Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «وانا»
2024-04-24@17:41:10 GMT

ردپای مافیای اقتصادی در افزایش قیمت تخم مرغ

تاریخ انتشار: ۶ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۳۸۲۹۸۱

به گزارش وانانیوز، 

حسن حسینی شاهرودی در گفت‌وگویی، نبود مدیریت درست و به دنبال آن عدم نظارت کافی را باعث افزایش قیمت کالاها دانست و گفت: کشور ما به نظام جامع تولید و مصرف یعنی همان چیزی که تمامی کشورهای پیشرفته از آن استفاده می کنند، نیازمند است. ما هنوز نتوانسته‌ایم میزان تولیدات داخلی و مصرفمان را در عرصه محصولات کشاورزی، دامی و سایر تولیدات صنعتی رصد کنیم تا براساس آن نیازهای مردم را مرتفع نماییم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی وجود نظام جامع را برای رصد بازار تولید و مصرف ضروری دانست و اظهار کرد: نظام جامع تولید و مصرف نداریم به همین دلیل در برخی مقاطع شاهد عرضه بسیار زیاد اقلامی همچون مرغ، تخم مرغ، برنج و روغن هستیم که دلیل آن واردات زیاد این کالاها در زمانی هست که نمونه داخلی آن در کشور وجود دارد. این روند نتیجه ای جز افزایش قیمت کالاها و متضرر شدن تولید کنندگان و کشاورزان ندارد.

حسینی شاهرودی همچنین گفت: از طرف دیگر افزایش جهشی قیمت‌ها را در برهه‌هایی شاهدیم که این امر به دلیل عدم رصد بازار توسط وزارتخانه‌های صنعت و کشاورزی است. ما در کشوری زندگی می کنیم که قرار است براساس سند چشم‌انداز ۲۰ ساله در سال ۱۴۰۴ تبدیل به کشور  اول منطقه شویم اما با این روند کُند و لاک‌پشتی رسیدن به این مهم دور از ذهن به نظر می‌رسد.

به گفته وی کشورهایی همچون گرجستان، ارمنستان، تاجیکستان، عراق، ترکیه و حتی افغانستان، در برخی از زمینه‌ها از ما جلوتر هستند. ما در دولتمردان نمی بینیم که به دنبال برنامه جامع و چیدن پازلی در حوزه اقتصادی باشند که نقش هرکس در این پازل مشخص باشد. قطعا در این شرایط مجلس نیز حمایت‌های لازم را از این برنامه جامع خواهد کرد.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس نوسانات قیمت در بازار را ناشی از حاکم نبودن سیاستی بر آن دانست و  گفت: ما در کشور ستاد تنظیم بازار و قانون مرتبط با آن را داریم که باید مرتبا وضعیت بازار را رصد کند. نه اینکه الان که قیمت مرغ و تخم مرغ گران شده تازه فکر کند که می خواهد چه کاری انجام دهد. آن‌هم در شرایطی که چند ماه است این معضل را داریم.

وی افزود: سوال این است که آیا نتوانستیم در این مدت واردات مرغ داشته باشیم و یا اینکه مباحث دیگر پشت پرده است که به بهانه آنفلوآنزای مرغی واردات مرغ صورت می‌گیرد و به دنبال آن مرغ‌های تولیدی را معدوم کرده و خسارات به بیمه‌ها وارد می کنیم. قطعا پای مافیای واردات در میان است. افراد خاصی که به آنها مجوز واردات می دهند و افراد عادی نمی توانند همچون آنها کالایی را به داخل کشور وارد کنند.

حسینی شاهرودی ادامه داد: فضا را برای افزایش قیمت‌ها ایجاد می کنند تا از قِبَل آن مافیای بازار در کشور منفعت بیشتری را کسب کنند. این روند را در سایر اقلامی همچون برنج و شکر و حتی خودرو و وسایل ضروری شاهدیم.  همه از حضور مافیای اقتصادی نشأت می گیرد که متاسفانه در این شرایط دولتمردان توجهی نمی کنند.

