خبری از آن نشد. نه‌تنها در این سال‌ها هیچ صحبت دیگری با من نشد و حتی جایی ندیدم دغدغه‌ای برای ساخت سریالی درباره امام صادق(ع) به‌وجود بیاید. "به‌سراغ این وقایع مهم تاریخی و مذهبی نرفتن کار اشتباهی است و یک طیف گسترده‌ای از مخاطبین را از دست می‌دهد."

غربی‌ها با سریال‌هایی به دنبال تحریف در دین و تاریخ‌اند

اساساً باید از مدیران مربوطه پرسید که وقت آن نرسیده کاری برای شیعه، رئیس مذهب شیعه و آغازگر فصل جدیدی از اتفاقات شیعه، ساخته شود؛ البته درست است که ما درباره احیای فرهنگ جهاد و شهادت در ساخت یک کار خوب برای خانواده‌های شهدای‌مان، هم نتوانسته‌ایم کار تأثیرگذار و فاخری ارائه دهیم اما جامعه دینی و مذهبی ما منتظر یک نگاه شیعه در یک مجموعه تلویزیونی به‌نام امام صادق(ع) است.

هر روز این خلأ جدّی‌تر می‌شود؛ چون به کارهای زودبازده و اصطلاحاً کم تأثیرگذار بیشتر بودجه و میدان اختصاص داده می‌شود که هیچ‌کدام نتوانسته‌اند اقبال مخاطب را نسبت به خودشان جلب کنند. در حالی که هنوز مخاطب طرفدار همان قدیمی‌ها و نوستالژی‌های تلویزیونی است که بخش عمده‌ای از آن‌ها به همین آثار مذهبی و دینی برمی‌گردد. اما چرا امروز بیش از هر برهه‌ای اهمیت دارد واردِ ساخت کارهای دینی و مذهبی بشویم و یا این حوزه را بیشتر جدّی بگیریم؟! چون غربی‌ها با ساخت سریال‌ها و فیلم‌های نامربوط تیشه به ریشه اعتقادات و شرعیات دینی جوامع اسلامی می‌زنند باید از آثار دینی و مذهبی حمایت کرد، البته کارهایی می‌سازند که در داخل توجهات بسیاری را جلب می‌کند اما به‌لحاظ بین‌المللی نتوانسته‌اند تأثیرگذاری داشته باشند.

علت ممنوعیت سریال مصری "حشاشین"؛ تحریف تاریخ ایران

گفت‌وگو با رئیس صداوسیما درباره فقدان آثار دینی و الف ویژه 

با پیمان جبلی رئیس صداوسیما درباره این خلأها و کمبودها و همچنین کم‌کاری که در حوزه ساخت آثار درباره فلسطین و حقایقی از جنایت‌های اسرائیل صحبت کردیم؛ او با اشاره به اضافه شدنِ چند الف ویژه جدید به خبرنگار تسنیم گفت: «یکی از دستورکارهای جدّی سیمافیلم در سال جاری تعیین عنوان سوم الف ویژه تاریخی که کلید بخورد و  تولید آنها آغاز شود. در حال حاضر دو سه عنوان در حال بررسی است. علی‌رغم اینکه تولید الف ویژه‌ها هزینه سنگین و برنامه‌ریزی بسیار دقیق و زمان‌مندی را نیاز دارد اما فکر می‌کنیم علاوه بر این دو سریال الف ویژه که در دست ساخت داریم بایستی یک یا دو عنوان دیگر پیش تولید آن را آغاز کنیم تا به تدریج الف ویژه‌های فعلی به مراحل پایانی‌اش می‌رسد وارد تولید و پس‌تولید سریال‌های بعدی برسیم. امیدواریم بتوانیم به گونه‌ای طراحی کنیم در طول سال‌های آینده هر هفته یک اپیزود الف ویژه پخش کنیم و متناسب با تولید ان‌شاءالله این تأمین را در جدول پخش‌مان داشته باشیم.»  

«وعده صادق» محقق شد؛ اما وعده ساخت «بازمانده‌ها» خیر!

وی در خصوص کم‌کاری‌ها در حوزه ساخت آثار درباره فلسطین به این نکته اشاره کرد: حتماً درباره جریان تحریف در این حوزه درست اشاره کردید. چون دشمنان با برنامه‌هایی که در هالیوود و نتفلیکس می‌سازد عملاً تلاش می‌کنند یک موضوع حق را به باطل تبدیل کند و واقعیت را در مقابل چشم جهانیان تحریف کند. وظیفه ما بسیار سنگین است. شاید توانایی‌های فنی ما با کشورهای غربی برابری نکند اما حرف حقی که ما، مردم فلسطین و مردم منطقه می‌زنند قطعاً بر فناوری غلبه پیدا می‌کند؛ همان‌طور که در ماجرای طوفان‌الاقصی و ماجرای غزه همگان حقیقت‌ها را دیدند.

باید به سرعت عقب‌ماندگی‌مان را در حوزه فلسطین جبران کنیم

جبلی در خاتمه افزود: با ابزار فیلم و سریال‌سازی می‌توانیم ‌این منطق را به مردم منتقل کنیم که زوال اسرائیل نزدیک است. ما در صداوسیما پذیرای طرح‌های خوب در زمینه تولید فیلم و سریال هستیم؛ باید به سرعت عقب‌ماندگی خود را در این زمینه جبران کنیم. نباید روزی فرابرسد که شاهد آزادی فلسطین باشیم و ما به عنوان رسانه کاری در شأن آن روز انجام نداده باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گروه محوری را در دستور کار این دوره از جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد قرار دادیم
  • گروه‌محوری در دستور کار جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد قرار دارد
  • «فرج الله سلحشور» تئاتر را از مسجد آغاز کرد و بعد آثارش در جهان دیده شد
  • تدارک ۳۰ ویژه برنامه در هفته بسیج سازندگی/ فعالیت ۶۰۰ گروه جهادی در گرگان
  • احمدوند: در نمایشگاه کتاب برنامه‌های ویژه‌ای برای فلسطین تدارک دیدیم/ کلیه ناشران در فضای مسقف جانمایی شدند
  • ببینید | تمجید ویژه عنایتی از خودش در کنفرانس خبری!
  • نشست خبری جشنواره کتاب در حال برگزاری است
  • رقابت ۱۴ گروه در جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد/ جایزه ویژه فرج‌الله سلحشور اعطا می‌شود
  • خبر ویژه برای متقاضیان خودروهای وارداتی
  • ساخت سریال‌های جدید «الف ویژه» در دستور کار تلویزیون