Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - شيراز-ايرنا- استاندار فارس تاکيد کرد: همه دستگاه هاي اجرايي فارس اعم از نيروي انتظامي، محيط زيست، بهداشت و درمان و دستگاه قضايي بايد در کنار سازمان جهاد کشاورزي براي مبارزه با خطر آنفولانزاي مرغي در اين استان تلاش کنند.

به گزارش خبرنگار ايرنا اسماعيل تبادار، روز شنبه پس از پايان نشست شوراي کشاورزي استان فارس در جمع خبرنگاران افزود: بحث آنفولانزاي مرغي که مدت هاست دامن مجموعه دام و طيور کشور را گرفته و مخاطرات جدي در اين زمينه ايجاد کرده در دستور کار جلسه امروز شوراي کشاورزي قرار داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي ادامه داد: استان فارس به سبب اعمال مديريت هايي که صورت گرفته در زمينه آنفولانزاي مرغي يک مقدار از کانون آلودگي به دور بوده و به همين سبب نسبت به استان هاي ديگر با مشکل کمتري در اين حوزه مواجه است.
استاندار فارس گفت: اين استان يکي از پايه هاي توليد مرغ و تخم مرغ در کشور به شمار مي آيد و خوشبختانه در زمينه آنفولانزاي مرغي تا کنون کمترين خسارت را داشته است.
تبادار همچنين، بررسي عملکرد صندوق حمايت از توسعه سرمايه گذاري بخش کشاورزي را يکي ديگر از مباحث مطرح شده در نشست شوراي کشاورزي استان فارس عنوان کرد و اظهار داشت: سياست دولت در اين حوزه اين است که اين صندوق ها با سهم 49 درصدي دولت و 51 درصدي مردم تشکيل شوند.
وي گفت: اين صندوق ها با کمک مردم، نمايندگي سازمان جهاد کشاورزي و شماري از کشاورزان به عنوان هيات موسس تشکيل مي شود.
استاندار فارس با تاکيد بر اينکه بايد تلاش شود تا منبع مالي صندوق حمايت از توسعه سرمايه گذاري بخش کشاورزي در استان فارس تقويت شود، بيان داشت: سياست و کارکرد صندوق ها براي ما مهم است و به همين سبب در نشست شوراي کشاورزي استان مقرر شد جهاد کشاورزي نظام برنامه ريزي و سياست در اين حوزه را در دستور کار قرار دهد.
تبادار در بخش ديگري از سخنان خود به ارايه گزارش رئيس سازمان تعاون روستايي استان فارس در اين جلسه اشاره کرد و افزود: اگر چه تلاش هاي اين سازمان در بحث طراحي نظام تنظيم بازار و نيازمندي هاي مردم قابل تقدير است اما رويکرد ما به سازمان تعاون روستايي استان فراتر از عملکرد کنوني است.
وي ادامه داد: بايد نقش آفريني سازمان تعاون روستايي استان را در اقتصاد، رونق اقتصادي، توسعه و ارزش افزوده کشاورزي شاهد باشيم از اين رو خواستار پيوند بين توليد و نظام عرضه و فروش در ابعاد مختلف استان هستيم.
استاندار فارس ادامه داد: مقرر شد در نشست بعدي شوراي کشاورزي استان فارس، سازمان تعاون روستايي يک برنامه جامعه براي توسعه بخش کشاورزي ارايه کند و متعاقب آن با اظهار نظر اعضاي شورا به يک برنامه جامع دست يابيم تا بتوانيم به تبع آن حداکثر بهره برداري را از قابليت ها و ظرفيت هاي استان داشته باشيم.
9254 /6118
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۷۰۱۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی خراسان جنوبی

جعفری رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به اینکه سیل اخیر خسارت سنگینی را به بخش کشاورزی استان وارد کرده است، گفت: براساس گزارش‌های ارسالی از شهرستان ها،۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان برآورد اولیه خسارت سیل به زیربخش‌های کشاورزی استان است.

وی افزود: بر اثر سیل خسارات قابل‌توجهی به زیرساخت‌های بخش‌های کشاورزی استان از جمله قنات ها، باغ ها، زراعت، دام و طیور، ابنیه‌ها، جاده‌های بین مزارع و ایستگاه‌های پمپاژ کشاورزی وارد شده‌است.

جعفری بیان کرد: براساس برآورد‌های اولیه برای جبران این خسارت‌ها به بخش‌های کشاورزی خراسان جنوبی، تخصیص اعتبارات ملی و استانی مورد نیاز است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تصریح کرد: تیم‌های راهسازی در مراکز جهاد کشاورزی مستقر و مشغول ترمیم جاده‌های بین مزارع در بخش کوهستانی هستند.

جعفری گفت: نیرو‌های جهاد سازندگی در شهرستان‌ها وگروه‌های جهادی در کنار کشاورزان و بهره برداران، کار لایروبی و پاکسازی باغ‌های استان را انجام می‌دهند.

وی افزود: با استفاده از بیل‌های مکانیکی، لایروبی رسوبات جمع‌شده در پشت بند‌ها انجام می‌شود تا پیش از فصل آبیاری باغ ها، زمینه آبیاری درختان و زمین‌های زراعی فراهم شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه شهرستان‌های بشرویه و زیرکوه بیشترین میزان و حجم خسارت راداشتند، افزود: این گزارش برآورد اولیه بوده و روند بررسی برای برآورد نهایی ادامه دارد.

رئیس سازمان جهادکشاورزی در خصوص خسارات وارد شده به قنات‌های استان گفت: طبق گزارش‌های اولیه سیل به تعداد ۱۰۱ رشته قنات، ۱۱۶۰۰ هکتار اراضی زراعی و باغی، ۳۳۷ راس دام سبک، ۵۲۰ کیلومتر ایل راه، ۱۱۰ کیلومتر جاده بین مزارع و ۱۷ کیلومتر مسیر انتقال آب خسارت وارد کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • تمام مدیران باید سایه سازمان بازرسی را بالای سر خود احساس کنند
  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی
  • میمند ۲ هزار هکتار گل محمدی زیرکشت دارد/وجود ۳۶۰ گونه گیاه دارویی
  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی خراسان جنوبی
  • اجرای طرح پایش هوشمند سوخت ماشین‌های کشاورزی در فارس
  • عملکرد فرمانداران و روسای اداره های جهاد کشاورزی فارس
  • از برداشت موز تا گرده افشانی نخیلات در فارس
  • از برداشت موز گلخانه‌ای تا گرده افشانی نخیلات در فارس
  • آبگیری کامل سد و بند‌های خاکی شهرستان گراش
  • عملیات بهسازی و نوسازی باغات استان بوشهر اجرا می‌شود