Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، دکتر سعید مهدوی در ارتباط با تبعات تأخیر پرداخت بیمه‌ها بر اقتصاد آزمایشگاه‌های تشخیص پزشکی اظهارداشت: قرارداد میان آزمایشگاه‌ها و سازمان‌های بیمه‌گر یک قرارداد دو طرفه است و قانوناً و اخلاقاً تخطی و زیر پا گذاشتن آن مجاز نیست.

وی افزود: بر اساس قرارداد سازمان با مراکز، هنگام تحویل نسخ و در زمان کوتاهی باید 60 درصد وجه پرداخت و الباقی بعد از رسیدگی پرداخت شود ولی اکنون حدود10 ماه است که عقب هستیم و وابستگی اقتصاد آزمایشگاه به این ارقام موجب صدمه جدی به آنها می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نایب رئیس انجمن دکترای علوم ازمایشگاهی ایران در مورد تأثیر معوقات بیمه‌ها بر روی کیفیت ارائه خدمات آزمایشگاهی گفت: قطعاً آزمایشگاه‌ها در شرایط حاضر با کمبود نقدینگی و منابع مالی مواجه هستند و از یک طرف شرکت‌های فروشنده به دلیل افزایش تورم و قیمت ارز، قیمت محصولات خود را به روز می‌کنند و از طرفی وزارت بهداشت و دبیرخانه شورای‌عالی بیمه با افزایش غیر واقعی و ثابت نگه داشتن تعرفه موجب از بین رفتن کیفیت ارائه خدمات می‌شود.

مهدوی تصریح کرد: آسیب این امر مستقیماً متوجه ذینفعان اصلی یعنی مردم و سازمان های بیمه‌گر خواهد شد چرا که کاهش کیفیت سبب کاهش کیفیت خروجی جواب آزمایشات می‌شود و در نتیجه پزشک مجدداً همان آزمایش را درخواست خواهد کرد و این امر موجب تحمیل هزینه اضافه هم به جیب مردم و هم به سازمان‌های بیمه گر خواهد شد.

نایب رئیس انجمن دکترای علوم ازمایشگاهی ایران در پاسخ به اینکه آیا در مورد تاخیر یک ساله پرداخت بیمه ها اقدامی از سوی آزمایشگاهها صورت گرفته است ؟ عنوان داشت: تا امروز بیش از چند ده نامه به سازمانهای بیمه گر ، کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ، ریاست محترم جمهور و ...نوشته شده و
... ارائه و جلسات حضوری تشکیل شده و حتی از وزارت کشور تقاضای مجوز قانونی برای تجمع شده است.

وی با اشاره به اینکه بسیاری از مراکز آزمایشگاهی در آستانه ورشکستگی هستند، بیان داشت: شاید راهکارهای دیگر مثل عدم پذیرش برخی تست‌ها یا بیماران تحت پوشش برخی از سازمان‌های بیمه گر مواردی است که در تشکل های تخصصی مطرح می‌شود اما از آنجا که قشر خدوم آزمایشگاهی دغدغه مردم را دارند، تاکنون چنین اقدامی نکرده‌اند.

مهدوی در ارتباط با علت تاخیر پرداخت‌ها از سوی سازمامهای بیمه‌گر گفت: سازمان‌های بیمه گر در مرحله اول دارای مطالباتی هستند که وصول نشد و در سطح کلان سوء مدیریت و خرید باشگاه های فوتبال، هتل داری و داشتن کارخانه های ضررده و ... موجب عقب ماندگی آنها شده است.

عضو انجمن دکترای علوم ازمایشگاهی ایران خاطرنشان کرد: موارد دیگر شامل درمان رایگان در بخش درمان مستقیم بوده که قانوناً باید وجود داشته باشد ولی حجم زیاد آن موجب ضرر شده است. مسئله مهم دیگر نیز آن بوده که کسری از حق بیمه که مربوط به درمان است به بخش درمان اختصاص داده نمی‌شود و صرف پرداخت مستمری بازنشستگان و ... می‌شود.

701

نایب رئیس انجمن دکترای علوم ازمایشگاهی ایران دکتر سعید مهدوی پزشکی سلامت

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۸۵۹۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازنشستگی ۵۵۲ مددجوی کمیته امداد بوشهر با پرداخت ۱۰ سال بیمه

به گزارش خبرنگار مهر، عباس روشن ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه این نهاد در راستای توانمند سازی خانوارهای مددجویی، نگاه ویژه ای به تأمین آسایش، شرایط آتی و نیز پایداری درآمد آنها دارد، اظهار داشت: در این راستا با پرداخت حق بیمه مددجویان واجد شرایط به سازمان تأمین اجتماعی، بیمه شدگان می‌توانند از تمامی مزایای بیمه‌های اجتماعی نظیر بازنشستگی، فوت و یا از کار افتادگی بهره مند شوند.

وی افزود: پرداخت حق بیمه بازنشستگی جهت دو گروه از مددجویان شامل گروه زنان سرپرست خانوار شهری بین ۴۵ تا ۵۰ سال و مجریان طرح‌های اشتغال فعال که سرپرست خانواده و مستمری بگیر این نهاد باشند صورت می‌پذیرد.

مدیر کل کمیته امداد استان بوشهر خاطر نشان کرد: پرداخت حق بیمه از ناحیه کمیته امداد به سازمان تأمین اجتماعی تا زمان مددجو بودن و نیز فرارسیدن سن بازنشستگی فرد مشمول (زنان ۵۵ سال و مردان ۶۰ سال) به مدت حداکثر ۱۰ سال ادامه می‌یابد و پس از آن از تحت پوشش خارج می‌شوند چرا که دیگر خودشان حقوق بگیر تأمین اجتماعی هستند.

روشن بیان داشت: بر همین اساس در سال ۱۴۰۲ تعداد ۵۲۲ نفر پس از ۱۰ سال سابقه بیمه با رعایت شرایط سنی، بازنشسته و از مستمری بازنشستگی بهره‌مند شدند.

مدیر کل کمیته امداد استان بوشهر گفت: بابت حق بیمه‌های اجتماعی مددجویان در سال ۱۴۰۲ مبلغی بیش از هفت میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان اختصاص و به شعب تابعه سازمان تأمین اجتماعی پرداخت شده است.

کد خبر 6093084

دیگر خبرها

  • بازنشستگی ۵۵۲ مددجوی کمیته امداد بوشهر با پرداخت ۱۰ سال بیمه
  • شبکه‌های آزمایشگاهی حوزه بهداشت و درمان تشکیل می شود
  • آغاز پانزدهمین همایش بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی
  • ارایه خدمات رایگان تخصصی سلامت روان در البرز
  • هشدار بیمه مرکزی به خودروهای فاقد بیمه شخص ثالث
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • پرداخت مطالبات گندمکاران خوزستانی تا ابتدای هفته آینده
  • نحوه نظارت بر صحت نتایج آزمایش‌ها در آزمایشگاه‌های پزشکی
  • بیش از ۳۴۰۰ مرکز مشاوره درکشور به مردم خدمات سلامت روان می دهند
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد