Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-رپورتاژ/ سال 2018 را سال دیجیتال مارکتینگ نامیده اند یا بهتر است که بدانیم، امروزه تمامی فعالیت های ما و بیشتر کسب وکارها در بستر اینترنت انجام می شود و لازم است برای اینکه بتوانیم در دنیا فعالیت ها و کسب وکار خود را رشد دهیم از خدمات و تکنولوژی هایی استفاده کنیم که به اینترنت متصل هستند. به این خدمات به منظور افزایش و رشد که در بستر اینترنت است، دیجیتال مارکتینگ می گویند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دیجیتال مارکتینگ یا بازاریابی دیجیتال یک مفهوم گسترده است و تکنیک ها و روش های متفاوتی را شامل می شود؛ اما هدف نهایی همه آن ها افزایش سئو سایت و در نتیجه برندسازی است. هرسال میلادی که می گذرد، شاهد بروز تکنیک های جدیدتر یا اصلاح موارد قدیمی هستیم و شما به عنوان یک بازاریاب  باید با همه ترندهای مربوطه و به روز آشنا باشید. در ادامه این مقاله قصد داریم تا 9 ترند دیجیتال مارکتینگ که در سال 2018 باید به آن ها توجه ویژه داشته باشید را بیان می کنیم.

ترندهای دیجیتال مارکتینگ در 2018

ویدئو مارکتینگ

ویدئو مارکتینگ یکی از مهم ترین و محبوب ترین ترند دیجیتال مارکتینگ است و اگر به تکنیک های آن به درستی مورد استفاده قرار بگیرد، بهترین نتیجه را در برندسازی نسبت به بقیه خواهد داشت.

وجود شبکه های اجتماعی و سایت هایی مانند اینستاگرام، یوتیوب و آپارات که اساس آن ها بر پایه فیلم و عکس است، این مساله را اثبات کرده که کاربران بیشتر از همه به دنبال محتوایی ویدئویی و عکس هستند تا اینکه متن بلندی را بخوانند؛ به عبارتی دیگر ویدئو بیشتر ازمتن و مقاله می تواند توجه کاربران را به خود کسب کند و برای  همین رشد کسب وکارها توصیه می شود که حتما از ویدئو به منظور افزایش جلب توجه کاربران برای فروش محصولات خود استفاده کنند.

جستجوی صوتی

جستجوی صوتی یکی دیگر از خدماتی است که توسط گوگل برای کاربران دستکاپ و دستگاه های هوشمند، چندسالی است رونمایی شده است و پیش بینی می شود که تا سال 2020، 50 درصد جستجوهای انجام شده توسط کاربران به صورت صوتی باشد. به منظور اینکه به دست آوردن بهترین نتیجه، تولید کنندگان محتوا و سئوکاران باید برروی کلمات کلیدی بلند به جای تک کلمه ای تمرکز کنند.

هوش مصنوعی

هوش مصنوعی یکی از بهترین ابزارها برای شخصی سازی رابط کاربری در سایت است. ربات های چت کننده نمونه ای هوش مصنوعی است که در سال 2018، استفاده آن ها به صورت حرفه ای افزایش پیدا خواهد کرد.

اینفلوئنسر مارکتینگ

اغلب مردم در سراسر دنیا ترجیح می دهند تا کالایی را خریداری کنند که توسط یک شخص محبوب و معروف تبلیغ شود. بهترین مکان  برای استفاده از اینفلوئنسر مارکتینگ در شبکه های اجتماعی است، زیرا بیشترین حضور کاربران و خود این افراد در شبکه های اجتماعی سپری می شود و در صورت انجام صحیح آن، بیشترین بازخورد را خواهد داشت.

اینفلوئنسر مارکتینگ در صورتی که به درستی و براساس اصول آن انجام شود، بیشترین بازخورد در برندینگ محصولی خواهد داشت.

شخصی سازی کردن

هر کاربری وقتی احساس کند که در پیام تبلیغاتی مخاطب خاص قرار گرفته است، توجه آن به تبلیغ بیشتر از حالتی است که یک تبلیغ عمومی برای او نمایش داده شود. شخصی سازی کردن باید در تمامی روش های تبلیغاتی مانند ایمیل، ارسال پیام، شبکه های اجتماعی و غیره.

تولید محتوا

ارائه اطلاعات ارزشمند به کاربران، ارزان ترین روش برای انجام تبلیغات است. کاربران به سایتی که اقدام به تولید محتوای ارگانیک و ارزشمند در راستای سایت خود انجام می دهد، توجه ویژه ای می کنند و به یکی از دنبال کنندگان اصلی آن ها تبدیل می شوند.

