Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیته کشوری آنفلوآنزا به بیان توضیحاتی درباره علت بروز این بیماری و راه‌های مقابله با آن پرداخت. تصویر خانم‌های خانه دار در خطر ابتلا به آنفلوانزای پرندگان/ این افراد حتما واکسن آنفلوآنزا بزنندبه گزارش بلاغ، مسعود مردانی فوق تخصص بیماری‌های عفونی، استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و عضو کمیته کشوری آنفلوانزا در خصوص بیماری آنفلوانزا، علائم و درمان آن عنوان کرد: متاسفانه امسال با تبلیغات سوء در فضای مجازی درباره واکسن آنفلوانزا و شایعاتی در خصوص مضرات آن بسیاری از افراد از تزریق واکسن خودداری کردند و این شایعه پراکنی‌ها باعث شد تا تعداد مبتلایان به آنفولانزا در فصل سرد امسال بیشتر شود و حتی مرگ و میر‌ها افزایش پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: ما هر سال تنها با یک سویه آنفلوانزا مانند H۱N۱ یا B. مواجه بودیم، اما در زمستان امسال برای نخستین بار سه سویه آنفلوانزا H۱N۱، B، H۲N۳ در کشور مشاهده شده است.

شیوع آنفلوانزا‌هایی که در ایران نبوده است

عضو کمیته کشوری آنفلوانزا عنوان کرد: افزون بر این ما همیشه با آنفلوانزا ویکتوریا که یک گونه از آنفلوآنزا نوع B. است مواجه بودیم که این نوع در واکسن آنفلوآنزا بود، اما اکنون افزون بر گونه ویکتوریا، گونه جدیدی به نام آنفلوانزا یاماگاتا شیوع پیدا کرده است که در واکسن هم وجود ندارد و به همین دلیل حتی ممکن است افرادی که واکسن آنفلوآنزا را تزریق کرده‌اند، هم به این گونه از آنفلوآنزای نوع B. مبتلا شوند.

علائم و درمان بیماری آنفلوانزا چیست؟

مردانی با اشاره به علائم بیماری آنفلوانزا، گفت: آنفلوانزا بیماری است که علائم آن به طور ناگهانی بروز می‌کند و بدن درد، تب بالا، سرفه و نزله تنفسی را به دنبال دارد و این علائم ۳ تا ۵ روز ادامه دارد تا فروکش کند و در این مدت بیشترین امکان انتقال آنفلوانزا به افراد دیگر وجود دارد، بی توجهی به شست‌وشوی مداوم دست، زنجیره انتقال عفونت‌های ویروسی دستگاه تنفسی فوقانی از فردی به فرد دیگر را ایجاد می‌کند و بنابراین به منظور پیشگیری از آنفلوآنزا از دست دادن و روبوسی اجتناب شود و افراد به طور مکرر دست‌های خود را شست و شو دهند.

این فوق تخصص بیماری‌های عفونی با بیان اینکه بیماری آنفلوانزا درمان پذیر است، گفت: آنفلوانزا با داروی تامیفلو درمان پذیر است.

چه کسانی در خطر ابتلا به آنفلوانزا قرار دارند؟

این متخصص بیماری‌های عفونی با بیان اینکه برخی افراد بیشتر در معرض ابتلا به آنفلوانزا قرار دارند، گفت: برخی افراد به دلیل ضعف سیستم ایمنی ناشی از ابتلا به بیماری‌ها بیشتر در عرض خطر ابتلا به آنفلوانزا قرار دارند افزون بر این گروههایی، چون پزشکان و پرستاران به دلیل ارتباط با بیماران امکان ابتلا به آنفلوانزا را بیشتر دارند، بیماران قلبی، خانم‌های باردار، کودکان و سالمندان هم زودتر از بقیه به این بیماری مبتلا می‌شوند.

واکسن بزنید فرصت باقی مانده را از دست ندهید

عضو کمیته کشوری آنفلوانزا با توصیه به تزریق واکسن آنفلوانزا در گروه‌های پر خطر تاکید کرد: حتی کسانی که تاکنون واکسن آنفلوانزا نزده‌اند توصیه می‌کنیم این واکسن را تزریق کنند، زیرا از هم اکنون تا پاییز بعدی امکان ابتلا به این بیماری برای گروه‌های پر خطر وجود دارد.

مردانی در ادامه به گروه‌های پر خطر برای تزریق واکسن آنفلوانزا اشاره کرد و افزود: سالمندان بالای ۶۰ سال، کودکان ۶ ماهه تا ۶ ساله، بیماران قلبی عروقی، مبتلایان به آسم، دیابت و بیماری‌هایی مانند ایذر که موجب ضعف سیستم ایمنی می‌شود، سرطانی‌هایی که تحت درمان رادیو‌تراپی و شیمی درمانی هستند، از جمله گروه‌های پر خطر قرار دارند وباید واکسن آنفلوانزا را تزریق کنند.

آنفوانزای جدید پرندگان در کمین است

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به شیوع آنفلوانزای پرندگان در کشور و جهان، گفت: همه ساله آنفلوانزای پرندگان H۵N۱ در ایران و جهان تهدید کننده جان انسان‌ها بوده است و در کشوری مانند مصر جان شمار بسیاری از افراد را می‌گیرد البته این بیماری بیشتر بیماری شغلی محسوب می‌شود و مرغ داران و کسانی را که در کشتارگاه‌ها فعالیت می‌کنند بیشتر گرفتار می‌کند.

