Web Analytics Made Easy - Statcounter

همایش نقش علما و روحانیون شیعه و سنی در مقابله با جریان‌های تکفیری با حضور مسئولان و روحانیون برجسته استان در ایرانشهر آغاز بکار کرد. ۰۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۳ استانها سیستان و بلوچستان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ایرانشهر، این همایش با حضور علاءالدین بروجردی رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس، سردار عبدالله پور معاون فرهنگی نیروی زمینی سپاه و فرمانده قرارگاه قدس سپاه جنوب شرق کشور در ایرانشهر در حال برگزاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داود شهرکی، فرمانده قرارگاه شهید معمار ایرانشهر در این همایش اظهار داشت: این همایش لبیکی به سخنان اخیر مقام معظم رهبری در جمع دست‌اندرکاران کنگره ملی شهدای استان است که اشاره کردند  سیستان و بلوچستان از ادوار گذشته تاکنون نمونه واقعی محل زندگی مسالمت‌آمیز شیعه و سنی در ایران و جهان اسلام است.

فرمانده قرارگاه شهید معمار ایرانشهر بابیان اینکه دشمن برنامه‌ریزی کرده است تا با ایجاد تفرقه و اختلاف بین مردم و مردم و مسئولین نظام با استفاده از موضوع مذهب و قومیت فاصله بیندازد، گفت: با برگزاری چنین همایش‌ها و برنامه‌هایی که می‌تواند قلب‌ها را به هم نزدیک و فاصله‌ها را از بین ببرد، به‌طورقطع دشمن مأیوس خواهد شد.

وی از دست‌اندرکاران برگزاری این همایش تشکر کرد و افزود: برگزاری این همایش‌ها دغدغه روحانیون و دلسوزان نظام است.

انتهای پیام/ ع

R7843/P1494/S6,65/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۸۴۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیستان‌وبلوچستان، چهارم دروابستگی به آب قنات برای کشاورزی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان، سید محمد رضا سیدحسینی گفت: طبیعت خشک و کم باران استان، نیاکان سخت کوش مردم این دیار را مانند سایر استان‌های کویری کشور به سمت تکنولوژی حفر قنات سوق داده که نتیجه زحمات آنها در قالب هزار و ۹۲۵ رشته قنات به طول دو هزار و ۳۲۷ کیلومتر به عنوان میراثی گرانبها به ما سپرده شده است.
وی گفت: استان سیستان و بلوچستان از نظر تعداد قنوات رتبه ششم کشوری و به لحاظ وابستگی کشاورزی استان به آب قنات با ۱۵ درصد رتبه چهارم کشوری را در بین استان‌های قنات خیز کشور داراست و این نکته موید نقش بسزا و مهم قنات در تولید محصولات کشاورزی و ایجاد اشتغال در استان است.
وی اظهار کرد: در بارندگی‌های اسفند ماه سال گذشته و بارش‌های فروردین امسال و وقوع سیل در استان، بیش از ۳۰۰ رشته از قنوات دچار خسارت شده است و جهت مرمت و بازسازی این قنوات، اعتباری بیش ازهزار و ۲۰۰ میلیاد ریال مورد نیاز است.

دیگر خبرها

  • ساخت ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در شمال سیستان وبلوچستان
  • ساخت ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در سیستان وبلوچستان
  • ادامه ارسال کمک‌های امدادی سپاه‌ به مناطق سیل زده جنوب سیستان وبلوچستان
  • خرید گندم کشاورزان سیستان و بلوچستان از مرز ۲۱ هزار تن فراتر رفت
  • کشت طلای سفید در سیستان وبلوچستان
  • سیستان‌وبلوچستان، چهارم دروابستگی به آب قنات برای کشاورزی
  • فعالیت اقتصادی ۲۴۰ هزار بیمه شده کارگری در سیستان وبلوچستان
  • میانگین بارش سال زراعی سیستان وبلوچستان مثبت شد
  • تامین زمین برای ساخت ۹۰ هزار واحدطرح مسکن ملی درشمال سیستان وبلوچستان
  • میانگین بارش سال زراعی سیستان وبلوچستان اعلام شد