Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر انسجام در داخل کشور، گفت:عده ای هنرمندانه در پی تخریب، اختلاف اندازی و مسئله سازی هستند درحالی که باید وفاق داشته باشیم و محور وفاق ولایت فقیه است و اگر کسی فکر می کند بدون ولایت فقیه می توان در کشور وفاق ایجاد کرد، اشتباه محض است.علی لاریجانی امروز در مراسم بزرگداشت حسن عبوری پدر شهیدان عبوری در ساری، با گرامیداشت یاد و خاطره پدر شهیدان عبوری، گفت: حاج حسن عبوری به گونه ای زندگی کرد که ثمراتش در جامعه اثرگذار بوده و این که در خانواده ای سه شهید تقدیم شود، میل به شعف و شهادت و تربیت دقیق را نشان می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس مجلس شورای اسلامی، افزود: یکی از مناسبات اجتماعی در نگاه غرب این است که باید در دوره کوتاهی که در دنیا زندگی می کنیم، بیشترین استفاده را ببریم و در این نگاه این که فرزندان خود را به جبهه می فرستیم و شهدای مدافع حرم تقدیم می کنیم، چندان مفهومی ندارد.

راه و مسلک اسلامی سبک زندگی را دارای هویت کرده است

وی ادامه داد: دشمنان فرهنگ عاشورا را نمی فهمند، راه و مسلک اسلامی سبک زندگی را دارای هویت کرده است و مرگ‌آگاهی جزو اصول مسلم زندگی است و انسانها باید هر روز به این مسئله توجه کنند.

لاریجانی با بیان اینکه کسی که مرگ‌آگاه است در برابر مشکلات صبور و مقاوم خواهد بود، یادآور شد: فرد آگاه نسبت به مرگ فرزندان و خانواده به گونه ای دیگر رفتار می کند و مقابل مصیبت ها، کمر خم نکرده و برای حل مشکلات صبور است.

اقتباس غلط از غربی‌ها برای خروج قبرستان‌ها از شهرها

وی افزود: جامعه مرگ آگاه، دارای عزت و صبور است و منتظرین واقعی امام زمان (عج) باید آماده در رکاب و تعلق خاطر به مجاهدت داشته باشد.

رییس قوه مقننه با اشاره به اقتباس غلط از غربی‌ها برای خروج قبرستان‌ها از شهرها، ادامه داد: باید در دل زندگی به یاد مرگ باشیم و این سبب می‌شود تا نگاه به زندگی، مردم و جامعه عوض شود و عزت‌نفس به بار می‌آورد.

جامعه در ۴۰ ساله گذشته مسائل و مشکلات زیادی را پشت سر گذاشته است

وی با بیان اینکه جامعه در ۴۰ ساله گذشته مسائل و مشکلات زیادی را پشت سر گذاشته است اما آن چه که باعث ایستادگی و عزت ملی شد، روحیه مجاهدت بود که کارکردش عزتمندی ملی است، اظهار داشت: دفاع مقدس یک دستاورد مهم داشت و این که دشمنان فهمیدند که با یک ملت مقاوم روبرو هستند و همواره ملت ایران ایستاده و کمر خم نمی کند؛ حریف سخت است و آنان جرات تعرض به کشور را ندارند.

لاریجانی افزود: هشت سال دفاع مقدس از ملت و کشور ایران صیانت کرد و این نتیجه روحیه مجاهدت و آمادگی است.

مقامات آمریکا گفته بودند مسئولان سعودی و مصر بارها از ما خواستند تا ایران را بمباران کنیم

وی با بیان اینکه مقامات آمریکا گفته بودند مسئولان سعودی و مصر بارها از ما خواستند تا ایران را بمباران کنیم، ادامه داد: آنان همواره دنبال مسئله‌سازی هستند و مطرح می‌کنند که ایران دنبال احیای امپراطوری فارس است.