مردانی با بیان اینکه امسال برای نخستین بار سویه جدید آنفلونزای پرندگان با عنوان H۵N۶ مشاهده شد و شیوع این آنفلوانزای پرندگان از ایران به سازمان بهداشت جهانی گزارش شد، گفت: خوشبختانه دامپزشکی توانست با معدوم سازی پرندگان مبتلا به این نوع آنفلوانزا، بیماری را در کشور کنترل کند، آنفلوانزای پرندگان H۵N۶ در ایران و کشور‌های دیگر تا به حال به انسان انتقال پیدا نکرده است، اما امکان تغییر ویروس و انتقال آن به انسان‌ها وجود دارد.

نکته طلایی برای جلوگیری از شیوع آنفلوانزای پرندگان

عضو کمیته کشوری آنفلوانزا ضمن هشدار به مردم در خصوص نگهداری پرندگان در منزل و خطر ابتلا به آنفلوانزا گفت: نگهداری از پرندگان در منزل خطر ابتلا به آنفلوانزای پرندگان را به دنبال دارد، افزون بر این مرغداران هم باید احتیاط‌های لازم را کنند و در صورتی که با مرگ و میر بالای پرندگان مواجه شدند سریعا موضوع را به سازمان دامپزشکی اطلاع دهند.

خانم‌های خانه دار در خطر ابتلا به آنفلوانزای پرندگان؟!

این متخصص بیماری‌های عفونی در خصوص پیشگیری از انتقال آنفلوانزای پرندگان به خانم‌های خانه دار توصیه کرد: خانم‌ها در هنگام پاک کردن مرغ از دستکش استفاده کنند تا از انتقال بیماری جلوگیری شود همچنین مرغ را خوب بپزند تا ویروس به طور کامل از بین برود. کد مطلب: 351603 مرجع : باشگاه خبرنگاران 

ارزش افزوده؛ ماراتنی که خط پایان ندارد/ انتظار نافرجام اصناف برای اصلاح قانون

"تنهازیستی"، ترکش انفجار مخرب "زندگی انسانی" ایرانیان/ دولت در قبال بیماری "زندگی تک‌نفره" حساس شود

آیا این اقتصاد، مقاومتی است؟!/ مسئولان به‌جای وعده عمل کنند

عبور از رو کود

اقدامات اخیر اغتشاشگران نتیجه درماندگی دشمنان است

بازار کار و بیمه از مهم‌ترین مشکلات مهندسان/ قیمت ساختمان تابع خدمات مهندسی نیست

    خانم‌های خانه دار در خطر ابتلا به آنفلوانزای پرندگان کباب باز‌ها بخوانند خطرات تنفسی استفاده از شوینده‌ها در خانه تکانی وقتی کودک تان اجسام را می‌بلعد موقع خرید مرغ به این نکات دقت کنید همه چیز در مورد این عادت بد کودکان با یک ورزش راحت بازوهایتان را عضله‌ای کنید ۱۶ نکته در برخورد با کودکان سوگوار تشخیص بیماری با هوش مصنوعی گوگل برف و کولاک ۸ استان کشور را در نوردید هشدار‌های پلیس آگاهی برای جلوگیری از کیف قاپی ام.اس در چه کسانی شایع‌تر است؟ سرقت بنز برای تفریح روز ولنتاین +عکس اسنپ؛ دوراهی به خطر انداختن معیشت تاکسیداران فواید آنتی اکسیدان ها برای سلامت مردان ایرانی با «سلامت» بیگانه‌اند راه‌های توقف دندان قروچه در خواب تصاویر صفحه نخست روزنامه‌های امروز یکشنبه، 6 اسفند واکنش ترامپ به کچلی‌ سرش! جزئیات5خبر ویژه امروز یکشنبه ششم اسفندماه 1396  

سبک زندگی فاطمی در نگاهی کوتاه

سیدامامی اطلاعات پایگاه‌های موشکی را به بیگانگان فروخت

فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی، تیغه دولبه برای کودکان/ نظارت دقیق به‌جای ممانعت مطلق

اقطاب منحرف گنابادی از امام رضا(ع) خرقه گرفتند؟!

انتصاب سیاسی در مازندران یا سیاست انتصاباتی؟

وجدان داشته باشید، حزب‌اللهی‌ها خون بدهند و شما پز؟!

چگونه خط و خش نمایشگر گوشی‌ را از بین ببریم؟

ضارب پزشک اصفهان دستگیر شد

نحوه اجرا کردن System Restore بدون بوت شدن ویندوز

سامانه بارشی وارد کشور شد

      صفحه نخست شهرستان‌ها سیاسی فرهنگ اقتصادی مذهبی اجتماعی ورزشی آرشیو تمام حقوق محفوظ بوده و استفاده از مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.   توليد شده توسط نرم افزار جامع ”استوديو خبر“

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۸۱۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

بنابر اعلام وزارت بهداشت شروع این برنامه از دانشگاه‌های علوم پزشکی هرمزگان و بوشهر و در شیرخواران ٢ ماهه است.

 عرشی رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت پیش از این اعلام کرد  که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

همچنین اواخر سال گذشته واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • کاهش ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام در یزد
  • خطر افزایش ابتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در فصل گرم سال
  • کاهش ۳۰ درصدی ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است
  • تلاش دانشمندان ایرانی برای تولید واکسن آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان
  • بیشترین موارد ابتلا به مالاریا در سیستان‌و بلوچستان بوده‌است
  • کنترل استرس و روش‌های خاص طب سنتی برای آن