موبایل مارکتینگ

هرساله شاهد افزایش استفاده کاربران از موبایل برای انجام خدمات خود مانند ارسال پیام از طریق شبکه های اجتماعی، خرید و غیره هستیم. هرکاربری به طور متوسط 50 بار از موبایل خود را بررسی می کند، برای موبایل مارکتینگ یکی از مهم ترین ترندهای سال 2018 است. طراحی رسپانسیو سایت ها و اپلیکیشن ها مهم ترین نکته ای که باید رعایت کنید.

بازاریابی شبکه های اجتماعی

شبکه های اجتماعی به غیر از آسان کردن ارتباطات بین افراد، باعث افزایش برندسازی کسب و کارها شده است. رشد روزافزون کاربران از موبایل ها و در نتیجه شبکه های اجتماعی، این شانس را به صاحبان کسب وکار داده است تا بتوانند با استفاده از این بستر فعالیت های خود را گسترش دهند.

رابط کاربری

ایجاد یک رابط کاربری شخصی سازی شده برای افراد و استفاده کمتر از پاپ آپ ها و در نهایت داشتن یک ساختار ساده، مهم ترین مساله ای که هر بازاریابی در سال 2018 باید به آن ها قبل از رونمایی سایت یا اپلیکیشن خود اقدام کند.

برای اینکه بتوانید ترندهای دیجیتال مارکتینگ در سال 2018 را به صورت بهینه ترین شکل انجام دهید، توصیه می شود که حتما آن را با یک شرکت تبلیغاتی معتبر انجام دهید. انجام و نکات این ترندها حساس است و یک اشتباه کوچک در هرکدام می تواند تاثیر منفی به جای مثبت برای شما داشته باشد. شرکت سئوکار که پیشرو در زمینه سئو و بهینه سازی سایت است، می تواند در این زمینه به شما در افزایش فروش و برندسازی کسب وکارتان کمک کند.

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۵۳۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلمانِ نیک به خدا نزدیک ترند

دوازدهم اردیبهشت سالروز شهادت استاد شهید مطهری، به عنوان روز معلم نامیده شده است. شاید بتوان گفت در بین همه ادیان آسمانی و مکتب‌های موجود در دنیا، بیشترین سفارش و توصیه به علم‌آموزی و تکریم و تجلیل از حق معلم و استاد، در دین مبین اسلام بوده است.

بنابر آیه شریفه «و علّم آدم الأسماء کلّها» خداوند متعال نخستین معلم است و پیامبران الهی که وظیفه تعلیم آیات الهی را بر عهده دارند، همه معلمان بشریت هستند. مقام معلم آن قدر با ارزش است که پیامبر گرامی اسلام(ص) خود را معلم نامیده است: «إنّما بعثت معلّماً».

40 چهارشنبه را میهمان کلمات گهربار و حیات‌بخش حضرت علی بن موسی‌الرضا(ع) هستیم و همراه خوانندگان، شرح یک حدیث رضوی را در گفت‌وگو با اساتید حوزه و دانشگاه بررسی خواهیم کرد. شرح حدیث این هفته را در محضر استاد حوزه و دانشگاه، حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد باقر ربانی هستیم تا از جام معرفت کلمات رضوی، جان تشنه خویش را سیراب کنیم.

با عرض تبریک روز معّم خدمت شما استاد گرامی، صفحات رواق را منور به روایتی از حضرت رضا(ع) درباره علم آموزی و اهمیت کار معلّمی بفرمایید.

این روز بزرگ که به مناسبت شهادت استاد بزرگ حوزه و دانشگاه حضرت آیت الله شهید مطهری نامگذاری شده است، گرامی می‌دارم و مخصوصاً برای روح پاک آن دانشمند نمونه و دلسوز  پر تلاش، از درگاه خداوند طلب رحمت و رضوان دارم و به همه اساتید کشور عزیزمان ایران، این روز بزرگ را تبریک و تهنیت عرض می کنم. همان‌طور که می‌دانید اسلام، تأکید بسیاری بر ارزش ذاتی علم و تعلیم و تعلم آن دارد تا جایی که بسیاری از آیات قرآن و روایات پیامبر و اهل بیت(ع) در این باره وارد شده است. بنابر آیه شریفه «و علّم آدم الأسماء کلّها»، خداوند متعال نخستین معلم است و پیامبران الهی که وظیفه تعلیم آیات الهی را بر عهده دارند، همه معلّمان بشریت هستند. مقام معلّم آن قدر با ارزش است که پیامبر گرامی اسلام(ص) خود را معلّم نامیده است: «إنّما بعثت معلّماً»

از امام رضا(ع) که خود ملقّب به عالم آل محمد(ص) است و معلم همه بشریت نیز روایاتی در این باب نقل شده که یکی از مهمترین آنها روایتی است که به نقل از پدران خود و آنها هم به نقل از پیامبر گرامی اسلام(ص) نقل فرموده‌اند که آن حضرت فرمود: «طَلَبُ اَلْعِلْمِ فَرِیضَةٌ عَلَی کُلِّ مُسْلِمٍ، فَاطْلُبُوا اَلْعِلْمَ مِنْ مَظَانِّهِ، وَ اِقْتَبِسُوهُ مِنْ أَهْلِهِ، فَإِنَّ تَعْلِیمَهُ لِلَّهِ حَسَنَةٌ، وَ طَلَبَهُ عِبَادَةٌ، وَ اَلْمُذَاکَرَةَ فِیهِ تَسْبِیحٌ، وَ اَلْعَمَلَ بِهِ جِهَادٌ، وَ تَعْلِیمَهُ مَنْ لاَ یَعْلَمُهُ صَدَقَةٌ، وَ بَذْلَهُ لِأَهْلِهِ قُرْبَةٌ إِلَی اللَّهِ، لِأَنَّهُ مَعَالِمُ اَلْحَلاَلِ وَ اَلْحَرَامِ، وَ مَنَارُ سَبِیلِ اَلْجَنَّةِ، وَ الْمُؤْنِسُ فِی اَلْوَحْشَةِ، وَ اَلصَّاحِبُ فِی اَلْغُرْبَةِ وَ اَلْوَحْدَةِ، وَ اَلْمُحَدِّثُ فِی اَلْخَلْوَةِ، وَ اَلدَّلِیلُ عَلَی اَلسَّرَّاءِ وَ اَلضَّرَّاءِ، وَ اَلسِّلاَحُ عَلَی اَلْأَعْدَاءِ، وَ اَلزَّیْنُ عِنْدَ اَلْأَخِلاَّءِ، یَرْفَعُ اَللَّهُ بِهِ أَقْوَاماً وَ یَجْعَلُهُمْ فِی اَلْخَیْرِ قَادَةً». در این روایت زیبا، امام رضا(ع) از قول پیامبر(ص) به ارزش ذاتی علم و لزوم تعلیم و تعلم و دلایل اهمیت علم نزد شارع مقدس اشاره می‌فرمایند. در این روایت، و به جهت مناسبتی که می‌خواهیم در این باره بحث کنیم، به شرح فقره‌ای از این روایت که درباره معلّم و ثواب تعلیم و دلایل این ثواب آمده است اشاره مختصری خواهم داشت.

امام رضا(ع) چه توصیه‌ای درباره شخصیت معلم و اینکه استاد و مربی چه خصوصیاتی باید داشته باشد دارند؟

امام رضا(ع) در جمله «فَاطْلُبُوا الْعِلْمَ فِی مَظَانِّهِ» اشاره نموده‌اند به اینکه در هر جا که مسلمان احتمال دهد علم وجود دارد، باید برای دریافت آن اقدام کند. در جمله بعدی امام اشاره به این موضوع دارند که «وَ اقْتَبِسُوهُ مِنْ أَهْلِهِ» یعنی علم را از اهل آن بگیرید» گر چه با توجه به فقره اول که گذشت، طلب علومی که معارف دینی نیستند حتی اگر نزد مشرک باشند، ضروری و واجب بوده و گمشده عاقل یا مؤمن تلقی شده اند اما علوم مربوط به دین و معارف دینی را باید از افرادی که شایستگی آن را دارند دریافت کرد و با توجه به سخن امیرالمؤمنین علی(ع) که تبعیت از اهل بیت(ع) و عدم پیشی گرفتن از ایشان را توصیه و عقب ماندن از آنها را نهی نمودند، اهل بیت(ع) کارشناسان واقعی علوم دینی بوده و مسلمانان تنها مجاز هستند علوم دین را از ایشان دریافت کنند. چنان که فرموده‌اند: «بر آنها پیشی مگیرید که گمراه می شوید و از آنان پس نمانید که تباه می‌شوید»

امیرالمؤمنین(ع) در جای دیگر فرموده‌اند: «ای کمیل! علم و معارف و اعتقادت را جز از ما نگیر تا از ما باشی». حدیث مزبور، دریافت علم از کسانی که علوم اهل بیت(ع) را نشر می‌دهند رد نمی‌کند، زیرا گرفتن علم از فقها و نشردهندگان علوم اهل بیت(ع) به نوعی گرفتن علوم از اهل بیت(ع) است.

