Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار قزوین گفت: در طول چهار سال آینده ۲۰۰ میلیارد ریال در طرح توسعه و بازسازی حرم دوطفلان مسلم( ع)با همکاری و حمایت قزوینی ها،هزینه خواهد شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح قزوین؛ عبدالمحمد زاهدی استاندار قزوین صبح امروز(شنبه) در نشست ستاد بازسازی عتبات عالیات استان در استانداری قزوین با اشاره به هزینه‌های طرح توسعه طفلان مسلم (ع)،اظهار کرد: باید تلاش کنیم هزینه‌های این طرح عمدتا با کمک‌های مردمی صورت گیرد که این مهم با جلب اعتماد و ارائه گزارش به مردم ممکن خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: براساس قانون نمی‌توان هزینه‌های استان را خارج استان و یا کشور صرف کرد اما می‌توان با راهبردها و روش‌های دیگر به اجرای این پروژه کمک کرد.

این مسئول بیان کرد: در سفر آذرماه خود به کشور عراق و شهرستان مصیب استان حله کاملا تفاوت‌ها را در فعالیت‌های عمرانی و بهداشتی این استان احساس کردیم که این نشان از فعالیت‌های قابل توجه گروه ستاد بازسازی عتبات عالیات قزوین دارد. 

استاندار قزوین گفت: فعالیت ستاد بازسازی عتبات عالیات قزوین در عراق کاملا محسوس است و این فعالیت‌ها جای تقدیر دارد.

وی با بیان اینکه با کلیات طرح توسعه حرم طفلان مسلم (ع) که توسط ستاد بازسازی عتبات قزوین دنبال می‌شود موافق هستیم، افزود: در خصوص این طرح و بخش‌های مختلف آن باید بررسی‌هایی صورت گیرد و کار اجرایی مربوط به آنرا سرعت ببخشیم.

موسسه تورگردان در عراق راه اندازی شود
استاندار قزوین ابراز کرد: می‌توان با برگزاری همایشی مشارکت بخش خصوصی و ظرفیت‌های اتاق بازرگانی را برای این طرح جذب کرد.

وی ادامه داد: دستگاه‌ها نیز باید همکاری و مساعدت لازم را برای اعزام نیروها با ستاد بازسازی عتبات عالیات داشته باشند و برای حمل و نقل نیز حداقل دستگاه‌های دولتی، شهرداری‌ها و سازمان حمل و نقل حداقل تا مرز ایران و عراق جابه جایی نیروها را برعهده گیرند.

زاهدی با اشاره به منابع مالی اجرای طرح توسعه حرم طفلان مسلم (ع)، گفت: می‌توان طی چهار سال 200 میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز این طرح را از محل نذورات مردمی فراهم ساخت و همچنین برای ساخت حسینیه قزوینی‌ها در مسیب عراق نیز باید هیئت امنایی متشکل از سمت‌های حقوقی و حقیقی در استان تشکیل شود.

وی افزود: می‌توان استودیویی نیز برای اطلاع رسانی و استقرار تیم صدا و سیما تهیه کرد تا مردم در جریان فعالیت‌های این ستاد و اقدامات آن قرار گیرند.

این مسئول عنوان کرد: می‌توانیم در صدور خدمات فنی و مهندسی و زمینه‌های تولیدی و سرمایه گذاری در مناطقی چون کربلا و مسیب اقدام کنیم و در بسط مراودات فرهنگی و هنری نیز باید تلاش کرد دانشجویان عراقی جذب مراکز دانشگاهی قزوین جذب شوند.

وی با اشاره به لزوم جذب گردشگران درمانی از عراق برای قزوین، عنوان کرد: باید یک موسسه تورگردان که بتواند در عراق اطلاع رسانی داشته باشد، راه اندازی شود تا بتواند اطلاعات لازم را برای جذب توریست درمانی در کشور عراق را به شهروندان این کشور ارائه کند.
انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۶۸۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید و تجهیز ۱۰۰ آزمایشگاه شناختی با فناوری ایرانی

براساس اهداف و برنامه‌های ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی درسال‌های اخیر بیش از ۱۰۰ آزمایشگاه تحقیقاتی در مراکز علمی، تحقیقاتی و دانشگاهی در سطح کشور به ابزارهای شناختی ساخت ایران تجهیز شده‌اند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، با هدف خودکفایی در زمینه طراحی و ساخت ابزارهای شناختی ارزان‌قیمت و قابل حمل برای استفاده عموم جامعه و در راستای ارتقای سلامت و کارکردهای شناختی، حمایت و مشارکت ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی برای طراحی و ساخت ابزارهای شناختی ارزان قیمت افزایش یافته است.

