Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- شورای اسلامی عالی الجزایر در حمایت از دولت این کشور فتوای حرام دانستن پدیده مهاجرت غیر قانونی را صادر کرد.

به گزارش روز جمعه ایرنا از خبرگزاری الجزایر، گارد ساحلی الجزایر روز گذشته (پنجشنبه) با اعلام کشف دو جسد دیگر مهاجران غیر قانونی در سواحل غربی کشور شمار مهاجران غیر قانونی کشته شده در سواحل الجزایر را 13 تن طی 10 روز گذشته برای رسیدن به کرانه شمالی دریای مدیترانه ذکر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


گارد ساحلی همچنین اعلام کرد گروه منطقه ای آن در منطقه بنی صاف در استان عین تموشنت واقع در 450 کیلومتری غرب پایتخت، دو جسد یک زن و یک مرد را در 25 مایلی دریای شمال در ساحل بنی صاف کشف کردند.
بر اساس آمار خبرنگار ایرنا و بر اساس بیانیه های دستگاه امنیتی الجزایر، تاکنون 13 جسد مهاجران غیرقانونی ظرف ده روز گذشته در دریا پیدا شده که از ابتدای فوریه / بهمن شمار آنها به 25 تن افزایش یافته است.
بر اساس بیانیه دستگاه امنیتی الجزایر، در میان افراد مذکور زنان، مهاجران غیرقانونی آفریقایی و حتی مغربی دیده می شوند.
بیشتر اجساد مهاجران غیر قانونی در سواحل مستغانم وعین تموشنت در غرب الجزایر که به صورت غیر قانونی با قایق های مرگ به سمت جزیره سردینیا در ایتالیا حرکت می کردند به دست آمدند.
پدیده مهاجرت غیر قانونی با استفاده از قایق های سنتی در الجزایر طی سه سال گذشته ابعاد خطرناکی به خود گرفته و آمار و ارقام حاکی از آن است در پایان سال 2017 وابتدای سال 2018 افزایش بی سابقه ای داشته است.
سازمان حقوقی دفاع از حقوق بشر الجزایر با استناد به آمار رسمی اعلام کرد گارد ساحلی در سال 2017 تلاش 3109 تن که قصد مهاجرت از کرانه دیگر دریای مدیترانه به سمت اروپا را داشتند خنثی ساخت. همچنین در سال 2016 نیز مانع حرکت 186 زن و840 کودک را که قصد مهاجرت غیر قانونی داشتند شد.
این سازمان حقوقی معتقد است آمار گارد ساحلی نیروهای دریایی بیانگر شمار واقعی مهاجران غیر قانونی نیست زیرا شمار واقعی مهاجران غیر قانونی سالانه بیش از 17500 تن است که موفق به مهاجرت و رسیدن به سواحل اسپانیا و ایتالیا شده از آنجا به دیگر کشورهای اروپایی سفر کرده اند ودر این میان دهها تن نیز در دریا غرق می شوند.
پدیده مهاجرت غیر قانونی در الجزایر الحرقه ( سوزاندن) نام دارد زیرا مهاجر غیرقانونی تمامی اوراق شناسایی خود را می سوزاند تا به کشورش باز نگردد. این امر به کابوسی نگران کننده برای دولت مرکزی الجزایر تبدیل شده است زیرا بیانگر تصویر بدی از اوضاع سیاسی، اقتصادی واجتماعی این کشور است و موجب بروز مشکلاتی در آینده با دیگر کشورها می شود.
دولت شبکه های جنایی را عامل تشویق این پدیده و فروش و رساندن آنها به اروپا می داند به طوری که قاچاقچیان حدود 6 ملیارد و800 ملیون دلار سالانه و حدود 60 هزار دلار هفتگی از سفر های مهاجران غیر قانونی کسب درآمد می کنند وهر صندلی قایق را بین 1000 تا ده هزار دلار آمریکایی می فروشند که درآمدی شبیه درآمد قاچاق مواد مخدر دارند.
دولت الجزایر احزاب مخالف را متهم به تشویق این پدیده به دلیل سخنان مایوس کننده آنها می داند ومخالفان در مقابل می گویند که پدیده مهاجرت غیر قانونی زن ومرد وهمه سنین واقشار جامعه حاکی از شکست سیاست های دولت در ایجاد امید درمیان الجزایری ها است.
دولت از علمای دینی ومساجد خواسته است تا نسبت به خطرناکی پدیده مهاجرت غیر قانونی هشدار دهند وشورای اسلامی عالی الجزایر مراسمی را برای شرح این پدیده برگزار و بوعبدالله غلام الله رئیس این شورا فتوای حرام دانستن این اقدام را صادر کرد.
خاورم* 1453**472**1485
برای دریافت تازه ترین خبرهای بین المللی از ایران و جهان با استفاده از لینک زیر وارد کانال تلگرام ما شوید.
https://t.me/joinchat/AAAAAEAtzWzGcxcKfBowNw