پس معلوم شد که در علم‌آموزی غیر معارف دینی، باید انسان حتی اگر فقط در دست کفار و مشرکان این علم وجود دارد از آنها اخذ کند ولی در علوم دینی، کسب معارف فقط باید از طریق اهل بیت(ع) باشد. پس طلب علمی که واجب شده است بر همه مسلمانان؛ طریقی دارد که رکن اصلی این طریق معلم و استاد است. در ادامه این روایت، برخی امتیازها و نقاط مثبت تعلیم و تعلم بیان شده است.

از این امتیازها مخصوصاً در ثواب شغل معلمی برای خوانندگان رواق بگویید تا جامعه ما، ارزش معلّم را بیشتر بداند و از ایشان تکریم کند؟

حضرت علی بن موسی الرضا(ع) در ادامه اشاره به این مطلب دارند که یاد دادن و آموزش علم به دیگران اگر برای خدا باشد، حسنه و نیکی است «تَعلیمه لِلهِ حَسَنَة؛ یادگیری علم برای خداوند حسنه است». در فقره بعدی حضرت می‌فرمایند که مذاکره علم، تسبیح خداست: «الْمُذَاکَرَةِ فِیهِ تَسْبِیحٌ.» یعنی سر کلاس نشستن و درس معلم و استاد را گوش دادن، همتراز تسبیح خداوند متعال است. در روایات داریم که یک ساعت در طلب علم بودن بهتر از احیای یک شب و یک روز در طلب علم بودن بهتر از سی ماه روزه است. سپس حضرت به یک امتیاز دیگر معلّمان اشاره دارند و می فرمایند، آموزش علم به دیگران، صدقه است: «تَعْلِیمُهُ مِنْ لَا یَعْلَمُهُ صَدَقَهَ» از دیدگاه امام رضا(ع) آموزش علم به افرادی که نمی‌دانند، نوعی صدقه است چرا که صدقه، به کمک مالی محدود نمی‌شود، بلکه شامل هر کار خوبی می‌شود، چنان که در روایت دیگری فرموده‌اند: «کل معروف صدقة».

امتیاز مهم دیگری که حضرت به آن اشاره می‌فرمایند، این است که معلم اگر علم خود را به اهل آن یاد بدهد و آنها را تربیت کند، موجب قرب و نزدیکی او به خداوند می‌شود و می‌توان گفت معلمانِ نیک، به خدا نزدیکترند. جمله «بَذلُهُ لِأَهْلِهِ قُرْبَةٌ إِلَی اللهِ» دلالت بر این مطلب دارد.

بنا بر آنچه گفته شد، مقام معلم بسیار بالا و والا است و همان طور که مرحوم امام خمینی(ره) فرمودند: «معلمی شغل انبیاست». یعنی اگر بخواهیم کسی و شغلی را همتراز شغل انبیاء معرفی کنیم، شغل شریف «معلمی» است.

با توجه به این حدیث شریف، خطاب به جامعه و مسئولان و نیز معلمان عزیز چیست؟

گرچه فرصت و مجال بسیار کوتاه بود تا این حدیث زیبا و پر معنا را شرح دهیم، لیکن خلاصه و پیام آن را می‌توان برای معلمان عزیز این دانست که قدر این شغل مهم را بدانند و آن را با هیچ بهای مادی تعویض ننمایند و اخلاص و تقرب الهی را هدف خود در این شغل مهم قرار دهند. پیام دوم خطاب به مسئولان و جامعه است، همان گونه که احترام و تجلیل از انبیای الهی لازم است، باید جانشینان آنان در تعلیم و ارشاد دیگران به معرفت و بینش را تکریم و تعظیم کنند و به گونه‌ای شود که شغل معلمی در جامعه از احترام و ارزشی فوق‌العاده برخوردار شود.

منبع: روزنامه قدس مریم احمدی شیروان

دیگر خبرها

  • اولین کتابخانه ملی دیجیتال جهان در فنلاند راه‌اندازی شد
  • اولین کتابخانه دیجیتال ملی جهان در فنلاند راه‌اندازی شد
  • کارفرمایان در این روزهای سخت به ‌کارگران ‌توجه ویژه کنند
  • طبقه‌بندی مشاغل در واحدهای تولیدی زنجان به طور ویژه پیگیری شود
  • معلمانِ نیک به خدا نزدیک ترند
  • ناکامی متا در مقابله با اطلاعات نادرست پیش از انتخابات
  • واکنش کاربران شبکه‌های اجتماعی به کاهش قیمت دلار در روز‌های اخیر
  • فیلتر شکست خورد / حضور بیش از 40 میلیون ایرانی در اینستاگرام
  • مقاومت کسب و کارهای کوچک اینستاگرامی در مقابل فیلترینگ
  • وجود ۷ هزار نقطه بی‌دفاع شهری در اصفهان