حمایت از ایجاد زیرساخت‌های تحقیقاتی و علمی مورد نیاز کشور در حوزه علوم و فناوری‌های شناختی، ایجاد شبکه‌ای برای ‌اشتراک‌گذاری امکانات و خدمات آزمایشگاهی، جذب نخبگان و محققان کارآمد به فعالیت در حوزه‌های مرتبط با علوم شناختی، از اهداف مهم ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی در این مقوله بوده و تشویق و ترغیب محققان و متخصصان برای دستیابی به خودکفایی و بومی‌سازی تجهیزات و حمایت از تولید ابزارها و دستگاه‌‌های فناورانه توسط مراکز و شرکت‌های دانش‌بنیان یکی از سیاست‌های ستاد علوم شناختی محسوب می‌شود.

در همین راستا، ستاد توسعه علوم و فناوری‌‌های شناختی در سال گذشته حمایت از سرمایه­‌گذاری درباره طراحی و ساخت ابزارهای شناختی ارزان قیمت و قابل حمل (Handheld Devices) را برای استفاده عموم جامعه و در راستای ارتقای سلامت و کارکردهای شناختی در دستور کار قرار داد و از شرکت‌‌های فعال در حوزه شناختی، اساتید دانشگاه‌ها و سایر محققان حوزه علوم شناختی دعوت شد تا اطلاعات و جزئیات دستگاه‌هایی که توسط آنها  قابلیت ساخت دارد را به ستاد علوم شناختی ارسال کنند تا پس از تأیید، حمایت ستاد از فعالیت در حوزه مورد نظر انجام شود.

"زبان" از ابزارهای کمکی برای تشخیص برخی اختلالات شناختی است

در چارچوب این سیاست و فراخوان ستاد چندین شرکت آمادگی خود را برای طراحی و ساخت ابزارها و دستگاه‌های ارزان قیمت قابل‌حمل در زمینه‌های تحریک مغزی خانگی ( نوروفیدبک و بیوفیدبک)، دستگاه‌های پرتابل ثبت و پردازش سیگنال‌های مغزی 4  تا 16 کانال با هدف بکارگیری در BCI، سیستم غربالگری زودهنگام اوتیسم با استفاده از صدای گریه کودکان و نوزادان، دستگاه آنالیز گفت وگو، سامانه ارزیابی آمادگی تحصیلی کودکان پیش‌دبستانی و ابزار پوشیدنی جهت تشخیص حملات تشنج در بیماران مبتلا به صرع اعلام کردند.

این ابزارها و دستگاهی در زمینه درمان افسردگی، اضطراب، بی‌خوابی، رفع مشکلات خواب، افزایش تمرکز،کاهش استرس، کاهش دردهای میگرنی، افزایش سیستم‌های توانبخشی، درمان اختلالات شناختی ـ رفتاری مبتنی بر گفت‌وگو، غربالگری، درمان افسردگی و اضطراب، تست ارزیابی آمادگی تحصیلی و  پیش‌بینی صرع کاربردهای درمانی دارد.

براساس اهداف و برنامه‌های ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی درسال‌های اخیر بیش از 100 آزمایشگاه تحقیقاتی در مراکز علمی، تحقیقاتی و دانشگاهی در سطح کشور به ابزارهای شناختی ساخت ایران تجهیز شده‌اند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سازمان ملل هزینه بازسازی غزه را حدود ۵۰ میلیارد دلار برآورد کرد
  • جنگ کریدورها در خاورمیانه
  • پروژه «جاده توسعه» از آغاز 2025 وارد فاز اجرایی می‌ شود
  • بازسازی خانه‌های ویران شده در غزه ممکن است ۸۰ سال طول بکشد
  • (تصاویر) بازسازی چهره زن ۷۵ هزار ساله کشف شده در کردستان عراق
  • پیش‌بینی هزینه ۴۰۰ میلیارد ریالی جهت توسعه مناطق حاشیه شهر
  •  تقویت زیرساخت‌های مرز بین المللی خسروی در دستور کار استانداری
  • حمایت ۲۷.۵ میلیاردی ستاد اتصال‌پذیری از ۲۵ طرح فناورانه
  • تولید و تجهیز ۱۰۰ آزمایشگاه شناختی با فناوری ایرانی
  • کمک ۴ میلیاردی مردم لرستان برای بازسازی عتبات‌عالیات