Web Analytics Made Easy - Statcounter

رکنا: سازمان ملل، میانمار را به پاکسازی نژادی اقلیت مسلمان روهینگیایی از طریق اعمال خشونت متهم کرده است.

به گزارش رکنا، به نقل از رویترز؛ سازمان دیده‌بان حقوق بشر اعلام کرد تصاویر ماهواره‌ای نشان می‌دهد مقامات میانماری دست‌کم 55 روستای روهینگیایی‌ها را تخریب کرده اند تا بدین ترتیب شواهد جنایات ارتش در کشتار اقلیت مسلمان روهینگیایی از بین برود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شمال ایالت «راخین» میانمار که محل زندگی اقلیت مسلمان روهینگیایی این کشور محسوب می‌شد در پی حملات ارتش و بوداییان افراطی این کشور که از اوت 2017 (شهریور 96) آغاز شد، تقریبا خالی از سکنه شده است تا میانمار فرصت آن را داشته باشد که بخشی از شواهد جنایات علیه روهینگیایی‌ها را از بین ببرد.

سازمان ملل متحد، کشور با جمعیت اکثریت بودایی میانمار را به پاکسازی نژادی اقلیت مسلمان روهینگیایی از طریق اعمال خشونت متهم کرده است.

مقامات میانمار همواره اتهامات مطرح شده را رد می‌کنند و در عین حال اجازه ورود بازرسان سازمان ملل را به مناطقی که گفته می‌شود هزاران روهینگیایی در آن کشته شده اند، نمی‌دهد.

ارتش و بوداییان افراطی میانمار به صورت سازمان یافته با اعمال خشونت، به آتش کشیدن روستاها، قتل Murder و تجاوز Rape مستمر علیه اقلیت مسلمان روهینگیا، سبب کشتار بیش از شش هزار و 700 نفر و فرار Escape بیش از 655 هزار نفر از آنها از ایالت غربی راخین به بنگلادش شده اند.

براساس اطلاعات و تصاویر ماهواره ای منتشر شده در وب‌سایت دیده بان حقوق بشر، از نوامبر 2017 (آبان 96)، مقامات میانمار با ماشین‌های بزرگ و سنگین، مشغول تخریب و نابودی کامل تمامی آثار به جای مانده در دست‌کم 55 روستا بوده اند.

«برد آدامز» رئیس بخش آسیایی سازمان دیده بان حقوق بشر در این زمینه اظهار کرد: بسیاری از این روستاها صحنه‌های جنایت‌های انجام شده علیه روهینگیایی‌ها بوده و به جای تخریب، باید مورد بررسی نماینده ویژه سازمان ملل قرار بگیرد تا عمق این جنایت‌ها و مسئولان آن مشخص شود.

وی اضافه کرد: صاف کردن این روستاها توسط بولدوزر باعث از بین رفتن شواهد قانونی و یادگار روهینگیایی‌ها در این مناطق است.

اولین عکس‌ها از عملیات در روستاهای روهینگیایی‌ها ابتدا توسط یک دیپلمات اتحادیه اروپا در شبکه‌های اجتماعی در اوایل ماه فوریه (بهمن) منتشر شد. در آن زمان، وزیر رفاه اجتماعی میانمار گفته بود این فعالیت‌ها برای ساخت و ساز و بهبود این روستاها انجام می‌شود.

دولت میانمار طی قراردادی با بنگلادش متعهد شده تا روهینگیایی‌های آواره شده داوطلب بازگشت را با فراهم کردن مکان زندگی امن برای آن‌ها بپذیرد. اما روهینگیایی‌ها بدون تضمین امنیت و برخورداری از حقوق اولیه شهروندی، حاضر به بازگشت نیستند.

فعالان روهینگیایی، اردوگاه‌های فراهم شده توسط دولت میانمار را «اردوگاه کار اجباری» خوانده اند. اشاره آن‌ها به اردوگاه‌های دوران آلمان نازی است.

منبع: رکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۶۲۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ۱۷۰ میلیارد تومان اعتبار برای عمران و توسعه روستاهای گلستان

محمدرضا ولی الهی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: ۱۷۰ میلیارد تومان اعتبار در سفرهای ریاست جمهور به استان گلستان برای عمران و توسعه روستاها مصوب شد.

معاون عمران روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان گلستان گفت: در سفر اول ریاست جمهوری به استان گلستان مبلغ ۱۴۰ میلیارد تومان اعتبار برای عمران و توسعه روستاهای استان در قالب تهیه و اجرای طرح‌های هادی، اجرای بافت باارزش روستایی و ایمن سازی روستاهای در معرض خطر مصوب شد که ۲۶۹ روستای استان از آن بهره مند شدند.

وی با اشاره به اینکه از محل مجموع این اعتبارات ۲۲۸ روستا از نعمت طرح هادی برخوردار می‌شوند، افزود: طرح بهسازی بافت ۱۲ روستا اجرایی و همچنین ایمن سازی ۲۵ روستا در دستور کار قرار گرفت.

ولی الهی با بیان اینکه تا کنون ۱۱۵ میلیارد تومان از این اعتبارات تخصیص و به بنیاد مسکن استان ابلاغ شده است، اظهار کرد: بخش عمده‌ای از این اعتبارات در قالب پروژه‌های عمرانی در روستاهای استان هزینه شده و یا در حال کارسازی است.

کد خبر 6090056

دیگر خبرها

  • اینجا غزه نیست؛ بمباران هم نشده است! | اینجا اوکلاهما است که خانه ها بر اثر گردباد تخریب شده اند ... + فیلم
  • برپایی نمایشگاه «در آستان بقیع»/ تصاویری از حرم‌های مطهر ائمه(ع) قبل و بعد از تخریب
  • مطالبات مردم روستاهای آبپخش پیگیری می‌شود
  • بررسی اقدامات انجام شده برای تامین آب شرب روستاهای مرزی اسلام آباد، دیناران و دولکان
  • رقص نور به جای آسفالت / در تونل کندوان چه خبر است ؟
  • افزایش ۵۰۰۰ مترمکعبی مخازن آب روستاهای کردستان
  • تخصیص ۱۷۰ میلیارد تومان اعتبار برای عمران و توسعه روستاهای گلستان
  • باهنر: مجلس باید حداقل دو فراکسیون اقلیت و اکثریت داشته باشد /ضرورت ندارد تمام تصمیمات مجلس جناحی باشد
  • میدان دام کاج؛ در محاصره سگ‌های ولگرد
  • توسعه عمرانی در روستاهای بخش ریگ تسریع می‌شود