Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-07@10:32:12 GMT

تهران امسال هم "نگارخانه‌ای به وسعت یک شهر" دارد؟

تاریخ انتشار: ۴ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۳۴۷۹۱۱

تهران امسال هم 'نگارخانه‌ای به وسعت یک شهر' دارد؟

آلودگی‌ بصری تهران چیزی از آلودگی‌های دیگرش کم ندارد، با این حساب باید فرصت تماشای یک اثر هنری در سطح آن را غنیمت بدانیم.

به گزارش ایسنا، «نگارخانه‌ای به وسعت یک شهر» نام طرحی است که اولین‌بار اردیبهشت‌ماه ۱۳۹۴ به مدت ۱۰ روز در تهران برگزار می‌شود و ۱۶۰۰ سازه تبلیغاتی را درگیر خود می‌کند. در این طرح آثار هنرمندان ایرانی و خارجی از دوره‌های مختلف در معابر تهران به نمایش درمی‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک سال پس از آن و در روزهای پایانی اردیبهشت‌ماه ۱۳۹۵ این طرح با نمایش آثار موزه‌ای به خیابان‌ها و اتوبان‌های تهران بازمی‌گردد. این‌بار آثار فاخر ایرانی که حتی در موزه‌های خارجی مانند متروپولیتن یا موزه‌های دانمارک هستند روی بیلبوردهای تبلیغاتی خودنمایی می‌کنند. اما در سال ۱۳۹۶ این طرح بنابر برخی دلایل از جمله انتخابات ریاست‌جمهوری اجرایی نمی‌شود.

ما بر اجرایی شدن این طرح مصر هستیم/ پیشنهادی برای دوسالانه شدن

سیدمجتبی موسوی ـ سرپرست معاونت فرهنگی و هنرهای شهری سازمان زیباسازی شهرداری تهران ـ درباره احتمال اجرایی شدن این طرح در سال آینده به ایسنا می‌گوید: با توجه به استقبال اهالی فرهنگ و هنر و مردم از این رویداد و انعکاس خوب آن در رسانه‌ها، ما پیشنهادهایی را مطرح کردیم که سال آینده بتوانیم بار دیگر «نگارخانه‌ای به وسعت یک شهر» را برگزار کنیم. البته موضوع زمانبدی آن مطرح شده است که ببینم در چه زمانی می‌تواند بیشتر تاثیرگذار باشد.

او در ادامه تاکید می‌کند: البته ما در این زمینه (زمانبندی طرح) هنوز به نتیجه قطعی نرسیده‌ایم که امیدوارم برسیم. ما باید زمینه‌ها و جوانب کار را بسنجیم و در صورتی که همه جوانب به نتیجه برسد، برای آن برنامه اجرایی تهیه‌ کنیم.

موسوی با اعتقاد بر اینکه این کار کم‌هزینه و تاثیرگذاری آن فوق‌العاده است، می‌گوید: این طرح دو سال پی در پی اجرایی شد اما در سال ۹۶ به دلیل تعدد کارهای فرهنگی همزمان و برگزاری انتخابات اجرا نشد.

او با اشاره به اینکه برای اجرای این طرح از سهمیه فرهنگی سازه‌های تبلیغاتی تهران استفاده می‌کنند و مشکلی برای درآمد شهرداری ایجاد نمی‌شود، اظهار می‌کند: این رویداد به شکلی تعریف می‌شود که همزمان در تهران تمام سازه‌های تبلیغاتی درگیر آن شوند. این سازه‌ها در فعالیت‌های اقتصادی بزرگ درگیر هستند. ممکن است هرسال این طرح به دلیل محدودیت‌هایی اجرایی نشود و شاید آن را به یک دوسالانه تبدیل کنیم.

موسوی بیان می‌کند: نظر من این است «نگارخانه‌ای به وسعت یک شهر» به عنوان یک کار فرهنگی-هنری ویژه کشور، که برد جهانی دارد اجرا شود. اگر هر سال هم این کار اجرایی نشود می‌توانیم آن را به یک دوسالانه تبدیل کنیم.

سرپرست معاون فرهنگی و هنرهای شهری سازمان زیباسازی تاکید می‌کند: در هر صورت ما مصر هستیم این کار انجام شود و بازخوردهای آن مثبت بوده است.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۴۷۹۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات برگزاری نمایشگاه کتاب تشریح شد

جزئیات برگزاری سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران تشریح شد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، نشست خبری سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران صبح امروز یکشنبه 16اردیبهشت ماه با حضور یاسر احمدوند رئیس نمایشگاه و علی رمضانی قائم مقام نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در مصلی امام خمینی برگزار شد.

رییس نمایشگاه کتاب تهران در این نشست و در پاسخ به پرسش تسنیم درباره اقدام وزارت ارشاد برای ممانعت از حضور ناشران کتاب ساز و پخته خوار که به انتشار کتاب‌های ناشران دیگر می پردازند،  گفت: ناشران پخته خوار  از گریزگاه‌ها و خلأهای قانونی برای انتشار کتاب استفاده می‌کنند و کتاب‌هایشان با تخفیف بالا ارائه می‌شود. امسال تلاش شده اگر روشن شد که ناشری آثار ناشران دیگر را کپی کرده یا از آنها استفاده نادرست و غیرقانونی داشته است در نمایشگاه حضور نداشته باشد البته این مهم نیاز به کار جمعی و گروهی دارد.

احمدوند ادامه داد: برنامه‌های ویژه‌ای برای غزه و فلسطین در نمایشگاه در نظر گرفته شده است. هم برنامه‌های مختلف و  هم کار حجمی و نمادسازی برای پاسداشت و یادبود مردم غزه تدارک دیده شده است. از نویسندگان و ناشران فعال در این حوزه تجلیل خواهیم کرد.

وی افزود:  حدود 60 ناشر خارجی امسال  50 هزار عنوان کتاب عرضه می‌کنند،  رویدادی با عنوان نشر ایران در روزهای  24,25,26 اردیبهشت در بخش بین الملل نمایشگاه برگزار می‌شود و نشر ایران معرفی خواهد شد. حدود 20 مهمان از کشورهای منطقه در نمایشگاه حضور دارند.

 

این خبر در حال تکمیل است...

دیگر خبرها

  • هفته فرهنگی فریدن برگزار می‌شود
  • قانون اختصاص خودرو داخلی به ایثارگران دوباره تمدید شد
  • گشایش نمایشگاه نقاشی در نگارخانه حوزه هنری
  • کارخانه‌ای به وسعت یک جهان
  • برنامه امسال شهرداری تهران برای مترو چیست؟
  • برگزاری هفتمین جشنواره ملی اشکواره حسینی در مازندران
  • آیین‌نامه ممنوعیت سگ‌گردانی در پارک‌ها اجرایی شود
  • جزئیات برگزاری نمایشگاه کتاب تشریح شد
  • حضور ۶۰ ناشر خارجی با ۵۰ هزار عنوان در نمایشگاه کتاب/ بن دانشجویان ۷۰۰ هزار تومان شد
  • مرمت خانه‌های تاریخی اردبیل امسال تعیین تکلیف می‌شود