Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-01@06:50:18 GMT

میانمار؛ تبدیل روستا‌های مسلمان‌نشین به تلی از خاک

تاریخ انتشار: ۵ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۳۷۸۲۶۴

میانمار؛ تبدیل روستا‌های مسلمان‌نشین به تلی از خاک

تصاویر ماهواره‌ای نشان می‌دهند.

خبرگزاری فارس: دولت میانمار محل زندگی مسلمانان روهینگیا در ایالت راخین را با خاک یکسان کرده است.

ارتش میانمار در عملیاتی با استفاده از بولدوزر ده‌ها روستا در ایالت راخین را تخریب کرد.

براساس گزارش «گاردین»، گروه‌های حقوق بشری می‌گویند میانمار با این اقدام شواهدی از جنایات عظیم علیه مسلمانان روهینگیا را از بین می‌برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
 

تصاویر ماهواره‌ای که روز جمعه توسط شرکت «دیجیتال‌گلوب» منتشر شد نشان می‌دهد که روستا‌ها و دهکده‌ها طی هفته‌های اخیر به طور کامل با خاک یکسان شده است.

یکی از زنان آواره روهینگیا که اخیرا به خانه خود سر زده بود گفت: در سال گذشته بیشتر خانه‌ها سوزانده شده بود، اما اکنون همه چیز از بین رفته است، آن‌ها با بولدوزر‌های خود تمام خانه‌ها را تخریب کردند.

طبق این گزارش، با توجه به تصاویر ماهواره‌ای حداقل ۲۸ روستا از ماه دسامبر تا فوریه نابود شده است.

همچنین دیده‌بان حقوق بشر روز جمعه در تحلیلی مشابه اعلام کرد که حداقل ۵۵ روستا تحت تاثیر این خشونت قرار گرفته است.

یک مدیر دولتی در میانمار این اظهارات را رد کرد و گفت: ما از بولدوزر‌ها برای پاکسازی و ساخت ساختمان‌های جدید استفاده می‌کنیم.

«کریس لیوا» که مسئولیت نظارت بر اوضاع روهینگیا را به عهده دارد، اظهار داشت: اگر همه چیز از بین رفته پس آن‌ها چگونه محل زندگی خود را تشخیص دهند؟ فرهنگ، تاریخ، گذشته و حال آن‌ها به طور کامل پاک شده است. این تصاویر به طور واضح نشان می‌دهد که مساجد، گورستان‌ها و خانه‌های آن‌ها از بین رفته است.

یکی از کارشناسان دیده‌بان حقوق بشر گفت: همه چیز پاک شده و این موضوع بسیار مهم است، زیرا این مناطق صحنه‌های جرم هستند. تاکنون تحقیقات قابل توجهی از این جنایات صورت نگرفته بنابراین این اقدام دور از عدالت است.

براساس این گزارش، از روز ۲۵ آگوست پس از آن‌که موج جدید خشونت‌ها علیه مسلمانان روهینگیا آغاز شد، خانه‌هایشان به آتش کشیده شد و زنان و کودکانشان مورد تجاوز ارتش میانمار قرار گرفت که در نتیجه آن بیش از ۷۰۰ هزار نفر از این افراد آواره شده و به بنگلادش گریخته‌اند.

مسلمانان میانماری ساکن ایالت راخین در غرب میانمار به نام مسلمانان روهینگیا شناخته می‌شوند. آنان دست‌کم از سال ۲۰۱۲ مورد حمله بوداییان هستند و آنچه بر شدت این وضعیت می‌افزاید سکوت مقامات دولتی است تا جایی که گاه نظامیان دولتی نیز در اقدامات خشونت‌بار سهیم می‌شوند. لینک کوتاه خبر: farda.fr/003Ijo

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۷۸۲۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار شیخ الازهر و رئیس جمهور بوسنی و تاکید بر اتحاد مسلمانان

شیخ الازهر و رئیس جمهور بوسنی هرزگوین در بیانیه مشترکی تحولات جاری در غزه را لکه ننگی بر پیشانی بشریت دانستند.

به گزارش ایسنا، «احمد الطیب» شیخ الازهر روز دوشنبه میزبان «دنیس بچروویچ» رئیس جمهور بوسنی هرزگوین بود و در این دیدار دو طرف به بررسی مهمترین مسائل و چالش‌های پیش روی جهان اسلام پرداختند.

شیخ الازهر اظهار کرد: این دیدار برای ما بسیار ارزشمند است و تاثیر بسیار ویژه‌ای بر ما دارد چرا که همزمان با کشتار جمعی انجام شد که رژیم صهیونیستی در حق برادران ما در غزه انجام می‌شود و این به عنوان لکه ننگی بر پیشانی بشریت، یادآور جنایت کشتار جمعی است که در حق مسلمانان بوسنیایی در بوسنی هرزگوین انجام شد و به ما مسلمانان یادآور می‌شود که اتحادمان تنها راه بیرون آوردن امت‌مان از این بحران‌ها است.

الطیب در ادامه گفت: مشکل اصلی در تمام اتفاقاتی که برای ما رخ می‌دهد، واکنش ضعیف جهان اسلامی و عربی است و اساس این مشکل ضعف ناشی از تفرقه و پراکندگی است که ملت ما دچار آن است.

رئیس جمهور بوسنی هرزگوین نیز ضمن ابراز خرسندی از حضور خود در الازهر و دیدار با شیخ الطیب، تاکید کرد: آنچه در غزه در حال وقوع است لکه ننگی بر پیشانی بشریت است و این در درجه اول بحرانی اخلاقی است.

او با اشاره به اهمیت بسیار «برادری انسانی که شیخ الطیب و پاپ فرانسیس آن را ایجاد کرده به عنوان مهم‌ترین اصل اخلاقی در عصر کنونی»، گفت: ما باید به این اصول پایبند باشیم و آنها را به ویژه در این شرایط که با بحران‌های انسانی، اقتصادی و اجتماعی در مناطق مختلف جهان روبرو هستیم، به کار گیریم.

رئیس جمهور بوسنی در پایان به صورت رسمی از شیخ الازهر برای سفر به این کشور دعوت کرد و الطیب نیز از این دعوت استقبال و تاکید کرد که در اولین فرصت به بوسنی سفر خواهد کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اولین قبرستان مسلمانان در ایران کجاست؟ + عکس
  • فشار دولت اوکراین به مسلمانان برای سکوت در نسل‌کشی غزه + سند
  • بهره مندی هشت روستای مجتمع امام علی (ع) شهرستان کرمانشاه از آب آشامیدنی
  • روایت ۲۰۰۰ نفری که بعد از چند دهه صاحب «آب» شدند
  • سفرنامه| اولین قبرستان مسلمانان در ایران؛ اینجا جسد مردگان پوسیده نمی‌شود؟/ عکس
  • دیدار شیخ الازهر و رئیس جمهور بوسنی و تاکید بر اتحاد مسلمانان
  • دخیا همراه با ولا و ماتا به دنبال یک تجربه جدید
  • (تصاویر) این زن زندگی خود را وقف گربه‌ها کرد
  • روستایی که سهم لک لک ها شد | لک لک هایی که روستاییان را مجبور به خانه سازی کردند
  • این لک لک ها اهالی را مجبور به خانه سازی می کنند