ما به دنبال امپراطوری نیستیم/زمان امپراطوری ها گذشته است

رییس مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: ما به دنبال امپراطوری نیستیم زیرا زمان امپراطوری ها گذشته است، ما دنبال یک حقیقت هستیم و باید به آن ها گفت در این ۴۰ سال، کدام زمان ایران به کشورهای منطقه تجاوز کرده است که این حرف ها را می زنند.

تروریسم پایان نیافته است

وی با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری روی مدیریت جهادی، افزود: در مدیریت جهادی باید با همه هستی کار کنیم و وظیفه امروز این است که مدیریت جهادی داشته باشیم.

لاریجانی با بیان اینکه ایران نقش مهمی در ضربه زدن به تروریسم در منطقه داشته است، ادامه داد: همان‌هایی که تروریسم را به وجود آورده اند به صورت پنهانی در حال مهاجرت دادن آنان به جاهای دیگر هستند از این‌رو تروریسم پایان نیافته است.

ورود روزانه هزاران تریلی سلاح به منطقه/تضعیف ریشه‌های انقلاب خیانت است

وی با اشاره به ایجاد پایگاه از سوی آمریکایی ها و ورود روزانه هزاران تریلی سلاح به منطقه اظهار داشت: این نشان می دهد که آنان نمی خواهند ماجرای تروریسم در منطقه پایان یابد.

رییس مجلس شورای اسلامی، با تاکید بر اینکه برخی ها نمی خواهند وحدت و آرامش در داخل کشور وجود داشته باشد و مسئله سازی می کنند، افزود: اختلاف نظرها همواره وجود دارد اما تضعیف ریشه های انقلاب خیانت است.

مجموعه مشکلات، راه حل یک خطی ندارد

وی با اشاره به بدنه حجیم دولت، ادامه داد: بیشتر پول نفت و مالیات نیز صرف ادارات می شود ولی باید بدانیم که مشکلات قابل حل است و بدانیم مجموعه مشکلات، راه حل یک خطی ندارد و اگر کسی چنین ادعایی کند، دروغ می گوید.

لاریجانی با بیان اینکه در کشور ظرفیت های بالقوه زیادی وجود دارد که بالفعل نشده است، افزود: اولین مسئله ای که برای حل مشکلات باید مدنظر قرار گیرد، مدیریت جهادی است و این تفکر در مازندران به طور جد مورد توجه قرار گیرد.

مشکل زباله و پسماند در مازندران جدی شده است

وی با بیان اینکه مشکل زباله و پسماند در مازندران جدی شده است، به طرح های درازمدت برای حل اینگونه مشکلات اشاره کرد و ادامه داد: این مشکلات محیط زیست را در مازندران درگیر کرده و از بخش خصوصی که برای تبدیل پسماند به انرژی سرمایه گذاری کند، حمایت خواهیم کرد و با این کار ظرف دو تا سه سال مشکل پسماند مازندران حل می شود.

رییس نهاد قانون گذاری کشورمان درباره طرح اشتغال روستایی، یادآور شد: ۱۰ هزار میلیارد تومان از منابع صندوق توسعه ملی با کمک بانک ها درنظر گرفته شده تا برای کسانی که در اطراف روستاها، سرمایه گذاری تولیدی می کنند، تسهیلات ارزان قیمت با نرخ شش درصد ارائه شود و در صورت توفیق این طرح در کشور تعمیم داده می شود.

عده‌ای هنرمندانه در پی تخریب، اختلاف اندازی و مسئله سازی هستند

وی افزود: تا تولید راه نیفتد و اشتغال واقعی ایجاد نشود، مشکلات حل نمی شود لذا باید از ظرفیت ها برای رفع مشکلات جوانان استفاده کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر انسجام در داخل کشور، ادامه داد: عده ای هنرمندانه در پی تخریب، اختلاف اندازی و مسئله سازی هستند درحالی که باید وفاق داشته باشیم و محور وفاق ولایت فقیه است و اگر کسی فکر می کند بدون ولایت فقیه می توان در کشور وفاق ایجاد کرد، اشتباه محض است.

محور وفاق ملی امروز ولایت فقیه است

وی با بیان اینکه محور وفاق ملی امروز ولایت فقیه است، اظهار داشت: تاکید امام راحل به ولایت فقیه به این دلیل بود که قوام کشور به این مسئله بستگی دارد، زیرا وحدت یک محور می خواهد و ایران اسلامی از رهبر هوشمند، فرزانه و بصیر برخوردار است و در سال های طوفان زده با بصیرت کشور را به پیش برده است.

لاریجانی با تاکید بر اینکه باید به رای مردم احترام گذاشت، افزود: ما از یک رهبری هوشمند برخوردار هستیم و وفاق حول این محور معنا می یابد و وفاق باید از یک عمق فکری برخوردار باشد و به متن نیاز دارد و متن آن باید مفاهیم و معارف اسلامی باشد.

کسانی که مرجعیت را کنار می گذارند دنبال شیطنت هستند

وی با اشاره به اینکه کسانی که مرجعیت را کنار می گذارند دنبال شیطنت هستند، افزود: بعد از انقلاب اسلامی برخی گروهک ها با اساس روحانیت مختلف می کردند زیرا روحانیت نهاد گسترده و مردمی و به معارف اسلامی آشنا است.

رییس مجلس شورای اسلامی، زندگی بر اساس مسلک دینی باید متن وفاق باشد، تصریح کرد: نهاد روحانیت و مجلس برای کشور و حفظ وفاق در کشور دستاورد داشته است.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۵۲۸۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرهنگ سازی به زمان نیاز دارد

