Web Analytics Made Easy - Statcounter

رشت - ایرنا - مسئول راه اندازی کارگروه ژنتیک و بیماری ها در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گیلان گفت: ازدواج های فامیلی در بروز بیماری های ژنتیکی نقش موثری دارد.

به گزارش ایرنا ستیلا دلیلی روز شنبه در مراسم راه اندازی کارگروه ژنتیک و بیماری ها در دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سندرم داون، تالاسمی و هموفیلی از جمله بیماری های ژنتیکی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دانشیار و عضو عیات علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گیلان درباره افتتاح این کارگروه خاطر نشان کرد: با توجه به گستردگی بیماری های ژنتیک و این که در سایر بیماری ها نقش دارند، نسبت به راه اندازی کارگروه بیماری ها و ژنتیک در این دانشگاه اقدام کرده ایم.
وی رویکرد کلی پژوهش های اخیر حوزه پزشکی را به سمت ادغام تحقیقات گسترده بالینی و ژنتیکی عنوان و بیان کرد: برقراری پلی بین علوم پایه و بالین، کمک به فرآیند آموزش، پژوهش و تحقیقات، کمک به بیماران مبتلا به بیماری های ژنتیک و متابولیم، ذخیره اطلاعات بیماران، همکاری با مراکز ژنتیک و اجرای فرآیند های تحقیقاتی گسترده از اهداف اصلی راه اندازی کارگروه ژنتیک و بیماری ها است.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گیلان با تاکید بر ضرورت پیشگیری از بیماری های ژنتیک خاطر نشان کرد: آزمایشگاه ژنتیک قبل از ازدواج و بارداری به ویژه در ازدواج های فامیلی در پیشگیری از این بیماری ها نقش مهمی دارد و خانواده ها بایستی به این مهم توجه داشته باشند.
کارگروه ژنتیک و بیماری ها در دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان از امروز (شنبه) آغاز به کار کرد.
7286/2007ض

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۶۷۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت فوت پزشک متخصص در جهرم چه بود؟

به گزازرش «تابناک» به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، یک منبع آگاه در دانشگاه علوم پزشکی شیراز اظهار کرد: علت فوت فرزانه اکبری پزشک متخصص پوست و مو و عضو هئیت علمی دانشگاه علوم پزشکی در دست بررسی است و شایعات در فضای مجازی صحت ندارد.

او ادامه داد: فرزانه اکبری پزشک متخصص پوست و مو و عضو هئیت علمی دانشگاه علوم پزشکی چهارم اردیبهشت در جهرم به خاک سپرده شده است و پزشکی قانونی علت فوت او را محرمانه به اطلاع خانواده اش خواهد رساند. او همسر دکتر فرید شهریور فوق تخصص چشم بود که هفته پیش درگذشت.

در چند روز اخیر خبرهایی مبنی بر مصرف مشروبات الکی تقلبی و مسمومیت ۲۹ پزشک در جهرم در یک میهمانی منتشر شده است که تاکنون هیچ منبع موثقی این خبر را تایید نکرده است‌. 

در این خبر آمده است که چند پزشک، کلیه خود را از دست داده اند و چند پزشک هم در کما هستند‌.

دانشگاه علوم پزشکی شیراز و جهرم بستری بودن پزشکانی تحت این عنوان را نیز تایید نکردند.

امروز هم برخی رسانه ها در فضای مجازی از دستگیری عوامل فروش مشروبات الکی تقلبی در جهرم خبر دادند که پلیس هنوز این موضوع را تایید نکرده است.

دیگر خبرها

  • نقش تاثیرگذار ماماها در جوانی جمعیت و فرزندآوری
  • علت فوت پزشک متخصص در جهرم چه بود؟
  • نخستین اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی آغاز به کار کرد
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی آبادان از دانشجویان آمریکا و مردم غزه
  • طرح تحول علوم انسانی در دانشگاه خوارزمی اجرا می‌شود
  • ژنتیک و قرارگیری در معرض آفت کش ها خطر پارکینسون را افزایش می دهد
  • ثبت نشدن هیچ موردی از بیماری مالاریا در نواحی تابع دانشگاه علوم پزشکی سبزوار
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • دانشگاه علوم پزشکی سبزوار: بیماری مالاریا نداشته ایم
  • هیچ موردی از بیماری مالاریا در غرب خراسان ثبت نشده است