Web Analytics Made Easy - Statcounter

 بیش از یک ماه از نا آرامی های فراگیری که بسیاری از شهرهای کشور را در بر گرفت، گذشت ولی هنوز بسیاری از مطالبات بر حق گروه های مختلف اجتماعی که اتفاقاً مورد تأیید مقامات ارشد کشوری و لشگری نیز هست، روی زمین مانده است؛ مطالبات شهروندانی مثل کارگران فولاد اهواز که خواسته ای کاملاً صنفی دارند و دیگر صبر و قراری برای آنها نمانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش «تابناک»، صبح امروز و پس از تجمع های بی نتیجه گذشته، دوباره جمعی از کارگران فولاد اهواز در اعتراض به آنچه که عدم پرداخت حقوق و مزایای صنفی خود عنوان می کنند، در مقابل ساختمان استانداری خوزستان تجمع کردند؛ تجمعی که البته با پاسخ منطقی و مسئولانه ای از سوی مدیران ارشد این استان رو به رو نشد تا بلاتکلیفی آنها ادامه پیدا کند.

چیزی حدود 500 نفر از این کارگران که جمعیت تمامی آنها بیش از 4 هزار نفر است، امروز در مقابل ساختمان استانداری حاضر شدند و برای چندمین بار شعارهایی را با محورین پیگیری مطالبات برحق خود سردادند؛ کارگرانی که در کارخانه شرکت ملی فولاد اهواز مشغول به فعالیت هستند و ماه هاست حقوق شان پرداخت نشده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

آنها روز گذشته نیز اعتراض مشابهی را در مصلی نماز جمعه اهواز ترتیب دادند و با سردادن شعار «مرگ بر کارگر، درود بر ستمگر»، خواستار پایان دادن به مشقت های پیش آمده برای خود شدند و تلاش کردند که امام جمعه اهواز را به عنوان واسطه ای برای حل مشکلات خود قرار دهند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

این کارگران که نزدیک به 3 ماه است حقوق خود را دریافت نکرده اند، اکنون و در آستانه پایان سال امید دارند تا با برگزاری تجمع های متعدد اندک امیدهای باقی مانده را برای دریافت حقوق و مزایای خود محک بزنند.

یکی از کارگران معترض در همین رابطه به «ایلنا» گفت: از آنجا که این کارخانه از شرکت‌های احداث شده توسط گروه سرمایه‌گذاری امیر منصورآریا در اهواز است، بعد از تشکیل پرونده قضایی برای متهم پرونده، این واحد صنعتی که در گذشته با نظارت دستگاه قضایی اداره می‌شد، هم‌اکنون به بخش خصوص محول شده است.

وی افزود: از مسئولان استانداری خوزستان می‌خواهیم مقدمات برداشته شدن مشکلات مدیریتی این کارخانه و در نتیجه امکان پرداخت مطالبات صنفی کارگران را فراهم کنند.

کارگران مجتمع فولاد اهواز دیروز و امروز تلاش کردند تا با واسطه قرار دادن امام جمعه اهواز و نیز استاندار خوزستان مشکل حقوق و مزایای خود را حل کنند، اما بر اساس حقایقی که وجود دارد، مشکل مجتمع آنها ریشه ای تر از آن است که با یک سفارش یا دستور حل شود.

این کارگران تنها فعالان بخش صنعتی نیستند که در ماه های اخیر دچار مشکلات مالی شده اند و در هفته های پایانی سال جاری در بلاتکلیفی به سر می برند و مجتمع های صنعتی فراوان دیگری نیز هستند که مشکلات مشابهی دارند.

به هر حال پایان سال جاری نزدیک است و این افراد نیز که سرپرست هزاران خانواده هستند، همانند دیگر مردم کشور باید در فکر تدارک مایحتاج آخر سال خود و خانواده هایشان باشند؛ وضعیتی که آنها را به ستوه آورده است و چاره ای ندارند جز اینکه صدای حق خواهی خود را به گوش مسئولان کشور برسانند.

جدا از تفاسیر مورد اشاره اکنون مهم این است که متولیان صنعت و اقتصاد کشور ضمن درک دغدغه اصلی این افراد و تمایز قائل شدن این اقدام ها با برخی رفتارهای ساختارشکنانه، برنامه های عملیاتی خود را برای حل آن در کوتاه مدت و نیز بلند مدت تنظیم و به اطلاع آنها برسانند؛ برنامه هایی که اگر رخ ندهد قطعاً خسارت های احتمالی آن دوباره دامن کشور را خواهد گرفت.

