Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بلاغ مازندران»
2024-05-01@00:44:20 GMT

۲۰ خاصیت شگفت انگیز روغن‌های گیاهی

تاریخ انتشار: ۴ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۳۴۹۲۸۹

در این مطلب با برخی از خواص ۲۰ نوع مختلف روغن گیاهی مانند روغن بادام تلخ، روغن فندق، روغن کنجد، روغن سیاه دانه و... آشنا خواهید شد.به گزارش بلاغ، هر یک از روغن‌های گیاهی بسته به گیاه مورد استفاده و مزاج روغن پایه آن، دارای خواص و تأثیرات زیادی است که کاربرد‌های مختلف بهداشتی، آرایشی و درمانی دارند.
در ادامه به‌صورت خلاصه به برخی از خواص روغن‌های گیاهی اشاره شده است:

روغن بادام تلخ‌: تقویت‌کننده موی سر، ابرو، مناسب برای ایجاد گرمی موضعی در نواحی مختلف بدن

روغن بادام شیرین‌: مرطوب‌کننده، مانع از هدر رفتن رطوبت پوستی، نرم‌کننده، تقویت پوست، کاهش‌دهنده درد گلو و سرفه‌های خشک

روغن فندق‌: تقویت و رویش ابرو

روغن پسته‌: رفع شکستگی ناخن و گوشت‌های زائد کنار ناخن

روغن کنجد‌: تقویت مو، ضدآفتاب، برنزه کننده

روغن سیاه دانه‌: جلوگیری از سپیدی مو، ترمیم‌کننده پوستی (ایجاد تیرگی روی پوست به‌علت رنگدانه‌های سیاه دانه)، درمان سرماخوردگی

روغن جوانه گندم‌: تقویت پوست، نرمی و شفافیت، رفع لک و چروک مناسب برای دور چشم، تقویت موی سر

روغن بابونه‌: تقویت و شفافیت پوست و مو

روغن مورد‌: ضد‌عفونی‌کننده، تقویت‌کننده مو و افزایش‌دهنده رشد مو و رفع ریزش مو، افزایش‌دهنده جریان خون پوستی

روغن بنفشه‌: برطرف‌کننده خارش پوست، مقدار کمی ضدآفتاب‌سوختگی و از بین برنده چروک‌های ریز پوست

روغن کرچک‌: نرم‌کننده و دارای جذب پوستی بالا، کمی ضدآفتاب و محافظ پوست، نباید در پوست‌های چرب استفاده شود

روغن گل سرخ‌: ضد‌عفونی‌کننده و ترمیم‌کننده و شاداب‌کننده پوست، مناسب برای پوست‌های حساس

روغن رازیانه‌: ضدالتهاب، روشن‌کننده پوست صورت، رویش مو‌های زائد صورت، از بین برنده لک صورت

روغن اوکالیپتوس‌: ضدویروس، ضد آکنه و جوش، افزایش‌دهنده جریان خون عروق، به‌مقدار کم جهت ریزش موی سر

روغن زیتون‌: التیام‌دهنده، ضدچروک، ضدآفتاب، رفع سوختگی‌های پوستی، مرطوب‌کننده مغذی پوست، رفع چین و چروک، رفع شوره سر

روغن کتان‌: ترمیم‌کننده پوست، ضدچروک، ضداگزما و درمان خشکی‌های پوستی

روغن آووکادو‌: مرطوب‌کننده، احیاء‌کننده، ضدچروک، رطوبت‌دهنده و مناسب برای رشد مو

روغن جوجوبا‌: مرطوب‌کننده، پروتئینه قوی، تقویت‌کننده مو و براق‌کننده مو، مناسب برای رفع مشکلات پوستی، لطافت‌دهنده

روغن نارگیل‌: تقویت‌کننده مو‌های خشک رنگ‌شده و آسیب‌دیده، برای پوست‌های خشک و حساس و رفع ترک‌های خشکی پوست بدن و لب، برای پوست‌های چرب یا مو‌های چرب استفاده نشود

روغن گنه‌گنه‌: تنظیم‌کننده چربی پوست، ضدلک، روشن‌کننده، مرطوب‌کننده پوست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کد مطلب: 351109  

