Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک روزنامه سعودی از اقدام نخست‌وزیر لبنان مبنی بر ارسال دو نامه به مرجعیت عالی شیعیان در عراق و نخست‌وزیر این کشور درباره سفر فرماندهان الحشد به لبنان خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یک روزنامه سعودی از اقدام «سعد الحریری» نخست‌وزیر لبنان در ارسال دو نامه محرمانه به مرجعیت دینی شیعیان در عراق و نخست‌وزیر این کشور خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


روزنامه سعودی «الوطن» در گزارشی که امروز (پنجشنبه ۲۳ فوریه) منتشر کرد، نوشت: نخست وزیر عراق درباره سفر برخی از فرماندهان گروه‌های زیرمجموعه «الحشد الشعبی» به لبنان، دو نامه به آیت‌الله سیستانی؛ مرجعیت عالی شیعیان در عراق و «حیدر العبادی» نخست‌وزیر این کشور ارسال کرده است.

این روزنامه به نقل از یک منبع در کمیسیون روابط خارجه پارلمان عراق نوشت: اخیرا، حریری این دو نامه را ارسال کرده و از آیت‌الله سیستانی و العبادی خواسته است که مانع سفر فرماندهان نیرو‌های الحشد به لبنان و اعزام رزمندگان این نیرو‌ها به مناطق لبنانی شوند.

بر اساس این گزارش، در نامه به العبادی، دیدگاه الحریری درباره این مسئله مطرح شده است. وی در این نامه خطاب به همتای عراقی‌اش می‌گوید: الحشد بر اساس قانون مصوب پارلمان عراق در سال ۲۰۱۶، بخشی از نیرو‌های مسلح عراقی به شمار می‌رود؛ لذا از شما به عنوان فرماندهی کل نیرو‌های مسلح عراق می‌خواهم که برای توقف سفر فرماندهان گروه‌های زیرمجموعه الحشد به لبنان مداخله کنید. به عنوان مثال دو تن از فرماندهانی که تاکنون دست چنین کاری زده‌اند، عبارتند از: «قیس الخزعلی» دبیرکل جنبش عصائب اهل الحق و «اکرم الکعبی» دبیرکل جنبش «النجباء».

گفته می‌شود که این نامه‌ها تنها یک روز پس از سفر «میشل عون» رئیس‌جمهور لبنان به عراق، ارسال شده‌اند. وی عصر سه‌شنبه (۲۰ فوریه) در سفری رسمی وارد بغداد شد تا درباره چندین پرونده مهم و مشترک با مقامات عراقی رایزنی کند.

در ماه دسامبر سال گذشته (۲۰۱۷) ویدئویی منتشر شد که قیس الخزعلی با لباس نظامی به همراه تعدادی از اعضای مقاومت لبنان در مرز‌های لبنان-فلسطین گشت‌زنی می‌کردند و این موضوع منجر به واکنش‌هایی در میان برخی احزاب لبنانی مانند المستقبل و جریان ۱۴ مارس شد.

حتی ارتش و امنیت عمومی لبنان در ابلاغیه‌ای به تمامی ورودی‌های زمینی، دریایی و هوایی بر لزوم بازداشت «شیخ قاسم هادی خزعلی» (متولد ۱۹۷۴ شهر صدر عراق) دبیرکل جنبش عصائب اهل الحق (در صورت ورود به لبنان به صورت غیرقانونی) تأکید کردند.

این ابلاغیه پس از درخواست دادستان «سمیر حمود» صادر شده است؛ منابع امنیتی ادعا کرده‌اند پس از تحقیقات مشخص شده شیخ الخزعلی به صورت غیرقانونی وارد لبنان شده و همچنین «سعد الحریری» نخست‌وزیر دستور داده جلوی ورود شیخ الخزعلی و هر شخص یا طرفی که با فعالیت‌های نظامی در ارتباط است، گرفته شود.

اما دفتر سیاسی جنبش «عصائب اهل الحق» عراق؛ اعلام کرد که ورود خزعلی به اراضی لبنان به طور کاملا رسمی و قانونی بوده و وی از طریق فروگاه «الحریری» وارد خاک لبنان شده است.

پایگاه خبری «موازین نیوز» عراق به نقل از «لیث العذاری» عضو این دفتر نوشت: ما از اقدام مقامات لبنان مبنی بر ممنوعیت سفر شیخ خزعلی به لبنان تعجب می‌کنیم، زیرا سفر پیشین او به لبنان، کاملا رسمی با گذرنامه عراقی و از طریق فروگاه رفیق الحریری صورت گرفت.

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۴۸۹۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سندسازی درباره نیکا شاکرمی برای به حاشیه بردن اعتراضات علیه اسرائیل

درپی انتشار گزارشی سرشار از ایرادات شکلی و محتوایی توسط بی بی سی جهانی درباره حادثه فوت نیکا شاکرمی، از معترضان اغتشاشات ۱۴۰۱، برخی نکات ماهیت این دروغ‌پردازی را آشکار می‌کند.

۱- در نامه مورد استناد، ابتدائیات رایج مثل فونت نامه‌های اداری رعایت نشده است.

۲- در سند‌های ادعایی بی‌بی‌سی، شماره پرونده سند به‌طور ناشیانه حذف شده که احتمالا به دلیل برداشتن سربرگ از یک جستجوی ساده اینترنتی است.

۳- نامه محرمانه بدون مهر محرمانه است.

۴- نامه بدون تاریخ است.

۵- استفاده از عباراتی که در نامه‌های اداری رایج نیست.

۶- استفاده از نام ناجا در حالی که ناجا از سال ۱۴۰۰ تبدیل به فراجا شده است.

