Web Analytics Made Easy - Statcounter

لندن ایرنا - دیده‌بان حقوق بشر روز جمعه اعلام کرد که تصاویر ماهواره‌ای نشان می دهد روستاهای روهینگیا در شمال استان راخین، همچنان از سوی ارتش میانمار تخریب می‌‌شود.

به گزارش جمعه شب ایرنا، این نهاد حقوق بشری از شورای امنیت، مجمع عمومی سازمان ملل متحد و حامیان مالی میانمار خواست تا هرچه سریع‌تر از نفوذ خود استفاده و روند تخریب روستاها را متوقف سازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته دیده‌بان حقوق بشر، ارتش میانمار از اواخر سال 2017 میلادی دست‌کم 55 روستا در شمال استان راخین را با استفاده از ماشین‌آلات سنگین تخریب و بسیاری از آن‌ها را آتش زده است.
تصاویر ماهواره‌ای که به‌تازگی از سوی این نهاد حقوق بشری بررسی‌شده نشان می‌دهد که در بازه زمانی 9 تا 13 فوریه (20 تا 24 بهمن) دو روستا تخریب‌شده و این روند همچنان ادامه دارد.
برد آدمز رئیس بخش آسیایی دیده‌بان حقوق بشر گفت: بسیاری از این روستاها صحنه جنایت‌های ارتش میانمار علیه مردم روهینگیا بوده و بایستی شرایط آن‌ها حفظ شود تا کارشناسان سازمان ملل متحد این وقایع را بررسی و ثبت کنند. این در حالی است که تخریب روستاها سبب از بین رفتن شواهد و ادعای مردم روهینگیا می‌شود.
وی افزود: پاک‌سازی ده‌ها روستاهای روهینگیا تنها نگرانی‌ها درباره بازگشت مردم این منطقه به خانه‌های خود را افزایش می‌دهد. تخریب عمدی این روستاها باهدف از بین بردن مدارک جنایت‌های صورت گرفته اقدامی در تقابل با اجرای عدالت است.
آدمز تصریح کرد: دولت‌هایی که به میانمار کمک مالی می‌کنند بایستی اطمینان حاصل کنند که اقدام آنها در حمایت مستقیم و یا غیرمستقیم از آن‌هایی که مانع اجرای عدالت و مسئول پاک‌سازی قومی در روهینگیا هستند نباشد.
بر اساس گزارش سازمان ملل ، نزدیک به 700 هزار نفر روهینگیایی از اواخر اوت 2017 (شهریور96) پس از شدت یافتن سرکوب نظامیان این کشور از میانمار به بنگلادش گریختند. این افراد اکنون در یک نوار مرزی میان میانمار و بنگلادش در شرایط بسیار سختی استقرار یافتند.
سازمان عفو بین‌الملل دیروز (پنجشنبه) با انتشار گزارش سالانه خود اعلام کرد: بحران میانمار و قتل‌عام مسلمانان روهینگیا، نتیجه وجود جامعه‌ای تشنه نفرت و فقدان یک رهبری جهانی برای حمایت از حقوق بشر است.
این سازمان در گزارش 2017 خود که وضعیت حقوق بشر در 158 کشور را منتشر کرده در مورد میانمار نوشت: اظهارات پر از نفرت رهبران میانمار درواقع سبب شده تا تبعیض علیه حقوق اقلیت‌ها و همچنین اعمال خشونت علیه آن‌ها در این جامعه عادی‌سازی شود.
سلیل شتی دبیر کل عفو بین‌الملل گفت: جهان شاهد نتیجه نفرت پراکنی، تهمت زدن و ایجاد هراس از اقلیت‌ها و سرکوب و کشتار آن‌ها را توسط ارتش میانمار بوده است.
هفته گذشته نیز برخی کشورها از شورای امنیت خواستند تا نظامیان میانمار را رسماً مسئول قتل‌عام، سرکوب و پاک‌سازی نژادی مسلمانان روهینگیا اعلام کند.
شبد**اروپام ** هـ ن **1010

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۵۷۰۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمان و شرط اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد/ اعلام جزییات

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، «افزایش سن بازنشستگی» در راستای «کاهش ناترازی صندوق‌های بازنشستگی و تقویت توان صندوق‌ها در انجام تکالیف محوله» بندی از ماده ۲۹ لایحه برنامه هفتم توسعه بود که بررسی آن جنجال‌های بسیاری را در زمان بررسی بدنبال داشت و موافقان و مخالفان سعی در کوبیدن سنگ خود داشتند اما در نهایت با ورودش به شورای نگهبان، این شورا آن را خلاف موازین شرع و قانون اساسی نشناخت و اینگونه مهر تاییدی بر آن زد تا از فروردین ۱۴۰۳ قابلیت اجرا یابد.

