Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛   عبدالکریم جربزه دار  اظهار با اشاره به هشتادمین سالگرد تاسیس کتابخانه ملی اظهار کرد: این کتابخانه مکانی برای انتشار علم و ادب کشور است و مطالعات و تجربیات من نشان می دهد، تمام افرادی که در این مکان حضور دارند با عشق به فرهنگ، تمدن و خاک پاک آریایی کار کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی کتابخانه ملی را حافظ میراث مکتوب کشور دانست و افزود: شایسته است این کتابخانه در ارائه خدمات خود همه اقشار جامعه را در نظر بگیرد تا افراد با رده سنی بالاتر هم بتوانند از خدمات این مکان بهره مند شوند.
مدیر انتشارات اساطیر ادامه داد: کتابخانه ملی، کتاب زندگی و میراث غرور آفرین پدران و درعین حال اسباب بزرگی برای آینده فرزندان این سرزمین است تا کارهای انجام شده توسط بزرگان آن را بخوانند و جای خالی اقدامات انجام نشده را احساس کنند.
جربزه دار اضافه کرد: سرمایه اصلی این کتابخانه افرادی هستند که با عشق فعالیت می کنند در حالیکه می توانستند در جایی دیگر با دستمزدی بالاتر خدمت کنند.
این نویسنده و پژوهشگر، عمر کتابخانه ملی را 70 هزار سال دانست و گفت: برای کتابخانه ملی نمی توان زمان متصور شد زیرا قبل از تاسیس و از بدو تولد این خاک در خانه و قلب های مردم حضور داشت و یادگار 40 نسل از مردم این سرزمین است.
وی اقدامات دولت یازدهم و دوازدهم در تاسیس اندیشگاه فرهنگی کتابخانه ملی که موجب گردآمدن کتاب دوستان و اندیشمندان به دور هم شده را مثبت ارزیابی کرد و آن را موجب غرور کتابخانه ملی دانست.
به گفته جربزه دار، تاسیس این اندیشگاه و برگزاری نشست های تخصصی در آن یکی از راه‌های ارتقای سرمایه فرهنگی در کتابخانه ملی است.
 آیین هشتاد سالگی سازمان اسناد و کتابخانه ملی از 5 تا 9 اسفند ماه در شعبه های سراسر کشور این سازمان با اختصاص برنامه هایی برگزار می شود.
رونمایی از اپلیکیشن کتابخانه ملی، وب‌سایت سازمان اسناد، سخنرانی رییس ایفلا (رییس فدراسیون بین‌المللی انجمن‌ها و موسسات کتابداری) در جمع کتابداران، رونمایی از «دانش‌نامه ایران ‌زمین» و «معجم المخطوطات العراقیه» و مراسم ثبت عصر جامع التواریخ در حافظه جهانی یونسکو از جمله این برنامه‌های تدارک دیده است.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۸۵۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت ۳۱ استان کشور در دومین دوره جشنواره ملی دوست من کتاب

به گزارش خبرگزاری مهر، عاطفه زارعی عصر چهارشنبه در اختتامیه جشنواره ملی شعر و داستان کودک و نوجوان «دوست من کتاب» ضمن تبریک روز بزرگداشت مقام معلم اظهار کرد: همدان پایتخت تاریخ و تمدن ایران است و هر کجا خبری از تمدن، پیشرفت و توسعه به گوش می‌رسد سرنخ‌هایی از کتاب و کتابت به خوبی مشهود است.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه دومین اختتامیه جشنواره ملی شعر و داستان کودک و نوجوان با حمایت‌های نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، محافل ادبی در کشور و استان‌ها شکل گرفته است افزود: هدف این جشنواره شناسایی استعدادها و پرورش اندیشه‌ها در راستای غنی‌سازی و ترویج فرهنگ و ادبیات ایران است‌.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان با اشاره به اینکه همچنین هدف از این جشنواره شناخت واقع‌بینانه از ادبیات کودکان و نوجوانان و تلاش مستمر برای پی بردن به ظرفیت‌ها و قابلیت‌های بالقوه آنهاست خاطرنشان کرد: حمایت، هدایت و راهبری بالیدن به نسل نوجوانی است که اندیشه ورز جستجو کند، بخواند، بپرسد، بنویسد و روی پای فرهنگ کشور خود بایستد.

وی تصریح کرد: با توجه به رسالت و مأموریت نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور مبنی بر ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی؛ راه اندازی محفل‌های ادبی و از دل این محفل «جشنواره ملی شعر و داستان دوست من کتاب» متولد شد.

زارعی با بیان اینکه آئین «اختتامیه نخستین دوره جشنواره دوست من کتاب» تیرماه ۱۴۰۰ برگزار شد و امروز ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ شاهد برگزاری دومین دوره اختتامیه هستیم ادامه داد: امروز گرد هم آمده‌ایم تا شعر و داستان‌های ارسالی درباره کتاب و اهمیت آن را تأکید کنیم.

وی با اشاره به اینکه در کنار محفل ادبی، محفل قرآنی نیز در کتابخانه‌های عمومی شکل گرفت خاطرنشان کرد: به همین دلیل بخش ویژه دومین دوره جشنواره با محوریت قرآن و عترت پیامبر اسلام (ص) تعریف شد.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان با بیان اینکه در مرحله اول جشنواره دوست من کتاب ۱۹ استان مشارکت داشتند و در مرحله دوم ۳۱ استان مشارکت کردند گفت: نقطه قوت این جشنواره حضور چهره‌های برجسته ادبی به عنوان داوران این جشنواره است که از تک تک آنها باید قدردانی کنیم.

زارعی در ادامه اضافه کرد: در این جشنواره ۸۵۰ اثر از ۳۱ استان ارسال و مورد داوری قرار گرفته است.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان خاطرنشان کرد: این جشنواره در دو بخش شعر و داستان ۳۷ برگزیده دارد و در مجموع از ۴۲ نفر تقدیر می‌شود.

وی در پایان متذکر شد: امیدوارم با شناخت عمیق و واقع‌بینانه از کودک و نوجوان و با اشتراک دانش شخصی شاهد رشد، شکوفایی و مانایی ادبیات کودکان و نوجوان باشیم.

کد خبر 6094663

دیگر خبرها

  • حمایت از ایرانیان خارج از کشور از دغدغه‌های مهم دولت است
  • پیشنهاد امیرعبداللهیان به ایرانیان خارج از کشور
  • تاسیس موسسات هوشمند ترافیک در کشور
  • ایرانیان خارج از کشور از سربلندی ایران دفاع می‌کنند
  • ایرانیان خارج از کشور از سربلندی ایران دفاع می‌کنند.
  • مشارکت ۳۱ استان کشور در دومین دوره جشنواره ملی دوست من کتاب
  • ابراهیمی فرارسیدن سالروز تأسیس بانک سپه را تبریک گفت
  • تاسیس مؤسسات خدمات هوشمند ترافیک/ برای واردات خودرو هیچ چیزی معطل پلیس نیست
  • ارزش های اخلاقی در ایرانیان بالاترین رتبه را در جهان دارد
  • کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان