Web Analytics Made Easy - Statcounter

جراح و متخصص زنان با اشاره به اینکه آندومتریوز عامل ۳۰ تا ۵۰ درصدی نازایی است، گفت: توجه نکردن به سبک زندگی صحیح و تغذیه ناسالم، احتمال ابتلا به این بیماری را افزایش می‌دهد.به گزارش بلاغ، الهام السادات هاشمیان نایینی جراح و متخصص زنان در ارتباط با بیماری آندومتریوز اظهارداشت: درد لگنی و نازایی از نشانه‌های اندومتریوز به شمار رفته و بیشترین سن ابتلا به این بیماری ۱۴ تا ۴۹ سالگی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: براساس اطلاعات موجود، ۵ تا ۸ درصد زنان، در سنین باروری مبتلا به اندومتریوز هستند که این میزان حدود ۲ میلیون نفر می‌شود.

جراح و متخصص زنان گفت: اندومتریوز به معنی رشد بافت داخلی رحم در جایی بیرون از رحم است. لگن شایع‌ترین محل بروز آندومتریوز است. در این بیماری بافت آندومتر (لایه داخلی رحم) در بیرون از محل اصلی خود (رحم) تشکیل می‌شود. رایج‌ترین محل پدیدآمدن آن، لگن است که در این قسمت تخمدان‌ها بیشتر گرفتار اندومتریوز می‌شوند.

وی گفت: اندومتریوز عامل ۳۰ تا ۵۰ درصد موارد نازایی در زنان است. این عارضه می‌تواند با کمک دارو، جراحی و یا ترکیبی از این دو روش تحت معالجه موثر قرار گیرد.

جراح و متخصص زنان با اشاره به اینکه روش ترکیبی مؤثرتر از روش‌های جراحی و یا دارویی به تنهایی است، افزود: بر اساس مطالعات انجام شده، روش‌های جراحی حتی با کمک ربات‌های جراح و لاپاروسکوپی، تبعات و پیچیدگی‌هایی به دنبال دارند که با این روش ترکیبی می‌توان از آن‌ها جلوگیری کرد.

وی گفت: عدم توجه به سبک زندگی صحیح و تغذیه سالم، آلودگی‌ها و عوامل ژنتیکی، منجر به افزایش ابتلا به اندومتریوز می‌شود.

هاشمیان نایینی گفت: سونوگرافی می‌تواند برای تشخیص، به خصوص زمانی که آندومتریوز تخمدان‌ها را درگیر کرده است، مؤثر باشد. اما تشخیص نهایی و قطعی با لاپاراسکوپی است. کد مطلب: 351085  

آیا این اقتصاد، مقاومتی است؟!/ مسئولان به‌جای وعده عمل کنند

کلان‌نگری؛ حقله مفقوده توسعه در مازندران

فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی، تیغه دولبه برای کودکان/ نظارت دقیق به‌جای ممانعت مطلق

به لیلا بگو هوووو بکشه

اقتدار ایران رویاهای دشمنان را به کابوس تبدیل کرد/ گردان مسلم خط‌شکن سخت‌ترین محورهای عملیاتی بود

روسای قوا درگذشت پدر شهیدان عبوری را تسلیت گفتند

    مذاکره آموزش‎وپرورش و مجلس درباره تغییر آغاز سال تحصیلی ظرفیت کنکور دکتری اعلام شد چرا لثه خونریزی می‌کند؟ ۵ اشتباه رایج در رژیم غذایی چگونه دلواپسی‌ها را از همسرتان بگیرید؟ این بیماری شایع عامل ناباروری دختران جوان است! موهایتان را با این ۵ دمنوش گیاهی تقویت کنید! با تغذیه صحیح از آنفولانزا پیشگیری کنید ۱۰ راهکار طبیعی سفید کردن دندان‌ها ۶ عادت صبحگاهی که چاقتان می‌کند ۷ باور اشتباه در مورد رژیم کاهش وزن شامپوی ستاره‌های سینما درمان فوری سردرد با سرکه سیب اندر احوالات مشکلات آبسه دندان مواظب تداخلات غذا و دارو در کودکان باشید والدینی قانون شکن باشید ورزش‌های تعادلی برای بیماران MS مفید است حلوا شکری مقوی خوشمزه خانگی ۶ درمان درمانی وسواس از بیماری جوش پولکی چه می‌دانید  

جزئیات حوادث خیابان پاسداران از زبان سخنگوی ناجا

شهادت سه مأمور پلیس در منطقه پاسداران تهران

4 غایب قطعی الهلال برای بازی با استقلال

دانش آموز تهرانی معلم خود را مجروح کرد

اعزام تکاوران تیپ ۶۵ به جست‌و جوی هواپیمای مفقودی

عوامل اختلال در پرواز کرمان–تهران دستگیر شدند

تایید تیراندازی در تجمع دراویش در تهران

ادامه عملیات کوهنوردان حرفه‌ای در محل سقوط هواپیما

کشف لوازم آرایشی فاسد قبل از توزیع در اشتهارد

۲۰ خاصیت بی نظیر گوشت اردک

      صفحه نخست شهرستان‌ها سیاسی فرهنگ اقتصادی مذهبی اجتماعی ورزشی آرشیو تمام حقوق محفوظ بوده و استفاده از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.   توليد شده توسط نرم افزار جامع ”استوديو خبر“