در این شرایط سخت، مدیران و مسئولان کشور باید برای یک لحظه خود را جای این کارگران بگذارند و شرایط سختی که برای آنها پیش آمده را با تمام وجود درک کنند؛ فرایندی که اگر حتی برای یک بار رخ دهد قطعاً خواب از مدیران مسئول و دلسوز ربوده خواهد شد و حل چنین مشکلاتی در دستور کاری آنها قرار خواهد گرفت.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۸۳۲۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گام عملی برای جهش تولید

دیدار کارگران شریف و زحمتکش کشورمان با رهبر معظم انقلاب، رهاورد جدیدی از هدایت‌های معظم‌له درخصوص تحقق شعار سال داشت:
– برای رسیدن به افق روشن آینده تحریم‌ها را به فرصت تبدیل کنید.
– کارگران رکن جهش تولید در کشور هستند.
– صاحب‌نظران اقتصادی در دولت و خارج دولت راه‌های فراوان مشارکت در تولید را به مردم نشان ‌دهند.
– مسئولان کشور، راه مشارکت آسان را فراهم کنند.
برای تحقق این رهنمودها می شود راه‌های زیر را رفت و به نتیجه رسید :
۱- ما برای تحقق شعار کلیدی جهش تولید با مشارکت مردم دو قانون دقیق و عملی داریم.
قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار مصوب ۱۳۹۰ و یکی هم قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر و ارتقای نظام مالی کشور.
اگر رئیس جمهور محترم روی اجرای این دو قانون تمرکز و از طریق مدیریت خوب معاون اول تمامی مواد آن را پیگیری کنند گامی حیاتی برای تحقق شعار سال برداشته خواهد شد.
در این دو قانون وظایف کلیدی برای دولت و بخش خصوصی از طریق اتاق‌های بازرگانی سراسر کشور تعریف شده است که می توان به رهنمودهای رهبری را از طریق عملیاتی کردن این وظایف عمل کرد.
ماده ۱۱ این قانون اشاره به تشکیل یک پارلمان بخش خصوصی تحت عنوان شورای گفت‌وگو دارد. فهرست ریزی را تحت عنوان وظایف این پارلمان ارائه داده است که می تواند همه موانع جهش تولید را یکجا بردارد.
اعضای این پارلمان عبارتند از وزیر یا بالاترین مقام دستگاه اجرایی که موضوع مانع تولید به آن دستگاه مربوط می شود.
تشکل‌های اقتصادی سراسر کشور و نمایندگان آنها در اتاق بازرگانی عضو این پارلمان هستند.
ماده ۱۳ در هر یک از استان‌ها می‌گوید: استاندار با همکاری رؤسای اتاق‌ها در استان شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی را به ریاست خود تشکیل دهد و وظایف محوطه در قانون را عملیاتی کند.
۲- به نظر می رسد رئیس جمهور محترم با تشکیل یک پایگاه اطلاع‌رسانی در دبیرخانه مشترک دائمی در شورای گفت‌وگو یا پارلمان بخش خصوصی با مدیریت و مسئولیت بخش خصوصی گزارشات اجرایی برای تحقق شعار سال را به عنوان اولین گام پیگیری و حل مشکلات را یک به یک با زمان‌بندی در این پایگاه رصد کند.
۳- دولت با پرهیز از تصدی‌گری و مبارزه با رانت‌خواری‌ها در تعارض منافع بین دستگاه‌های دولتی و بخش خصوصی اگر به نفع تولید در بخش خصوصی تمایل پیدا کند، مشوقی برای کارآفرینی‌ها و سرمایه‌گذاری‌ها خواهد بود.
بی‌تردید مشارکت موفق مردمی در داخل، رهگشای مشارکت مردمی از سوی ایرانیان خارج از کشور نیز خواهد بود.
۴- باید یک نگاه نو در بانک‌ها و بیمه‌ها به عنوان یک علامت مثبت برای دادن تسهیلات پیدا شود. دولت این نگاه را تضمین و حمایت کند.
این نگاه می تواند اندوخته‌های طلا و ارز را از پستوی خانه‌ها و صندوق امانات در بانک‌ها به سمت تولید بیرون کشد.
رهبری معظم در همین دیدار از عدم اجرای سیاست‌های کلی تامین اجتماعی گله کردند ،
اگر این سیاست‌ها اجرا شود کارگران به آینده شغلی خود امیدوار می شوند.
همچنین این گله در مورد عدم هدایت اعتبارات بانکی به سمت تولید به نوعی بیان شد.
۵- رئیس جمهور عزیز عزم خود را جزم کند به عنوان فرمانده اصلی اتاق جنگ اقتصادی، گام‌های عملی برای کوچک کردن و تصدی‌گری دولت از طریق پارلمان بخش خصوصی بردارد.
یک تیم پای کار از مسئولین دولت و بخش خصوصی را برای تحقق شعار سال تجهیز و تشجیع کند و از آنها هر ۱۰ روز یک بار گزارش بخواهد و در پایان نیم سال اول یک جمع‌بندی از رسیدن به قله های جهش تولید با مشارکت مردم ارائه دهد.

 

دیگر خبرها

  • برای تحقق شعار سال همه تلاش خود را به کار بسته‌ایم
  • جوانان باید منطق شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر رژیم صهیونیستی را بدانند
  • حمایت از معلمان و کارگران بسترساز تحقق شعار سال خواهد شد
  • جهش تولید با فعالیت کارگران معنا و مفهوم می‌یابد
  • کارگران در خط مقدم تحقق شعار سال قرار دارند
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • صلح و سازش در پرونده نزاع دو برادر اهوازی پس از سه سال
  • نقش محوری کارگران در تحقق شعار سال
  • گام عملی برای جهش تولید
  • تقدیر از کارگران شرکت بهره برداری نفت و گاز کارون