Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-30@03:57:58 GMT

حمله ضدانقلاب به خانه مردم با «آر.پی.جی»

تاریخ انتشار: ۶ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۳۸۰۶۲۱

حمله ضدانقلاب به خانه مردم با «آر.پی.جی»

شهامت و رزم بی‌امان شهید جعفر در بین همرزمانش مشهور بود و او را به عنوان پیشمرگی نیک نفس و با شهامت می‌شناختند. این دلاور مرد که نامش لرزه بر اندام دشمن می‌انداخت.

به گزارش گروه جهاد و مقاومت مشرق، جعفر مرادی در پنجمین روز از تیرماه سال 1327 در روستای چشمیدر از توابع بخش مرکزی شهرستان سروآباد متولد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زمانی که جعفر دوران کودکی را پشت سر گذاشت و می‌بایست راهی مدرسه می‌شد، نبود امکانات آموزشی مانع از این کار شد، اما عشق و علاقه او به آموختن موجب شد در خدمت روحانی روستا زانوی تلمذ بزند و در مدت چند سال خواندن و نوشتن را بیاموزد. جعفر انسانی فداکار و اهل گذشت و مردانگی بود و دیانت و صادقش زبانزد خاص و عام بود و مردم دیارش ایشان را با این صفات حسنه می‌شناختند.

پس از پیروزی انقلاب اسلامی به مسلک راهیان طریقت روشنایی درآمد و علی رغم حضور گسترده عناصر ضدانقلاب در منطقه به مخالفت با آنان برخاست و در این راه متحمل صدمات زیادی شد. با آغاز پاکسازی منطقه مریوان، جعفر عاشقانه در سوم اردیبهشت ماه سال 1361 به صف پولادین «پیشمرگان مسلمان کرد» پیوست و خالق حماسه‌های فراوانی شد.

شهید جعفر مرادی

شهامت و رزم بی‌امان شهید جعفر در بین همرزمانش مشهور بود و او را به عنوان پیشمرگی نیک نفس و با شهامت می‌شناختند. این دلاور مرد که نامش لرزه بر اندام دشمن می‌انداخت و ضدانقلاب از مقابله با او در میدان رزم ناتوان بود در شب هجدهم مردادماه سال 1362 در منزلش در روستای چشمیدر توسط ضدانقلاب به محاصره درآمد و از هر طرف آماج گلوله‌های آر.پی.جی قرار گرفت.

جعفر مرادی در کنار همسرش آن چنان به مقابله با دشمن پرداختند که هنوز هم خاطره این رزم بی امان در بین مردم این روستا جاودانه است. این پیشمرگ دلاور پس از چند ساعت مقاومت وقتی می‌بیند مهماتش رو به اتمام است با تخریب بخشی از دیوار خانه، همسرش را راهی منزل همسایه می‌کند و به او می‌گوید: «نباید دست این نامردان به شما برسد، شما بروید من تا آخرین گلوله در برابرشان خواهم ایستاد».

 جعفر مرادی یکه و تنها ساعت‌ها در برابر جمعی از عناصر ضدانقلاب مقابله می‌کند، اما تن به خفت نمی‌دهد و دلاور مردانه جام شهادت را سر می‌کشد و آسمانی می‌شود.

منبع: ایسنا ارسال به تلگرام

منبع: مشرق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۸۰۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دختر شاعر فلسطینی مانند پدرش کشته شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رسانه‌های جهان، شیما رفعت الاریر دختر شاعر فلسطینی، چهارماه پس از مرگ پدرش در حمله‌ای مشابه، روز جمعه در حمله هوایی اسراییل به خانه‌ای در غرب شهر غزه، در کنار خانواده‌اش کشته شد.

به گفته شاهدان عینی و دوستان خانواده، شوهر الاریر و پسر دو ماهه آنها نیز در این موشک‌باران جان باختند. طبق این‌روایت سه موشک رژیم صهیونیستی به خانه‌ای که این خانواده در آن پناه گرفته بودند اصابت کرد.

نیروی دفاعی اسراییل درباره این حمله به شبکه سی‌ان‌ان گفت از قوانین بین‌المللی پیروی می‌کند و تلاش می‌کند «آسیب غیرنظامیان را کاهش دهد».

شیما دختر رفعت الاریر شاعر فلسطینی بود. این شاعر همراه چند تن دیگر از اعضای خانواده‌اش در حمله هوایی اسراییل به خانه‌شان در محله شجایا در ماه دسامبر کشته شد.

الاریر اکتبر با سی‌ان‌ان صحبت کرده بود و در آن زمان در حال بررسی بود که آیا در خانه خود در شهر غزه بماند یا همراه همسر و ۶ فرزندش به سمت جنوب فرار کند. در آن زمان، این نویسنده و چهره دانشگاهی ۴۴ ساله گفت که چاره‌ای جز ماندن در شمال ندارند، زیرا «جای دیگری برای رفتن ندارند».

ساکنان محله الریمال گفتند شیما و خانواده اش چهار ماه پیش از خانه خود در شجاعیه آواره شده بودند.

مصعب ابوطها، شاعر فلسطینی اهل غزه و دوست رفعت که اکنون در قاهره آواره است، نیز گفت شیما به تازگی در پیامی خبر مادر شدن خود را منتشر کرده بود و نوشته خود خطاب به پدر مرحومش را به اشتراک گذاشت.

وی نوشت: پدر، این نوه تو عبدالرحمن است، اما هرگز تصور نمی‌کردم تو را به این زودی و حتی قبل از اینکه او را ببینی از دست بدهم.

به گفته دفاع غیرنظامی فلسطین در غزه، شب جمعه در حمله اسراییل به اردوگاه پناهجویان نصیرات در مرکز غزه، حداقل ۱۵ نفر کشته شدند و حداقل دو کودک زیر آوار مفقود هستند.

کد خبر 6090755

دیگر خبرها

  • نور محبوسی که خاموش نشد
  • انتقاد کم سابقه خبرگزاری دولت از مرکز پژوهش‌های مجلس
  • تاریخ شهادت امام جعفر صادق(ع) ۱۴۰۳ + زندگینامه و احادیث
  • مناظره‌ای در مورد حجاب
  • سرمایه‌گذاری چین در معادن افغانستان
  • بیمه و حقوق شوراهای اسلامی ازطرح‌های پیشنهادی به مجلس دوازدهم است
  • دختر شاعر فلسطینی مانند پدرش کشته شد
  • دشمنان آگاهانه برای تجزیه ایران می‌جنگند
  • سه سال انتظار برای ارشاد مدیران
  • تحلیل اندیشکده آمریکایی از توان پهپادی و موشکی ایران