۷- تناقض میان ادعای مطرح شده در نامه مبنی بر بازداشت نیکا شاکرمی در ساعت ۸ بعد از ظهر با اظهارات مادر نیکا که پیش از این بار‌ها گفته بود که در حدود ساعت ۲۳:۳۰ شب ۲۹ شهریور با نیکا حرف زده است.

۸- جنازه نیکا در حیاط یک ساختمان سه طبقه حوالی چهارراه امیراکرم پیدا شده در حالی که بی‌بی‌سی ادعا کرده جنازه زیر پل اتوبان یادگار امام (ره) رها شده است.

۹- رسیدگی به این اتهامات در حوزه حفاظت اطلاعات سپاه است و سازمان اطلاعات سپاه در هیچ شرایطی به بررسی اتهامات نیرو‌های سپاه ورود نمی‌کند در حالی که در مطلب بی‌بی‌سی بازجویی توسط اطلاعات سپاه انجام شده است.

۱۰- بی‌بی‌سی در این گزارش ریز مکالمات مأموران را هم ساخته است و نکته جالب‌تر آنکه برای اطمینان از درستی آن، مدعی شده از یک افسر سابق به اصطلاح اطلاعاتی ایرانی صحت‌سنجی کرده است. در این صحت‌سنجی نیز افسر مورد ادعای بی‌بی‌سی برای این ماجرا اطمینان کامل نمی‌دهد. بااین‌حال بی‌بی‌سی که خود علناً اعلام می‌کند که نمی‌تواند به‌طور صددرصدی این روایت را تایید کند، اما گزارش را در سطح بین‌المللی و در سرویس جهانی خود منتشر کرده، حتی فعل و انفعالات ماموران را تصویرسازی می‌کند.

۱۱- هیچ اسم یا نماینده‌ای از سازمان حفاظت اطلاعات سپاه به عنوان متولی و صاحب کار در نامه مورد استناد بی بی سی وجود ندارد.

۱۲- با وجود درون سازمانی بودن و طبقه بندی موضوع، در میان حاضران جلسه افرادی از نیروی انتظامی هم حضور دارند.

۱۳- فرمانده تیپ ویژه تهران بزرگ در مهر ماه ۱۴۰۱ سردار احمدنورعلی بوده نه سردار سیدرضا موسوی.

۱۴- حضور معاون اطلاعات قرارگاه ثارالله در جلسه‌ای که به ریاست جانشین سازمان اطلاعات سپاه در محل معاونت اطلاعات قرارگاه ثارالله برگزار می‌شود، امری طبیعی و لازم است، اما در لیست، خبری از وی نیست.

۱۵- برگزاری ۱۶۰۰ نفرساعت یعنی ۷۰ روز تحقیق برای بحثی که پیچیدگی خاصی نداشته در اوج بحران طبیعی است؟!

۱۶- گزارش با ارجحیت آنی معمول نیست، ضرورت آنی بودن این گزارش چیست؟

۱۷- برای حفاظت، از عنوان رییس استفاده می‌شود نه فرمانده که در گزارش آمده به دستور فرماندهی حفاظت اطلاعات سازمان اطلاعات استان تهران...، مسئول حفاظت اطلاعات سازمان اطلاعات سپاه یک استان (اینجا تهران) سردار نیست.

۱۸- استفاده از عناوین به شکل غیرصحیح نشان دهنده عدم آشنایی با مجموعه سپاه است.

۱۹- در سپاه از عنوان بازرس و محقق در این موارد استفاده نمی‌شود، از عنوان کارشناس و... استفاده می‌شود.

۲۰- به کار بردن عبارات نامعقول و غیرمتعارفی مانند «دستش را داخل شلوار نیکا کرده بود» در گزارش رییس سازمان اطلاعات سپاه به فرمانده کل سپاه!

۲۱- آوردن نام‌هایی مانند سردار جلیلی، سردار مجلل، سردار مینویی که در اطلاعات سپاه وجود خارجی ندارند.

۲۲- بی‌بی‌سی چند ساعت پس از انتشار و مشخص شدن گاف هایش، نوشت: «برای حفظ امنیت افرادی که اسناد را به دستش رسانده اند، آنها را بازسازی کرده است».

۲۳- نامه‌های طبقه‌بندی‌شده از جمله خیلی محرمانه را با یک مهر متمایز می‌کنند درحالی‌که در این سند، لفظ «خیلی محرمانه» تایپ شده است.

به این ترتیب روشن است که هدف از انتشار این اسناد، بلافاصله پس از شکست پروژه اعتراضات خیابانی به حکم توماج صالحی، به حاشیه بردن افکارعمومی از اعتراضات جهانی به جنایات اسرائیل در غزه است. اعتراضاتی که نخبگان دانشگاهی در جهان پرچم آن را در دست دارند.

منبع: خبر فوری

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • ۲۳دلیل برای اثبات دروغ بی‌بی‌سی
  • سندسازی درباره نیکا شاکرمی برای به حاشیه بردن اعتراضات علیه اسرائیل
  • تهدید علنی حزب‌الله توسط اسرائیل: لبنان را اشغال می‌کنیم!
  • واکنش کیهان به گزارش بی‌بی‌سی درباره نیکا شاکرمی: جعلی است و ارزش جواب ندارد
  • رژیم صهیونیستی: حزب‌الله از مرزها دور نشود جنوب لبنان را اشغال می‌کنیم
  • واکنش کیهان به گزارش بی بی سی در باره نیکا شاکرمی
  • نامه محرمانه ساواک درباره عروس بزرگ امام(ره)
  • بررسی ادعاهای تازه بی‌بی‌سی در مورد پرونده نیکا شاکرمی
  • نامه محرمانه AFC برای پرسپولیس و استقلال
  • نامه محرمانه AFC برای استقلال و پرسپولیس