آیا این اقتصاد، مقاومتی است؟!/ مسئولان به‌جای وعده عمل کنند

کلان‌نگری؛ حقله مفقوده توسعه در مازندران

فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی، تیغه دولبه برای کودکان/ نظارت دقیق به‌جای ممانعت مطلق

به لیلا بگو هوووو بکشه

اقتدار ایران رویاهای دشمنان را به کابوس تبدیل کرد/ گردان مسلم خط‌شکن سخت‌ترین محورهای عملیاتی بود

روسای قوا درگذشت پدر شهیدان عبوری را تسلیت گفتند

    ۲۰ خاصیت شگفت انگیز روغن‌های گیاهی ۵ کفش ضروری مردانه رمزگشایی از علت خستگی همیشگی اصول شیک پوشی خانم‌های چاق ترفند‌های طب ایرانی برای کاهش وزن خواص شگفت‌انگیز جوانه گندم راهکار‌های کنترل آنفلوآنزا در محل کار ۸ راهکار برای غلبه بر خستگی مزمن منظور از چاقی چیست و چرا چاق می‌شویم؟ خوراکی‌های مفید برای مبتلایان به «سندرم روده تحریک پذیر» از کجا بفهمیم کمبود کلسیم داریم؟ سلامت مردان در خطر است سوءاستفاده از هوش مصنوعی برای حملات سایبری مذاکره آموزش‎وپرورش و مجلس درباره تغییر آغاز سال تحصیلی ظرفیت کنکور دکتری اعلام شد چرا لثه خونریزی می‌کند؟ ۵ اشتباه رایج در رژیم غذایی چگونه دلواپسی‌ها را از همسرتان بگیرید؟ این بیماری شایع عامل ناباروری دختران جوان است! موهایتان را با این ۵ دمنوش گیاهی تقویت کنید!  

جزئیات حوادث خیابان پاسداران از زبان سخنگوی ناجا

شهادت سه مأمور پلیس در منطقه پاسداران تهران

4 غایب قطعی الهلال برای بازی با استقلال

دانش آموز تهرانی معلم خود را مجروح کرد

اعزام تکاوران تیپ ۶۵ به جست‌و جوی هواپیمای مفقودی

عوامل اختلال در پرواز کرمان–تهران دستگیر شدند

تایید تیراندازی در تجمع دراویش در تهران

ادامه عملیات کوهنوردان حرفه‌ای در محل سقوط هواپیما

کشف لوازم آرایشی فاسد قبل از توزیع در اشتهارد

۲۰ خاصیت بی نظیر گوشت اردک

      صفحه نخست شهرستان‌ها سیاسی فرهنگ اقتصادی مذهبی اجتماعی ورزشی آرشیو تمام حقوق محفوظ بوده و استفاده از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.   توليد شده توسط نرم افزار جامع ”استوديو خبر“

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۴۹۲۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(تصاویر) شگفت‌انگیزترین اکتشافات در دل دریاها؛ از خوک باربی تا مارماهی کور ژلاتینی

دانش ما از اعماق اقیانوس‌ها اگر از دانش ما درباره دیگر سیارات منظومه شمسی کمتر نباشد، بیشتر هم نیست. ما بیش از ۸۰ درصد از مناطق آبی زمین را هنوز ندیده‌ایم و نقشه‌ای از آن‌ها نداریم. دریا‌ها و اقیانوس‌ها همچنان یکی از جبهه‌های ناشناخته علم هستند. به همین علت، تقریباً هر کاوش دریایی منجر به اکتشافات جدید و شگفت‌انگیزی می‌شود.

به گزارش دیجیاتو، در این مقاله، به معرفی برخی از حیرت‌انگیزترین اکتشافات دریایی در سال‌های اخیر می‌پردازیم. بسیاری از این اکتشافات درباره جانوران و گیاهان ساکن اعماق تاریک آب‌ها هستند. اما اکتشافات دریایی به گونه‌های حیات محدود نمی‌شوند. بسیاری از خصوصیات زیستگاه‌های آن‌ها، از ساختار‌های زمین‌شناسی بستر اقیانوس گرفته تا جریان‌های آب، همچنان راز‌هایی پنهان برای ما هستند.

