Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست فرهنگسرای هنر ارومیه گفت: به سبب کمبود امکانات در سینمای کشور، این بخش فرهنگی مهم بیشتر به سمت سینمای انتقادی سوق پیدا می‌کند. ۰۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۳ استانها آذربایجان غربی نظرات

بابک لطفی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در ارومیه، با اشاره به وضعیت کمبود امکانات در سینمای کشور اظهار داشت: نبود ابزارهای مناسب سبب می‌شود تا وقتی جوانان نمی‌توانند از لحاظ تکنیکی خود را با سینمای جهان به روز کند، بیشتر به مضمون برمی‌گردد و یکسری مضمون‌های انتقادی هستند که در اصطلاح سینمای سرد گفته می‌شود که در کشور ما رونق دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: فیلم‌هایی خیلی خوبی که توسط عباس کیا رستمی جادوگر سینمای ایران تهیه شد، سبب شد تا سینمای ایران جایگاهی در این صنعت برای خود باز کند اما متأسفانه سخت افزار سینما رشد نکرد.

لطفی گفت: دوربین‌هایی که ما تا سال‌ها پیش با آن‌ها کار می‌کردیم دوربین‌هایی بودند که حداقل 20 سال از سینمای جهان عقب‌تر هستند.

بازیگر سینما و تئاتر گفت: برای ساخت فیلم محمد رسول الله دوربین‌ها از دبی اجاره شد و در حال حاضر نیز همین شرایط وجود دارد.

وی تصریح کرد: با توجه به کمبود امکانات به ناچار از ابزاری استفاده می‌شود که در کشور وجود ندارد و در صورت وجود این دوربین‌ها  فقط در دست یکسری افراد خاص می‌تواند باشد که به جایی وصل هستند یا پولش را دارند.

لطفی با تاکید بر نبود ابزارهای مناسب در سینمای ایران گفت: یک جوان 19 یا 20 ساله که در سینمای جوان ایران کار می‌کند و با این دوربین‌ها آشنا نیست چطور می‌تواند هم تراز با سینمای جهان حرکت کند.

بازیگر سینما و تئاتر گفت: در کشور سینمای عاشقانه یا جنگی درست تهیه نمی‌شود و اتفاقاتی که در سوسن گرد و یا در دارلک افتاده است آن قدر دراماتیک هست که می‌توان از آن فیلم‌هایی همانند  نژاد سرباز رایان یا اسکارلت ساخت ولی ابزار لاین کار در کشور وجود ندارد.

لطفی تأکید کرد: فیلم سینمایی باید در سینما اکران شود و نه در منزل چرا که 95 درصد اثر وقتی وارد سینمای خانگی می‌شود از بین می‌رود.

وی یاد آور شد: هنرهای هفت گانه در شهر ما در حال مرگ هستند و سینمای جوان ما به زور روی پاهای خودش ایستاده است و به را جلوگیری ازبین رفتن آن باید کاری کرد.

انتهای پیام/ ت

R41361/P1336/S6,48/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۶۳۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اکثر آمریکایی‌ها تیک‌تاک را به عنوان ابزاری برای نفوذ چین می‌بینند

ایتنا - نظرسنجی جدید رویترز و ایپسوس، که نتایج آن روز چهارشنبه منتشر شد، نشان می‌دهد اکثر آمریکایی‌ها اپلیکیشن تیک‌تاک را به عنوان ابزاری برای نفوذ چین می‌بینند.
این نظرسنجی که در ماه مارس انجام شده است، نشان می‌دهد ۶۷ درصد از آمریکایی‌ها معتقدند تیک‌تاک یک تهدید امنیتی برای ایالات متحده است.

حدود ۵۲ درصد هم گفته‌اند استفاده از آن را به‌دلیل «نگرانی‌های امنیتی» متوقف کردند.

این نظرسنجی در حالی انجام شده که تنش‌ بین ایالات متحده و چین بر سر این رسانه اجتماعی محبوب که روی گوشی‌های هوشمند نصب می‌شود، افزایش یافته است.

دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهوری پیشین آمریکا، در سال ۲۰۲۰ تلاش کرد تا این برنامه را در ایالات متحده ممنوع کند، اما این تلاش‌ها با چالش‌های حقوقی روبرو شد.

بسیاری از مقام‌های آمریکا معتقدند تیک‌تاک خطرات امنیت ملی دارد، زیرا چین می‌تواند این شرکت را مجبور کند داده‌های ۱۷۰میلیون کاربر آمریکایی‌اش را به پکن بدهد.

کنگره آمریکا اخیرا طرحی را تصویب کرد که بایت‌دنس، مالک چینی تیک‌تاک، یا باید آن را به یک شرکت آمریکایی واگذار کند، یا فعالیتش در ایالات متحده ممنوع خواهد شد.

این مصوبه هفته گذشته با امضای جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا، به قانون تبدیل شد.

رویترز پنجشنبه گذشته از قول منابع آگاه گزارش داد که بایت‌دنس ترجیح می‌دهد به‌جای فروش تیک‌تاک به یک شرکت آمریکایی، این برنامه را در ایالات متحده تعطیل کند.

دیگر خبرها

  • استفاده محققان از باد به عنوان ابزاری برای جابجایی اشیا
  • اکثر آمریکایی‌ها تیک‌تاک را به عنوان ابزاری برای نفوذ چین می‌بینند
  • دین سینما به امام صادق‌(ع) چه زمانی ادا می‌شود؟
  • از افزایش تراز آب دریاچه ارومیه تا آغاز تولید بنزین از متانول
  • کدام فیلم‌های سینما به جامعه کارگری ادای دین کردند؟
  • کارکرد انتقادی و راهبری فیلم های مستند کمرنگ شده است
  • سینما به روایت «آپاراتچی»
  • سرگذشت غم‌انگیز نخستین زن بازیگر سینمای ایران؛ صدیقه سامی نژاد که بود؟ (+عکس)
  • فیلمبردار سینمای ایران درگذشت
  • کانون «نگاره و سینمای» دانشگاه آزاد بروجرد گشایش یافت