به گزارش همشهری آنلاین، فهیمه فرهمندپور؛ ‌رئیس شورای فرهنگی و اجتماعی خانواده و زنان در روزنامه همشهری نوشت، سؤالی مطرح شده مبنی بر اینکه چه کارهایی باید می‌شد تا شاهد اتفاقات و توهین‌هایی که در بازی پرسپولیس و سپاهان به تماشاگران زن شد، نباشیم. در این موضوع چند نکته وجود دارد؛ نکته نخست این است که کارهای فرهنگی تدریجی و دیربازده است. فرهنگسازی چه به این معنا که مقوله‌ای می‌خواهد فرهنگ شود و چه به این معنا که می‌خواهیم مقوله‌ای از فرهنگ حذف یا اصلاح شود، به زمان نیاز دارد. فرهنگ ورزشگاه نه در مدت ۶ماه و یک سال ساخته شده‌ و نه قرار است در این مدت ۶ماه و یک سال تغییر کند.
نکته دوم؛ این اتفاق نشان داد اینکه ادعا شود با حضور تعدادی از زنان در ورزشگاه می‌شود بر فرهنگ موجود در این فضا مسلط شد و آن را تغییر داد، در ساحت واقعیت، شدنی نیست. تامین امنیت زنان در ورزشگاه فقط این نیست که در ورودی و خروجی مجزا برای زنان درنظر گرفته شود یا سرویس‌های بهداشتی مناسب برای آنها پیش‌بینی شود. مسئله مهم در این موضوع، وضعیت فرهنگی ورزشگاه‌هاست. این وضعیت موجود در یک سال و ۶ماه شکل نگرفته ‌که با یک سال و ۶ماه کار بتوانیم آن را تغییر بدهیم. متأسفانه ورزشگاه‌رفتن زنان طبیعتا چنین مخاطراتی را به همراه دارد و به‌نظر نمی‌رسد که صرفا با دستگیری یک نفر خاطی‌ یا عذرخواهی او این مسئله حل شود و تضمینی وجود ندارد که تکرار نشود.
موافقان حضور زنان در ورزشگاه‌ها این موضوع را با حضور زنان در سینماها و پارک‌ها مقایسه می‌کنند و می‌گویند همانطور که زنان و مردان در سینما و تئاتر یا در خیابان و پارک می‌توانند در فضای مشترک کنار هم باشند، در ورزشگاه‌ها هم می‌توانند با هم فوتبال تماشا کنند. زنان را کنار بگذاریم و خود مردان را با هم مقایسه کنیم. مردانی را سراغ دارید که بعد از تماشای یک فیلم صندلی‌های سالن سینما را بشکنند؟ ولی بارها این اتفاق در ورزشگاه‌ها افتاده است. فضای ورزشگاه با سینما و تئاتر قابل مقایسه نیست و نگاه متفاوتی را برای حل مسائل می‌طلبد. افرادی که مخالف حضور زنان در ورزشگاه‌ها هستند، این دغدغه‌ها را داشتند. با اتفاقاتی که افتاده است می‌شود واقع‌بینانه اظهارنظر کرد که با صرف درست‌شدن زیرساخت‌هایی مثل نرده‌کشی، ورودی و خروجی مجزا و... مسئله حل نمی‌شود.
این مسئله را چطور می‌شود حل کرد؟ نظر بعضی این است که با درنظرگرفتن جرایم سنگین و برخوردهای انضباطی برای خاطیان، فضا را برای حضور زنان فراهم کنیم. در این موضوع هم باز زنان را کنار بگذاریم و ببینیم در حوزه ورزش آقایان، در مسابقات و سالن‌های ورزشی مردان، جریمه‌هایی که قبلا درنظر گرفته شده و برخوردهای انضباطی که انجام داده‌اند، برای مواجهه با تخلفات، خشونت‌ها و بی‌اخلاقی‌ها بازدارنده بوده است؟ به‌نظر می‌رسد که جواب به این سؤال منفی است. هیجان در ورزشگاه‌ها بالاست و غالبا مجازاتی که درنظر گرفته می‌شود، بازدارنده نیست.
در این شرایط عده‌ای از زنان هم علاقه‌مند به حضور در ورزشگاه‌ها هستند و دغدغه حضور در این فضاها را دارند و شاید گفته شود که این حق آنهاست که به علاقه‌شان پاسخ داده شود، اما باید دید پاسخ‌دادن به این علاقه ارزش چنین هزینه‌هایی را دارد یا نه؟ مقایسه فایده - هزینه است؛ اینکه ارزش دارد برای پاسخ به این علاقه زنان، آنها مورد اهانت قرار بگیرند؟ باید موضوع یک‌بار از این منظر و از این نگاه مورد بررسی قرار بگیرد. صرف آماده‌کردن زیرساخت‌های فیزیکی برای حضور زنان، امنیت‌بخش نیست.
منکر ضرورت کار فرهنگی‌ یا مواجهه انضباطی با خاطیان نیستم؛ مسئله میزان اثربخشی چنین اقداماتی برای تضمین امنیت فیزیکی، اخلاقی و روانی خانم‌هاست؛ نکته‌ای که حتما باید در ارزیابی درخصوص پاسخ به نیازهای خانم‌ها برای حضور در میادین ورزشی مردان، مورد توجه و تأکید قرار گیرد.

کد خبر 849277 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها فرهنگ - میراث فرهنگی زنان - حجاب ورزش زنان زنان

دیگر خبرها

  • مجوز راه‌اندازی پارک آبی در ابهر دریافت شد
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند
  • فرهنگ سازی به زمان نیاز دارد
  • جلسه رفع موانع تولید استان در واگن های زرند
  • ترکیه: مسئله فلسطین نباید قربانی رقابت‌های منطقه‌ای شود
  • لزوم توجه نمایندگان مجلس به نقش دانشگاه در توسعه مازندران
  • افغانستانی‌ها بمانند یا بروند؟!/ ردّ پای ۲۰ ساله لیدر اصلاح‌طلبان در مشکلات مردم و ایران
  • افغانستانی‌ها بمانند یا بروند؟!/ ردّ پای 20 ساله لیدر اصلاح‌طلبان در مشکلات مردم و ایران
  • ارزیابی مشکلات قلبی را به ChatGPT نسپارید!
  • شفافیت ۱۰۰ درصدی تمامی معاملات مسکن از طریق سامانه خودنویس اجرایی شد