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۴۷۸۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نکته جالب درباره عامل چاقی مردان و زنان که احتمالا نمی‌دانید

به گزارش خبرآنلاین؛ در سال‌های اخیر، نقش باکتری‌های روده در سلامت انسان مورد توجه بسیاری قرار گرفته است. اکنون، تحقیقی جذاب، رابطه پیچیده بین باکتری‌های میکروبیوم روده و چاقی را روشن کرده است و تفاوت‌های جالبی را بین زنان و مردان آشکار می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان در خبری نوشت:نتایج این تحقیق به رهبری دکتر پائولا آراناز از مرکز تحقیقات تغذیه در دانشگاه ناوارا در اسپانیا، در کنگره اروپایی چاقی (ECO) ونیز ایتالیا ارائه شد. گروه تحقیقاتی داده‌های متاژنومی و متابولومیک جمعیت اسپانیایی را تجزیه‌وتحلیل کردند تا دریابند چگونه باکتری‌های روده بر ایجاد چاقی تأثیر می‌گذارند.

نتایج نشان داد که میکروبیوتای روده، جامعه متنوعی از میکروارگانیسم‌های ساکن در دستگاه گوارش، نقش مهمی در سلامت متابولیک ایفا می‌کنند و اختلال در این تعادل، معروف به دیس بیوزیس، می‌تواند به‌طور قابل توجهی بر خطر ابتلا به برخی بیماری‌ها از جمله چاقی تأثیر بگذارد.

با این حال، گونه‌های خاصی به چاقی کمک یا در برابر آن محافظت ایجاد می‌کنند و تأثیر آنها بر سلامت متابولیک، تاکنون ناشناخته مانده‌اند.

این تحقیق شامل ۳۶۱ داوطلب بزرگسال (۲۵۱ زن و ۱۱۰ مرد) اسپانیایی بود، این کارآزمایی تصادفی رابطه بین گونه‌های ژنتیکی و پاسخ به رژیم کم کالری را بررسی کرد.

شرکت‌کنندگان بر اساس شاخص چاقی و عواملی مانند شاخص توده بدنی، درصد توده چربی و دور کمر طبقه‌بندی شدند.

تجزیه‌وتحلیل نشان داد که افراد با شاخص بالا به‌طور قابل‌توجهی سطوح پایین‌تری از Christensenella minuta داشتند که باکتری مرتبط با لاغری و سلامتی است. این یافته نشان می‌دهد که این مورد ممکن است نقش محافظتی در برابر چاقی داشته باشد.

محققان اظهار کردند که به نظر می‌رسد ترکیب میکروبیوم روده، به‌ویژه سطوح بالاتر این باکتری، در برابر چاقی محافظت ایجاد کند. جالب اینجاست که این تحقیق همچنین تفاوت‌های جنسیتی را در باکتری‌های روده مرتبط با چاقی نشان داد.

در مردان، فراوانی بیشتر گونه‌هایی (پاراباکتریز و کامپیلوباکتر کاندیداسیس) به شدت با شاخص توده بدنی و دور کمر بالاتر مرتبط بود. در مقابل، سه گونه (Prevotella - Prevotella micans Prevotella brevis و Prevotella sacharolitica) نشانگرهای چاقی در زنان، در مردان وجود نداشت.

یافته‌های محققان نشان می‌دهد که چگونه عدم تعادل در گروه‌های باکتریایی مشخص نقش مهمی در شروع و توسعه چاقی بازی می‌کند، با تفاوت‌های قابل‌توجه بین جنسیت‌ها، که ممکن است بر متابولیسم تأثیر بگذارد.

همانطور که درک خود را از باکتری‌های روده بیشتر می‌کنیم، ممکن است راهبردهای جدیدی را برای ارتقای سلامت، پیشگیری از چاقی و شخصی‌سازی تغذیه بر اساس ترکیب میکروبیوم روده منحصر به فرد برای افراد باز کنیم.

نتایج تحقیق کنونی توسط کنگره اروپایی چاقی منتشر شده است.

۴۷۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1896391

دیگر خبرها

  • ون‌ها و زن‌ها؛ گشت ارشاد مدیران و صدیقی
  • شایع‌ترین نشانه‌های وسواس
  • عامل چاقی مردان و زنان یکسان است؟
  • عامل چاقی مردان و زنان که احتمالا نمی‌دانید
  • نکته جالب درباره عامل چاقی مردان و زنان که احتمالا نمی‌دانید
  • تهران قدیم| گشت و گذار دختران جوان در تهران ۱۰۰ سال قبل / عکس
  • عامل افزایش ابتلای جوانان به سرطان چیست؟
  • گشت و گذار دختران جوان در تهران 100 سال قبل (+عکس)
  • آبله مرغان، بیماری شایع اولین فصل سال است
  • علائم شایع بیماری‌های کبدی را بشناسید