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۵۱۹۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برای تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها خواستار تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر در قالب‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سیصد و نود و پنجمین جلسه شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی با حضور حجت الاسلام عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و به ریاست حجت الاسلام رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین خسروپناه در پیش از دستور این جلسه با تاکید بر تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر اظهار کرد: در تدوین این بسته باید هماهنگی دستگاه‌ها و نهاد‌های مرتبط مدنظر باشد.

وی ادامه داد: در تدوین این بسته به هنرستان‌های هنر توجه شود چراکه باید موضوع به صورت پایه‌ای مدنظر باشد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کرد: بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر پس تدوین، به اطلاع فعالان حوزه هنر برسد، همچنین در تدوین این بسته از ظرفیت فرهنگستان هنر نیز استفاده شود.

در ادامه حجت الاسلام مصطفی رستمی خواستار تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر در قالب‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت شد.

از این رو مقرر شد ساعی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس دانشگاه سوره، بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه‌های هنر با قابلیت اجرا در سه سطح (کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت) را تدوین و جهت طرح در جلسه شورا به دبیرخانه شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی ارسال کند.

در ادامه جلسه شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی با موضوع ارائه گزارش سامانه فرنما براساس درخواست دبیر شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی در راستای اجرایی سازی راهبرد ۳، ۱۱ و ۲۱ نظام فرهنگی تربیتی سند دانشگاه اسلامی ادامه پیدا کرد.

در این جلسه معاون فرهنگی وزیر علوم گزارشی از وضعیت سامانه «فرنما» که مربوط به فعالیت فرهنگی دانشجویان کشور است، ارائه کرد.

عبدالحسین کلانتری در این گزارش بر سیاستگذاری شاهدمحور، ظهور فناوری‌های نوین و توسعه رویکرد دیجیتال در عرصه فرهنگی، افزایش رویکرد‌های داده محور، هوشمندسازی، حکمرانی باز و پلتفرمی، مشارکتی شدن حکمرانی تأکید کرد.

معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم، مزایای سامانه فرنما را یکپارچگی داده‌ها از فعالیت‌های دانشجویی، تحلیل فعالیت‌های فرهنگی، زمینه سازی برای کشف ضعف‌ها، افزایش تولیدات بومی و شبکه سازی میان کنشگران فرهنگی اعلام کرد.

محمدابراهیم سقزچی دبیر شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی با تشکر از معاون فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خواستار بازبینی و ارتقای سامانه شد تا با فراهم شدن امکان مشارکت کنشگران، رتبه‌بندی فرهنگی دانشگاه‌ها، ارتباط با شبکه‌های اجتماعی جهت بازنشر تولید محتوا‌ها و تحلیل کارشناسی و استخراج شاخص‌ها، سامانه یکپارچه‌ای در دسترس باشد.

در ادامه حجت الاسلام خسروپناه با استقبال از ارائه گزارش سامانه فرنما، خواستار رسانه‌ای شدن اقدامات این معاونت شد و بر ارائه گزارش‌های فعالیت‌های فرهنگی دانشجویان از سوی معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت و معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد.

حجت الاسلام والمسلمین رستمی ضمن تقدیر از گزارش معاونت فرهنگی وزارت علوم، با ضروری دانستن همافزایی نظام آموزش عالی کشور، افزودند طرحی صورت گیرد تا از نظر فنی امکان تجمیع داده‌های آموزش عالی و گزارش گیری از سامانه فرنما برای سایر مدیران جهت مجموعه سیاست‌گذاری‌های بعدی فراهم شود.

دیگر خبرها

  • مقابله اتحادیه اروپا با بحران مهاجران با ابزار اخراج
  • دانشگاه‌ها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند
  • دانشگاهها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند
  • معاون وزیر کار مُنکر پیشنهاد افزایش حق مسکن شد
  • بیمه و حقوق شوراهای اسلامی ازطرح‌های پیشنهادی به مجلس دوازدهم است
  • مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای کردستان از دستاوردهای دولت سیزدهم است
  • از تمامی ظرفیت‌های قانونی برای کمک به شورا‌های در رفع مشکلات مردم استفاده می‌کنیم
  • قانون ضد مهاجرتی سوناک عامل هجوم مهاجران به ایرلند
  • درخواست رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برای تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر
  • کنعانی: تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند