Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مسئول کمیته بررسی سانحه هواپیمایی تهران به یاسوج گفت: علت حذف هواپیما از رادار به دلیل سانحه نبوده، بلکه طبق بررسی های صورت گرفته به دلیل کوهستانی بودن منطقه و به آنتن نرسیدن موج‌ها بوده که طبق آن پرواز همچنان ادامه داشته است.

رضایی‌فر در گفت و گو با خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، در خصوص ابهام ایجاد شده در خصوص ارتباط و مکالمه خلبان ای تی آر آسمان پس ازخروج از رادار گفت: این مورد منوط بود به دریافت مکالمات از مرکز کنترل فضای کشور و مراقبت پرواز فرودگاه یاسوج، واحد مراقبت پرواز فرودگاه اصفهان این مطالب را دریافت کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بر اساس مستندات مکالمات واحدهای مراقبت پرواز، این هواپیما در ساعت 8:5 از فرودگاه مهرآباد به سمت یاسوج به پرواز درآمده که به ارتفاع 21 هزار پا نیز رسیده و ارتفاع خروج خود را به سمت شهر یاسوج ادامه داده، پس از آن در ساعت 9:19 اولین تماس را کمک خلبان با برج یاسوج می گیرد که اطلاعات وضعیت هوا را می گیرد.

مسئول کمیته بررسی سانحه هواپیمایی تهران به یاسوج اعلام کرد: وضعیت هوایی که برج فرودگاه یاسوج داده و چه هواپیما آسمان داده آن قدر وخیم نیست که مانع پرواز باشد و هیچ ممانعتی برای پرواز نداشته به صورتی که پرواز مسیر خودش را ادامه داده است.

رضایی فر با اشاره به اینکه این هواپیما در ساعت 9:22 مجوز کاهش ارتفاع به 17 هزار پا را می گیرد و در ساعت 9:25 در ارتفاع 18 هزار و 300 پا از صفحه رادار خارج می شود، بیان کرد: علت حذف هواپیما از رادار به دلیل سانحه نبوده، بلکه طبق بررسی های صورت گرفته به دلیل کوهستانی بودن منطقه موج های ارسال کننده برای آنتن های رادار نرسیده به همین خاطر از صفحه رادار خارج شده اما هنوز پرواز ادامه داشته است.

وی اظهار کرد: تا ساعت 9:25:33 خلبان موقعیت 25 مایلی از فرودگاه یاسوج را اعلام می کند پرواز باز ادامه پیدا می کند تا اینکه در ساعت 9:29:10 ثاینه باز خلبان 14 مایلی فرودگاه را گزارش می کند در ساعت 9:30:10 برج فرودگاه یاسوج آخرین اطلاعت هواشناسی رو به خلبان گزارش می کند و خلبان دریافت گزارشات را اعلام می کند پس ما 9:30 ما هنوز پرواز را داریم در ساعت 9:34 وقتی که کنترل برج فرودگاه یاسوج پرواز را صدا می زنه دیگر خلبان صدای برج مراقبت پرواز رو جواب نمی دهد پس زمان سانحه می شود حدودا مابین 9:30 تا 9:34 است که برای تعیین زمان دقیق سانحه باید دستگاه ضبط پرواز مشخص و اعلام کنیم.

مسئول کمیته بررسی سانحه هواپیمایی تهران به یاسوج در توضیح زمان بازیابی اطلاعات از جعبه سیاه گفت: زمان دقیقی برای آن مشخص نیست و نمی توان برای آن پیش بینی را داشت.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۶۲۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه پرواز‌های فرودگاه بین المللی ارومیه در ۷ اردیبهشت

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،    پرواز‌های ورودی و خروجی فرودگاه بین المللی ارومیه در ۷ اردیبهشت براساس این برنامه انجام می شود.

 

 

دیگر خبرها

  • ببینید | ماجرای اذان عجیب در جعبه سیاه
  • خلبان نامداری که درخواستِ کم کردن درجه‌اش را داشت! + فیلم
  • آغاز ۵ پرواز فوق العاده فرودگاه بجنورد از امروز
  • حماسه باشکوهی که شهید شیرودی رقم زد/در حد امکان وامدار تاریخ بودم
  • برنامه پرواز‌های فرودگاه اصفهان(۸ اردیبهشت ۱۴۰۳)
  • زمان نبرد فینال آسیا بین ایران _ تایلند مشخص شد
  • برنامه پرواز‌های فرودگاه بین المللی ارومیه در ۷ اردیبهشت
  • پنج شنبه سیاه فرودگاه‌های فرانسه
  • واکنش تند بیروت به فرود یک هواپیما با عبارت حک‌شده «تل‌آویو»
  • پنجشنبه سیاه در فرودگاه‌های فرانسه