Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ از انسداد بخشی از خط ویژه مسیر غرب به شرق خیابان مولوی به دلیل نشست زمین خبر داد.

سرهنگ محمد رازقی در گفت و گو با ایسنا، در این باره گفت: در پی نشست زمین در محدوده خیابان مولوی بعد از میدان محمدیه که منجر به نشست بخش‌هایی از پیاده‌رو و همچنین مسیر غرب به شرق ویژه اتوبوس در خیابان مولوی اتفاق افتاد، این مسیر مسدود شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تردد در مسیر شرق به غرب در حال انجام است، گفت: اما با توجه به محدودیت اعمال شده در مسیر غرب به شرق خیابان که مربوط به ترددهای اتوبوس تندرو است، اتوبوس‌ها از مسیر جایگزین خیابان مولوی، خیابان رئیس عبداللهی، خیابان صاحب جم، خیابان انبارگندم، خیابان ری، میدان قیام و خیابان مولوی تردد خواهند کرد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر مشکل ترافیکی در منطقه وجود ندارد، گفت: اما پیش بینی می شود که از ظهر امروز حجم ترافیک در این منطقه سنگین شود. بنابراین از شهروندان می‌خواهیم که از تردد غیر ضروری در این محدوده پرهیز کنند.

رازقی درباره اینکه این وضعیت تا چه زمانی ادامه خواهد داشت، گفت: برابر اعلام مسئولان، حداقل تا امشب این وضعیت ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۸۳۳۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیل و بارندگی‌ و قطع ارتباط با ۷۳ روستا در قصرقند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان، احمدرضا هاشمزهی گفت: جاری شدن سیل خروشان در بستر رودخانه موجب قطع ارتباط ۴۱ روستا با جمعیت ۱۸ هزار نفر شده و تا چندین روز و برخی مواقع تا یک ماه تردد به سختی آنهم با خودرو‌های کمک دار و شاسی بلند انجام می‌شود.

فرماندار قصرقند افزود: باران، راه ۱۳ روستای محدوده بالا و پایین دست سد زیردان ساربوک و ۲۳ روستای حاشیه رودخانه کاجو و ۷۴ روستای بخش تلنگ را نیز قطع کرده و این روستا‌ها در محاصره سیل قرار داشتند و با کم شدن باران راه برخی از روستا باز شده، اما در مسیر گل و لای تردد فقط با خودروی شاسی بلند مقدور است.

فرماندار قصرقند بیان کرد:  بارندگی و طغیان رودخانه دو روز گذشته علاوه بر بستن مسیر قصرقند - تلنگ - کاجو راه ارتباطی ۱۳۰ روستا در محدوده حاشیه رودخانه کاجو، پایین دست دهستان حمیری ساربوک و محدوده عزیز آباد تا کلمت و بگ و هزاره‌ای و بخش تلنگ تا محدوده سد زیردان (جگرکوه) و دپ و سارتاپ را نیز قطع کرده و هیچ راهی برای امدادرسانی آنها وجود ندارد.

وی اظهار کرد: هم اکنون ۲۵ هزار نفر در بخش تلنگ قصرقند و بیش از ۶ هزار نفر در محدوده حاشیه رودخانه کاجو و ۱۳ هزار نفر در محدوده بخش ساربوک در محاصره سیل هستند و فقط امدادهوایی برای کمک رسانی امکانپذیر است.

هاشمزهی گفت: تا زمان فروکش کردن سیلاب امکان تردد در این مسیر‌ها و سایر روستا‌های حوزه بخش ساربوک و پایین دست منطقه چندوکان و کاجو وجود ندارد.
وی گفت: از مردم حاشیه نشین رودخانه کاجو درخواست می‌شود از تردد در بستر این رودخانه جدا خودداری کنند.

وی با بیان اینکه حجم آب فراوانی در رودخانه کاجو در حال طغیان است و سیل بند شهر قصرقند نیز فرسوده و نیازمند مرمت و بازسازی است، افزود: توصیه می‌شود اهالی پایین دست رودخانه‌ها جوانب احتیاط را رعایت و از تردد شبانه روی پل‌های قصرقند خودداری کنند .

هاشمزهی با بیان اینکه ارتباط مخابراتی و برق برخی مناطق روستایی نیز قطع شده است، افزود: بارندگی اخیر موجب وارد شدن خسارت به بخش‌های زیربنایی این شهرستان و زمین‌های کشاورزی حاشیه رودخانه نیز شده است.
وی گفت: پس از پایان بارندگی و با فروکش کردن سیلاب گروه‌های ارزیاب در منطقه برای برآورد خسارات اعزام خواهند شد.
فرماندار قصرقند افزود: هنگام بسته شدن راه‌های روستایی بر اثر طغیان رودخانه‌ها، تا زمانی که سیلاب فروکش کند اهالی این مناطق توسط ماشین‌آلات سنگین راهداری همچون لودر‌ها از رودخانه و مسیل عبور می‌کنند.
هاشمزهی با اشاره به اینکه سال ۱۳۹۴ مطالعات احداث پل از روستای حمیری به محور اصلی نیکشهر- قصرقند انجام شده و در دو سال اخیر عملیات اجرایی آغاز شده و پیشرفت خوبی ندارد، خاطر نشان کرد: ساخت پل حمیری یکی از ضرورت‌های شهرستان قصرقند به شمار می‌آید وبا هر آورد آب خسارت‌های زیادی به مردم وارد و راه بسته می‌شود.
فرماندار قصرقند ضمن تاکید بر آمادگی تمامی دستگاه‌های اجرایی عنوان کرد: در حال حاضر تمام زمین‌های زراعی و خانه‌های مسکونی که در مسیر و حاشیه رودخانه کاجو قرار دارند و همچنین در شهر نیز واحد‌های مسکونی دچار آبگرفتگی شده است.

 

شهرستان قصرقند دارای ۶۷ هزار نفر جمعیت و ۱۵۳ روستاست.

دیگر خبرها

  • کاوش‌های باستانشناسی در شمال استان اردبیل ادامه دارد
  • نقاط حادثه خیز جاده قیدار - ابهر در کوتاه مدت رفع می‌شود
  • لحظات رعب آور سرنشینان دو اتوبوس مسافربری برای نجات از سیل+ فیلم
  • انسداد مسیر زاهدان به سمت خاش
  • بارش‌های سیل‌آسا در ‌هرمزگان/ از انسداد تا طغیان رودخانه
  • انسداد ۳۲ محور شریانی و غیرشریانی به دلیل سیل اخیر
  • سیل و بارندگی‌ و قطع ارتباط با ۷۳ روستا در قصرقند
  • طرح ویژه برخورد با رانندگان بدون گواهینامه اجرا می شود
  • محدودیت‌های ترافیکی ویژه روز ارتش در ساری
  • اشتباه محاسباتی عجیب بخشی از هواداران بارسلونا و پرتاب اشیا به سمت اتوبوس خودی پیش از دیدار با پاری سن ژرمن / فیلم