منبع: وانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۸۲۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چشم انداز قیمت سکه و طلا صعودی نیست

رئیس اتحادیه صنف طلا و جواهر بندر عباس گفت: صادرات نفت ایران روند صعودی دارد و همزمان شاهد افزایش قیمت نفت نیز هستیم، این موضوع موجب خواهد شد تا قیمت طلا و ارز در داخل کشور بیش از این افزایش نیابد. - اخبار اقتصادی -

محمد اقتصادی؛ رئیس اتحادیه صنف طلا و جواهر بندر عباس در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به اینکه در چند هفته گذشته شاهد افزایش قیمت طلا و سکه در داخل کشور هستم، مهم‌ترین دلیل افزایش قیمت طلای داخلی را افزایش قیمت اونس جهانی دانست و گفت: عامل دیگر افزایش قیمت طلا در کشور تنش‌های سیاستی و جنگ بین کشورها در منطقه و به تبع آن نرخ ارز است که موجب شده  تا بازارهای جهانی نیز تحت تاثیر قرار گیرد.

رئیس اتحادیه صنف طلا و جواهر بندرعباس بیان داشت: به طور معمول وقتی که تنش‌های سیاسی و جنگ بین کشورها افزایش می‌یابد، اولین بازاری که تحت تاثیر قرار می‌گیرد اونس جهانی است.

اقتصادی تصریح کرد: حال که بخشی از تنش‌های بین المللی به کشور ما مربوط می‌شود، بازارهای داخلی را با واکنش‌های متفاوتی رو به رو کرده است. به همین دلیل شاهد افزایش نرخ ارز و افزایش قیمت طلا در داخل کشور هستیم، اما باید تاکید کنم که عوامل بنیادین اقتصاد ایران تغییری نداشته است و از طرف دیگر صادرات نفت ایران روند صعودی دارد و همزمان شاهد افزایش قیمت نفت نیز هستیم، این موضوع موجب خواهد شد تا قیمت طلا و ارز در داخل کشور بیش از این افزایش نیابد.

رئیس اتحادیه صنف طلا و جواهر بندرعباس اظهار کرد: در معاملات روز یکشنبه 26 فروردین، یعنی بعداز حمله ایران به رژیم صهیونیستی، شاهد بودیم که نرخ دلار آزاد تا کانال 70 هزار تومان صعود کرد و در ادامه و تاکنون نرخ دلار تا کانال 65 هزار تومان عقب نشینی کرد، این موضوع نشان می‌دهد که بنیادهای اقتصاد ایران درحال حاضر مستحکم است.

اقتصادی در پایان تاکید کرد: تنش‌های بین‌المللی و مسائل سیاسی منطقه شرایطی را برای دلالان فراهم کرده تا این افراد با تحت تاثیر قراردادن مردم، به نوسان بازارها و سودجویی خود بپردازند، در نتیجه مقداری از افزایش قیمت ارز و طلا را می‌توان ناشی از فعالیت این افراد هم دانست که با کمتر شدن التهابات سیاسی، می‌توان به ثبات و آرامش بازار امیدوار بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازار لاستیک ترمز برید
  • مدیریت صحیح بانک مرکزی در شرایط فعلی
  • تکلیف انتخاب روز تعطیل آخر هفته مشخص شد؟/مراقب جوسازی مافیای خودرو باشید
  • قیمت طلا و سکه کاهشی می‌شود
  • تحریم‌های جدید اروپا تأثیری بر تجارت خارجی ایران نخواهد داشت/ افزایش قیمت کالاهای اساسی گران‌فروشی است
  • ردپای آرامش در بازار‌ها
  • چشم انداز قیمت سکه و طلا صعودی نیست
  • راهبرد بانک مرکزی اشتباه است / زایش چهار درصد تورم با افزایش ۱۰ درصدی قیمت دلار
  • بازار گوشت قرمز در مسیر نجومی شدن / قیمت جدید مرغ اعلام شد
  • زایش ۴ درصد تورم با افزایش ۱۰ درصدی قیمت دلار