Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیین اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری با حضور جلیل بالایی رییس میراث فرهنگی استان کرمانشاه، هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه، میر جلال الدین کزازی و مسعود گلزاری ( باستان شناس) برگزار شد.  

به گزارش خبرنگار اعزامی گروه فرهنگی خبرگزاری آنا، ایین اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری با پخش کلیپی از دوره های پیشین آغاز شد و با دست به دست شدن تندیس گردهمایی از دبیر نخستین دوره تا یازدهمین دوره شکل رسمی به خود گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آزاده دادآفرین دبیر یازدهمین دوره گردهمایی راهنمایان گردشگری در اشاره به دستاوردهای این دوره گفت: در حال حاضر موفق شدیم‌جاذبه هایی که کمتر شناخته شده بود و یا اصلا دیده نشده بود را معرفی کنیم

وی افزود: با فعالیت های نمادین به جوامع محلی کمک کردیم تا فعالیت ادامه دار را برایشان تعریف کنیم، احیای آیین های قدیمی در استان از اهدافی بود که در نیل به آن موفق بودیم.

وی همچنین بازدید از مناطق زلزله زده و ابراز همدردی با آنها را از دیگر دستاوردهای این دوره گردهمایی دانست.

دادآفرین این گردهمایی را بزرگترین اجماع کشور معرفی کرد که بعد از زلزله سرپل ذهاب برگزار شده است. وی این گردهمایی را وسیع ترین گردهمایی صنفی در دنیا دانست.

دبیر یازدهمین دوره گردهمایی راهنمایان گردشگری اظهار کرد: این دوره با شعار پایمردی راهنما، پایداری کرمانشاه برپا شد و ما توانستیم برای امید بخشیدن، بلند کردن صدا و نام کرمانشاه تلاش کنیم.

در بخش دیگری از این مراسم جلیل بالایی رییس سازمان میراث فرهنگی استان کرمانشاه در پاسخ به این سوال که چرا با وجود ظرفیت های قابل توجه جذب گردشگری به میزانی که باید میداشتیم، نداشته ایم گفت: با توجه به اینکه استان آسیب های جدی و فراوانی در جنگ دیده، ما در این بخش نیاز به زیرساخت داریم.

وی ادامه داد: در سالهای ۱۳۹۵ و ۱۳۹۶ دولت به اندازه ۷ سال قبل در سازمان میراث فرهنگی سرمایه گذاری کرد به طوریکه در حوزه تاسیسات گردشگری مجموعه طرح هایی در حال اجراست که به اندازه ۵۰ درصد شان در دست پیگیری است.

بالایی خلاهای موجود در حوزه گردشگری کرمانشاه به دلیل خوب شناخته نشدن کرمانشاه، معرفی نشدن به شکل درست معرفی کرد و افزود: گاه خلاهایی وجود داشت که نیاز بود برای رفع آن تلاش مضاعفی داشته باشیم . از مجموعه عوامل گردشگری که در کنار سرمایه گذاری و تاسیسات ، کرمانشاه را به مقصد گردشگری تبدیل کند، دفاتر خدماتی بود. همچنین موانعی برای ورود جوانان و تحصیل کردگان به گردشگری استان وجود داشت که این مسایل برداشته شد و امروز توانستیم ۶۲ دفتر گردشگری داشته باشیم.

بالایی اظهار کرد: ۳ مرکز تخصصی برای تربیت نیروی انسانی ایجاد کردیم و الان ۸۰ نفر آموزش دیده اند.نا تلاش کردیم مراکز تربیتی انجمن را تقویت کنیم و نهاد صنفی را ایجاد کنیم به طوریکه کمتر از یکسال توانستند میزبان ایران زمین باشند. اکنون ۲۸ نفر در بخش راهنمای گردشگری فعال هستند که تا پایان سال به ۵۰ نفر میرسد.

رییس سازمان میراث فرهنگی عنوان کرد: همه حلقه هایی که می تواند کرمانشاه را برای جهش گردشگری آماده کند اقدام کرده ایم البته ۸۰ بیش از درصد این امر در دست مردم و بخش خصوصی است و ما تنها حامی بودیم.

وی اعلام کرد: یازدهمین گردهمایی آغاز راهی برای این است که این رویداد را نهادینه کنیم و هم در کانون ملی، انجمن صنفی استان و اداره کل کمیته های پایدارسازی منافع این رویداد را ایجاد کردیم.

