Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- مديرعامل شرکت مگاموتور حمايت و استفاده حداکثري از توان توليدي قطعه سازان داخلي را جزو برنامه هاي اين مجموعه توليدي - صنعتي عنوان کرد.

به گزارش ايرنا، «جمشيد حيدر کندري» روز يکشنبه در سخناني اعلام کرد: صنعت قطعه‌سازي بال پرواز صنعت خودروسازي است و با درک اين واقعيت است که مي توان به آينده خودروسازي و قطعه‌ سازي اميدوار بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته وي، در اين خصوص اقدام هايي همچون حمايت از ساخت داخل قطعاتي که خريد خارج مي شوند، حمايت مضاعف از سازندگان داراي رتبه بالاتر کيفي، افزايش سطح تعامل با قطعه سازان، کوتاه کردن زمان پرداخت مطالبات و ايجاد روابط مناسب و سازنده با انجمن صنايع همگن قطعه سازان کشور انجام شده است.
مديرعامل مگاموتور بر اساس گزارش گروه سايگا، با تاکيد بر اهميت توجه به موضوع نقدينگي قطعه سازان، خاطرنشان کرد: برنامه ريزي براي پرداخت مطالبات سازندگان و استفاده از منابع بانکي به منظور تسريع در فرايند هاي پرداخت به سازندگان و همچنين استفاده از مکانيزم هاي مختلف خريد دين و قراردادهاي سه جانبه بين بانک ها و سازندگان گروه سايپا به عنوان يکي از راه حل هاي جذب نقدينگي و پرداخت به سازندگان در دستور کار قرار گرفته است.
کندري ادامه داد: بهبود کيفي ارتباط با سازندگان طرف قرارداد براي شناسايي مشکلات آنان و يافتن راه حل هاي مناسب و بهبود فرايندهاي تامين و حمايت مضاعف از سازندگان با رتبه کيفي بالا براي ارتقاي کيفي خودروهاي گروه که موجب افزايش فروش خودروهاي گروه خواهد شد و همچنين ايجاد انبار قواي محرکه همه گروه هاي خودرويي جاري گروه خودروسازي سايپا به ميزان دستکم 9 هزار دستگاه در برنامه ريزي هاي مگاموتور گنجانده شده است.
وي با اشاره به اينکه تاکنون ارتباط عميقي با مجموعه قطعه سازان ايجاد نشده است، تاکيد کرد: ايجاد روابط مناسب و سازنده با انجمن صنايع همگن قطعه سازان کشور و شرکت در جلسات مربوطه براي يافتن راه کارهاي مناسب از طريق خرد جمعي و حل مشکلات موجود در کنار ديگر برنامه هاي در دست اقدام از جمله راهکارهاي عمق بخشي به ارتباط و تعامل بيشتر با سازندگان خواهد بود.
به گزارش ايرنا، پيشتر «منصور معظمي» معاون وزير صنعت، معدن و تجارت صنعت قطعه سازي را جزو جداناپذير خودروسازي دانسته و گفته بود: قطعه سازان در زمينه فناوري و نيروي انساني سرمايه گذاري لازم را نکرده اند و براي يافتن قدرت رقابت بايد ارتقا يابند.
شرکت توليدي موتور، گيربکس و اکسل مگاموتور در سال 1372 تاسيس شد و ماموريت يافت که با فعاليت هاي خود زمينه کاهش هر چه بيشتر وابستگي صنعت خودرو در توليد قواي محرکه به خارج از کشور را فراهم کند.
اخبار اقتصادي ايرنا در تلگرام : @IRNAeco
اقتصام* 3065*1597
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۸۴۶۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی/جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی

مدیرعامل شرکت ملی مس تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای با هدف افزایش ظرفیت تولید در صنعت مس را یک ضرورت و راهبرد اساسی برشمرد و گفت: ایجاد سامانه استعلام قیمت کالا‌های مورد نیاز شرکت مس به شفاف سازی خرید‌ها و جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی کمک می‌کند.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، حسین مدرس خیابانی مدیرعامل شرکت ملی مس در نشستی با مدیرعامل، اعضای هیأت مدیره و معاونان شرکت سرمایه گذاری مس سرچشمه اظهار کرد: شرکت‌های زیرمجموعه بنگاه‌های اقتصادی یک ظرفیت ارزشمند به حساب می‌آید که استفاده درست و هدفمند از این ظرفیت برای انجام امور و اجرای پروژه‌ها، باعث ایجاد ارزش افزوده و نتایج مطلوب‌تر می‌شود.

* چالش تامین مالی پروژه‌ها 
* ⁠
وی یکی از مهمترین چالش‌های موجود بر سر راه پروژه‌ها را تامین مالی دانست و ادامه داد: در راستای تسریع در تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای، باید از همه ظرفیت‌ها مانند اخذ تسهیلات، گواهی سپرده، برات و... برای تامین منابع مالی مورد نیاز بهره گرفت و مانع از تعطیلی پروژه‌ها شد.

او همچنین با تاکید بر اینکه ایجاد سامانه استعلام قیمت کالا‌های مورد نیاز شرکت مس به شفاف سازی و جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی کمک می‌کند، طراحی و اجرای این مدل را به عنوان یک مطالبه از شرکت سرمایه گذاری مس سرچشمه مطرح کرد.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران همچنین در نشست دیگری با مدیرعامل، اعضای هیأت مدیره و معاونان شرکت کانی مس، بر ضرورت تلاش برای تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای با هدف افزایش ظرفیت تولید در صنعت مس و همچنین تولید مستمر طرح لیپ لیچینگ سونگون از خردادماه تاکید کرد و گفت: در سال مزین به نام «جهش تولید با مشارکت مردم»، پایداری وضع موجود و تلاش برای افزایش تولید محصول در مجتمع‌های تولیدی شرکت مس و سرعت بخشیدن به روند تکمیل پروژه‌ها از جمله طرح تولید کاتد و کنسانتره مس به عنوان یک راهبرد اساسی مدنظر قرار دارد.

همچنین ایجاد یک پلنت بالانس ملی از طریق واگذاری یک معدن کوچک، استحصال نیکل و سایر عناصر گرانبها، مشارکت در افزایش راندمان خطوط تولید مجتمع‌ها، پیگیری موضوع واگذاری مالکیت و همچنین توانمندسازی صندوق cvc ویرامس، پنج مطالبه مدرس خیابانی از شرکت کانی مس بود که در این جلسه مطرح و مقرر شد اقدامات لازم در این راستا دنبال شود.

دیگر خبرها

  • قانون‌مداری و اخلاق‌مداری ۲ رویکرد مهم در ارایه خدمت به مردم است
  • مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است
  • ساز کوک دانشگاه و صنعت برای تأمین امنیت غذایی/ هزار دانشجوی طرح پویشی به هلدینگ زر می‌روند
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟
  • شرکت ملاردشیر، به عنوان تولید کننده برتر استان البرز برگزیده شد
  • تغییر در قانون پیش فروش مسکن، سرمایه‌های انبوه سازان را جذب می‌کند
  • آماده باش تیم‌های عملیاتی نیشکر برای مقابله با آبگرفتگی
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی/جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی