Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-05-07@18:07:18 GMT

آتش و خشم در کاخ سفید ترامپ (قسمت 37) / ترامپ خشن

تاریخ انتشار: ۵ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۳۵۹۱۹۴

رویداد۲۴-در ملاقات تشریفاتی رئیس جمهوری قدیم و جدید در کاخ سفید که درست قبل از عزیمت به مراسم سوگند انجام شد، ترامپ معتقد بود خانواده اوباما نسبت به او و ملانیا اهانت‌آمیز و «خیلی گستاخانه» رفتار کرده‌اند.رئیس جمهوری منتخب به جای آنکه قیافه‌ای خنثی و جدی به خود بگیرد، قیافه‌ای گرفته بود که به قول اطرافیانش همه احساسات درونی‌اش را نشان می‌داد:‌ عصبانی و ناراحت، شانه‌ها افتاده و قوز کرده، دست‌ها شل و در نوسان، ابروهای گره کرده، لب‌های به هم فشرده.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این قیافه به قیافه عمومی ترامپ تبدیل شده بود – ترامپ خشن.

مراسم تحلیف باید مراسمی دوستانه باشد. رسانه‌ها به داستانی جدید و شاد دست پیدا می‌کنند. برای حزب دوباره اوقات شاد و پایدار فرا می‌رسد. برای دولت دائم – تشکیلات لابیست‌ها در کاخ سفید – دوباره شانسی برای چاپلوسی و طلب امتیازات تازه فراهم می‌آید. برا ی کشور هم این مراسم یک نوع مراسم تاجگذاری بود. اما بنن سه پیام یا موضوع داشت که سعی می‌کرد با رئیسش آنها را مستحکم‌تر کند: ریاست او دوره‌ای متفاوت خواهد بود-متفاوت از هر دوره دیگری از زمان آندرو جکسون (او کتاب‌ها و نقل قول‌های مربوط به جکسون را در اختیار رئیس جمهوری منتخب که چندان اهل مطالعه نبود قرار می‌داد)؛ آنها دشمنان خود رامی شناختند و نباید به دام می‌افتادند که با آنها از در دوستی درآیند چون آنها هیچوقت قبول نمی‌کردند؛ و بنا براین از روز اول باید خود را در حالت آماده باش برای جنگ در نظر می‌گرفتند. در حالی که این حرف‌ها برای جنبه جنگجوی مهاجم در شخصیت ترامپ قابل هضم بود اما برای جنبه دیگر شخصیتش که مشتاق بود محبوب دیگران باشد سخت می‌نمود. بنن خود را در نقش مدیریت این دو جنبه می‌دید و بر اولی تأکید می‌کرد و برای رئیسش توضیح می داد که چرا داشتن دشمن در اینجا می‌تواند دوستانی را در جای دیگری به وجود آورد. در واقع، روحیه آزرده ترامپ با نطق غمگینی که بنن برای مراسم تحلیف او نوشته بود کاملاً تطبیق داشت. بخش اعظم سخنرانی شانزده دقیقه‌ای او بخشی از موعظه روزانه بنن در «شوق جنگ» بود – دیدگاه برگرداندن کشور به عظمت اولیه، ارجحیت امریکا، کشت وکشتار در همه جا. اما وقتی این متن از فیلتر نومیدی ترامپ رد شد و او آن را با قیافه‌ای که احساسات درونی‌اش را کاملاً بروز می‌داد بیان کرد، سخنرانی او در واقع تیره‌تر و قوی‌تر هم شد. دولت عمداً با لحن تهدید کار را شروع کرده بود – پیامی به‌طرف مقابل که از بنن سرچشمه گرفته بود مبنی بر اینکه کشور در آستانه تحولی عظیم است. احساسات جریحه دار شده ترامپ – این حس که در همان نخستین روز ریاست جمهوری‌اش همه از او پرهیز می‌کنند و کسی دوستش ندارد – این پیام را بهتر به همه رساند. وقتی بعد از سخنرانی از تریبون پایین آمد مرتب تکرار می‌کرد: «هیچ‌کس این سخنرانی را فراموش نخواهد کرد.»
جرج دبلیو بوش، که در جایگاه نشسته بود حرفی زد که ظاهراً پانویسی تاریخی برای نطق ترامپ می‌شود: «سخنرانی عجیبی بود.»

