Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست مرکز بهداشت شهرستان دلگان گفت: طرح خانه به خانه واکسیناسیون فلج اطفال ویژه کودکان زیر پنج سال در شهرستان دلگان اجرا می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دلگان پرس، امیر محمدی نی در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: طرح تکمیلی ایمن سازی فلج اطفال از پنجم تا هشتم اسفند ماه امسال در گروه سنی زیر پنج سال در شهرستان دلگان اجرا می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست مرکز بهداشت شهرستان دلگان با تاکید بر اینکه این طرح به صورت خانه به خانه انجام می شود، گفت: در این طرح تیم هایی  متشکل از بهورزان شاغل در خانه های بهداشت، کاردانها و کارشناسان بهداشتی مراکز بهداشتی درمانی تابعه و کارشناسان ستادی مرکز بهداشت این شهرستان حضور دارند.

محمدی نی اضافه کرد: نوبت دوم طرح تکمیلی ایمنسازی فلج اطفال در شهرستان دلگان از هشتم تا 21 فروردین ماه سال 97 به صورت خانه به خانه در سطح شهرستان دلگان اجرا خواهد شد.

وی ادامه داد: واکسیناسیون با مراجعه کارکنان بهداشتی به درب منازل در مناطق شهری و روستایی و خوراندن قطره فلج اطفال به کودکان انجام می شود.

سرپرست مرکز بهداشت شهرستان دلگان تصریح کرد: انتظار داریم در طرح تکمیلی ایمنسازی فلج اطفال، تمامی کودکان زیر پنج سال در سطح شهرستان دلگان واکسینه شوند.

شهرستان دلگان با جمعیتی بالغ بر 75 هزار نفر جمعیت در 475 کیلومتری جنوب غرب شهر زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان قرار دارد.

انتهای پیام/م.ب

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۶۴۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت

یونس پناهی٬ معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر ۲۷۴ هزار و ۱۰۳ پژوهشگر فعال و ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت به ثبت رسیده اند.

وی بیان کرد: اکنون ۱۰۱ واحد توسعه تحقیقات بالینی، ۴ مرکز ملی تحقیقاتی۵۷ مطالعه کوهورت فعال و ۲۶ شبکه تحقیقاتی در سراسر کشور داریم. در حال حاضر ۳۳۰ طرح برای ارزشیابی مراکز تحقیقاتی بررسی شده اند.  

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت اضافه کرد: با مجوز شورای گسترش ۱۱ مرکز نوآوری تاسیس و ۱۱۴مرکز رشد فناوری سلامت راه اندازی شده اند.

پناهی ادامه داد: اکنون ۴۱۳۰ پتنت ملی در حوزه سلامت  و در مجامع علمی  بین المللی به ثبت رسیده است که این موضوع سبب ارتقای رشد علمی و تولید علم در کشور خواهد شد.  

معاون تحقیقات وزارت بهداشت تاکید کرد: در راستای توسعه مرز‌های نوین تحقیقات سلامت محور از ظرفیت‌های علمی کشور استفاده بهینه شده است.  

وی اضافه کرد: بهبود فرایند تولید علم و حرکت در مرز‌های دانش در جهت مسئله محوری و ماموریت گرایی توسعه پیدا کرده است.

پناهی گفت: در حال حاضر رتبه تولید علمی ایران در دنیا ۱۵ و جایگاه کشورمان از منظر فناوری ۶۲ است که بر اساس برنامه ریزی‌های انجام شده این جایگاه ارتقا پیدا خواهد کرد.

معاون تحقیقات وزارت بهداشت افزود: با توجه به حذف ردیف بودجه مراکز تحقیقاتی دارای ردیف مستقل بودجه از کتاب قانون بودجه سال ۱۴۰۱، مراکز تحقیقاتی بر اساس زمینه و سابقه فعالیت در گروه ­های مربوطه امتیازدهی و رتبه بندی خواهند شد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • سرعت گرفتن اجرای طرحهای مرزی در خداآفرین
  • راه اندازی خانه بهداشت کارگری در مبارکه
  • معدوم‌سازی بیش از ۳ تن مواد غذایی فاسد در میرجاوه
  • چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد
  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت
  • واکسیناسیون دامی به میزان ۸۰۰ هزار دز در میامی انجام شد
  • ۵۱ باب خانه بهداشت کارگری در مناطق صنعتی اصفهان ساخته شد
  • معدوم شدن بیش از ۲ تن مواد غذایی فاسد در تاکستان
  • ارائه خدمات درمانی رایگان برای کودکان زیر هفت سال
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان