Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،شهریار انصاری طادی از برگزاری ششمین دوره المپیاد منطقه‌ای طرح دادرس در مدارس این شهر خبر داد و اظهار داشت: آزمون کتبی المپیاد آماده با حضور دادرسان مدارس متوسطه اول نواحی 6 گانه شهر اصفهان به صورت مجزا در دو بخش دختران و پسران برگزار شد.

وی با اشاره به اینکه المپیاد دادرس در واقع تمرینی عملی در محیطی دوستانه است که دانش آموزان خود را به مرحله آزمایش بگذارند، افزود: این المپیاد در مرحله منطقه‌ای پس از آموزش مباحث دادرس در سطح نواحی 6 گانه در بهمن ماه برگزار شد و از بین مدارس شرکت کننده در هر منطقه یک مدرسه دخترانه و یک مدرسه پسرانه انتخاب شدند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست جمعیت هلال احمر شهرستان اصفهان تصریح کرد : بر این اساس مدرسه دخترانه آسیه و مدرسه پسرانه شمس‌آبادی در سطح ناحیه یک، مدرسه دخترانه نمونه دولتی خدیجه کبری و مدرسه پسرانه امیرالمومنین در سطح ناحیه دو، مدرسه دخترانه عطیه و مدرسه پسرانه شهید اژه‌ای در سطح ناحیه سه ، حائز رتبه برتر شدند .

وی خاطرنشان کرد: در سطح ناحیه 4 شهر اصفهان، مدرسه دخترانه خدیجه کبری و مدرسه پسرانه شهید اژه‌ای، در سطح ناحیه 5 مدرسه دخترانه امام محمد باقر (ع) و مدرسه پسرانه لقمان حکیم و در سطح ناحیه 6 مدرسه دخترانه آسیه و مدرسه پسرانه شهید فروغی رتبه برتر را کسب کردند.

انصاری طادی ادامه داد: المپیاد آماده با هدف افزایش سطح ایمنی و خطرپذیری مدارس درمقابله با حوادث و بلایای طبیعی و ساماندهی تیم‌های اولیه مدیریت بحران مبتنی بر دانش آموزان آموزش دیده، توانمند و برخوردار از مهارت کارگروهی برگزار شده و بدون تردید استمرار اجرای این طرح می‌تواند در ارتقای سطح آمادگی دانش آموزان نقش مهمی ایفا کند.

وی گفت: مرحله آزمون عملی طرح دادرس دانش آموزان شهر اصفهان در روزهای دوشنبه و سه شنبه هفتم و هشتم اسفندماه به ترتیب ویژه خواهران و برادران برگزار می شود.

سرپرست جمعیت هلال احمر شهرستان اصفهان اظهار داشت: مرحله شهرستانی المپیاد طرح دادرس در روزهای 14 و 15 اسفند ماه با حضور تیم های راه یافته در سطح شهرستان اصفهان برگزار و یک تیم خواهر و یک تیم برادر برای شرکت در مرحله استانی انتخاب خواهد شد.

 

انتهای پیام/م

 

برگزاری المپیاد منطقه ای طرح دادرس در مدارس اصفهان

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۵۴۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تربیت طلبه، یک کار انبیایی از ناحیه خداوند است

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان؛ مدیرحوزه علمیه اصفهان در نشست مدیران مدرسه علمیه حوزه علمیه اصفهان، یکی از چالش‌های پیش روی حوزه‌های علمیه و دیگر مراکز علمی- آموزشی حتی دانشگاه‌ها را جذب جوانان دانست و گفت: بدانید برای خدا می‌خواهید حوزه را اداره کنید و وابسته به جایی نیستید و درصورتیکه تلاش کنید افرادی را جذب دین کنید، با احساس مسئولیت بهتری کار می‌کنید.
آیت الله سید یوسف طباطبایی نژادخطاب به مدیران مدارس علمیه افزود: مدرسه علمیه‌ای در اختیار ما قرار گرفته است و همه می‌خواهیم یک کار را انجام دهیم و آن ترویج دین است، همچنین باید مدنظر داشت این که کشور به روحانیون عالم و باسواد نیاز دارد و ما نیز در گوشه‌ای می‌خواهیم به وظیفه خود عمل کنیم.
نماینده ولی فقیه در استان وامام جمعه اصفهان گفت: یکی از موانع رونق جذب افراد به حوزه‌های علمیه، تسهیل شدن مسیر ورود به دانشگاه‌ها و دریافت مدارک متعدد دانشگاهی با گذشت چهار سال و یا کمتر است که این افزایش ورود به دانشگاه‌های مختلف کشور بدون برنامه بلند مدت و نیازسنجی، برای آینده کشور، احساس نگرانی و خطر فراهم می‌کند.
آیت الله طباطبایی نژاد افزود: مسئله دیگری که بر آن تاکید داریم این است که در سال اول دوره طلبگی بیشتر به مسئله اعتقادی طلاب و آشنایی با قرآن کریم پرداخته شود، به دلیل این که اگر طلبه در طول مسیر از طلبگی انصراف داد علمی آموخته باشد.
عضو خبرگان رهبری، مغتنم شمردن فرصت انسان سازی را در حوزه علمیه امری ضروری بیان کرد و گفت: خداوند توفیق داده که می‌توانید انسان بسازید و این بسیار مهم است، البته سختی نیز دارد و اساتید ملزم هستند درحین تدریس، مسائل اخلاقی را نیز بیان کنند و علاوه بر آن بهتر است از همان سال اول به طلبه گفته شود هفته‌ای یک روایت حفظ کند.

دیگر خبرها

  • برپایی دوازدهمین دوره المپیاد «آماده دادرس» در فارس
  • برنامه‌های بزرگداشت هفته معلم در شأن این قشر برگزار شود
  • تربیت طلبه، یک کار انبیایی از ناحیه خداوند است
  • آغاز تجهیز بزرگترین مدرسه اتیسم کشور به نیروگاه خورشیدی
  • آئین تجلیل از، برترین‌های المپیاد‌های علمی دانش آموزی در بابل
  • معاون پرورشی آموزش و پرورش: اجرای طرح عفاف و حجاب در ۶۰۰ هزار مدرسه دخترانه / «دخترانی که پای روایت ما نباشند، پای روایت دشمن می‌نشینند»
  • اجرای طرح حجاب در ۶۰۰ هزار مدرسه دخترانه | وظایف را انجام ندهیم، جامعه به بی‌حیایی دچار می‌شود
  • اجرای طرح عفاف و حجاب در ۶۰۰ هزار مدرسه دخترانه / «دخترانی که پای روایت‌ ما نباشند، پای روایت دشمن می نشینند»
  • معاون پرورشی آموزش و پرورش: اجرای طرح های عفاف و حجاب در ۶۰۰ هزار مدرسه دخترانه / دخترانی که پای روایت‌ ما نباشند، پای روایت دشمن می نشینند
  • مسیر و راه نسل توانمند از مدارس دخترانه می‌گذرد