گونه‌های جدید جانوران اعماق دریا

در فوریه سال ۲۰۲۴، گروهی از دانشمندان مؤسسه «اقیانوس‌شناسی اشمیت» به کمک ربات‌ها به کاوش کوه‌های دریایی جنوب شرقی اقیانوس آرام، در نزدیکی سواحل شیلی پرداختند. آن‌ها از یک ربات زیردریایی استفاده کردند که می‌تواند تا عمق ۴۵۰۰ متری آب برود. این ربات قابلیت نقشه‌برداری از بستر دریا را نیز دارد.

این ربات توانست از بیش از ۱۰۰ گونه پیش‌تر دیده‌نشده عکس‌برداری کند. این گونه‌ها متعلق به دسته‌هایی مانند مرجان‌های اعماق دریا، اسفنج‌های شیشه‌ای، توتیای دریایی، دوجورپایان و خرچنگ‌های اسکات بودند.

یک گونه خرچنگ اسکات

یک گونه ماهی ناشناخته از سرده Chaunax

یک گونه ماهی مرکب شلاقی بسیار نادر

در یکی از این تصاویر، یک ماهی قرمز درخشان از سرده Chaunax در عمق ۱۳۸۸ متری دیده می‌شود. تصویری از یک خرچنگ اسکات چشم‌تیله‌ای روی یک مرجان در عمق ۶۶۹ متری و نیز تصویری از یک ماهی مرکب شلاقی بسیار نادر در عمق ۱۱۰۵ متری نیز از دیگر تصاویر جالب این کاوش بودند.

کشف یک گونه جدید عروس دریایی در عمق ۷۰۰ متری

با پیشرفت ربات‌ها و وسایل کنترل از راه دور، کاوش‌های رباتیک روزبه‌روز رایج‌تر می‌شوند و اکتشافات دریایی هیجان‌انگیزتری انجام می‌دهند.

در سال ۲۰۲۱، دانشمندان اداره ملی اقیانوسی و جوی آمریکا (NOAA) یک گونه ناشناس عروس دریایی را در عمق ۷۰۰ متری کشف کردند. این جانور دایره‌ای و قرمز متعلق به رسته Poralia است.

خوک باربی در اقیانوس آرام

اخیراً پژوهشگران موزه تاریخ طبیعی بریتانیا به بررسی گونه‌های ساکن عمق ۴۰۰۰ متری مناطق شرقی و گرمسیری اقیانوس آرام پرداختند.

در این کاوش، گونه‌های عجیب و ناشناخته‌ای کشف شدند. یکی از جالب‌ترین این گونه‌ها، یک خوک دریایی ناشناس بود که رنگ صورتی گرم و پا‌هایی کوچک داشت. آن‌ها این جانور ناشناس را «خوک باربی» نامیده‌اند.

جانوران ترسناک اعماق اقیانوس

هرقدر از سواحل و سطح دریا فاصله بگیریم، جانوران عجیب‌تر و ترسناک‌تری را می‌بینیم. در سال ۲۰۲۲، دانشمندان مؤسسه پژوهشی موزه ویکتوریای استرالیا توانستند در نقاط دوردست اقیانوس هند تعداد فراوانی از این جانوران را کشف کنند. بسیاری از این ماهی‌ها احتمالاً گونه‌هایی جدید و ناشناس هستند که در عمق پنج کیلومتری و در نزدیکی آتشفشان‌های بستر دریا زندگی می‌کنند.

در میان این گونه‌های ناشناس، یک مارماهی کور با پوست ژلاتینی وجود داشت که برخلاف اکثر ماهی‌های تخم‌گذار، ماهی‌هایی جوان می‌زاید. یکی از نکات جالب این مارماهی چشمان تکامل‌نیافته آن است.

گوی طلایی مرموز

در سپتامبر ۲۰۲۳، پژوهشگران NOAA یک گوی طلایی مرموز را در عمق ۳۳۰۰ متری خلیج آلاسکا یافتند. تحلیل‌های اولیه نشان می‌داد که این گوی طلایی منشأ زیستی دارد. آن‌ها با استفاده از یک دستگاه کنترل از راه دور این گوی طلایی را از محل خود برداشتند.

