Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل مخابرات با اعلام فراهم شدن امکان برقراری تماس با سامانه ۲۰۲۰ در سراسر کشور گفت: ماهانه به صورت میانگین بیش از ۴۴ میلیون تماس با سامانه‌های پاسخگویی ما برقرار می‌شود. ۰۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۶:۰۰ اجتماعی علمی نظرات

به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران پویا؛ سیدمجید صدری با بیان اینکه امکان برقراری تماس با سامانه 2020 در کل کشور فراهم شد، اظهار کرد: از این پس مشتریان اینترنت پرسرعت هر استان با شماره‌گیری 2020 و از بیرون استان در سراسر کشور تنها با شماره‌گیری کد استان مورد نظر به همراه شماره 2020 می‌توانند از سامانه فروش و پشتیبانی اینترنت پرسرعت استفاده و بهره‌برداری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش تسنیم، با فراهم شدن این امکان و یکپارچه‌سازی سامانه فروش و پشتیبانی ADSL مخابرات، تمام مشترکان این اپراتور در جای جای کشور می‌توانند به دور از پیچیدگیهای سیستمی و تنها با شماره‌گیری 2020 از خدمات مورد نظرشان بهره‌مند شوند.

پروسه اتصال به اپراتورهای مرکز تماس 2020 نیز به این شکل است که براساس اظهارات صدری، اگر مشترک داخل استان تهران بخواهد از این خدمات استفاده کند، می‌تواند با شماره 2020 تماس بگیرد و اگر همین مشترک تهرانی بخواهد از این خدمات در اصفهان استفاده کند، باید 0312020 را شماره‌گیری کند.

طبیعی است که از این پس، در صورت خارج بودن از منطقه مخابراتی مربوطه نیز می‌توان با سامانه 2020 ارتباط برقرار کرد.

مدیر عامل مخابرات ایران با بیان اینکه هم‌اکنون سامانه 2020 به صورت شبانه‌روزی پاسخگوی دو میلیون و 500 هزارتماس به صورت ماهیانه است، درباره ترافیک سامانه 2010 نیز گفت: سامانه 2010 سراسری برای مشتریان تجاری طراحی شده که پاسخگوی 15 هزار تماس در ماه است.
 
وی اشاره‌ای به سامانه پاسخگویی شرکت ارتباطات سیار ایران نیز داشت و ابراز کرد: سامانه 9990 این شرکت نیز به صورت شبانه‌روزی آماده پاسخگویی به مسایل و موارد مطروحه مشتریان در بخش ارتباطات سیار است که هم‌اکنون به صورت میانگین در طی یک ماه پاسخگوی چهار میلیون و 500 هزار تماس است.

صدری با بیان اینکه سامانه پاسخگویی 118 به عنوان قدیمی‌ترین سامانه پاسخگویی شرکت مخابرات ایران ماهانه پاسخگوی 37 میلیون تماس از سوی شهروندان در سراسر کشور است، عنوان کرد: تمامی سامانه‌های پاسخگویی شرکت مخابرات ایران همواره رصد، پایش و بهینه‌سازی شده و در این راستا تدوین SLA و نحوه پاسخگویی، اصلاح سیستمها، گزارش‌گیری متمرکز و آموزش مستمر کارکنان به صورت پیوسته در حال انجام است.

به گزارش تسنیم، با توجه به اینکه در رویکرد جدید مدیریتی این شرکت پاسخگویی، متمرکزسازی سیستمها، ارائه ارزیابیهای مبتنی بر SLA و در نهایت تمرکز و تجمیع تمام مراکز پاسخگویی مطرح است که قرار است در یک برنامه زمانبندی به اجرا درآید، لازم به ذکر است عمده گلایه‌ای که معمولا مشترکان سرویس اینترنت مخابرات از مرکز پشتیبانی این شرکت دارند، صف طولانی پاسخگویی به تماسها و عدم تخصص لازم از سمت اپراتورهای پاسخگوست که بعضا قادر به رفع مشکل مشترک نیستند.

برخلاف اینکه طی سالیان اخیر بارها از سوی مدیران این شرکت، رفع این موارد در دستور کار قرار داده شده اما با یک آزمون ساده می‌توان متوجه شد که راهکارها چندان مؤثر واقع نشده و چالشها همچنان در این سیستم وجود دارد.

رویکرد ارزیابیهای مبتنی بر SLA می‌تواند ضامن ارائه خدمات مطلوب و مبتنی بر کیفیت باشد که امید می‌رود در دور جدید مدیریتی این شرکت لحاظ شود.

انتهای پیام/

R1012190/P1361/S2,1313/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۵۸۲۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید روزانه هزار تن مرغ از مرغداران داخلی

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین شیرزاد مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور گفت: با اعطای نهاده مدت دار و عرضه بیش از یک میلیون تن نهاده با ارز ترجیحی و بهره‌گیری از مکانیزم استمهال شرکت پشتیبانی امور دام کشور خدمت مهمی به جامعه مرغداران کرده است، به‌گونه ای که عمده انبارهای مرغداران و زنجیره‌ها پر از نهاده است.

وی با تاکید بر اینکه با همه ظرفیتمان متعهد به خرید مرغ هستیم، افزود: شرکت با شیبی ۲۷ درصدی طی یک ماه گذشته به رکورد خرید روزانه ۱۰۰۰ تن مرغ رسیده است. البته خرید مرغ از اسفندماه آغاز شده بود و در ماه رمضان حدود ۱۷ هزار تن مازاد مرغ از استان‌ها خریداری شد.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور گفت: طی سه شب متوالی اخیر متوسط وزن مرغ‌ها در کشتارگاه‌ها بالای ۲ کیلو و ۹۰۰ گرم شده، بنابراین دیرکشتاری اتفاق افتاده چنانکه تا ۵۹ روزگی مرغ را نگه می‌دارند. پیامد این تاکتیک از سوی مرغداران افزایش ذخایر گوشت سفید در کشور است.

وی در ادامه افزود: شرکت پشتیبانی امور دام کشور امسال واردات گوشت مرغ را از دو ماه قبل در فراخوان و مناقصه‌های بین‌المللی متوقف کرده و با افتخار تکمیل و کهنه و نو شدن ذخایر استراتژیک مرغ کشور با تولید داخل صورت می‌گیرد.

این مقام مسؤول تاکید کرد: صنعت مرغداری نیاز به منابع مالی جدید، سرمایه در گردش مکفی و بیمه قیمت محصولات دارد و برای این منظور حتماً باید کریدورهای صادراتی فعال شود.

شیرزاد عنوان کرد: نیاز به تقویت کمی تعداد کشتارگاه‌ها و ارتقای کیفیت مدیریت صادرات مرغ در کشور داریم. صنعت مرغداری وارد یک کلاس جهانی جدید شده است.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور گفت: در حال حاضر همکاران شرکت و مدیران استانی بدون محدودیت به خرید بیش بود مرغ در استان‌ها مشغول هستند.

کد خبر 6089229 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • تماس‌های غیررسمی پرسپولیس با سرمربی تیم‌ملی
  • توسعه کانال های ارتباط با مشتریان بیمه تعاون
  • ۲۰ دوربین پلاک خوان برای نخستین بار در زابل نصب می‌شود
  • کنترل هوشمند ترافیکی شهر زابل
  • پاسخگویی به بیش از ۲۲ هزار گزارش مردمی در سال ۱۴۰۲
  • ثبت بیش از ۴۳۴ هزار تماس با سامانه ۱۴۱ استان البرز
  • پاسخگویی مدیران شهری شیراز از طریق سامانه ۱۳۷
  • خرید حمایتی مرغ به هزارتن در روز رسید
  • خرید روزانه هزار تن مرغ از مرغداران داخلی
  • پاسخگویی مدیران استانداری خراسان رضوی به هم‌استانی‌ها در سامانه سامد