وی در پایان سخنانش از دانشگاه آزاد اسلامی، رییس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی، رییس فراکسیون گردشگری مجلس، رییس جامعه تورگردانان، میر جلال الدین کزازی، پروفسور گلزاری، رییس کانون گردشگران، هتل داران و فرمانداران استان تشکر کرد.

هوشنگ بازند استاندار کرمانشاه که دیگر سخنران این مراسم بود گفت: نقش راهنمایان گردشگری در جهش سرعت صنعت گردشگری یک نقش بی بدیل و انکارنشدنی است. اگر میبینیم صنعت گردشگری نسبت به سایر صنایع سرعت مضاعفی گرفته نشان از تلاش راهنمایان گردشگری است.

وی افزود: گردشگری می تواند تولید ثروت و قدرت کند. امروزه کشورهای قدرتمندی که از این صنعت تولید ثروت و قدرت کرده اند کم نیستند و از جمله آنان می توان به ترکیه اشاره کرد. امروزه میبینیم کشورهایی که دارای سرمایه های فرهنگی قوی هستند سرمایه هایشان به اشکال مختلف از بین می رود از این دست کشورها میتدان به خرابی های طالبان در افعانستان و ویرانگری داعش در سوریه اشاره کرد.

وی اظهار کرد: تحلیلگران میدانند که در آینده قدرت، قدرت نرم است و سرمایه های فرهنگی هر کشوری که تمدن و سرمایه فرهنگی داشته باشد میتواند به عنوان یک قدرت در دنیا عرض اندام کند و گردشگری می تواند این کار را انجام دهد. گردشگری، سفر و تفریح امروزه در سبد خانوارها جای گرفته و صنعت گردشگری احساس نیاز در جامعه بوجود آورده و ما نیز باید از این فرصت به خوبی استفاده کنیم.

بازوند بیان کرد: گردشگری می تواند در اقتصاد تحول ایجاد کند ، صنعت گردشگری می تواند سرانه درآمدی مردم را افزایش دهد و عدالت اجتماعی را در سرانه درآمدی مردم شکل دهد.

وی ادامه داد: ما در کرمانشاه انواع گردشگری را داریم بنابراین باید استانداری و همایش هایی که برگزار می شود به مردم منفعت رساند، اگر این اتفاق روی دهد می توان ادعا کرد که کار خوبی انجام شده است.

وی در بخش دیگری از صحبتهایش از طرحی با عنوان ۲۰۲۰ سخن گفت و ‌اعلام کرد: این طرح با محوریت کرمانشاه و خدمات کلید اولیه اش زده شده و نیاز است تا هیات دولت با توجه بیشتر کمک کن تا تحولی در اتوبان گردشگری رقم زنیم و تحول خوبی ایجاد شود.

وی خطاب به راهنمایان اذعان کرد: شما می توانید در شکل دهی به این حرکت نقش آفرینی کنید.

در بخش دیگر این مراسم ضمن تقدیر از برخی از راهنمایان گردشگری استان های کشور ، رفیعی رییس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی پیشنهادی درباره بیمه راهنمایان را مطرح کرد.

وی گفت: اگرچه مجلس وعده داده تا این موضوع در سال آینده رفع شود اما من بر حسب تجربه تحقق آن را بعید می دانم و بر همین اساس پیشنهاد میکنم تا کمیته ای تشکیل شود. ما می توانیم به نقطه نظر مشترک برسیم که همه دفاتر بیمه شوند . به نظر می رسد این انر سهل الوصول تر است .

وی همچنین از مدیران خواست تا به نیازهای اولیه گردشگران لز جمله سرویس بهداشتی مناسب توجه کنند.

رفیعی عنوان کرد: ۸ اردیبهش ماه جشن ۶۰ سالگی انجمن را برگزار می کنیم و در آن تفاهم نامه ای با کانون عالی کارفرمایان منعقد خواهد شد.

اجرای موسیقی زنده گروه تنبور نوازان از دیگر بخش های این برنامه بود.