ایسنا در گزارشی نوشت: با این حساب به ازای هر سال سنوات اشتغال بیمه‌شدگان، چندین ماه به سال‌های اشتغال آنها اضافه خواهد شد. البته اجرای تمام یا بخشی از احکام فوق الذکر مشروط بر آن است که سن بیمه شده در زمان بازنشستگی برای مردان از ۶۲ سال و برای زنان از ۵۵ سال بیشتر نباشد؛ به عبارت دیگر بر اساس این مصوبه، سنوات خدمت لازم برای بازنشستگی زنان و مردان، به‌ترتیب ۳۰ و ۳۵ سال تعیین شده است.

بدین ترتیب با توافق دو قوه (دولت و مجلس) فصلی جدید در سالهای‌ اشتغال و بیمه‌پردازی زنان و مردان (سنوات) ایجاد شد تا بلکه اینگونه ناترازی صندوق‌های بازنشستگی کاهش و بارقه امیدی باشد در جهت جلوگیری از ورشکستگی این صندوق‌ها؛ این در حالیست که در ازای این توافق قرار شد «همسان‌سازی حقوق بازنشستگان با شاغلان» اجرا شود؛ بدین ترتیب ظرف ۳ سال، بازنشسته باید ۹۰ درصد حقوق شاغلان را دریافت کند. میزان ۹۰ درصد حقوق شاغل همتراز بدین صورت است این افزایش از سال ۱۴۰۳ در سال اول ۴۰ درصد و در سال‌های دوم و سوم هر سال ۳۰ درصد افزایش می‌یابد، لذا در سال سوم برنامه هفتم، حقوق و مزایای بازنشستگان به ۹۰ درصد حقوق و مزایای شاغلان باید برسد.

هرچند این توافق می‌تواند افزایش حقوق بازنشستگان و جبران بخشی از هزینه‌های زندگی این قشر در برابر تورم را در پی داشته باشد اما در مقابل بحث تامین منابع و بارمالی هنگفتش را پیش کشید و آنقدر جدی شد که رئیس مجلس پیشین در روزهای آخر آذرماه ۱۴۰۲، خواستار توضیح کتبی و شفاف دولت برای تامین محل منابع مالی اجرای همسان‌سازی شد و شرط پذیرش آن را تخصیص ۵۰ همت در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ عنوان کرد؛ شرطی که در نهایت رئیس سازمان برنامه آن را پذیرفت.

اینگونه شد که دولت با اصلاح لایحه بودجه سال ۱۴۰۳، منابع همسان سازی حقوق بازنشستگان از محل افزایش مالیات بر ارزش افزوده به میزان یک واحد درصد در سال جاری را در نظر گرفت تا منبع دراَمدی ثابت باشد. هرچند این موضوع باعث شد صندوقهای بازنشستگی دولتی آسوده بگیرند اما صندوقی همچون تامین‌اجتماعی که به صورت سه‌جانبه‌گرایی اداره می‌شود برای تامین منابع دل‌ آشوب شد و اختلاف نظرهایی ایجاد شد مبنی بر اینکه چگونه است افزایش حقوق با خیالی آسوده باید نصیب بازنشستگان صندوق‌های دولتی شود؟! لذا نمایندگان با تصویب بندی به منظور پرداخت بدهی‌های دولت به صندوق تامین‌اجتماعی (۱۳۰ همت)، آن را راهی برای تامین منابع همسان‌سازی حقوق بازنشستگان تامین‌اجتماعی اعلام کردند.

اوخر اسفند سال گذشته بود که مجمع تشخیص مصلحت نظام تکلیف دولت به تأدیه بدهی قطعی حسابرسی‌شده به سازمان تامین اجتماعی را برای متناسب‌سازی حقوق و حفظ قدرت خرید بازنشستگان تامین اجتماعی به مبلغ ۱۳۰ همت، تصویب کرد. مقرر شد این مبلغ به صورت نقدی یا از طریق روش‌های تهاتر، با رعایت اصل پنجاه و سوم (۵۳) قانون اساسی، به صورت واگذاری سهام شرکت‌های بورسی و غیربورسی سودده و همچنین تهاتر میعانات گازی و نفتی، خوراک و انرژی واحدهای تولیدی متعلق به سازمان تأمین اجتماعی و شرکت‌های تابعه و نیز از طریق واگذاری اوراق بهادار اسلامی(رایج بازار پول و سرمایه) منتشر شده توسط دولت، اعطای ضمانت‌نامه‌های دولتی و امتیازات مورد توافق و واگذاری طرح‌های دارای توجیه اقتصادی، با درصد پیشرفت بالا و سایر موارد قابل‌واگذاری، تامین شود.

بدین ترتیب تنها «زمان» اجرای همسان‌سازی به عنوان مسئله موجود باقی ماند که محمد محمدی، معاون فنی و امور بیمه‌ای سازمان تامین اجتماعی در خصوص آن، گفت: این امر منوط به تدوین و ابلاغ آیین‌نامه‌های مربوطه است اما عملیاتی شدن آن مطابق قانون برنامه هفتم توسعه، از اول فروردین‌ماه سال ۱۴۰۳ است.

اما رضا فیضی نژاد معاون فنی و امور بیمه‌ای صندوق بازنشستگی کشوری لازمه اجرای متناسب‌سازی حقوق‌ بازنشستگان، به‌خصوص ماده ۲۹ قانون برنامه را «تهیه آیین‌نامه و تعیین ساز و کار اجرایی آن توسط سازمان اداری و استخدامی و سازمان برنامه و بودجه» و ابلاغ آن به صندوق بازنشستگی کشوری دانست.

به گفته وی، تهیه و تدوین پیش نویس آیین نامه مربوط به اجرای متناسب سازی در برنامه هفتم توسعه، با محوریت سازمان اداری استخدامی و مشارکت سایر دستگاه‌های مرتبط در مرحله ویرایش نهایی است.

معاون فنی و امور بیمه‌ای صندوق بازنشستگی کشوری یادآور شد: پس از ابلاغ آیین نامه و دستورالعمل اجرایی مربوطه به صندوق بازنشستگی کشوری، متناسب سازی حقوق بازنشستگان صندوق از تاریخ اجرای مقرر در قانون، اعمال و احکام مربوطه نیز صادر خواهد شد.

فیضی نژاد پیش از این بودجه مورد نیاز برای اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان با شاغلان، در سال اول را ۴۸ هزار میلیارد تومان اعلام کرده و گفته بود: برای اعمال متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان و اعمال ۴۰ درصد شاغل همتراز در حقوق بازنشستگان طی سال اول به ۴۸ هزار میلیارد تومان بودجه نیاز است. به عبارتی در سال ۱۴۰۳ علاوه بر بودجه جاری، فقط برای اجرای متناسب‌سازی به ۴۸ هزار میلیارد تومان بودجه نیاز است که در مجموع پنج سال (برنامه هفتم توسعه)، مبلغی معادل بیش از ۷۰۰ هزار میلیارد تومان اعتبار را شامل می‌شود.

میزان ۹۰ درصد حقوق شاغل همتراز به گونه‌ای است که در سال اول ۴۰ درصد، در سال دوم ۷۰ درصد و در سال سوم برنامه ۱۰۰ درصد این ۹۰ درصد پرداخت خواهد شد.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1896354

دیگر خبرها

  • جزئیات افزایش چشمگیر حقوق بازنشستگان با احکام جدید
  • ایران یکی از بزرگ‌ترین حملاتی را که جهان به چشم دیده، علیه اسرائیل انجام داد
  • مسلمانان روهینگیا، قربانی سربازگیری اجباری
  • حقوق بازنشستگان با چه فرمولی افزایش یافت ؟
  • سیلاب راه ارتباطی ۳۷ روستای ریگان را مسدود کرد
  • رزمایش هوایی ارتش چین
  • تعیین تکلیف پرونده سلامت ۹۵ درصد از زائران حج
  • زمان و شرط اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد/ اعلام جزییات
  • آغاز رزمایش نظامی ارتش چین در مناطق مرزی با میانمار
  • زمان و شرط اجرای «همسان‌سازی حقوق بازنشستگان»