Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-25@10:17:15 GMT

7 درصد از معتادان کشور زن هستند

تاریخ انتشار: ۴ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۳۴۹۵۵۱

مشاور امور زنان در ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به افزایش شیوع شیشه در بانوان ایرانی در سال‌های گذشته، اعلام کرد: امروز حدود هفت درصد از معتادان کشور را زنان تشکیل می‌دهند. ناطقان: فیروزه جعفری اعتیاد را اختلالی روانپزشکی معرفی کرد و گفت: موضوع ژنتیک همواره در اختلالات روانپزشکی نقش پر رنگ و مهمی دارد؛ به طوری‌که کسانی که در خانواده خود فرد معتاد دارند، همواره در معرض اعتیاد هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عوامل محیطی ترغیب کننده به اعتیاد در زنان، همواره از عوامل ژنتیکی مهم‌تر هستند.

وی با اشاره به افزایش شیوع شیشه در بانوان ایرانی در سال‌های گذشته، تصریح کرد: شفافیت پوست، لاغری و بهینه سازی وضعیت ظاهری از جمله باورهای غلطی بود که بسیاری از زنان ایرانی را در سال‌های گذشته به دام مصرف شیشه انداخته بود. در حال حاضر اعتیاد همسران یکی از مهم‌ترین عواملی است که می‌تواند بسیاری از زنان را در این دام گرفتار کند.

جعفری که در یک برنامه رادیویی صحبت می‌کرد با بیان اینکه ایران کشور ترانزیت مواد مخدر است، تصریح کرد: به دلیل موقعیت جغرافیایی ایران، دسترسی به مواد مخدر در داخل کشور آسان شده است. امروز حدود هفت درصد از معتادان کشور را زنان تشکیل می‌دهند. اختلالات روانی و موضوعاتی مانند افسردگی می‌تواند در بروز اعتیاد موثر باشد؛ به طوری که در تمام دنیا، اعتیاد اختلالی روانی تعریف می‌شود که با آسیب‌های اجتماعی همراه است.

مشاور امور زنان در ستاد مبارزه با مواد مخدر همچنین در ادامه بیان کرد: افزایش یا کاهش نشاط اجتماعی رابطه مستقیمی با افزایش یا کاهش اعتیاد در جامعه ندارد. در حال حاضر ۱۵۶ هزار نفر از بانوان ایرانی درگیر اختلالات ناشی از مصرف مواد مخدر هستند. ستاد مبارزه با مواد مخدر با برنامه‌هایی دقیق و تدوین شده در مدارس و دانشگاه های کشور با اولویت بانوان موضوعات پیشگیرانه را مورد توجه قرار می‌دهد و نقش بسیار موثری در این زمینه ایفا می‌کند. منبع: عصر ایران برچسب ها: معتادان ، زنان ، مواد مخدر ، شیشه

منبع: ناطقان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۴۹۵۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاه دولت در عرصه پیشگیری از اعتیاد حمایتی است

به گزارش خبرنگار مهر، عباس کاظمی صبح چهارشنبه در بازدید از مجموعه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان قزوین ضمن تأکید بر اهمیت امر پیشگیری در حوزه اعتیاد، تصریح کرد: استان قزوین در حوزه مقابله با مواد مخدر و پیشگیری از اعتیاد با کمبودهای زیرساختی، نیروی انسانی و منابع مالی روبه‌رو است، با هماهنگی و همراهی دستگاه‌های اجرایی مرتبط می‌توانیم این مسائل را حل کنیم تا این فاصله و خلأ در حوزه زیرساخت را جبران کنیم.

وی افزود: نگاه دولت در این عرصه حمایتی است و اقدامات مختلفی نیز در این راستا انجام شده است، برای مثال ساختمان شورای مواد مخدر مستقر در شهرک مینودر نیز با مشکلاتی روبه‌رو بود که با نگاه حمایتی مشکلات آن پیگیری و حل شد، در خصوص مشکلات زیرساختی و منابع موجود نیز باید با همین رویکرد عمل کنیم.

کاظمی خاطرنشان کرد: در صورت حل مشکلات در حوزه زیرساختی و منابع، اعضای شورای مواد مخدر می‌توانند بر مأموریت اصلی خود تمرکز بیشتری داشته باشند، مأموریت مقابله با مواد مخدر و اعتیاد باید به صورت منظومه‌ای دنبال شود.

وی تصریح کرد: تهدیدات حوزه اعتیاد همواره در حال به‌روزرسانی است و با گذر زمان در همه عرصه‌های توزیع، تولید، مصرف و مخاطب شاهد موارد جدید هستیم که ما نیز برای مقابله و پیشگیری از آن‌ها باید به‌روز شویم و به نسبت آن باید آرایش بگیریم و اقدامات مبتنی بر تحول به روز باشد.

معاون استاندار بیان کرد: چرخه مواد مخدر منظومه‌ای است و اگر جایی مشکل باشد کل کار زیر سوال می‌رود، در حوزه مواد مخدر ۵ کمیته شورای مقابله با مواد مخدر نیز با همین هدف شکل گرفته است، همه چرخه‌ها باید مانند دستگاه و ماشین منظم حرکت کنند؛ در حال حاضر هماهنگی خوبی بین دستگاه قضائی، امنیتی و اجتماعی در استان وجود دارد و باید از این فرصت نهایت استفاده را برد.

وی تصریح کرد: ناهماهنگی در سطوح مختلف سبب می‌شود کار پیش نرود، ۲۵ سمن فعال در حوزه مواد مخدر در سطح استان داریم که با هدف‌گذاری صحیح می‌توانیم افزایش ۱۰۰ درصدی در این حوزه داشته باشیم.

کاظمی خاطرنشان کرد: تغییر مصرف مواد مخدر و تغییر سن اعتیاد نگران کننده و هشدار دهنده است، بنابراین باید اقدامات فرهنگی و آموزشی را جدی‌تر پیگیری کرد، از منابع شهرداری‌ها و ظرفیت صدا و سیما می‌توان در قالب تفاهم نامه سه جانبه استفاده کرد تا با تولید محتوای فاخر شاهد تحول در حوزه پیشگیری و اطلاع‌رسانی در خصوص مبارزه با اعتیاد باشیم.

کد خبر 6087267

دیگر خبرها

  • ۲۵ سمن برای مقابله با موادمخدر در قزوین فعال است
  • نگاه دولت در عرصه پیشگیری از اعتیاد حمایتی است
  • دستگیری معتادان و سوداگران مرگ در لنگرود
  • انهدام بیش از ۱۶۸۰ باند توزیع موادمخدر در سال ۱۴۰۲
  • کشف ۵۸۰ تن مواد مخدر در سال ۱۴۰۲/ تریاک همچنان پیشتاز
  • اقدامات فرهنگی برای پیشگیری از اعتیاد در اولویت باشد
  • جمع‌آوری و دستگیری ۴۴ نفر از معتادان و سوداگران مرگ در لنگرود
  • دستگیری ۲۷ معتاد و خرده‌فروش مواد مخدر در لاهیجان
  • هیچ کمپ ترک اعتیاد غیرمجازی در گلستان وجود ندارد
  • جمع‌آوری و دستگیری ۴۴ معتاد و سوداگر مرگ در لنگرود