در این برنامه اعلام شد که با کمک های راهنمایان گردشگری استان ها ۱۵ میلیون تومان برای خرید کانکس جمع آوری شد که با این پول ۲ کانکس طی روی های پیش و ۲ کانکس تا دو روز آینده به زلزله زدگان اهدا می شود. همچنین با ۷ میلیونی که در دست خیران راهنمایان گردشگری قرار میگیرد دو کانکس دیگر به بومیان سرپل ذهاب داده می شود.
در ادامه از رسانه های اعزامی و از جمله خبرنگار خبرگزاری آنا با اهدای تنبور تقدیر شد‌.

در حاشیه این مراسم از سامانه هوشمند حمل و نقل گردشگری بر پایه اینترنت اشیا رونمایی شد.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۴۹۸۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نباید در فرآیند مهاجرت مردم به روستا خلل وارد کنیم

به گزارش خبرنگار مهر، سالار آبنوش پیش از ظهر چهارشنبه در جلسه شورای اداری بخش الموت شرقی اظهار کرد: برخی ظرفیت‌ها نه استانی، بلکه کشوری و جهانی است که الموت و ظرفیت‌های آن نیز جزو همین ظرفیت‌های مهم است اما متأسفانه بسیاری از این پتانسیل‌ها مغفول مانده است.

وی ضمن اشاره به دلایل سد شدن مشکلات پیش پای پیشرفت پروژه‌ها تصریح کرد: ریشه حل بسیاری از مشکلات در حوزه پروژه‌های منطقه‌ای، انسجام و وحدت مسئولان برای رضایت مردم است.

منتخب مردم قزوین، البرز و آبیک ضمن اشاره مجدد به اهمیت خدمت رسانی به مردم یادآور شد: نوکری برای مردم بالاترین عبادات، جایگاه و مقام است و این مقام برای یک مسئول ماندنی است چراکه آنچه را مردم بپسندند و از آن رضایت داشته باشند، برای مسئولان عزت آفرین است.

آبنوش کشاورزی و باغداری الموت را مورد اشاره قرار داد و تاکید کرد: باید هدف همه فعالیت و کارها، مردم باشد و حالا که شاهد مهاجرت معکوس و بازگشت مردم به روستاها هستیم، نباید در این فرآیند مانع ایجاد کنیم.

وی خاطرنشان کرد: هرچه الموت رونق پیدا کند، به نفع همه ایران است و در بیان جایگاه الموت همین بس که الموت جزو مهم‌ترین مقاصد گردشگری جهانی است و یکی از پیام‌های رونق یافتن گردشگری، ثبات، امنیت و آرامش در کشور است.

منتخب مردم قزوین، البرز و آبیک خواستار بهره مندی از این ظرفیت‌ها برای رونق گردشگری در الموت با هدف خدمت‌رسانی به مردم منطقه شد و این جلسه شورای اداری را مقدمه آغاز فعالیت‌های بزرگ برای الموت دانست.

رسیدگی به قلعه شمس کلایه، رونق پروژه‌های گردشگری، جلوگیری از دستبرد میراث گرانبهای فرهنگی کشور، احداث موزه گازرخان، ثبت جهانی الموت، ارائه چهره واقعی از قلعه الموت و تاریخ منطقه و نقش آن در جهان اسلام و فرهنگ مقاومت، موضوعات مرتبط با حوزه قضائی و نیازهای بخش، رسیدگی به راه‌های روستایی و بخصوص محورهای خاکی ازجمله موارد مطرح شده در این شورا بود.

کد خبر 6100409

دیگر خبرها

  • مردم این شهر امروز پنجاه بِدَر را جشن گرفتند/ جشنی که مدارس را هم تعطیل می‌کند!
  • آغوش باز باغستان سنتی قزوین برای آیین «پنجاه‌به‌در»
  • نباید در فرآیند مهاجرت مردم به روستا خلل وارد کنیم
  • افشاگری تازه؛ پخش فایل صوتی جنجالی ظریف، عمدی و برای پالس به آمریکا بود!
  • کنگره ملی طب ایرانی، فرصتی برای احیای میراث کهن و ارتقای سلامت جامعه
  • راه‌‌اندازی آنلاین‌شاپ صنایع دستی و سوغات محلی در طبس
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • دستمزد راهنمایان گردشگری برای ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستمزد راهنمایان گردشگری برای ۱۴۰۳ مشخص شد
  • دستمزد راهنمایان گردشگری مشخص شد