عرض این شیء ۱۰ سانتی‌متر بود و ظاهراً به یک سنگ چسبیده بود. وقتی دانشمندان آن را از سنگ جدا کردند، گوی ذوب شد و یک حالت خمیری پیدا کرد.

دانشمندان درباره ماهیت این گوی اختلاف‌نظر دارند؛ برخی آن را پوسته یک تخم می‌دانند و برخی می‌گویند که یک نوع اسفنج است. رنگ این گوی نیز یک راز است. از آنجایی‌که نور طبیعی به این عمق نمی‌رسد، تعیین این که چرا جانداران رنگ‌های مختلف دارند، دشوار است.

بزرگ‌ترین گیاه دنیا

در سال ۲۰۲۲، دانشمندان دریافتند که علف‌های دریایی در بستر خلیج کوسه در استرالیا درواقع یک گیاه است. این گیاه که «پوزیدونیا استرالیایی» یا علف هرز نواری نام دارد، مساحتی به وسعت ۲۰۰ کیلومتر مربع را پوشانده است.

کلان‌شهر ماهی‌ها

در سال ۲۰۲۲، دانشمندان در اعماق دریا در نزدیکی ساحل قطب جنوب، ناحیه‌ای شامل ۶۰ میلیون لانه یخ‌ماهی کشف کردند. این لانه‌ها ناحیه‌ای به بزرگی یک شهر کوچک را می‌پوشانند و در نقطه‌ای قرار گرفته‌اند که ماهی‌ها بتوانند از یک جریان آب گرم بهره‌مند شوند.

کشف ده‌ها هزار آتشفشان در اعماق دریا

در سال ۲۰۲۳، پژوهشگران یک نقشه جامع از بیش از ۱۹۰۰۰ آتشفشان اعماق دریا‌ها منتشر کردند که بسیاری از آن‌ها اخیراً کشف شده‌اند. داده‌های ماهواره‌ای و همچنین داده‌های کشتی‌ها و زیردریایی‌های پژوهشی به کشف این آتشفشان‌ها کمک کرده است. پژوهشگران می‌گویند که احتمالاً هزاران ساختار مشابه ناشناخته در بستر اقیانوس‌ها وجود دارد.

بسیاری از این آتشفشان‌ها همچنان فعال هستند و گرما و مواد مغذی وارد محیط دریا می‌کنند. به همین علت، معمولاً کاوش‌های اعماق دریا‌ها در نقاط آتشفشانی منجر به کشف زیستگاه‌هایی بسیار غنی و متنوع می‌شود.

کشف فسیل بزرگ‌ترین حیوانی که تابه‌حال روی زمین زیسته است

در سال ۲۰۲۳، باستان‌شناسان فسیل یک جانور غول‌پیکر به نام «پروکتوس کولوسوس» (Perucetus colossus) را در صحرای پرو کشف کردند که زمانی در دریا‌ها می‌زیست.

این فسیل ۴۰ میلیون سال قدمت دارد و متعلق به یک جانور دریایی است که احتمالاً تا ۲۰۰ تن وزن داشت. پروکتوس متعلق به یک گروه منقرض‌شده از نهنگ‌ها به نام باسیلوسورید‌ها (Basilosuarids) است. این حیوان سنگین‌ترین حیوان کشف‌شده تا به امروز است.

دیگر خبرها

  • تقویت کننده موی مردانه
  • تصاویر شگفت‌انگیز جیمزوب از سحابی سر اسب 
  • (تصاویر) شگفت‌انگیزترین اکتشافات در دل دریاها؛ از خوک باربی تا مارماهی کور ژلاتینی
  • ما قطعاً در جام جهانی همه را شگفت‌زده خواهیم کرد | درخواست ویژه ستاره تیم ملی
  • شگفت‌زدگی خارجی‌ها از دستگاه ایرانی درمان سرطان
  • خواص شگفت‌انگیز پوست موز
  • کرم معجزه
  • خواص شگفت‌انگیز پوست موز که شاید از آن بی‌خبری!
  • همه چیز درباره روغن جادویی سی بی دی
  • انواع روغن‌های گیاهی؛ گنجینه ای از خواص و کاربردها