لیگ برتر فوتبال؛ پرسپولیس یک نفس تا قهرمانی
تاریخ انتشار: ۵ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۳۷۵۸۶۱
تهران- ایرنا- تیم فوتبال پرسپولیس با برتری مقابل استقلال خوزستان در آستانه تکرار قهرمانی لیگ برتر باشگاه های ایران قرار گرفت تا با روحیه مضاف به استقلال در شهرآورد پایخت برود.
به گزارش ایرنا، عصر امروز (شنبه) در آخرین دیدار هفته بیست و چهارم لیگ برتر باشگاه های ایران، پرسپولیس که فاصله چندانی با تکرار قهرمانی ندارد، در ورزشگاه آزادی به مصاف استقلال خوزستان رفت و به پیروزی یک بر صفر رسید.
بیشتر بخوانید:
اخبار روز خبربان
پرسپولیس با کسب این پیروزی 57 امتیازی شد تا برای تکرار قهرمانی لیگ برتر، در شش دیدار باقی مانده خود تنها به سه امتیاز دیگر نیاز داشته باشد.
استقلال خوزستان، قهرمان دو فصل قبل لیگ برتر هم با 20 امتیاز در جایگاه پانزدهم باقی ماند تا گامی دیگر به سقوط نزدیک شود.
بارش باران و سرمای هوا سبب شد تا استقبال خوبی از سوی هواداران صورت نگیرد.
«برانکو ایوانکوویچ» سرمربی پرسپولیس پس از شکست تیمش مقابل السد قطر در لیگ قهرمانان آسیا، ترکیب متفاوتی نسبت به گذشته را در بازی امروز برابر آبی های خوزستان به میدان فرستاد.
در دقایق نخست، لغزندگی زمین سبب شد تا اشتباهات متعددی از سوی بازیکنان دو تیم رخ داده و بازی شرایط خوبی نداشته باشند.
در ادامه، هافبک های پرسپولیس عملکرد بهتری در زمین داشتند تا میزبان بر روند بازی تسلط پیدا کند.
در دقیقه 37 پاس در عمق «فرشاد احمدزاده» به «سیامک نعمتی» رسید تا هافبک جوان پرسپولیس با ضربه ای دقیق، گل نخست این دیدار را برای پرسپولیس به ثمر برساند.
در نهایت پرسپولیس، نیمه نخست را با برتری یک بر صفر به پایان رساند.
در نیمه دوم هم پرسپولیس کار را تهاجمی دنبال کرد و در دقیقه 50 ضربه سر «شایان مصلح» در آستانه تبدیل به گل شدن از روی خط دروازه توسط مدافع میهمان دفع شد.
در ادامه شاگردان «عبداله ویسی» برای جبران گل خورده تلاش زیادی انجام دادند، اما موفق به گلزنی نشدند تا این دیدار با برتری یک بر صفر پرسپولیس به اتمام برسد.
*ترکیب پرسپولیس:
رادوشوویچ، محمد انصاری، حسین ماهینی، شایان مصلح، محسن ربیعخواه، کمال کامیابینیا، احمد نورالهی، فرشاد احمدزاده(وحید امیری)، بشار رسن(صادق محرمی)، علی علیپور و سیامک نعمتی(گادوین منشا)
*ترکیب استقلال خوزستان:
وحید شیخویسی، عقیل کعبی، میثم دورقی، حکیم نصاری، فرید بهزادیکریمی، علیرضا دغاغله، فرزاد بهمنی(یعقوب کریمی)، ابوالفضل علایی، اسماعیل شریفات، دانیال ماهینی و محمد شریفی(سلمان بحرانی)
برای آگاهی از آخرین اخبار ورزش ایران و جهان با کانال ورزشی ایرنا در تلگرام irnavarzesh@ همراه شوید.
ورزشی**3783**1368

منبع: ایرنا
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۷۵۸۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
وریا غفوری از فوتبال خداحافظی کرد
وریا غفوری کاپیتان فصل گذشته استقلال، بعداز یک نیم فصل ناامیدکننده در فولاد خوزستان، فوتبال حرفهای را کنار گذاشت و کفشها را آویخت.
به گزارش تابناک ورزشی؛ دوران فوتبال وریا از تیم پاس همدان استارت خورد و در نهایت با فولاد خوزستان به پایان رسید و غفوری امشب تصمیم گرفت بعداز شانزدهم سال، رسما از دنیای بازی خداحافظی کند.
کاپیتان سنندجی سابق استقلال که سابقه بازی در تیمهای پاس همدان، شهرداری تبریز، نفت تهران، سپاهان اصفهان و در نهایت فولاد خوزستان را نیز در کارنامه دارد، سرنوشت عجیبی را در آخرین سال بازیاش تجربه کرد تا تصمیم به پایان دوران بازی گرفته و رسما از خداحافظی خود خبر بدهد.
وریا غفوری شش سال حضور در جمع آبیپوشان را تجربه کرد و توانست به عنوان کاپیتان به دوران ناکامی این تیم در کسب جام در فصل گذشته پایان دهد و در روز پایانی فصل بیست و یکم، جام قهرمانی را بالای سر ببرد.
جدایی از فولاد خوزستان در روزهایی رقم خورد که او به شدت بابت مواضع اجتماعی خود، شرایط پرماجرایی را لمس میکرد. شرایط به گونهای رقم خورد که وریا بعد از اینکه از پنجره زمستانی و حضور در تیم جدید بازماند، ترجیح داد اکنون در 35 سالگی خبر از پایان دوران بازی خود بدهد.
بازیکن محبوب استقلالیها که با گل ویژهاش به این تیم با پیراهن نفت تهران شناخته شد و قابهای ویژهای از او طی دوران فوتبالیاش چه تلخ و شیرین بابت گلزنی در دربی پایتخت و مقابل علیرضا بیرانوند و ناکامی در پنالتی در جام ملتهای آسیا ثبت شده، به عنوان یک مدافع راست توانسته 46 گل به نام خود در دوران بازیاش کند تا از این حیث مدافعی گلزن شناخته شود.
وریا غفوری اکنون در 35 سالگی با دو عنوان قهرمانی در لیگ برتر (سپاهان -استقلال) و یک قهرمانی حذفی با استقلال رسما از دنیای فوتبال خداحافظی کرد و باید دید در ادامه مسیر ورزشی خود چه تصمیمی خواهد گرفت.