 

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۵۹۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادامه «بدقولی کنداکتوری تلویزیون» با رخنه شبکه یک

جدیدترین سریال تلویزیون با محوریت هوافضا قرار بود از ۱۵ اردیبهشت پخش خود را آغاز کند اما با بهانه پخش دو قسمت پشت صحنه «نون‌خ» بدقولی کنداکتوری دوباره رقم خورد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، چندی پیش که یک بدقولی کنداکتوری درباره برنامه «هفت» رقم خورد و باعث شد این برنامه تلویزیونی با یک هفته تأخیر روی آنتن برود به این معضل پرداخته شد. 

عوامل و دست‌اندرکاران «هفت» در توضیح پخش نشدنِ این برنامه تلویزیونی، مشکل فنی را عامل پخش نشدن اعلام کردند. چرا که مدیریت کنداکتور تلویزیون مقوله‌ای است که از هر جهت اهمیت دارد، روزی برای چینش ترکیب پخش سریال‌ها و برنامه‌ها این مدیریت ضرورت دارد و روزی هم برای جلوگیری از بدقولی کنداکتوری، این مدیریت لازم است، البته این بدقولی‌ها مسبوق به سابقه بوده که بارها سریال بدقولی‌های تلویزیون را برای پخش سریال و برنامه حتی حضور مجری‌ای خاص اتفاق افتاده است.

حالا این معضل گریبان یک سریال تلویزیونی را گرفته است.  در سطح گسترده‌ای اعلام شد سریال «رخنه» جدیدترین مجموعه تلویزیونی به کارگردانی علی غفاری از شنبه 15 اردیبهشت‌‌ماه روی آنتن می‌رود اما در عینِ آرامش و بدون هیچ عذرخواهی از مخاطبان، با بهانه پخش دو قسمت پشت صحنه «نون‌خ» در 16 و 17 اردیبهشت‌ماه پخش سریال به سه‌شنبه 18 فروردین‌ماه موکول شد. این انتقاد وجود دارد که مدیران و دست‌اندرکاران امر پخش در بسیاری از موارد چه حال و گذشته این بی‌تفاوتی به مخاطب را داشته‌اند.

به طورمثال واقعاً مدیران امر در شبکه یک نمی‌دانستند قرار است دو قسمت پشت صحنه سریال «نون‌خ» پخش کنند و این سریال در روز سه‌شنبه 18 اردیبهشت‌ماه پخش خود را آغاز می‌کند که این تاریخ را در تبلیغات خودشان به مخاطبان اعلام کنند نه روز شنبه 15 اردیبهشت‌ماه!

ساخت سریال‌های جدید «الف ویژه» در دستور کار تلویزیون

اگر به گذشته هم برگردیم این رفتار تلویزیون مسبوق به سابقه است؛ روزی سریالی به‌نام «دودکش2» که علی‌رغم پخش گسترده اخبار رسانه‌ای‌اش در همین شبکه یک سیما، روی آنتن نرفت و بحث مراحل پست پروداکشن را عنوان کردند، یا بارها سریال‌هایی که از شبکه سه سیما پخش می‌شد عوامل آن به پخش نامنظم قسمت‌هایشان اشاره می‌کردند که آخرین آن به سریال «بیست‌کویید» برمی‌گردد، یا زمانی که مجموعه کلبه عموپورنگ پخش می‌شد این اعتراضات را نسبت به پخش نامنظم این مجموعه نمایشی داشتند. 

یا «رعد و برق» بهروز افخمی که از شبکه پنج سیما به شبکه یک آمد؛ چند سال پیش در ماه رمضان قسمت اول آن روی آنتن رفت و بقیه را به‌دلیل مشکلات تدوین و مراحل فنی سریال به زمانی دیگر موکول کردند. این سریال بالأخره با تمام نقاط ضعف خودش روی آنتن رفت اما تبدیل به مصداقی بارز برای بدقولی کنداکتور تلویزیون شد.

به‌نظر می‌رسد تلویزیون کنار مدیریت درست کنداکتوری برای چینش سریال‌ها و برنامه‌ها به رسیدن به یک کنداکتور منظم و جلوگیری از بدقولی در پخش نیاز مبرم دارد. علی‌رغم اینکه شاید این نکته را هم بتوان درنظر گرفت که مشکلات فنی باعث شده باشد یک برنامه و یا سریالی در موعد مقرر اعلام‌شده روی آنتن نرود اما توجه به زمان مخاطب از هر نکته‌ و توجیه قابل‌قبولی هم مهمتر است.

گفتنی است،  سریال «رخنه» اولین همکاری مشترک وزارت دفاع- سازمان حفاظت اطلاعات با سازمان صدا و سیما  برگرفته از خنثی سازی امنیتی‌ترین طراحی عملیات نفوذ و خرابکاری صنعتی سرویس اطلاعاتی موساد در سازمان هوافضای وزارت دفاع و صنایع دفاعی و موشکی این وزارتخانه است. این سریال در 30 قسمت تولید شده مربوط به یکی از دانشمندان کشورمان است که بر روی موشک‌های ماهواره‌بر و فضایی تحقیق می‌کند و در این مسیر با تهدیدات و خطراتی از سوی بیگانگان رو به رو می‌شود. البته آن‌طور که دست‌اندرکاران سریال گفته‌اند داستان سریال از تنوع گونه‌های (ژانرهای) متنوع برخوردار است و حوزه‌های امنیتی، علمی و خانوادگی را دربرمی‌گیرد.

این سریال علاوه بر پرداختن به ظرفیت های موجود در مراکز علمی و فناوری کشور در حوزه دفاعی به ویژه در صنعت هوافضا و تلاش دانشمندان و نخبگان کشورمان در حوزه پدافندی و دفاعی جمهوری اسلامی، مخاطرات و تهدیداتی را که این افراد در این مسیر با آن مواجه هستند به تصویر درآورده است. در این سریال بازیگرانی همچون نادر فلاح، رامتین خداپناهی، امیرحسین صدیق، خسرو شهراز، بهرام ابراهیمی، مریم کاویانی، نیلوفر شهیدی، حدیث نیکرو، سپیده خداوردی، علیرضا جلالی تبار، ایوب آقاخانی، علیرضا مهران و علیرام نورایی به ایفای نقش پرداخته‌اند.

کارگردانی سریال «رخنه» را در ابتدا علی غفاری برعهده داشته است و پس از وی، حمیدرضا لوافی کار این مجموعه را ادامه داده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سخنرانی رئیسی در آیین تجلیل از مدال آوران و قهرمانان ورزشی آغاز شد
  • بازیگر «نون خ»: چند بار تا مرز خفگی رفتم
  • ادامه «بدقولی کنداکتوری تلویزیون» با رخنه شبکه یک
  • واکنش کاخ سفید به «گشتاپو» خواندن دولت بایدن از سوی ترامپ
  • عکس | رونمایی چینی ها از تسلا سایبرتراک فیک! + عکس
  • مسدودی چند رشته قنات در تفت از پیامد‌های بارش‌های بهاری
  • مراسم و محافل حرم مطهر بانوی کرامت در هفته پیش رو اعلام شد
  • «جدایی قنبر از صنم» هفته آخر اردیبهشت اکران می شود
  • نرخ سرسام‌آور سریال‌سازی تلویزیون فاش شد
  • فیلم بسیار نزدیک و باکیفیت از قسمت سر یک سنجاقک